2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358051 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gecen gun atalay, bakalim pazdan bombasi kimin elinde patlayacak demisti
Sanirim o bombayla en haşır neşir olan biziz...

atalay

fabri'yi de aldığımızı söylemişti ortalıkta adam yok :)

Topal'ı bize stoper bölgesi için istemişti :) Gördük Euro 2016'da topal'ı :)

Çevrimdışı mylife1903

gomez giderse aradığımız golcüyü buldum beyler. satınalma opsiyonlu kiralık DİEGO COSTA...
Gomez giderse zenci alalim abi, zencimiz az.

Çevrimdışı tangaz

Gomez giderse zenci alalim abi, zencimiz az.

üstelik oda MARİO değil mi  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Forza.55

Pazdan falan olmaz umarım.2 maçla adammı beğenilir.uzun süre takip edilen bir stoper alınır inşallah.nkoulou gelecek gibi bir his var içimde.

Çevrimdışı Bishamon

Mario Benteke?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Mario Benteke?

cık. bir zamanlar azzurri olan bir mario
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı TANERCAN

Gökhan Gönül sağ bekte yardirdigi zamanlar ona laf edenleri görebilecek miyiz forumda?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

cık. bir zamanlar azzurri olan bir mario
Mario Inzaghi?

Çevrimdışı tangaz

Mario Inzaghi?

mario de rossi :icool:

Çevrimiçi Mehmet57

Gökhan Gönül sağ bekte yardirdigi zamanlar ona laf edenleri görebilecek miyiz forumda?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala adama sag acik muamelesi yaparak buyutuyorsunuz.

Uzerine elin oglu top surerek geldiginde geri geri yururuyup izlemekten baska birsey yapmadiginda da gelsin diyenleri gorebilecekmiyiz?

Çevrimiçi Mehmet57

Mario giderse yerine Mario gelir zaten, oyle bir ses var icimde. Dzeko zor, BPL'e gidecek 10 milyon pound uzeri rakamlar konusuluyor.

Wolfsburgdan Bas Dost'da dusunulebilir.

Çevrimdışı tangaz

Mario giderse yerine Mario gelir zaten, oyle bir ses var icimde. Dzeko zor, BPL'e gidecek 10 milyon pound uzeri rakamlar konusuluyor.

bas dost yüksek toptan ibaret bence, sol beke caner erkin gelseydi dostu isterdim.

Çevrimdışı mylife1903

Hani alismisken bu super mario pankartlarini atmayak hani, siyaha boyadik mi, tamam

Çevrimdışı talha

Hani alismisken bu super mario pankartlarini atmayak hani, siyaha boyadik mi, tamam
No to racism 

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mylife1903

O mario olayini ilk ben yazdim burda olay cikmisti, buluruz eski konularda. Simdi yonetimsel olarak dogru hamledir. Oyuncu dususte, akli dengesi yerinde degil, potansiyeli var ve fiyati ucuz suan. Risk buyuk zaten onun akli dengesi yerinde olsa, suan adini yazmazdik. Simdi buraya suarez yaziyor muyuz?
Ustelik bu oyuncu, bize taraftar kazandirir, reklam yapar, konusulur, konusturur, kucuk cocuklar besiktasli olur, butun dunya izler burayi ayni quaresma gibi. Senol gunes hep istiyor ya parlatmak al sana challenge daha otesi yok bunun.
Bu herifi adam edersen 40 gol atar. Ustelik en karizma gol sevincine sahip adam, sevinmeme sevinci ahaha

Çevrimdışı tangaz

bu arada GG karşısında şov yapan Nolitonun bu seviyenin oyuncusu olmadığını da gördük  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

bu arada GG karşısında şov yapan Nolitonun bu seviyenin oyuncusu olmadığını da gördük  :bandit:
Ustad bi oraya bi buraya yazma yahu, dejavu sandim yeminle

Çevrimdışı tangaz

Ustad bi oraya bi buraya yazma yahu, dejavu sandim yeminle

:kop: :kop: :kop:

abi 40 yılın başı etkili bi satır yazdım ya nereye bulsam yapıştırıyorum

Çevrimdışı mylife1903

:kop: :kop: :kop:

abi 40 yılın başı etkili bi satır yazdım ya nereye bulsam yapıştırıyorum
Ahaha abi titredim bir an yahu, ulan dedim, beynim yandi herhalde, actim bir daha baktim

Çevrimdışı 38life

Kerim Frei Türkiyede en hızlı bacaklara sahip olan futbolcu. Umarım eksik yönlerini geliştirmeyi başarabilir.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/747494576018046977
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2016, 21:24:14 38life ]

Çevrimdışı mylife1903

Kerim Frei Türkiyede en hızlı bacaklara sahip olan futbolcu. Umarım eksik yönlerini geliştirmeyi başarabilir.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/747494576018046977
Bu siralarda turkiyede bir yerde

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı 38life

Bu siralarda turkiyede bir yerde

Bu arkadaşın vasfı ney acaba? merak ettim. Mesela en iyi olduğu konu veya iyi olduğu konu onu da geçtim ortalama olduğu konu var mıymış acaba? :)

Çevrimdışı talha

Bu arkadaşın vasfı ney acaba? merak ettim. Mesela en iyi olduğu konu veya iyi olduğu konu onu da geçtim ortalama olduğu konu var mıymış acaba? :)
Canla başla sakatlanma

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yalçın

O mario olayini ilk ben yazdim burda olay cikmisti, buluruz eski konularda. Simdi yonetimsel olarak dogru hamledir. Oyuncu dususte, akli dengesi yerinde degil, potansiyeli var ve fiyati ucuz suan. Risk buyuk zaten onun akli dengesi yerinde olsa, suan adini yazmazdik. Simdi buraya suarez yaziyor muyuz?
Ustelik bu oyuncu, bize taraftar kazandirir, reklam yapar, konusulur, konusturur, kucuk cocuklar besiktasli olur, butun dunya izler burayi ayni quaresma gibi. Senol gunes hep istiyor ya parlatmak al sana challenge daha otesi yok bunun.
Bu herifi adam edersen 40 gol atar. Ustelik en karizma gol sevincine sahip adam, sevinmeme sevinci ahaha

Bizdeki gibi ajitasyonun cok reiting aldigi bir yerde Balotelli is yapar. Bir tik yukarisi Senol Gunes etkisi. Senol Hoca bir defa inatci. Akilli bir adamda. Belli bir oranda kultur birikimi oldugu icin de hayat tecrubesini de katiyor icine. Altyapisi da iyi doldurmus durumda. Tek eksigi Avrupa'da bir kupa. Bu yuzden Balotelli is yapar. Tek handikapi rakip takimlardaki cakal cukalla karsi karsiya kaldimi dayanamaz basar tekmeyi kaval kemigine. Iste o riski Fikret Orman almaz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Etiketler: