2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371294 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez'in kalma ihtimali neden ortadan kalktı?  Sebep nedir?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş kendi hayatındaki bütün negatif enerji ve kötümserliği gelip buraya yansıtmaya çalışıyor. Başka bir derdi yok :)

Çevrimdışı Yalçın

Yeni formayla yapaydın bari :D

Yok yahu ben de tirtikladim Twitter'dan  :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Evet. Ama şöyle de birşey var. Şuan Sosa İstanbula gelmem demiş ANÇ Arjantine gitmiş Sosayı ikna etmek için. Böyle de bir haberleri var :D
Off o ne öyle ya güvensem mi bilemedim.  Ama ortalık bi anda çok hareketlendi Kolarov bayramda gelecek bence. Başkan cumadan sonra GG yı açıkladı bayram hediyesi olarakta Kolarov yapabilir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı saricasi

SON DAKİKA | Beşiktaş, Manchester City'nin tecrübeli oyuncusu Kolarov ile her konuda anlaştı, oyuncunun yarın 15.00'te İstanbul'da olması bekleniyor..
(RadyoLig)
Heyacanladırmayın adamı  :ishock: :ishock: stoper de oynar tas gibi adam.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı 38life

Bizim takım ayın kaçında buluşuyordu ümraniyede?

Çevrimdışı 38life

Off o ne öyle ya güvensem mi bilemedim.  Ama ortalık bi anda çok hareketlendi Kolarov bayramda gelecek bence. Başkan cumadan sonra GG yı açıkladı bayram hediyesi olarakta Kolarov yapabilir.

Her taraftan kolarov duyumları akıyor ama benim kafamı karıştıran şey Başkan son röportajında "tatile çıkıyoruz." demişti. Kim transfer bitiriyor herkes tatildeyse?

Çevrimdışı can1903

Kolarov, Robben ve Tottenhamın sol beki Danny Rose. Hayalimde Beşiktaş forması giymesini istediğim oyuncular. Gerçekleşsin şu KOLAROV.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

fernandao gibi vasat bir forveti gol krali yapmis hoca var elimizde, bu adam cenk tosundan suarez cikartir :D, yeterki birinci forvetimiz olsun. gomez kalsa tabi iyi olur, ama kalmazsada fazla sorun etmemeliyiz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim takım ayın kaçında buluşuyordu ümraniyede?
8 inde. :D

Çevrimdışı MrtBlgc

Arkadaş kendi hayatındaki bütün negatif enerji ve kötümserliği gelip buraya yansıtmaya çalışıyor. Başka bir derdi yok :)
Öyle gözüküyor gerçekten de.. Olacaklardan çok temenni ettiği şeyleri zikrediyor gibi geldi bana.. İlginç..

Çevrimdışı Ersoy

Her taraftan kolarov duyumları akıyor ama benim kafamı karıştıran şey Başkan son röportajında "tatile çıkıyoruz." demişti. Kim transfer bitiriyor herkes tatildeyse?
Başkanı bilmiyor musun demba ba yı kesinlikle almayiz kronik sakat dedi aldı tatile çıkıyoruz diye de öylesine demiştir.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

Yalnız Man. City taraftarı Kolarov'u Beşiktaş alsın üstüne biz para verelim falan diyor :D Arap sermayesi de bunları iyice şımartmış.. Şurada 5-6 sene evvel Kolarov kalitesinde bir oyuncu alsalar stadyumda imza töreni yaparlardı..

Çevrimdışı Necmi

Yok duyuru işareti falan yapmışlarda onun için dedim

btd biraz piyasadaki dedikodulara kulak kesiliyor onlardan yorum yapılıyor.
verdikleri bilgiler yanlış değil ama yönetim çıkışlıda değil
fabri olmayacak diyorlar doğru büyük ihtimal olmayacak çünkü ispanyada sağlık taramasından geçemedi
burda sağlık taramasından geçemedi doktorumuzda onay vermemiş Fabri son bir sağlık taraması istemiş.
ordanda geçemezse rafa kalkar gibi arka planda bunlar konuşuluyor şimdi kalkıp fabri transferi yok dediğinde
bu duyum değil haberlerin derlenmesi oluyor. ama son sağlık taramasından sağlam raporu alırsa iş değişir.
alamazsa cayma hakkımız doğar. kolarov transferinde oyuncuyla zaten mutabakat sağlandı bilgisi haftalar önce
gelmişti ama sorun kulüptü benim duyduğum bonservisini sen al dendiğiydi. Biz bonservisle oyuncu transfer
edemiyoruz. orda yazılanları bizde duyuyoruz. farklı kanallardan mesela stoper işi şu anda çok yaş
havaalanı olayından sonra ikna işleri iyice zorlaştı.

Çevrimiçi Samet Demir

Yalnız Man. City taraftarı Kolarov'u Beşiktaş alsın üstüne biz para verelim falan diyor :D Arap sermayesi de bunları iyice şımartmış.. Şurada 5-6 sene evvel Kolarov kalitesinde bir oyuncu alsalar stadyumda imza töreni yaparlardı..

O zaman yaninda orta sahada oynayan fernando mu ne vardı onuda kiralik versinler

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

İsmaili görseler kolarov için tapınak yapar ibadet ederler

Çevrimdışı Necmi

o iş öyle değil adamlarda para var ve oyuncuların gözü kapalı gelmek istediği ligleri var
bizimde epl şartlarımız olsaydı bizde beğenmezdik insanların imkanları seviyesinde hayalleri olur.
sen messiyi almayı hayal edebilirmisin ama onlar eder :D

Çevrimdışı brkntcnr

Öyle gözüküyor gerçekten de.. Olacaklardan çok temenni ettiği şeyleri zikrediyor gibi geldi bana.. İlginç..

Ters totem de olabilir  :alala: :alala:

Çevrimdışı Bishamon

Adamlar zabaleta ve mangalayi da begenmiyorlar onlar da gelsim bence :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Savaş

Gelmedi mi hala bu Kolarov? Gel ulan insafsız! Hayalimsin lan! yardır dur sol kanatta elalem bek görsün be vicdansız!! Kop gel günahlarından Kolarov!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Turco

Gustavo Gomez imkansız. 7.5 milyon € bonservis bedeli %30 vergi ve bonservisi parça parça olmuş.

7.5 milyon mu ?  :kop: Napoli geçen sene Emmanuel Mammana için 5 milyon verdi River kabul etmedi. 7 milyona Lyon'a gittiğine dair söylentiler var düşün ki bu adam daha 20 yaşında ve önümüzdeki 10 sene Arjantin milli takımının demirbaşı olacak.

Gomez'in ederi en fazla 4 milyondur, Mammana'nın yanında Servet Çetin'den farkı yok onu da söyleyeyim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA | Beşiktaş, Manchester City'nin tecrübeli oyuncusu Kolarov ile her konuda anlaştı, oyuncunun yarın 15.00'te İstanbul'da olması bekleniyor..
(RadyoLig)
:pray: :pray: :pray:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

(RadyoLig)
Link var mı? @38life
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Bu RadyoLig Gökhan Gönül içinde İstanbul'a gelecek demişti değil mi ?

:alala:
nasıl yani istanbulda değilmi zaten en fazla tatile gider geri gelir sonra :D

Çevrimdışı MrtBlgc

o iş öyle değil adamlarda para var ve oyuncuların gözü kapalı gelmek istediği ligleri var
bizimde epl şartlarımız olsaydı bizde beğenmezdik insanların imkanları seviyesinde hayalleri olur.
sen messiyi almayı hayal edebilirmisin ama onlar eder :D
Tamam abi orası öyle de "üstüne para verelim yeter ki gitsin" tanımını hak edecek bir futbolcu da değil yani :D Yoksa EPL'deki dönen paraları kastederek söylemedim. Yabancı sermayenin etkisi büyük..

Çevrimdışı BelekKartaLı

Ee Kolarov yarın saat 15:00'te istanbula geliyor haberleri var ortalarda :S  :claps: :claps: :claps:
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Etiketler: