2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371272 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Hata diye koydukları bir çok pozisyon hata değil.

nedir peki ?

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

13. Saniyeye dikkat edin.

Çevrimdışı MrtBlgc

https://twitter.com/ArtSporcom/status/749593356515303425

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu ArtSpor Gökhan Gönül ile periscope yayını da yapacakmış, ayrıca sürpriz bir foto da paylaşıcaz diyorlar, merak ettim açıkçası..

Çevrimdışı can1903

GEL BİZİM ORALARA ORTALIK KARIŞSIN.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MrtBlgc

Kolarov gelirse başkan formalara maça çıkmadan evvel nazar boncuğu taktırsın :D renkli basın hasetinden çıldıracak çünkü, nazarları değer..

Çevrimdışı saricasi

13. Saniyeye dikkat edin.

Medya uzerimize oynuyor turgay demir de eski mevzuları acıyor daha da medyatiklesiyor polemik yaratıyor yanlıs ben turgay demir severdim fakat bjk dusunuyorsa bunu kamuoyu onunde yapmasın gozumden dusmeye basladı. Baskanımızı tanımıs olması lazımdı bunca zamandır menejerlere fazla para kazandırmıyacagını.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı 38life

Ulan en başından beri çok istiyorum. Hep istedim.  O gelse stoper'e vasat adam alınsa bile razı olurum dedim. Şimdi hayaller gerçek mi oluyor acaba? Allahıım n'olur gerçek olsun.

Çevrimdışı Arena_

Kolarov gelmez kendinizi şartlandırmayın. Bu sene yapılacak transferler Omeruo seviyesinde olacak. Bu sene Mario Gomez'in de kalma ihtimali tamamen ortadan kalkmış oldu. Oyuncu satılmadan Kolarov'un gelmesi imkansız. Kimi satacaksınız?

Çevrimdışı Ersoy

Kolarov açıklanırsa bayramda açıklanır.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

bugüne kadar kendimi tuttum ama artık tutamıyorum Gomez haric son zamanlarda en çok sevindiğim transfer Kolarov olacak inşallah :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

SON DAKİKA | Beşiktaş, Manchester City'nin tecrübeli oyuncusu Kolarov ile her konuda anlaştı, oyuncunun yarın 15.00'te İstanbul'da olması bekleniyor..
(RadyoLig)

Çevrimdışı Necmi

Şu Btd de Kolarov diyor galiba herkes diyor bakalım bu kadar kısa sürede bitmez gibi bu transfer. Bu da tutarsa Btd ye guvenirim.

ne btd si ne kısa süresi birbuçuk aydır konuşuluyor.
ben bir ay önce bitiyor az kaldı kelimesini duymuştum :D
yeni haber değil bu

Çevrimdışı mylife1903

Bu omer midir nedir genc cocuk sag bek oynayabiliyormus falan filan, alexis bundan daha iyi oyuncudur. Subotic falan gibi bir oyuncu alamayacaklarsa hic ugrasmasinlar aslinda parayi kaleye yatirsinlar diyecegim, orasi sisti kaldi, kor topal ilerliyoruz transfer doneminde, insallah gomez kalir da oraya adam aramak zorunda kalmayiz.

Çevrimdışı Ensar

SON DAKİKA | Beşiktaş, Manchester City'nin tecrübeli oyuncusu Kolarov ile her konuda anlaştı, oyuncunun yarın 15.00'te İstanbul'da olması bekleniyor..
(RadyoLig)
of be bitsin şu iş çok güzel olacak inşallah :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

ne btd si ne kısa süresi birbuçuk aydır konuşuluyor.
ben bir ay önce bitiyor az kaldı kelimesini duymuştum :D
yeni haber değil bu
Yok duyuru işareti falan yapmışlarda onun için dedim

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Kolarov gelmez kendinizi şartlandırmayın. Bu sene yapılacak transferler Omeruo seviyesinde olacak. Bu sene Mario Gomez'in de kalma ihtimali tamamen ortadan kalkmış oldu. Oyuncu satılmadan Kolarov'un gelmesi imkansız. Kimi satacaksınız?
iddalı sözler bunlar.

Çevrimdışı Ersoy

(RadyoLig)
Bu RadyoLig Gökhan Gönül içinde İstanbul'a gelecek demişti değil mi ?

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Pazartesi gunu fb Van der Wiel transferini bitiriyor....

Ayni gun bir kac saat sonra Kolarov kap geliyor ve herkes Van der wieli unutuyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Bu RadyoLig Gökhan Gönül içinde İstanbul'a gelecek demişti değil mi ?

Evet. Ama şöyle de birşey var. Şuan Sosa İstanbula gelmem demiş ANÇ Arjantine gitmiş Sosayı ikna etmek için. Böyle de bir haberleri var :D

Çevrimdışı MrtBlgc

Mario Gomez'in kalma ihtimali neden ortadan kalktı?  Sebep nedir?

Çevrimdışı Bishamon

biz ona dizi diyelim temiz 4 sezon çıkartırız :busted_cop:
Tek umudum sonunun supernatural gibi olmamasi temiz 5. Sezonda bitirsinler 11e kadar gitmesin :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Etiketler: