2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385959 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

kolarov hayirli olsun tosicin son zaman yaptigi katki şampiyonlugu simdide kolarovu getirdi bence adam geldiginde iyi saydirmistik tosicin bu ttansferde katkisi buyuk bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brkntcnr

Bonservissiz Kolarov - Gökhan Gönül' le bek sorununu çözeceğiz Allah' ın izniyle. Madem Omeruo yu kiraladık. Elde kalan bonservis hakkını da hepsini stopere basmalıyız.  Olay kalan o parayı doğru kullanmak. Bu sezon takımlarından ayrılan güzel adamlar da vardı. Ama biz free topçu almak yerine kulübü olan oyuncuları free' ye çıkartıp sonra alıyoruz  :evillol: :evillol: O yüzden Subotic mesela istenmeyen bir oyuncu, ayrılacağını da açıkladı. Duyduğum kadarıyla da Köln falan 5 milyon teklif etmiş. Onun yerine oyuncuyla iletişime geçilip ikna edilse, kolarov da olduğu gibi oyuncuyla anlaşırsak eğer oyuncu kulübüne ben buraya gitmek istiyorum diyip ikna edebilir, en azından ne kadar fiyat kırarsak o kadar iyi.

Çevrimiçi Necmi

Paranoyaklıktan değil ama, aziz olsam şu aşamada beşiktaşın istediği bir oyuncuyu  beşiktaşa geliyormuş gibi haber yaptırıp, 3-5 gün milleti gazladıktan sonra, sanki elinden almış gibi imza attırırdim.

O sebeple imza görene kadar hiç sevinmem..
Benimde aklıma gelmedi değil bu :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Bonservissiz Kolarov - Gökhan Gönül' le bek sorununu çözeceğiz Allah' ın izniyle. Madem Omeruo yu kiraladık. Elde kalan bonservis hakkını da hepsini stopere basmalıyız.  Olay kalan o parayı doğru kullanmak. Bu sezon takımlarından ayrılan güzel adamlar da vardı. Ama biz free topçu almak yerine kulübü olan oyuncuları free' ye çıkartıp sonra alıyoruz  :evillol: :evillol: O yüzden Subotic mesela istenmeyen bir oyuncu, ayrılacağını da açıkladı. Duyduğum kadarıyla da Köln falan 5 milyon teklif etmiş. Onun yerine oyuncuyla iletişime geçilip ikna edilse, kolarov da olduğu gibi oyuncuyla anlaşırsak eğer oyuncu kulübüne ben buraya gitmek istiyorum diyip ikna edebilir, en azından ne kadar fiyat kırarsak o kadar iyi.
hangi paradan bahsediyorsun elde paramı var :alala:

Çevrimiçi Kapkarakartal

kolarov hayirli olsun tosicin son zaman yaptigi katki şampiyonlugu simdide kolarovu getirdi bence adam geldiginde iyi saydirmistik tosicin bu ttansferde katkisi buyuk bence

Kesin bilgimi yoksa bu duyumcular felan yazdı diyemi yazdınız. :)

Çevrimiçi Necmi

Abi subotic olmasa da Omeruo veya Gomez tek olacak iş değil. O kaliteye yakın adam almak şart.
ne gomezi ya 7 m bonservismi verilir stopere :bandit:
hayal kurmayın

Çevrimdışı brkntcnr

hangi paradan bahsediyorsun elde paramı var :alala:
Abi şimdiye kadar hiç bonservis harcamadık? Bi marceloya verdik. Transfer dönemi başlarken hesaplar yapılıyordu burada Ersan' dan gelen para, Atınç' tan gelen para bunları harcayabileceğiz dedik. Noldu o para toz olup uçtu mu  :alala: :alala:

Çevrimdışı brkntcnr

hayal kurmayın
7 milyon verilir abi stopere ama Gomez' e verilmez. Yani benim yönetime güvenim tam Mario Gomez alınırken de Uefa FFP sini atlatmak için bişeyler yaptık aldık. Aynısını veya benzerini tekrar yapmayacağız diye birşey yok. Yeter ki oyuncu gelmek istesin, biz de onu isteyelim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hayal kurmayın
Verilir abi de gomeze verilir mi o soru işareti :)

Çevrimdışı LuceGel

[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 18:25:50 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kesin bilgimi yoksa bu duyumcular felan yazdı diyemi yazdınız. :)
Çok yüksel ihtimal bir terslik olmazsa aldık sağ ve sol bek gayet iyi oldu bir de kaleci alabilsek

Çevrimiçi Necmi

Abi şimdiye kadar hiç bonservis harcamadık? Bi marceloya verdik. Transfer dönemi başlarken hesaplar yapılıyordu burada Ersan' dan gelen para, Atınç' tan gelen para bunları harcayabileceğiz dedik. Noldu o para toz olup uçtu mu  :alala: :alala:
sen buraları takip etmiyormusun sadece ben on kere açıklamıştım bunu
Uefa nın mali yılı 1 Haziran 31 Mayıs arası ve bu arada yapılan işlemler aynı mali yıl içersinde sayılıyor.
yani 31 Mayısda sıfırlandı. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Sanırım derken  :icool:
kap gelmeden inanmak yanlış olur :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

Bu sene pek haber sızdırmıyorlar sinir olsakta takdir ediyorum  :bandit:
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 18:40:28 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı abdusta

Fabri önümüzdeki gunlerde gelecek muhtemelen bayram sonrası
ama sözleşme imzalamaya değil ,2ci kez muayane olacakmış
Klüp doktoru olmaz raporu vermiş itiraz etmiş
Beşiktaş ön sözleşme cezasından kurtulmaya çalışıyor
Fabri ise direniyormuş.

Duyum..

saygılar

Çevrimdışı Zafer55

Fabri önümüzdeki gunlerde gelecek muhtemelen bayram sonrası
ama sözleşme imzalamaya değil ,2ci kez muayane olacakmış
Klüp doktoru olmaz raporu vermiş itiraz etmiş
Beşiktaş ön sözleşme cezasından kurtulmaya çalışıyor
Fabri ise direniyormuş.

Duyum..

saygılar

Fabriye verilecek paranın 10 da 1 ini doktora versinler ölü raporu bile verir. :evillol:

Çevrimdışı Paletli Vinç

Marceloyu kapa bildirmedik değilmi ? bildirmek için birini satmamız mı lazım yoksa uefa 1-2 milyonun lafını yapmaz mı :D

Çevrimdışı mylife1903

Marceloyu kapa bildirmedik değilmi ? bildirmek için birini satmamız mı lazım yoksa uefa 1-2 milyonun lafını yapmaz mı :D
Uefa organizasyonlarinda kullanamayiz satis olmazsa, tff organizasyonlarinda sikinti olmaz.

Çevrimdışı Forza.55

fabri kimki 'sözleşmeden cayarsak tazminat öderiz' maddesi konuluyor.olayın saçmalığı daha orda başlamış zaten.

fabriye gerekirse yönetim cebinden ödeyecek tazminatını ama yinede o adamı almayacak! bu kadar basit.

bu takım şampiyonlar ligi oynayacak.yetim hakkını fabri yemesin bir zahmet!

Çevrimdışı can1903

Mario Euro 2016'yı kapatmış.

Anlık.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi fabri sağlık taramasını 2 kere geçemediyse bir daha geçemez yönetim pişman oldu sanırım tazminat ödememek için bahane arıyorlar...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anlık.
Ne kadar sürecekmiş sakatlığı...

Çevrimdışı can1903

Ne kadar sürecekmiş sakatlığı...

1.5 hafta die okudum bi yerde
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Anlık.

Dün yazmıştım. Gomez'in sakatlığı muhtemelen ciddi diye.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Etiketler: