istememiştir abi. oyuncunun sülalesinin yarısı fransa da yaşıyordur lyondan 1 romadan 2 west hamdan 3 beşiktaştan 4 imza parası istemiştir. geçmişte ödenen rakamları bilen menajerler böyle yapmıştır bu işi ki normaldir. şimdi sen 26 yaşında piyasası olan bir stoper olsan free olsan beşiktaş fener ve lyon sana talip olsa aynı şartlarımı ortaya koyarsın?
koymazda sende buna göre davranırsın sana ikinci sınıf muamele gösteren oyuncular
ile sende ilişkinin ona göre belirlersin hep bu tavizleri
verdiğimiz için bu duruma gelmedikmi. Ben Beşiktaşın bundan sonra bu tip tavizler vereceğini sanmıyorum.
görmüyormusun mbia ya ts kulüp tapusunu vermiş. hiç bir oyuncu buna değmez böyle tekliflerle gelen oyuncuyla masaya bile
oturmazsın olur biter. Dünyada oyuncumu yok iyi olması için illaki isminin duyulmuşmu olması lazım.
el oğlu gidip buluyor hatada yaparsın herkes portonun nasıl oyuncu bulup sattığını söylüyor ama kimse portonun elindeki
boşa yapılmış çöplerden bahsetmiyor. her aldığın oyuncuda hedefi vuracaksın diye bir kuralmı var bunu kim yapabilmiş
yok birde nkoulou bizdede mükemmel tutacakmış gibi kesin bir yargı var ya ben onu anlamıyorum
ya barça dışında oynasın messi bile çok sıradan oyuncu olur. tek oyuncuyla bir şey olmuyorki
messi milli takımda boşa ıslıklanmadı. Bir yerde bir oyuncu iyi olunca insanlar sanıyorki her yerde iyi olacak
yok öyle bir dünya öyle özel oyuncular çok az mesela messi öyle değil ama neymar öyle bir oyuncu hangi takıma gitse
aynı performansla oynar.
ben gene tekrarlıyorum epl italya ve almanya ligleri dışından Türkiyeye gelen her oyuncu risklidir.
tutabilirde tutmayabilirde kesin olur cuk oturur gibi kelimeler biraz havada kalıyor.