2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350518 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pektemek gitmez onla o sözleşmeyi kim yaptıysa mahvetti bizi tüm sorumluluk o adamda olmalu

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya size göre zaten pektemek i de sezon sonu değerlendirmeliyiz. Dünyanın en saçma bakış açısı
Ya abi tamam hepsi bizim futbolcumuz eyv , Katki verselerde vermeselerde...

Ama boyle Vasat adamlari takima doldurup kontrati bağlıyoruz , 1 sene sonra da gondermeye calisiyoruz ama gönderemiyoruz..

Madem paramız az almayalim , Oldugu zaman daha iyisini alalim , Hem paramiz cebimizde kalsin hemde kadro şişmesin..
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 22:33:38 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Pazartesi kap gelir mi fabri kısaymış biraz kaleciye göre

Ospinadan uzun :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şimdi bu adamlar kolpa inanmayın falan diyenler olacaktır. Ben yine de şunu şuraya bırakıyorum. Umarım doğrudur..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım abi kilit oyuncu gitmemeli

Çevrimdışı cursedofdragon

Pazartesi kap gelir mi fabri kısaymış biraz kaleciye göre

1.84 fabri :D

Tolga 1.92

Boyko 1.94'te ne oluyor kanki :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospinadan uzun :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
2 cm uzunmuş lafı mı olur

Çevrimdışı Efe

Farbinin nesini savunuyorsunuz? Elinizdeki done nedir? Tolgayı keseceğini mi düşünüyorsunuz? Boyko ne olacak peki? Bunları düşünün önce sonra fabriyi değerlendirin
fabri artık Beşiktaşın oyuncusudur tolgayı kesemeyeceğini nerden biliyoruz boykoda kalabilir bu 3 kaleci arasında rekabet olacaktır 3 üde çok iyi kaleci değil ama yerden yere vurulacak kadarda kötü değiller bence boyko bi hazırlık geçirsin bakalım başkan gitmeyecek diyor belki boykoyu  diğerleri kesemeyecek çok farklı bi boyko seyredeceğiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kariyerinde onlarca başarı olan gomezle fabriyi aynı düşünce yapısı içerisinde eritmeye çalışıyorsunuz sonra tutarlılık bekliyorsunuz. Önce tutarlı olun kendi içinizde sonra yorum yapın bir tarafta şampiyonlar ligi şampiyonu gomez öbür tarafta deportivo nun yedek kalecisi
Korku akıl katilidir.

Şimdi bu adamlar kolpa inanmayın falan diyenler olacaktır. Ben yine de şunu şuraya bırakıyorum. Umarım doğrudur..

Umarim doğrudur :ok:

Ama Baskan Mac basini kaldirdik , Galibiyete 14 Bin , Beraberligede 4 bin Tl verecegiz artik demisti yanlis hatirlamiyorsam :alala:

fabri artık Beşiktaşın oyuncusudur tolgayı kesemeyeceğini nerden biliyoruz boykoda kalabilir bu 3 kaleci arasında rekabet olacaktır 3 üde çok iyi kaleci değil ama yerden yere vurulacak kadarda kötü değiller bence boyko bi hazırlık geçirsin bakalım başkan gitmeyecek diyor belki boykoyu  diğerleri kesemeyecek çok farklı bi boyko seyredeceğiz :icool:
Bak bu ihtimali sevdim iste :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vasat adamları bu takıma layık görüp muhalifliğin alasını yapıyorsunuz farkında değilsiniz
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bak bu ihtimali sevdim iste :evillol:
Hayaller

Çevrimdışı mylife1903

Ya size göre zaten pektemek i de sezon sonu değerlendirmeliyiz. Dünyanın en saçma bakış açısı
Hangi sezon sonu degerlendirecegiz pettemeki. Adam bir sezon oynayamiyorki devamli sakat. Hep bir umut bizde. Ustune pesimist diyorlar besiktas taraftari icin. Mustafa pektemek gol demek, diye tezahurat yapan insanlariz bizim pesimist olma ihtimaliz var mi?  Biz dunyanin en iyimser en umutlu taraftariyiz. Mustafa pektemek gibi bir futbolcu rusyada olsa ayaklarini kirarlar.

Bugun haberlerde rus futbolcu sampanya falan patlatirken, eglenirken goruntulenmis 250bin euro harcamis bir gecede, cocugu linc ettiler, milli takim hocasi futbolcu maaslarinin azaltilmasi gerektigini belirtti falan filan, ana haberlerde gosterip cocuga ozur dilettiler. Herseyi veriyoruz, kamyonlan para aliyorsunuz sonra millet uzuluyor sizin umrunuzda degil hesabi. Herifler futbolcu maaslarini kusa cevirecekler rusyada inret olsun diye.

Çevrimdışı Efe

Kariyerinde onlarca başarı olan gomezle fabriyi aynı düşünce yapısı içerisinde eritmeye çalışıyorsunuz sonra tutarlılık bekliyorsunuz. Önce tutarlı olun kendi içinizde sonra yorum yapın bir tarafta şampiyonlar ligi şampiyonu gomez öbür tarafta deportivo nun yedek kalecisi
madem şampiyonlar şampiyonu fioda nerdeydi o şekilde bakarsan yanlışsın ben ne diyorum burası beşiktaş töre kimdi bjk ya geldiğinde ne yapmıştı yada olcay yada oğuzhan ne yapmış hepsi burda oldu Beşiktaş büyük takım buranın havası farklı ilk bunları düşünün q7 5 sene sonra kendini buldu buranın havasını çok küçümsüyorsunuz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Fabri fizik olarak iyi durumdaysa Tolga'yı keser. Tolga'nın şu anki durumundan daha iyi kaleci. Tabi gönül isterdi Mandanda,Zieler veya Adler'i alalım olmadı. Ama herkeste  Fabri Tolga'dan da kötü kaleci neden bunu aldık diye bir düşünce var en azından sosyal medyada.

Çevrimdışı MrtBlgc

Umarim doğrudur :ok:

Ama Baskan Mac basini kaldirdik , Galibiyete 14 Bin , Beraberligede 4 bin Tl verecegiz artik demisti yanlis hatirlamiyorsam :alala:
Evet onu ben de duydum, başkanın böyle bir açıklaması olmuştu. 1-2 güne belli olur Atiba'nın da durumu...

Çevrimdışı mylife1903

Gecen yazdim 250bin euro cozer isi sozlesmesini de uzatiriz kafamiz rahat eder. Zamcik yahu mustafa bey 1.6 aliyor ismail bey 1.4 istiyor atibaya 250bin yuro zamcik yapilmis cooh mu?

Çevrimdışı Efe

Vasat adamları bu takıma layık görüp muhalifliğin alasını yapıyorsunuz farkında değilsiniz
tam tersi vasat adam olduğunu siz çıkarıyorsunuz nerden biliyorsunuz belki çok iyi kaleci burda kendini bulacak sadece takım ve oynadığı maç üzerinden adama bakıyorsunuz yeteneği nerdir peki belki çok yetenekli biraz sabır lazım ama o sizlerde yok ben burdayım ve fabri o golleri kurtardığında hepinizin yüzünü göreceğim geçen sene bu takımdan bi şey olmaz diyenler ilk başta kutladı şampiyonluğu fabri kurtardıkçada ilk siz söyleyeceksiniz bende burda oturup güleceğim  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gecen yazdim 250bin euro cozer isi sozlesmesini de uzatiriz kafamiz rahat eder. Zamcik yahu mustafa bey 1.6 aliyor ismail bey 1.4 istiyor atibaya 250bin yuro zamcik yapilmis cooh mu?
Az mı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tam tersi vasat adam olduğunu siz çıkarıyorsunuz nerden biliyorsunuz belki çok iyi kaleci burda kendini bulacak sadece takım ve oynadığı maç üzerinden adama bakıyorsunuz yeteneği nerdir peki belki çok yetenekli biraz sabır lazım ama o sizlerde yok ben burdayım ve fabri o golleri kurtardığında hepinizin yüzünü göreceğim geçen sene bu takımdan bi şey olmaz diyenler ilk başta kutladı şampiyonluğu fabri kurtardıkçada ilk siz söyleyeceksiniz bende burda oturup güleceğim  :lol:
Sakatlık harici ligde 10 maçtan fazla oynarsa bursa da sana yemek ısmarlayacağım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Diyor ki ArtSpor sözleşmesinde iyileştirmeye gidildiği için galibiyet veya beraberlik için yapılacak uygulamadan vazgeçildi. Bilmiyorum ne kadar doğru.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bugün idmanda gördüm gayet de yüzü gülüyordu, hiç öyle bırakın beni gideyim ifadesi yoktu. Ya ayrıca bu adam Beşiktaş'ta 38 yaşına kadar oynayacağım, gidişat o yönde falan gibi açıklamalar yapmıyor muydu bir ay evvel falan?

Çevrimdışı mylife1903

madem şampiyonlar şampiyonu fioda nerdeydi o şekilde bakarsan yanlışsın ben ne diyorum burası beşiktaş töre kimdi bjk ya geldiğinde ne yapmıştı yada olcay yada oğuzhan ne yapmış hepsi burda oldu Beşiktaş büyük takım buranın havası farklı ilk bunları düşünün q7 5 sene sonra kendini buldu buranın havasını çok küçümsüyorsunuz  :icool:
@Efe saydigin isimlerin hepsi potansiyelli cocuklar ve 4 sene de basari geldi, fabri 4 senelik mac oynamamis kariyerinde. Olay zaten fabri icin cikmiyor, transferin yapilmasi cok sacma, hic bir korunacak tarafi yok bu operasyonun. Olay fabri degil, yonetimin sacmalamasi.

Fabriyi alacaksan, boykoyu ya da tolgayi gonder
Boykoyu hic alma
Tolgaya neden zamcik yapiyorsun
Sambade midir nedir o neden gitti
Bir suru sacma is var
Eriksonun sozlesmesi yuzunden bu kulup tazminat odedi mi?
Bu fabrinin sozlesmesine tazminat koyan akilli kim? O odesin parasini, sakatlik olursa, sozlesme gecersizdirmdiye madde koyulmaz mi o sozlesmeye? Cocuk mu bunlar.
Mesela soyle dusunun bir araba gordunuz porsche diyelim 1986 model 911. Harika, tertemiz orijinal. Sahibine gidiyorsun kac para
Satilik degil
Istiyorum
100bin dolar
Tamam vereyim hemen
Adam diyorki, yok suan veremem arabayi, 6 ay sonra hanim dogum yapacak ozaman veririm
Sozlesme yaparsiniz, 6 ay sonra kesin aliyorum porscheyi, almazsam 20bin dolar verecegim alirsam 100bin
Arabanin bugun ne durumda oldugunu sabitler, kaza, calinma agir hasar gibi durumlarda sozlesme hukmunu kaybeder yazarsin.
Basit

Diyor ki ArtSpor sözleşmesinde iyileştirmeye gidildiği için galibiyet veya beraberlik için yapılacak uygulamadan vazgeçildi. Bilmiyorum ne kadar doğru.

Yahu yapsınlar boyle adamlara yapsinlar zammi gikimi cikarmam , Anasinin ak sutu gibi helal.olsun aldigi her kuruş :ok:

Etiketler: