Ismail dahil sayarken 4 tane bekimiz olacak bu kolorov gerceklesirse takima maliyeti 6milyon eurodan fazla. Bu bizim seviyemizde bir takim icin cok cok ama cok fazla. Kolarof 2 milyon civari alacaktir en az pahali bir oyuncu. Bu tarz bir maliyetin altina giriyorsaniz o 4 bek sezonu 10-12 asist 8-10 golle tamamlamali bence. 4 bek arti tosici de koyarsak oraya bucuktan 7 milyon civari para alacaklar mac basilar haric. Forvetlerimiz o kadar para kazanmiyor.
Bu kolarof iyi oyuncu benim kendisiyle bir derdim yok, bizim daha farkli bir oyuncuya ihtiyacimiz vardi bence, daha once yazmistim simdi is ciddiye binince
@atalay fikirlerini yazar. Ben bize uygun oldugunu dusunmuyorum hem maliyeti hem de tarz olarak. Bize %80 savunmaci %20 hucumcu bir bek lazimdi. Kisa boylu, yere saglam basan, gidip gelen, duracagi yeri bilen, ofsayt bozmayan, her atakta bindiren, pas isyasyonu olan bir savunma beki lazimdi. Hucumcu ben aliyoruz ama biz ceza sahasina kalabalik giren bir takim degiliz. Kanat oyuncularindan sadece olcay ceza alanina direk kosu yapiyor. Kolarof gerceklesirse belki biraz farkli oynamamiz gerekebilir.
Cok buyuk maliyetlerin altina giriyoruz, ben biraz titremeye basladim.
Mustafa, pedro, milosevic, fabri, boyko, veli givi belirsizlerimiz var hala. Toplam maaslari hesaplamamiz gerekecek ilk is olarak.