2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395477 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Benim bu goygoy ile ilgili bilgim yok. Herkes bi' şeyler üfürüyor. @TWSS

Anladım az biraz tahmin etmiştim zaten teşekkürler :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MrtBlgc

Transfer döneminden nefret ediyorum...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kiralık :)
Sen umutlanma gelirse sürpriz olsun ben kompanyi isterdim

Çevrimdışı s4rc4stic

stoper dediğin böyle olur :lol:

Çevrimdışı MrtBlgc

Gökhan Töre'nin satılması herşeyi hızlandıracak ama West Ham nasıl çingenelik yapıyorsa 2 aydır burda ha gitti ha gidecek diye gün sayıyoruz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

stoper dediğin böyle olur :lol:

Bi bacağı kalede olsun gol yemeyiz zaten :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Töre - Ogbonna takası mı?

Çevrimdışı alimm

Bilmiyorum. Onu ima ediyorlar. Kiralanabilir de, siz yine de ümitlenmeyin.

mangala ismine pek ihtimal vermediğim için hiçte ümitlenmem...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Arena_

Oyuncu satılmadan kolay kolay iyi bir transfer kimse beklemesin. Gökhan Töre'nin satılma durumu ortada. West Ham'ın niyeti yok. Bunun dışında bizim kasamıza iyi para bırakacak 2 adam var. Bunlar Quaresma yada Sosa. Hangisinin satılmasını isterdiniz?

Çevrimdışı Berat

Oyuncu satılmadan kolay kolay iyi bir transfer kimse beklemesin. Gökhan Töre'nin satılma durumu ortada. West Ham'ın niyeti yok. Bunun dışında bizim kasamıza iyi para bırakacak 2 adam var. Bunlar Quaresma yada Sosa. Hangisinin satılmasını isterdiniz?

Bu da soru mu 54.

Kuarizma.

Çevrimdışı s4rc4stic

hızlı da kerata :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma

Çevrimdışı Arena_

Bu da soru mu 54.

Kuarizma.

Onun yerinde kimi oynatmayı isterdiniz yada transfer :)

Çevrimdışı cursedofdragon

bu sene fener çok güzel transferler yaptı (geçen sene ki gibi) bu sene onlar kesin şampiyon :D

Böyle yazayımda aramızda ki 3-5 renkli arkadaş mutlu olsunlar hevesleri içinde kalmasın :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaç metre bu abimizin boyu 11 var mı merak edip araştırmıştım pek bilgi bulamamıştım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sene fener çok güzel transferler yaptı (geçen sene ki gibi) bu sene onlar kesin şampiyon :D

Böyle yazayımda aramızda ki 3-5 renkli arkadaş mutlu olsunlar hevesleri içinde kalmasın :D
Vitor reyizin kalması en büyük transferleri bizim açımızdan iyi oldu şampiyonluk yüksek ihtimal

Çevrimdışı Arena_

Iyi transfer hangisi imiş. Roman mı yoksa Aatıf mı? Bunlar çöp. Sadece Gregory van der Wiel iş yapar gerisi hikaye. Hücum hattı SIFIR şikecilerin

Çevrimdışı Arena_

Evet beyler soruma cevap alamadım. Quaresma satılırsa yerine kim oynanacak yada aklınızda transfer var mı? Kanat varyasyonu olarak Gökhan Töre, Olcay Şahan, Kerim Frei ve Aras var elimizde. Bunlar yeterli ise sorun yok.

Çevrimdışı Berat

Onun yerinde kimi oynatmayı isterdiniz yada transfer :)

Dzsudzsak direkt, geçen sene de onu istemiştim zaten.

Çevrimdışı tangaz

subotic kolarov  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arena_

Dzsudzsak direkt, geçen sene de onu istemiştim zaten.

Bursaspor bize oyuncu verecek. Buna inanıyorsun yani. Serdar Aziz'i 4.5'a satan Bursa'nın Dzsudzsak için ne kadar isteyeceğini tahmin edebiliyor musun? Tabata transferi gibi falan olur.

Çevrimdışı Yasin A.

takip edecek uçakta yok  :isad:

Çevrimdışı Renton

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten  7 dk.7 dakika önce
beşiktaş, gökhan töre'yi 3 milyon €'ya 1 yıllığına west ham'a kiralamayı kabul etti..
west ham'ın son teklifi 2.5; anlaşma her an olabilir..

Yalan oluruz böyle olursa gerek yok  :by2: :by2:
See you in another life,brother.

Etiketler: