Bu kaleci olayi cok uzadi, firildaklar dondu, abuk sabuk isler oldu
Hep yaziyorum hersey baskanin rustuyu gondermesiyle basladi. Iki yakamiz bir araya gelmedi kac tane kaleci geldi ben sayisini unuttum. Zaten paramiz yok, feda falan dedik, birak rustu oynasaydi iste hala oynasaydi 3-4 uzaktan gol yerdi millet baslardi dede oldu hala oynuyor, katarak var bunda, diye sonra unutulurdu paramiz cebimizde kalirdi.
Uyuz oluyorum bu pansuman transferlerine. Yahu olmayacak belli, almayin iste adam, genc takimdan koyun oynasin iki tane cocuk. Turkiye liginde oynuyoruz tam kadro cikalim mesela ismailin yerine mustafa pektemek oynasin gene kazaniriz maclari. 1 adam cok onemli degil, fahis hatalar yapmadikca. Elin gavurunda gabor oynuyor, buffon oynuyor hala. Heriflerin parasi mi yok buffonun yerine adam almiyorlar, kaleci bu yahu
Sinirim bozuldu bu fabri olayina, yonetimden kafa goturur orada bir tazminat maddesi ortaya cikarsa, ayni erikson olayi gibi.
Bu sike sorusturmasinda da belli zaten macta birsey olmadigi hepimiz izledik maci. Benim tayfuru silmemin sebebi, onun capsizligidir. Ibrahim akin kim yahu, iskender kim sen istiyorsun bu adamlari iste o yetersizlik₁ bize o zamanlari yasatti. Tayfur kaptani cok severim ama ben onu futbolculugundan hatirliyorum, besiktasi calistirdi tayfur yahu. Ibrahim akini begenmis, sanki yakinen gormedi onu, disleri iltihaplanip antreman kaciran profesyonel futbolcu yahu ibrahim akin.
Ayni yetersizlik₁ bu kaleci olayinda devam ediyor. Besiktas baskani tutarli olacak ve olmak zorunda bugun ben basin mensubu olsam cikartirim rustu hakkindaki demecini ve atiba sorusunu sorarim.
Kac para harcadik bu kalecilere yahu
3.5 boyko
Tolgoyi hatirlamiyorum 2 milyon lira falandi
Bur makgiregor vardi, sonra sattik oni falan
Bir turlu istikrari bulamadikk
Simdi o zamanlar forumda olmadigim, eski baglantilarimdan uzak oldugum icin gercek mi degil mi bilemiyorum ama ospinayi 500bin euro icin alamadigimiz gibi haberler vardi ayni sekilde holebas. Kimlere ne paralar verdik. Ilk feda sezonunda ya rustuyu gondermeyecektik ya da adam gibi bir kaleci alacaktik, plan ve programsiz olmanin cefasi. Feda sezonunda mesela altyapidan biraz daha fazla oyuncu sans bulsaydi keske o sezon adem buyuk gonderildi yanlis hatirlamiyorsam, bir suru gereksiz adam alindi.
Bu tarz hatalar tekrarlanmasin lutfen. Duzgun bir kaleci alamiyorsak, hic almayalim, tolga, boyko devam edelim, ucuncu kaleci veysel kalsin. Yok alacaksak hem tolgayi hem boykoyu gonderelim ikinci kaleci veysel olsun, paramiz cebimizde kalsin. Milyon milyon veriyoruz herkese. Pektemek yerine hamza otursun, zaten 3-5 mac sans bulacak en cok. Paramiz cebimizde kalsin.
Stoper olayi da benziyor. Alexisten daha iyi bir stoper zor getiririz, herife tecavuz etmeye gerek yok, iyi oyuncudur, sakardir birak oynasin paramiz cebimizde kalsin.
Biraz icim bayildi bu transfer sezonunda, ben ggye de karsiydim ama neyse o transfere bir mesaj olarak, sukse olarak bakiyorum.