2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395452 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Seneye FFP anlaşmasından çıkıyoruz zaten ben o 12 milyon euroyu bu sene alamadıktan sonra töreyi 1 sene kaybetmek niye
See you in another life,brother.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Nasıl satsınlar adamı ya.
1 sene oynamamış buna da şükür.Seneye opsiyonu kullanırlarsa ki bence kullanacaklar 15 milyon euro gayet iyi para

Çevrimdışı mrred

Töre nin kiralanmasının bi açıklaması yok gibi. West Ham a kiralayacağına ŞL de oynat parlasın. Adamlar Payet i 70-80 e satıp 3 milyona Töre kiralıyorlar. Yok öyle dünya.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin liginden kaç kez 80 milyona oyuncu satılmış ?
Biraz hayal aleminden çıkıp ayaklarınızı yere bassın arkadaşlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MrtBlgc

Alıcısı yok işte demek ki, olsa satarlardı merak etmeyin. 3 milyon kiralama fena değilmiş yalnız. Üstüne biraz para koyup kolarov gelecek büyük ihtimalle..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Alem biliyor adam değilsin.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Bize peşin para lazım unutuldu bi an galiba FFP.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

Ben böyle bir şey bekliyordum ama çünkü alıcısı olan topçu bu kadar beklemez.. Neyse hayırlı olsun, önemli olan kaynak yaratmaktı. 3 milyon euro kiralık bedel olarak bir hayli fazla.. Bu bedel bizim yapacağımız transferler için yetiyor mu acaba?

Çevrimdışı atalay

edit: WHU, Perşembe günü Töre'yi açıklayabilir.

Gidişini bekliyordum da, böyle bir aptallığı beklemiyordum. Bir sonraki adımı ve anlaşma detaylarını bekliyorum. Dana net konuşmak için.

Çevrimdışı can1903

Bu parayla Marcelo'yu açıklarız işte.  :s20: :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

satın alma opsiyon 13 milyon € muş beğenirlerse 13 milyon €' daha gelicek seneye.

Bu parayla Marcelo'yu açıklarız işte.  :s20: :s20:

marcelo'yu aldık zaten kardeşim sıkıntılımısın sen biraz ?

Çevrimdışı Ersoy

opsiyonu imkanı yok kullanmazlar.rezil bir transfer dönemi geçiricez net.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Renton

Aras'ın sol ayağına bakacağız bu sene hayırlısı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı can1903

marcelo'yu aldık zaten kardeşim sıkıntılımısın sen biraz ?
Marcelo açıklaman için bonservis kazanman lazım güzel kardeşim. Niye açıklamadılar bu zamana kadar o zaman. Sıkıntı sende galiba.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı can1903

İnşallah bu Kolarov bonservisi içindir. Tek mantıklı yanı bu.

Çevrimdışı kartal43

Bu kiralama işi gerçekse benim anladığım bizim sanılandan da öte para sıkıntımız var. Kolarov falan gerçekten çok zor .elde kalan kaynak stopere yatırılıp transfer kapanır. Gomez gidip Cenk tosunla devam edilirse şaşırmamak lazım.

Marcelo açıklaman için bonservis kazanman lazım güzel kardeşim. Niye açıklamadılar bu zamana kadar o zaman. Sıkıntı sende galiba.

bu ne ?

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Törenin 3 m€ kiralanmasına okeyim ama satın alma opsiyonu 30m olma şartıyla..gökhan bizde maç seçiyordu, şimdi orda her maç iyi oynama çalışır epl sonuçta..

Çevrimdışı Ersoy

İnşallah.Ama demşn yazdığın gibi

bu durum varsa ve bu transferler içinse ben biterim hayatım kararır.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

bu ne ?

kardeşim transferin tamamlandığını biliyoruz hannover açıkladı fakat opsiyonu kullandık  a ma abonservis veremiyoruz su an farkında mısın?

Çevrimdışı MrtBlgc

Törenin 3 m€ kiralanmasına okeyim ama satın alma opsiyonu 30m olma şartıyla..gökhan bizde maç seçiyordu, şimdi orda her maç iyi oynama çalışır epl sonuçta..

Türkiye'den hiç bir oyuncuya 30m falan vermezler...

Çevrimdışı Arena_

M. Gomez'i ne ile alacan

kardeşim transferin tamamlandığını biliyoruz hannover açıkladı fakat opsiyonu kullandık  a ma abonservis veremiyoruz su an farkında mısın?

bonservis vermeden adamın burda ne işi var bu adamın parası ersandan gelen paradan verilmiştir.

Adam kiralıktı bonservisini vermeden senin takımında ne işi var.

Etiketler: