2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394702 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Kiralamadan gelen ücret sayılmıyor gibi bir şeyler diyenler de var yani transfer bütçesi olarak 3m yazılmıyor.Biz de aynı şekilde kiralarsak -'ye girmiyoruz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı can1903

bonservis vermeden adamın burda ne işi var bu adamın parası ersandan gelen paradan verilmiştir.

Adam kiralıktı bonservisini vermeden senin takımında ne işi var.
Ersan Gülümün parasını kullanabilsek şu an transfer yapardık.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Eğer kiralanıyorsa opsiyon fiyatı koymamak bizim için daha mantıklı. Töre WHU'da iyi bir sezon geçirirse fiyatı tahmin edemeyeceğimiz kadar yükselir, PL takımları almak için sıraya girer.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı halvetifarazi

Hem oyuncun gidiyor hem de yeteri kadar para alamıyorsun. Kim oynayacak şimdi töre yerinde? Aras mı? Şu maddi sıkıntıda töre gibi oyuncuyu kiralamak tam komedi. Satsak anlardım. Seneye töreyi hayatta almaz westham. Değeri düşüp gidecek.

Çevrimdışı Ensar

Bence yine de kötü değil 1.5 milyon maaşından kurtuluyoruz ayrıca 3 milyon para alıyoruz. Şu Mustafa Pektemek'i de bir şekilde çözsek keşke
gokhan kurtulunması gereken bi oyuncu mu ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Türkiye'den hiç bir oyuncuya 30m falan vermezler...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trde oynamıyacak epl de oynıyacak adam .. Burdaki top maçlarının performansını orda gösterse zaten 30 m alırlar..

Çevrimdışı MrtBlgc

Sonraki satıştan pay falan ekleseler bari sözleşmeye...

Çevrimdışı Arena_

Trde oynamıyacak epl de oynıyacak adam .. Burdaki top maçlarının performansını orda gösterse zaten 30 m alırlar..

Töre'nin West Ham'da forma giymesi için Payet ile Sofiane Feghouli'yi kesmesi lazım. Anca yedek oyuncu olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Ersan Gülümün parasını kullanabilsek şu an transfer yapardık.

biz transferleri hep geç yapıyoruz zaten normal.

Ersan'dan gelen parayı kullanabiliyoruz.Transfer dönemi bittikten sonra aldık yani 2016'ya girdikten sonra çinde transfer dönemi bitmemişti.

Hiç oyuncu satmadık bu hannover takımından marcelo'yu nasıl aldık ?

Bakkal'dan ekmek mi yazdırıyoruz siz bize oyuncuyu verin biz nasılsa oyuncu satarız para alınca ordan karşılarız ödeme yaparız böyle mi aldık ?

Çevrimdışı kartal43

Bu para Kolarovun bonservisine gidecek herhalde.eğer stoper için ekstra kaynak varsa ozaman çokta kötü sayılmaz.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bence burdaki olay törenin daha beşiktaşta oynama isteğinin olmaması.. Töre kesin beni Westhama gönderin yoksada kadro dışı bırakın demiştir.. Mecburiyetten yolladık bence yoksa 3m para mı?

Çevrimdışı Ersoy

Fabri transferinden belliydi kötü bir transfer sezonu geçireceğimiz.Kolarov'da yatar gibi ismaile yedek alırız bi tane stopere de ayarlarız bişeyler olur biter transfer sezonu işte.Gerçi stoper de bulmuştuk dimi omeruo.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Eldeki kanatlar Töre' den kötü oynamaz. Eğer gelecek para Kolarov a yatırılacaksa ona da eyvallah. Elde stoper için de para varsa sorun olmaz. Ama bence stoper için de para yok.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu kiralama parası transfer ücretinde kullanılabiliyormu ben kullanılmıyor diye biliyorum ?

Çevrimdışı Kemal

Töre yerine kim oynayacak ? Cevap : geçen yıl kim oynadiysa o oynar .

Ama sıkıntı şurda ; Töre nin orada ilk 11 ı çok zor ve aynı emenikeye yaptıkları gibi opsiyon kullanmayacaklar , seneyede kiralık gidip mundar olur .

Bilici havaalanında omuzlarında ugurlayanlar gidip şimdi efkarlarindan 1 büyük bitirsinler .

Başkan kiralanmayacak demişti oda ayrı konu .

Bu yıl çok kötü transfer dönemi geçiriyoruz çok yazık olacak   

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Törede eğer kiralanırsa elde para falan yok transfer falan yapılmaz,, zaten fabriden belliydi,,şurda karamsar hava yaratmak istemiyorum ama durum bu gibi..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bana töre haberinden önce üst düzey stoper haberlerinin çıkması manidar geldi

Çevrimdışı Ersoy

Yıldız stoper olayları da olmaz gibi bi anlık umutlandık ama olmaz o iş.Kolarov olsun diye dua etmekten başka yapacak hiç bir şey yok.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

Ben ondan bahsetmiyorum. Arda da burdan 12ye gitti sonraki satış 40 mil euro oldu. Benim demek istediğim burdan giden oyuncuya direk o paraları vermezler. Opsiyonlu oyuncuya da 30 mil bonservis koymazlar. Varsa böyle bir örnek ben bilmiyorum. Opsiyonlu transferler genelde düşük bedelli olur.

Çevrimdışı kartal43

saçma sapan bir transfer politikası başından sonuna kadar. Şampiyon olduktan sonra adam akıllı süreç yöneten bir kulüp yok bu ülkede.

Çevrimdışı Hunter1987

UEFA nin ffp kurallarına göre malı yıl önemli.

Beşiktaşimizin malı yılı 01.06.2015-31.05.2016 yılı araligiydi. Opsiyonu 31.05.2016 dan önce kullandığımız için marcelonun bonservisini ersandan gelen parayla karsilayabildik. Bu dönemki transferler için kullanamiyoruz.

@cursedofdragon @can1903

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Arena_

Töre yerine kim oynayacak ? Cevap : geçen yıl kim oynadiysa o oynar .

Ama sıkıntı şurda ; Töre nin orada ilk 11 ı çok zor ve aynı emenikeye yaptıkları gibi opsiyon kullanmayacaklar , seneyede kiralık gidip mundar olur .

Bilici havaalanında omuzlarında ugurlayanlar gidip şimdi efkarlarindan 1 büyük bitirsinler .

Başkan kiralanmayacak demişti oda ayrı konu .

Bu yıl çok kötü transfer dönemi geçiriyoruz çok yazık olacak

Bilic'e efkarlanacaklar kadar bizim başkanda suçludur.

Çevrimdışı canU

bu kadar saçma bir hamle olamaz yapmamışlardır sanmıyorum açıklama gelmeden inanamam.  FFP başımızda duruyor ya sat ya kiralama tut seneye bak clden sonra nasıl bir akıl tutulması yaşıyoruz acaba. Gerçekten şok içerisindeyim.

Ya bari opsiyon koymayın kardeşim. Adam orda coşarsa gelsinler elimizi öpüp yalvararak alsınlar. Zaten iyi oynamazsa geri döner, iyi oynamazsa 20ye almayacak adam 13e de almaz. inanılmaz bir akıl tutulması var kulüpte. Herşeyin içine etmeyi başaracaklar gibi duruyor, helal olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'yi hep savundum ama karakteri tartışılır. Neyse onun içinde hayırlısı olsun bizim içimde. Zor bir transfer dönemi geçireceğiz anlaşıldı. Bu yüzden freeleri almak çok önemliydi. N'Koulou vb. gibi.

Çevrimdışı Ersoy

Töre'de ayıp etti...
Bundan sonra her sene!

Etiketler: