2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395437 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

O parayla Kolarov'u almak lazım. Cl bür üst tur şansımız gruba bağlı ümitli değilim. Lig için Kolarov lazım savunma açığın varsa hücumda domine etmen lazım bunun içinde bekler çok önemli sağ bek tamam Kolarov çok önemli. Stoper içinde kiralık bakacağız artık. Vermaelen çok iyi olur aslında.

Çevrimdışı MrtBlgc

Asıl ayıp eden Biliç. Şu kulübün iki yıl ekmeğini yedi, Gökhan için iyi referans olup bu bedelin ödenmesinde ön ayak olabilirdi. Ama o Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumu WestHam çıkarları için kullandı resmen.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle birşeyin başlıca olma sebebi 1)Gökhan 2) Sakatlık 3)Yönetimdir.

1) İyi oynayamadı, formda değildi, formayı kaptırdı.

2) Sakatlık sebebiyle uzun süre ortalarda yoktu.

3) Ne olursa olsun böyle bir anlaşma olmamalıydı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

3.5 milyon Euro bonservis harcama hakkımız var Övünç söylemişti canlı yayında. 3 milyon Töre'den gelecek 6 miiyon 1.5 milyonu Marcelo'ya gider kalır 4.5 milyon bu parayla  Kolarov'u almak veya uygun bir bedelle satın alma opsiyonlu kiralamak lazım. Bir de Gomez kalırsa ki kalacak bonservisi ne kadar olacak o da önemli çok zor günler bekliyor bizi. Quaresma'ya Çin'den falan iyi bir teklif gelse bari.

Çevrimdışı srkn

Burada suç gerçekten Bilic'in mi? Adam sırf 2 sene bizde t.d yaptı diye daha fazlasını verecek hali yok.
Olabilecek en makul şekilde istediği oyuncuyu almasında bir sıkıntı yok bence.
Olay bizim yönetimde bitiyor. Almak isteyen onlar, tok satıcı biz olmalıydık. Şu şekilde oyuncunun gönderilmesi çok çok amatörce.
Madem istediğin parayı vermiyorlar, eeh tamam beklet bir sene daha bir de bu çocuk CL'de oynasın, kendisini göstersin.
O zaman devre orasında West Ham neler veriyor görürdük. Ama bizimkiler dayanamadı 3 milyona tav oldular.
Ben Gökhan'ın opsiyonunu da kullanacaklarını sanmıyorum. Bilic eminim ki sene sonu onun içinde pazarlık yapacaktır.
BTD demiş ki 6 milyon hakkımız vardı 3 daha geldi? Ee yani bu 9 milyon onun hesabına göre Gomez, Kolarov ve stopere nasıl yetecek çok çok merak ediyorum.
Şuan tek temennim 5 veya biraz üzeri bir fiyata Boyko'yu ve en iyi şekilde 2'ye Milo'yu okutmamız olur. Şöyle 7 toplasak buradan da 3 gelse hoca sözlülere 100 verse...
Allah hepimize sabır versin. Denilecek pek bir şey yok.
"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın." SÜLEYMAN SEBA

Çevrimdışı Ersoy

Bilic,töre,yönetim hepsi hatalı.Hele ki şu bilice adam vereceğine 8M'ye southampton'a sat daha iyi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı DOĞAN

Töre malesefki gecen seneyi boşa gecirdi euro 2016da da oynamadı ve kulübün ekonomik durumunu en iyi bilen bilic tarafından tufaya getirilip götürüldü diyebilriz .Söyleki belli bir miktarın (7-8 m.avro) üstünde para veren cıkmaz kulubun paraya ihtiyaçı var  süperligin ve takımlarımızın piyasası yok biliç tüm bu handikaplara hakim töre kötü sezon gecirdi s. güneşlede belli bir sıkıntı var s.güneşin açıklamalarından belli bir durum cok buyuk sorunlar olmasada bell sıkıntılar oldugu aşikar yani anlıyacagınız biliçin eline düşmüş durumdaydık  biliç te tüm bu handikapları degerlndırıp epl standartında bir lig için hiç bir şey olan 3 m. avroya 0 riskli bir transfer yaptı egerki tutarsa 12-15 bandında epl de  iş yapan 24 yaşında kanat alacak ki bu stadını bedaya getirmiş (londra olimpiyat stadına tabiri caizse cökmüş) bir epl takımı için denizde  damla inşallah millwallılar götünü keserde koltuga bile oturamazsın profosyenel dünya ama kulübümün bu kadar eli kolu baglı olması beni cıldırtıyor ffp olmasa biliç töreyi bizden bırak 3ü 13ü  17-18 bandından anca alırdı elbet cıkar  bu ahlarda biliç efendi.

Çevrimdışı Ersoy

Hakaret etmek istemiyorum ama bu adam harbi aptal.Böyle dediği için aptal dğeil defalarca töre 15mye gitti dedi hala daha savunuyor.

https://twitter.com/ArtSporcom/status/750678010257412097
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2016, 16:56:09 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

Burada suç gerçekten Bilic'in mi? Adam sırf 2 sene bizde t.d yaptı diye daha fazlasını verecek hali yok.
Olabilecek en makul şekilde istediği oyuncuyu almasında bir sıkıntı yok bence.
Olay bizim yönetimde bitiyor. Almak isteyen onlar, tok satıcı biz olmalıydık. Şu şekilde oyuncunun gönderilmesi çok çok amatörce.
Madem istediğin parayı vermiyorlar, eeh tamam beklet bir sene daha bir de bu çocuk CL'de oynasın, kendisini göstersin.
O zaman devre orasında West Ham neler veriyor görürdük. Ama bizimkiler dayanamadı 3 milyona tav oldular.
Ben Gökhan'ın opsiyonunu da kullanacaklarını sanmıyorum. Bilic eminim ki sene sonu onun içinde pazarlık yapacaktır.
BTD demiş ki 6 milyon hakkımız vardı 3 daha geldi? Ee yani bu 9 milyon onun hesabına göre Gomez, Kolarov ve stopere nasıl yetecek çok çok merak ediyorum.
Şuan tek temennim 5 veya biraz üzeri bir fiyata Boyko'yu ve en iyi şekilde 2'ye Milo'yu okutmamız olur. Şöyle 7 toplasak buradan da 3 gelse hoca sözlülere 100 verse...
Allah hepimize sabır versin. Denilecek pek bir şey yok.
Kim diyor daha fazlasını versin diye? Ödenecek 16 mil euroyu veremez miydi WestHam bu sezon? Biliç bunun için referans olamaz mıydı? Her türlü Beşiktaş'ın zararına yapılmış bir anlaşma.

Çevrimdışı atalay

Mevcut durum üzerinden yazıyorum: Oyuncu gitmek isteyebilir. Fakat ŞL sezonunda, 24 yaşındaki oyuncunuzu iki lig galibiyeti parasına -oynadığı pozisyonda rotasyonu iyi olan bir ekibe- kiralıyorsunuz. Opsiyonun herhangi bir bağlayıcılığı yok. EPL'de olmazsa repütasyonunu yitirecek ve 2019'a kadar sözleşmesi var. Mantık?

Çevrimdışı cursedofdragon

Takımın dengesi tamam önemli de denge diye diye oyuncu almadık free nkoulou geçti roman kaçtı.Skertel kaçtı hepsi bir bir gitti.

Gs'nin savunma hattı ;

Chedju
Semih kaya
Serdar Aziz
Koray Günter
Hakan Balta

Fb'nin savunma hattı ;

Simon Kjaer
Roman Neustädter
Martin Skertel
Hakan Cinemre
Berkay Can Degirmencioglu

Bizim savunma hattı ;

Rhodolfo
Marcelo
Alexis
Milosevic
Tosic

Biz şampiyonlar liginde oynucaz.

Çevrimdışı MrtBlgc

Hakaret etmek istemiyorum ama bu adam harbi aptal.

https://twitter.com/ArtSporcom/status/750678010257412097

Bu da aynısını diyor ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum..

Çevrimdışı Yalçın

CL'de basari iste, elle tutulur transferin olmasin. Kiralik vermeyi dusunmuyoruz de sonra ver. Ffp kiskacindayiz de diger rakibin transfer yapabilsin. Biz niye yapamiyoruz tam detaya hakim degilim. Bildigim nanik'den 8.5 milyon euro geldigi. Bu beyaz yalanlardan, hedefi buyuk gosterip atilan adimlarin kucuk olmasindan sIkIldim.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Kiralık bir şeyler yapmak lazım. Nasıl yaparız bilmiyorum ama Kolarov, Vermaelen gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

CL'de basari iste, elle tutulur transferin olmasin. Kiralik vermeyi dusunmuyoruz de sonra ver. Ffp kiskacindayiz de diger rakibin transfer yapabilsin. Biz niye yapamiyoruz tam detaya hakim degilim. Bildigim nanik'den 8.5 milyon euro geldigi. Bu beyaz yalanlardan, hedefi buyuk gosterip atilan adimlarin kucuk olmasindan sIkIldim.

bende bunu anlamadım bu gs serdar aziz'i aldı hemde o kadar para vererek.

Fener takımı bidaha baştan kurdu van der wiel'e o kadar parayı nasıl verebiliyor ?

2.5 milyon € aatif için verdiler roman geldi.

Bize bi gökhan geldi bide fabri.eldekilerde gidiyor atiba,sosa,ismail yenilenmedi.

Çevrimdışı Ersoy

Bu da aynısını diyor ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum..

KAP'a kadar inanmayın dediği için aptal demedim zaten 15M ye gitcek dedi tutmadı hala savunuyor bide bu hesap başından beri kolpaydı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

6.5 milyon Euro transfer hakkımız şu an. Bunu da gidip Gustavo Gomez için kullanırsak o zaman biteriz işte. 

Çevrimdışı mellfred

Töreyi kiralık göndermek akıl tutulması olmalı

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Takımın dengesi tamam önemli de denge diye diye oyuncu almadık free nkoulou geçti roman kaçtı.Skertel kaçtı hepsi bir bir gitti.

Gs'nin savunma hattı ;

Chedju
Semih kaya
Serdar Aziz
Koray Günter
Hakan Balta

Fb'nin savunma hattı ;

Simon Kjaer
Roman Neustädter
Martin Skertel
Hakan Cinemre
Berkay Can Degirmencioglu

Bizim savunma hattı ;

Rhodolfo
Marcelo
Alexis
Milosevic
Tosic

Biz şampiyonlar liginde oynucaz.
Şimdi Eleştiri yapsak daha transfer dönemi bitmedi nerden biliyorsunuz iyi oyuncu alınmayacağını denir ama transfer dönemi bittikten sonra eleştiri yapmanın bi anlamı olmazki.. 3 m € nkoulou alınmazmı arkadaş..neyi bekliyor yönetim,, transferin son günü transfer yaptık demek için alexis gibi oyuncuların alınmasınımı..
FFP anlaşması ile 10 m€ başa baş açık vermemiz gerekiyor ve transfer paramız yok deniliyor.. Geçenlerde açıklanmıştı Peki bu kulüp 420 m tl geliri  nasıl kazandı 1 yılda?? Hiçmi ffp ile yapılan anlaşmaya + para olarak yansımadı.. O kadar para kazanıp nasıl 3-5 m € transfer harcama parası kalıyor ??bunların açıklanması gerek

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2016, 17:13:35 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı mehmetthedum

Quaresma, olcay, aras, kerim frei  ve zaman zaman kanada evrilen sosa  varken töre gider zaten, gitsin zaten.. ilk 11 olduğu sezon son 5 hafta yatışa geçince biz de yattık, geçen sezon zaten nerdeyse komple yoktu.

Doğrusu aramadım da.

Zaten 6 milyon ero civarı basic harcama hakkımız vardı yanılmıyorsam, 3 de westhamdan gelenle beraber 9 milyon ero harcama hakkımız oluyor. 1 stoper ve 1 sol bek başkanın elinden öper bu 9 milyona.

Opsiyonu 13 diyorlar. Emenike gibi yapmaz ve alırsa , pazarlikla 10 civarına alırlar seneye. Önümüzdeki sezon ffp biterken 10 milyon daha harcama hakkı kazanmış oluyoruz. Hatta satış devre aranda yapılırsa, devre arasında 10 milyonluk transfer bütçemiz olur. Çok da güzel olur.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Ensar

quaresma bizden yıllık ne kadar alıyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı canU

törenin 2 senesi kalmadı mı sözleşme olarak? seneye adamlar gelip e zaten 1 senesi kalmış biz buna 13 niye verelim 5e anlaşalım diyecekler. Aynısını biz de yapıyoruz. Ya zaten adam rotasyona gidiyor, gösterirse kendini hadi 18 olsun opsiyon o bile az. Gösterirse orada kesin 20+ gelir teklif ondan gelmez başkasından gelir altyapısı belli çocuğun. Kiralamak çok net ihanettir daha da birşey demiyorum Zaten tutmazsa bir daha da satamayız elimizde patlar. Cl de deneyin 2 maç yapsa zaten 3milyon çıkartıyor. Değerini de ikiye katlar sıraya girerler west ham da bakar uzaktan.

He bu arada bilicin de .....

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

1.7 ydi sanırım

Çevrimiçi Samet Ç

1.4 olması lazımdı.

Çevrimdışı Ensar

1.7 ydi sanırım

1.4 olması lazımdı.
bende bu iki fiyattan birisi diye biliyorum ama hangisi onu merak ediyorum kesin bilgi var mı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: