2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359416 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Neden oynayamıyor :icool:

baya oluyor bir evrak çıkmıştı ortaya forumda mevcut galiba bonservisi elinde ama ceza yemiş galiba. :D

Çevrimdışı Turco

Veli çok fazla para alıyor ne yazık ki.

Haklıymışsın, baya bi fazla alıyormuş hemde. Gitmesi daha mantıklı.

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Veli Kavlak'ın sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti".

Pazdan'a resmi teklif yapmışız.

Haber Kaynağı : Ntvspor

Serdar kurtuluş Bursaspor'a 3 yıllığına imza atmak üzere imiş.

Haber Kaynağı : Milliyet

Çevrimdışı mylife1903

Aziz Yıldırım bizim yöneticilerden çok farklı, sosyopat bir şizofren profili çiziyor.

Hayatta görebileceğiniz en rahat şekilde yalan söyleyebilen kişilerden biri.

Söylediği hiç bir şeye itimat etmeyin, gözünüzle görseniz dahi.
Yok yahu adam yalan soylemiyor onunki guc zehirlenmesi, kendi dogrulari var ve baska hersey yalan. Sosyopat, sizofren degil kisilik bozuklugu herifteki narsisizm, egoism ayrica borderline ve bunlarin yaninda ofke problemi de var, bakirkoye baskhekim olur o bence.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşlı yöneticilerin her açıklamasına inanan arkadaşlar da var o gözle bakacak olursak. Türkiye'de siyaset yalan üzerine kuruludur, bu futbol takımlarına sıçramış durumda. Şeffaflık aramak saçma. Kim kendi menfaatine doğru olan neyse onu yapar. Çok fazla takılmamak lazım. Bunu bildiğin zaman şaşırmıyorsun söylenenlere ve yapılanlara.

Ben Beşiktaşlı yöneticilerin her açıklamasına sorgusuz sualsiz inanılsın diye birşey demedim. Siyaset Türkiyede değil dünyada yalan üzerine kuruludur. Çünkü siyaset zaten yalan sanatıdır. Benim derdim Azize'nin her açıklamasına %100 doğru şeklinde yaklaşıp Beşiktaş'ın menfaatine olan bir transferi baltalamak isteyen arkadaşlara...

Çevrimdışı canU

GG gelse de konumuz stopere dönse. En azından sağ bek konusu sorunsuz halledilmiş olur. Gomez bu saatten sonra sanki bizde zor kalır gibi. En azından bir 10-15 bonservis gelse ordan çok iyi olacak.

Veli vazgecilecek bir oyuncu degil ve son bir sansi hakediyor. Bu sene hazirlik maclarinda bakalim oldu oldu olmadi olmadi. Tek atimlik barutu var velinin. Ya indirim ya indirimli ucak bileti

veli dikişi tutturamaz artık çok zor.

Çevrimdışı 38life

Hayırlı olsun...

Ntvspor :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat haklı bu konuda.

Eğer imkanımız varsa Veli'yi maaşını ödeyebilecek bir takıma alacakları karşı gönderelim ve gidip 250-300 bin euro'ya İzlanda'dan, İsveç'ten ya da Hollanda'dan 18-19 yaşlarında iyi fizikli bir genç bulalım Atiba'yı yedeklemek için. Mevzuu kupa maçları ve hemen her maç oynayan bir adamın yedeklenmesiyse, onu kullanabiliriz bu iş için. Hem çocuk tutarsa, Atiba'nın alternatifi de hazır olur 2 sene sonra.
Kupa maçlarında veya kopmuş maçlarda yedeklemek için çok riskli bir tercih. Eslem'i alıp değerlendirmek daha mantıklı. Sonra 23 kişilik kadroya adam bulamıyoruz deniyor, altyapıdaki oyunculara gereken özeni göstermezsen Pektemek'e Tolga'ya hatta Gökhan Gönül'e muhtaç duruma düşersin.
Korku akıl katilidir.

Hayırlı olsun...

Ntvspor :D

haberi bu şekilde verince ortalık karışacak şimdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben Beşiktaşlı yöneticilerin her açıklamasına sorgusuz sualsiz inanılsın diye birşey demedim. Siyaset Türkiyede değil dünyada yalan üzerine kuruludur. Çünkü siyaset zaten yalan sanatıdır. Benim derdim Azize'nin her açıklamasına %100 doğru şeklinde yaklaşıp Beşiktaş'ın menfaatine olan bir transferi baltalamak isteyen arkadaşlara...
Ben de seninle aynı fikirdeyim ama bu işin bu kadar uzamasının gereksizliğini neden kimsenin sorgulamadığını düşünüyorum. Şu an ne bekleniyor mesela?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Nartallo

Fener'in yaptığı açıklamaların bir değeri yok... İstedikleri gibi saçmalasınlar.

Canımı sıkan imza atmasına karşın ne bir fotosu var, ne formalı resmi var, ne de sosyal medya hesapları değişmedi.

Bu da gösteriyor ki, birşeyler kovalıyor...

İmzayı attığı gün fotosu çıksa, duyurusu yapılsa bu polemiklere maruz kalmayacaktı ama hala vıdı vıdı peşinde, hem gönül hem fener...

Çevrimdışı dkn_34

Katılıyorum ben de.
tosic sol ayaklı stoper .şuan kadroda sol ayaklı stoper yok .tosic mutlaka kalmalı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

haberi bu şekilde verince ortalık karışacak şimdi.
Hayaller Glik hayatlar Pazdan  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Pazdan'la olmaz bu iş.

Çevrimiçi Mehmet57

Veli bu saatten sonra Senol Gunes'in 11'ine giremez. Senol hoca Bilic'ten farkli sistem uyguluyor. Bilic cift on liberolu sistemde Veli'yi orta sahadaki boslukari kapatmak adina kullaniyordu. Senol hoca topu takimda tutmak, geriden oyun kuran takim istiyor. Oguzhan bosuna bircok kez kendi yari sahamiza gelmiyor.

Veli-Atiba oynayamaz. Oyunumuzdan yaraticilik eksilir. Bu da Veli ile alakali, topu olumlu kullanamiyor. Atiba ve Oguzhan baski yediklerine bir sekil cikiyorlar bunun icinden, ama Veli bunu yapamiyor. Oyun stili cok daha farkli. Olur da herhangi bir macta orta sahada bir sakatlik, veya skoru koruma amacli geri yaslandigimizda oyuna Veli gibi oyuncu dahil edilebilir, ama Senol hocanin bunu yapacagini dusunmuyorum. Boylelikle Veli icin en iyisi baska bir takima gitmesi olur, yoksa cok az sure alir ve milli takim kariyeri acisindan da olumsuz olur.

Veli'nin yapabildiklerini yapabilecek oyuncu sart, ama ek olarak topu olumlu kullanabilmeli.

Çevrimdışı 38life

Ben de seninle aynı fikirdeyim ama bu işin bu kadar uzamasının gereksizliğini neden kimsenin sorgulamadığını düşünüyorum. Şu an ne bekleniyor mesela?

O da ayrı. Transfer bitmiş gitmiş. Hala ne bekleniyor... Ki bonservissiz olarak Gökhan Gönülden daha iyi kim alınabilir ki zaten? Gerçi Gökhan Gönül dünyanın en kötü sağ beki diyecek kadar da ileri gidenler olacaktır... Tek anlamadığım maksatları...

Çevrimdışı tuncaboylu

Kupa maçlarında veya kopmuş maçlarda yedeklemek için çok riskli bir tercih. Eslem'i alıp değerlendirmek daha mantıklı. Sonra 23 kişilik kadroya adam bulamıyoruz deniyor, altyapıdaki oyunculara gereken özeni göstermezsen Pektemek'e Tolga'ya hatta Gökhan Gönül'e muhtaç duruma düşersin.

Eslem'i ben de seviyorum da, Tolgay'ın yaşadığı sakatlığı yaşadı. Nasıl döneceğini bilmiyoruz.

Altyapıdan varsa o özellikli bir çocuk, onu alsınlar tabii ki. Ama altyapıdaki çocukların çoğu fiziksel yeterliliğini sağlamamışlar henüz, Türkiye'nin temel sorunu bu. Kuzey bloğu ülkelerinde bu durum tam tersi.

Çevrimdışı TANERCAN

Pazdan gelirse formasını alırım

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Hala kaynak ntvspor yaziyorsunuz ya guluyorum :D

Ha siz de ciddiye almadiysaniz tamam :D

Çevrimiçi Mehmet57

O da ayrı. Transfer bitmiş gitmiş. Hala ne bekleniyor... Ki bonservissiz olarak Gökhan Gönülden daha iyi kim alınabilir ki zaten? Gerçi Gökhan Gönül dünyanın en kötü sağ beki diyecek kadar da ileri gidenler olacaktır... Tek anlamadığım maksatları...

Beni kast ediyorsan acik acik soyleyebilirsin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oh be İsmail Köybaşı tartışmaları bitmiş sonunda.

Selamın Aleykum .

Çevrimdışı tuncaboylu

Pazdan'la olmaz bu iş.

Pazdan Glik'ten daha çok uyabilir bize.

Sol stoperde yer alması, fiyatının daha makul olması ve tatlı sert oynaması bence iyi tercih yapıyor kendisini.

Rhodolfo gelene kadar Glik - Marcelo yerine Pazdan - Marcelo daha uyumlu olacaklardır.

Ama kendisinin piyasası da arttı epey, kulübü satmak için turnuva sonunu bekleyecektir.

Çevrimiçi Mehmet57

NTV haberinin dogruluk payini merak ediyorum.

Baskan net olarak Copa America'dan 2 defans oyuncusu ile anlastigimizi, yakinda aciklanacagini soyledi.
Biri zaten Gustavo Gomez. Digeri icin degisik isimler var, Arturo Mina olabilir.

Ozaman Pazdan daha neyin nesi? Ki Pazdanin yanina lider bir stopper gerektigini dusunuyorum. Tatli sert futbolcu, hirsli ve heryere ayagini koymaya calisiyor, ama bunun yaninda oyun zekasi daha yuksek, yerlesimi iyi olan stopper sart. Bu da Marcelo degi.

Çevrimdışı TANERCAN

Oh be İsmail Köybaşı tartışmaları bitmiş sonunda.

Selamın Aleykum .
Aleykum selam

İsmail Candır.. Yeni sezonda çok daha iyi olacak inşallah..

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: