2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385776 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

sen buraları takip etmiyormusun sadece ben on kere açıklamıştım bunu
Uefa nın mali yılı 1 Haziran 31 Mayıs arası ve bu arada yapılan işlemler aynı mali yıl içersinde sayılıyor.
yani 31 Mayısda sıfırlandı. :bandit:
Doğrudur abi bi ara takip edememiştim forumu sanırım o araya denk geldi

Çevrimdışı LuceGel

Vay Fikret başkan sen neymişsin  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

fabri kimki 'sözleşmeden cayarsak tazminat öderiz' maddesi konuluyor.olayın saçmalığı daha orda başlamış zaten.

fabriye gerekirse yönetim cebinden ödeyecek tazminatını ama yinede o adamı almayacak! bu kadar basit.

bu takım şampiyonlar ligi oynayacak.yetim hakkını fabri yemesin bir zahmet!

o söylediğin gibi değil işler fabriyi hoca gerçekten istiyor ve geçen sene sakatlıktan önce imza atılmış
diye duydum sakatlanınca sözleşme dondurulmuş deniyor.
şimdi sağlam raporu alırsa elinde bir sözleşme var alamazsa bu sözleşme fesih olur.
bazı şeyler karşılıklı iyi niyetle olur. asıp keserek değil

Çevrimdışı acan07

fikret başgan müzmin sakat  :tabe: mario gomez e bonservis vermemekle kalmaz sadece. yıllık ücretinide düşürür.

başlasın taht oyunları :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o söylediğin gibi değil işler fabriyi hoca gerçekten istiyor ve geçen sene sakatlıktan önce imza atılmış
diye duydum sakatlanınca sözleşme dondurulmuş deniyor.
şimdi sağlam raporu alırsa elinde bir sözleşme var alamazsa bu sözleşme fesih olur.
bazı şeyler karşılıklı iyi niyetle olur. asıp keserek değil
Senol hoca Tolgaya yedek ariyor diyince yemedigimiz laf kalmıyor :money: :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Şenol hoca Fabri'nin 2 maçını izlememiştir. Tolga için alınıyor belli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bugun Turgay Demir ve Erman Toroglu'nun yazilarina denk geldim, hic ic acici seyler yazmamislar. Insallah sacma sapan menajer transferleri baslamaz gene.

Çevrimdışı can1903

Güvendiğim bir abi Kolarov kiralıık oldu. Bonservisini alamıyoruz dedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Ffp içindir opsiyonla seneye alırız gelsinde.

Çevrimdışı mylife1903

Bu kaleci olayi cok uzadi, firildaklar dondu, abuk sabuk isler oldu
Hep yaziyorum hersey baskanin rustuyu gondermesiyle basladi. Iki yakamiz bir araya gelmedi kac tane kaleci geldi ben sayisini unuttum. Zaten paramiz yok, feda falan dedik, birak rustu oynasaydi iste hala oynasaydi 3-4 uzaktan gol yerdi millet baslardi dede oldu hala oynuyor, katarak var bunda, diye sonra unutulurdu paramiz cebimizde kalirdi.

Uyuz oluyorum bu pansuman transferlerine. Yahu olmayacak belli, almayin iste adam, genc takimdan koyun oynasin iki tane cocuk. Turkiye liginde oynuyoruz tam kadro cikalim mesela ismailin yerine mustafa pektemek oynasin gene kazaniriz maclari. 1 adam cok onemli degil, fahis hatalar yapmadikca. Elin gavurunda gabor oynuyor, buffon oynuyor hala. Heriflerin parasi mi yok buffonun yerine adam almiyorlar, kaleci bu yahu

Sinirim bozuldu bu fabri olayina, yonetimden kafa goturur orada bir tazminat maddesi ortaya cikarsa, ayni erikson olayi gibi.

Bu sike sorusturmasinda da belli zaten macta birsey olmadigi hepimiz izledik maci. Benim tayfuru silmemin sebebi, onun capsizligidir. Ibrahim akin kim yahu, iskender kim sen istiyorsun bu adamlari iste o yetersizlik₁ bize o zamanlari yasatti. Tayfur kaptani cok severim ama ben onu futbolculugundan hatirliyorum, besiktasi calistirdi tayfur yahu. Ibrahim akini begenmis, sanki yakinen gormedi onu, disleri iltihaplanip antreman kaciran profesyonel futbolcu yahu ibrahim akin.

Ayni yetersizlik₁ bu kaleci olayinda devam ediyor. Besiktas baskani tutarli olacak ve olmak zorunda bugun ben basin mensubu olsam cikartirim rustu hakkindaki demecini ve atiba sorusunu sorarim.
Kac para harcadik bu kalecilere yahu
3.5 boyko
Tolgoyi hatirlamiyorum 2 milyon lira falandi
Bur makgiregor vardi, sonra sattik oni falan
Bir turlu istikrari bulamadikk

Simdi o zamanlar forumda olmadigim, eski baglantilarimdan uzak oldugum icin gercek mi degil mi bilemiyorum ama ospinayi 500bin euro icin alamadigimiz gibi haberler vardi ayni sekilde holebas. Kimlere ne paralar verdik. Ilk feda sezonunda ya rustuyu gondermeyecektik ya da adam gibi bir kaleci alacaktik, plan ve programsiz olmanin cefasi. Feda sezonunda mesela altyapidan biraz daha fazla oyuncu sans bulsaydi keske o sezon adem buyuk gonderildi yanlis hatirlamiyorsam, bir suru gereksiz adam alindi.

Bu tarz hatalar tekrarlanmasin lutfen. Duzgun bir kaleci alamiyorsak, hic almayalim, tolga, boyko devam edelim, ucuncu kaleci veysel kalsin. Yok alacaksak hem tolgayi hem boykoyu gonderelim ikinci kaleci veysel olsun, paramiz cebimizde kalsin. Milyon milyon veriyoruz herkese. Pektemek yerine hamza otursun, zaten 3-5 mac sans bulacak en cok. Paramiz cebimizde kalsin.

Stoper olayi da benziyor. Alexisten daha iyi bir stoper zor getiririz, herife tecavuz etmeye gerek yok, iyi oyuncudur, sakardir birak oynasin paramiz cebimizde kalsin.

Biraz icim bayildi bu transfer sezonunda, ben ggye de karsiydim ama neyse o transfere bir mesaj olarak, sukse olarak bakiyorum.

Çevrimdışı alimm

Fabriye verilecek paranın 10 da 1 ini doktora versinler ölü raporu bile verir. :evillol:

bu çok iidi yaa :evillol: :evillol: :evillol:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Oda olumlu :bandit:

Tabi Satin alma opsiyonlu kiralık olursa tadindan yenmez seneye FFP bitiyor cunku :busted_cop:

Çevrimdışı OrhanAker

Gelsinde Hiç fark etmez :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:47:44 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

bonservisini nasıl alacağız paramı var :alala:
hala anlamadınız ffp den dolayı bonservisli oyuncu alamayız.
ya bonservissiz gelecek yada kiralanacak başka bir yolu yok

Yırtığın derecesi önemli 1-6 yada 6-10 hafta arası da sürebilir. Detayları bilmek lazım.
Süper kupa finaline yetişsin yeter :bandit: :busted_cop:

Çevrimdışı 38life

Yırtığın derecesi önemli 1-6 yada 6-10 hafta arası da sürebilir. Detayları bilmek lazım.

Sol arka kalçada lif kopması deniyor ama derecesi bilinmiyor heralde daha.

Çevrimdışı Tolga

Kolarov gelsin de nasıl gelirse gelsin sıkıntı yok.

Opsiyon koydururuz seneye bonservisi alırız. :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Oha 2 ila 3 Ay yok diyorlar Gomez icin :nerd: :o_o: :o_o:

Tek olumlu yani Bize gelme olasiligi tekrardan %90 a cikti :super:

O Bir Fenomen :busted_cop:

Seni sevmeyen Ölsün beee :bandit:

Çevrimdışı LuceGel

Yalnız bu Biliç tam çakallık yapıyor ffp olayını bildiği için Töreye kiralık veya düşük teklifleri Atibanın aklını çelmeler,sürpriz takıma sürpriz bir futbolcu satış bekliyorum göreceğiz neler olacak.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Oha 2 ila 3 Ay yok diyorlar Gomez icin :nerd: :o_o: :o_o:

Tek olumlu yani Bize gelme olasiligi tekrardan %90 a cikti :super:

3 ay yoksa bence bizde düşünelim :)

SON DAKİKA :busted_cop:

Son 1 Ayda 90 MILYON TL odeme yapan Beşiktaş , geçmiş döneme ait Borcu olmadigina dair Belgeleri UEFAya gönderdi :sevinc :ishock: :ishock: :super:

NTVSPOR

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolarov gelsin de nasıl gelirse gelsin sıkıntı yok.

Opsiyon koydururuz seneye bonservisi alırız. :eyes
Yani onu düşünecek durumda değiliz

3 ay yoksa bence bizde düşünelim :)
Hic düşünmeyelim

Form geçici klas kalıcıdır

Bu adam daha once 9 ay top oynamadi :tabe:

Sezona Cenkle baslar Gomezle devam ederiz bu kadar basit

Kaldiki sezonun açılmasına daha 1.5 Ay var :tabe: