madem şampiyonlar şampiyonu fioda nerdeydi o şekilde bakarsan yanlışsın ben ne diyorum burası beşiktaş töre kimdi bjk ya geldiğinde ne yapmıştı yada olcay yada oğuzhan ne yapmış hepsi burda oldu Beşiktaş büyük takım buranın havası farklı ilk bunları düşünün q7 5 sene sonra kendini buldu buranın havasını çok küçümsüyorsunuz 
@Efe saydigin isimlerin hepsi potansiyelli cocuklar ve 4 sene de basari geldi, fabri 4 senelik mac oynamamis kariyerinde. Olay zaten fabri icin cikmiyor, transferin yapilmasi cok sacma, hic bir korunacak tarafi yok bu operasyonun. Olay fabri degil, yonetimin sacmalamasi.
Fabriyi alacaksan, boykoyu ya da tolgayi gonder
Boykoyu hic alma
Tolgaya neden zamcik yapiyorsun
Sambade midir nedir o neden gitti
Bir suru sacma is var
Eriksonun sozlesmesi yuzunden bu kulup tazminat odedi mi?
Bu fabrinin sozlesmesine tazminat koyan akilli kim? O odesin parasini, sakatlik olursa, sozlesme gecersizdirmdiye madde koyulmaz mi o sozlesmeye? Cocuk mu bunlar.
Mesela soyle dusunun bir araba gordunuz porsche diyelim 1986 model 911. Harika, tertemiz orijinal. Sahibine gidiyorsun kac para
Satilik degil
Istiyorum
100bin dolar
Tamam vereyim hemen
Adam diyorki, yok suan veremem arabayi, 6 ay sonra hanim dogum yapacak ozaman veririm
Sozlesme yaparsiniz, 6 ay sonra kesin aliyorum porscheyi, almazsam 20bin dolar verecegim alirsam 100bin
Arabanin bugun ne durumda oldugunu sabitler, kaza, calinma agir hasar gibi durumlarda sozlesme hukmunu kaybeder yazarsin.
Basit