2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385286 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Nkolou gelmeyince imza parası sorun Gökhan Gönül gelince yerli bek kaliteli o parayı hak ediyor. Gökhan Gönül gelince Beck sorun yaratmayacak mı? Ya böyle saçma bir bakış açısı yok cidden adama bonservis vermiyorsun imza parası veriyorsun bu dünyanın her yerinde böyle maaşıyla imza parasının ne alakası var?
ne alaka ben GG yi beğenmiyorumki :alala:
onun alınmasında başka nedenler var bunun sahadaki boyutun ötesinde kazançları var.
yoksa ben renkilerden oyuncu alınmasına karşıyım.
sizin ayıramadığınız fark bu nkoulou benim istemediğim tarz bir oyuncu büyük ihtimal Şenol Güneşinde istemediği
tarzda bir oyuncu neden bu takımın Teknik direktörünün oyuncuyu istemeyeceğini düşünmüyorsunuz
benim anlamadığım bu sizin her beğendiğiniz oyuncuyu beğenmek zorundamı bu arda GG nin yıllık maliyeti
4 M değil bu söylentilerin tamamı dedikodu ne imza parası biliyoruz nede ne kadar olduğunu
istediğiniz bir oyuncu alınmadımı kaçırdık kelimesi tuhaf değilmi her beğendiğiniz oyuncu alınmalımı.
Şenol Güneş GG için beğeniyorum takımımda görmek isterim dedi Nkoulou içinde istememiş durum bu

Çevrimdışı OrhanAker

Hele bir töreyi satalım daha vakit var ondan sonra daha net gömebilirsiniz :D

Çevrimdışı Turco

her şey yine töre'ye bağlaniyor. Töre satilmazsa transfer konusunda işimiz cok zorlaşir. Ben 11-12 ye raziyim. Zaten şimdiye kdar o paralari vereninde oldugunu sanmiyorum.

11-12'ye razı mısın ? 6-7 verirlerse öp başına koy.

Töre sorunlu bi oyuncu ve bunu tüm dünya biliyor.

Milli takım kampına silah sokup takım arkadaşının ağzına dayamış bir oyuncuyu hangi avrupa kulübü alır ?
3 defa silahlı olaya karışmış, birinde kazara da olsa vurulmuş oyuncuya hangi kulüp sıcak bakar ?
İzlanda maçında yediği kırmızı kart ve gece hayatına olan düşkünlüğü de cabası.

Bu tip şeyler burada pek büyütülmez ama avrupada adı bu tip şeylerle anılan futbolcuları tefe koyup çalıyorlar.
Arjantin gibi bi üçüncü dünya ülkesinin takımı Boca Juniors, Osvaldo sigara içti diye postaladı.
Gökhan'ın adı çıkmış, sabıkalı bi oyuncu. Hiçbir Avrupa kulübü oyuncu vazgeçilmez değilse görmezden gelmez.

Özetle o dediğin rakamları unut, 6-7 bile verseler yarım saat halay çekerim ben.

Çevrimdışı xenos

N'Koulou benim için yüksek kalibreli özel bi' stoper değil. Fakat FFP ve ekonomik şartlar + oyuncu tiplemesi ve hocanın tarifi düşünülürse makul bir transfer hamlesiydi. Süreci ve oyuncunun taleplerini bilmek lazım.

+ bunlara ilave olarak, futbol yaşantısına devam ederken nasıl bir gelecek istiyor veya istedi. milliyetçi duyguları bir kenara bırakırsak, Türkiye'nin gidişatı da büyük bir etken olmuş olabilir. Sen ne dersin?

Çevrimdışı AtayD

Öncelikle N'Koulou kimmiş bu parayı alacak ve 2 ay önce adını biliyor muydun demişsin ordan başlayayım, Bielsa geldiğinden beri izlerim Marsilya'yı bu adam Kamerun liginde oynamıyor Fransa'da oynuyor hemde ülkenin en önemli takımlarından Marsilya'da. Bu adam Bielsa ile zirveye çıktığında adının çıkmadığı büyük takım yoktu google dan bakabilirsin 2013 lerde kimlerle anıldı ismi diye hatta 20 milyon eurolar konuşuluyordu o zamanlarda. Senin takip etmemen benim sorunum değil senin sorunun demekki avrupa piyasasını fazla takip etmiyorsun veya yeni yeni takibe başladın. Roma'nın Lyon'un teklif yaptığı adamı beleş geliyosa gelsin mantığı ile bekliyorsan anca avcunu yalarsın veya çok büyük başarıların veya geçmişinin olması lazım. Avrupada bir şey kazanamamışsın neredeyse şampiyonlar ligine 10 yıl sonra gitmişsin,  son 10 yılda kendi liginde 1-2 kez şampiyon olmuşsun ne diye gelecek adam sana para harici? Takımda kaliteyi avrupa standartlarına getirteceksen alacaksın böyle adamları her zaman bulunmaz ki fırsatta kaçtı her zaman olduğu gibi
@Morgan Schneiderlin iste bu tarz oyuncuların transfer surecinde hep bi muhafazakarlık, bi pintilik sergileniyo. Sonucta bielsa tipi ultra ofansif futbolda bile bu kadar verim alınmıs bi topcunun taktiksel acıdan yetersizdir denmesinden tut, boyu kısacılara kadar hep bi yerme oluyo, sonra maas kıstasına gelince de paragoz deniyo m'bia ornegi veriliyo. Eger alabilseydik bu adamı, kar/zarar dengesi en saglam transferlerden de biri olucaktı :(

Çevrimdışı Tolga

Sürpriz transferler bekliyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Özet gecebilecek var mı ?

boş bir sayfa ve lyonla anlaşan nkoulou günün özetidir @underworld
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

n'koulou, kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum, bonservissiz olması, hocanın istediği stoper profili gibi kriterler düşünüldüğünde alınabilecek en iyi stoperdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Glik ve N'kolou'dan sonra sıra geldi Gustavo Gomez'e bi kaç gün içinde Gomez de bi kulüple anlaşır. Sonra Pazdan'ı alırız.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 20:34:47 38life ]

Çevrimdışı tangaz

farkındamısınız bilmem ama şu an ne gomez ne glik ne de pazdanı alamıyoruz bonservis ödeme durumumuz halen yok, alabileceğimiz tek adam n'koulou idi ve el sallayarak gitti

Çevrimdışı Türkay

Bari kaleye Ospina'yı falan alsak
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

+ bunlara ilave olarak, futbol yaşantısına devam ederken nasıl bir gelecek istiyor veya istedi. milliyetçi duyguları bir kenara bırakırsak, Türkiye'nin gidişatı da büyük bir etken olmuş olabilir. Sen ne dersin?

Olabilir. Hem oyuncu hem de kulüp açısından ekonomik, özel yada sportif bi' karardır.

Çevrimdışı tangaz

bu arada mario gomezi 3e 5e alsak diyoruz ama şuan onun da bonservisini ödeme durumumuz yok. bildiğin açmazdayız...

Çevrimiçi Necmi

boş bir sayfa ve lyonla anlaşan nkoulou günün özetidir @underworld
lyonla kaça anlaştı onada bakmak lazım bizden bunları isteyen lyondanda istemişmidir.

Çevrimdışı TANERCAN

Valla cl de falan ümidim yok lig ve tr kupasını yeterli

Tolga (Gelirse Fabri)
Beck Rhodolfo Marcelo İsmail

Q7  Oğuzhan Atiba Olcay
                    Sosa
             Gomez(Cenk)

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bu arada mario gomezi 3e 5e alsak diyoruz ama şuan onun da bonservisini ödeme durumumuz yok. bildiğin açmazdayız...
merak etme bonservisini al gel denir.  :D
zaten bizim oyuncumuz uefa göz yumar bu tür bir hamleye hoş yummasa ne olur
bir sene daha kiralarız kiralama
dönemi sonunda sözleşme geçerli olmak üzere gomezle imzalarız :evillol:
bonservis vermenin çok büyük bir önemi yok bu sene bizim için seneye kalkacağı için her oyuncuyla bir yıl
kiralık sonrasında satın alma mecburiyetli anlaşırız olur biter. yeterki bonservisini almaya değer bir oyuncu olsun.

Çevrimdışı tangaz

lyonla kaça anlaştı onada bakmak lazım bizden bunları isteyen lyondanda istemişmidir.

istememiştir abi. oyuncunun sülalesinin yarısı fransa da yaşıyordur lyondan 1 romadan 2 west hamdan 3 beşiktaştan 4 imza parası istemiştir. geçmişte ödenen rakamları bilen menajerler böyle yapmıştır bu işi ki normaldir. şimdi sen 26 yaşında piyasası olan bir stoper olsan free olsan beşiktaş fener ve lyon sana talip olsa aynı şartlarımı ortaya koyarsın?

Çevrimiçi Necmi

Glik ve N'kolou'dan sonra sıra geldi Gustavo Gomez'e bi kaç gün içinde Gomez'de bi kulüple anlaşır. Sonra Pazdan'ı alırız.
belkide bir kulüple anlaşmıştırda kulübün açıklamasını bekliyordur :bandit:

Çevrimdışı tangaz

merak etme bonservisini al gel denir.  :D
zaten bizim oyuncumuz uefa göz yumar bu tür bir hamleye hoş yummasa ne olur
bir sene daha kiralarız kiralama
dönemi sonunda sözleşme geçerli olmak üzere gomezle imzalarız :evillol:
bonservis vermenin çok büyük bir önemi yok bu sene bizim için seneye kalkacağı için her oyuncuyla bir yıl
kiralık sonrasında satın alma mecburiyetli anlaşırız olur biter. yeterki bonservisini almaya değer bir oyuncu olsun.

uefa böle hülleli işlere göz yumarsa eyvallah, ver ordan bi glik abi  :biggrinking:

ysariusta

• Ziyaretçi

İstememiş olabilir abi. Nedeni şu, Fransa Liginden İngiltere ya da İspanya Ligine gitme şansın daha çok. Ben çok fazla konunun uyuşması gerektiğini düşünüyorum. Tabi parayı bastırıp almıyorsan. Gelmemek için fiyat arttırıp sonra kulübü batağa sürükleyeceğine böyle olsun. Gomez'de bunun için gelmeyecekse gelmesin. Bence biz şu an bekliyoruz. İngiltere takımları ilk kamplarını yapsın sonra oradan bırakılacak oyuncular falan birileri gelir. Çok da enseyi karartmamak lazım. 2 sene önce aynı şekilde Demba Ba geldi, geçen sene Temmuz ortasında sanırım Gomez geldi.

Çevrimdışı 38life

belkide bir kulüple anlaşmıştırda kulübün açıklamasını bekliyordur :bandit:

Evet anlaştı zaten. Bizle anlaştı  :lol: Ama anlaşmamıza rağmen alamıyoruz şuan :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Gene iftar saati girdim foruma anlaşılan kimse kalmamış  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

istememiştir abi. oyuncunun sülalesinin yarısı fransa da yaşıyordur lyondan 1 romadan 2 west hamdan 3 beşiktaştan 4 imza parası istemiştir. geçmişte ödenen rakamları bilen menajerler böyle yapmıştır bu işi ki normaldir. şimdi sen 26 yaşında piyasası olan bir stoper olsan free olsan beşiktaş fener ve lyon sana talip olsa aynı şartlarımı ortaya koyarsın?
koymazda sende buna göre davranırsın sana ikinci sınıf muamele gösteren oyuncular
ile sende ilişkinin ona göre belirlersin hep bu tavizleri
verdiğimiz için bu duruma gelmedikmi. Ben Beşiktaşın bundan sonra bu tip tavizler vereceğini sanmıyorum.
görmüyormusun mbia ya ts kulüp tapusunu vermiş. hiç bir oyuncu buna değmez böyle tekliflerle gelen oyuncuyla masaya bile
oturmazsın olur biter. Dünyada oyuncumu yok iyi olması için illaki isminin duyulmuşmu olması lazım.
el oğlu gidip buluyor hatada yaparsın herkes portonun nasıl oyuncu bulup sattığını söylüyor ama kimse portonun elindeki
boşa yapılmış çöplerden bahsetmiyor. her aldığın oyuncuda hedefi vuracaksın diye bir kuralmı var bunu kim yapabilmiş
yok birde nkoulou bizdede mükemmel tutacakmış gibi kesin bir yargı var ya ben onu anlamıyorum
ya barça dışında oynasın messi bile çok sıradan oyuncu olur. tek oyuncuyla bir şey olmuyorki
messi milli takımda boşa ıslıklanmadı. Bir yerde bir oyuncu iyi olunca insanlar sanıyorki her yerde iyi olacak
yok öyle bir dünya öyle özel oyuncular çok az mesela messi öyle değil ama neymar öyle bir oyuncu hangi takıma gitse
aynı performansla oynar.
ben gene tekrarlıyorum epl italya ve almanya ligleri dışından Türkiyeye gelen her oyuncu risklidir.
tutabilirde tutmayabilirde kesin olur cuk oturur gibi kelimeler biraz havada kalıyor.

Çevrimiçi Necmi

İstememiş olabilir abi. Nedeni şu, Fransa Liginden İngiltere ya da İspanya Ligine gitme şansın daha çok. Ben çok fazla konunun uyuşması gerektiğini düşünüyorum. Tabi parayı bastırıp almıyorsan. Gelmemek için fiyat arttırıp sonra kulübü batağa sürükleyeceğine böyle olsun. Gomez'de bunun için gelmeyecekse gelmesin. Bence biz şu an bekliyoruz. İngiltere takımları ilk kamplarını yapsın sonra oradan bırakılacak oyuncular falan birileri gelir. Çok da enseyi karartmamak lazım. 2 sene önce aynı şekilde Demba Ba geldi, geçen sene Temmuz ortasında sanırım Gomez geldi.
yaz ayları güneş direk eseye vuruyor karartmamak imkansız :D

Çevrimdışı tangaz

koymazda sende buna göre davranırsın sana ikinci sınıf muamele gösteren oyuncular
ile sende ilişkinin ona göre belirlersin hep bu tavizleri
verdiğimiz için bu duruma gelmedikmi. Ben Beşiktaşın bundan sonra bu tip tavizler vereceğini sanmıyorum.
görmüyormusun mbia ya ts kulüp tapusunu vermiş. hiç bir oyuncu buna değmez böyle tekliflerle gelen oyuncuyla masaya bile
oturmazsın olur biter. Dünyada oyuncumu yok iyi olması için illaki isminin duyulmuşmu olması lazım.
el oğlu gidip buluyor hatada yaparsın herkes portonun nasıl oyuncu bulup sattığını söylüyor ama kimse portonun elindeki
boşa yapılmış çöplerden bahsetmiyor. her aldığın oyuncuda hedefi vuracaksın diye bir kuralmı var bunu kim yapabilmiş
yok birde nkoulou bizdede mükemmel tutacakmış gibi kesin bir yargı var ya ben onu anlamıyorum
ya barça dışında oynasın messi bile çok sıradan oyuncu olur. tek oyuncuyla bir şey olmuyorki
messi milli takımda boşa ıslıklanmadı. Bir yerde bir oyuncu iyi olunca insanlar sanıyorki her yerde iyi olacak
yok öyle bir dünya öyle özel oyuncular çok az mesela messi öyle değil ama neymar öyle bir oyuncu hangi takıma gitse
aynı performansla oynar.
ben gene tekrarlıyorum epl italya ve almanya ligleri dışından Türkiyeye gelen her oyuncu risklidir.
tutabilirde tutmayabilirde kesin olur cuk oturur gibi kelimeler biraz havada kalıyor.

yazdıklarına messi dışında katılıyorum  :D ben daha evvel de bu satırlarda yazdım dünyada arkasından ağlanacak şu an 2 topçu var biri messi diğeri ronaldo bu 2 ismin dışındaki her oyuncunun yeri dolar. doğru planlama ile elbette, bizim bence şimdilik sıkıntımız planlama gibi duruyor. bu senenin özelinden gitmek gerekirse önümüzde ffp ve satmadan alamama varken free oyuncular üzerinden bi planlama yapılmalıydı gitmesi düşünülen oyuncuların satış planlaması yapılmalıydı ve gelecek min. bonservis gelirine göre de bonservisli oyuncu bakılmalıydı ama bunlar çoktaaan belli olmalıydı. çebinde sıfır bonservis varken gidip glik transferine uğraşmak bildiğin vakit kaybı.

Etiketler: