2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363407 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Açın asporu keyfiniz yerine gelsin.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı mylife1903

ben gg ye bile karsiyim hepi topu sagbek adam. senede 3-5 kere ileri cikar 2 o0rta keser belki 1 asist yapar o pozisyon, ne gerek var milyonlari baglamaya. alt yapidan cocuklari bek pozisyonuna hazirlasinlar iki uc seneye savunma yonu guclu beklerimiz olur. savunma yapamayan futbolcunun iqsundan suphe eder, sabahlara kadar doverim.
savunma yapmak bir yetenek isi degildir, zaten yetenekli bir savunmaciysan milanda falan oynarsin. yahu su beck kadar oynayacak 3 tane adam yetistiremiyoruz. sonra milli takim sole boyle tralalala.

fan der vil midir nedir, o zaten ahim sahim bisi olsa onu yollamazlardi, satilacak bir adam olsa gecen sene uzatip bu sene birine sokarlardi avrupalilar aptal degil, bir akilli da biz degiliz. o herifte bir risk vardir, o yuzden birakmislardir. bir kopuklugu vardir. ya karakter problemi ya potansiyel bir sakatligi yahut tukenmislik sendromu falan filan fisman.

su bir biz akilliyiz yutariz ulan alemi, olayina ayar oluyorum.

bu nikuli midir nedir onun da bir problemi vardir, benden soylemesi. simdi bu benim raketci varya o bosta kalsa mesela, kalmazya onu havada gotururler, millet kuyruga girer.

Çevrimdışı eaglekartal

ne sıkıcı dönem ya biran önce şu haziran bitsede birşeyler olmaya başlasa.inşallah yönetim geçen sene geç yaptık da ne oldu şampiyon olduk mantığıyla bakmaz.her sene aynı kumar tutmaz.kampa yetiştirin artık transferleride takım uyumu sağlansın lütfen.

Çevrimdışı Yalçın

Baskana cok saygim var. Fakat kendisi hakkindaki en negatif done, bu transfer zamanlarinda taraftarin hissetikleri olacak maalesef. Her ne kadar bunun kulup icin gerekli oldugunu bilsek ve onceleri dile getirmis olsak da.

E tabi kendisi de ister elinde saglam bir butceyle piyasada dolanmayi.. Fakat sonunu dusunup sabretmek gerekiyor.. 5-6 sene oncesini hepimiz biliyoruz zaten.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Ligtv'nin haberine göre Nkoulou transferi imza parası için tıkanmış o bir şekilde halledilirde oyuncuya ödenecek ücret konusunda da sıkıntı var diye biliyorum ben.

Çevrimdışı cursedofdragon

Trabzonspor Dusko Tosic'i istiyormuş :)

Birtane ayağı iyi adamımız var hemen onada göz diktiler :D

Çevrimdışı Berat

Trabzonspor Dusko Tosic'i istiyormuş :)

Birtane ayağı iyi adamımız var hemen onada göz diktiler :D

Pektemek var daha iyisi onu verelim gözümüz kapalı.

Çevrimdışı RevivaL

Geçen yıl bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Gomez yüzünden beklentiyi mi yüksek tuttuk naptık

Çevrimdışı Berat

Geçen yıl bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Gomez yüzünden beklentiyi mi yüksek tuttuk naptık

Şampiyonlar ligi + stad heyacanı.

Çevrimdışı mylife1903

Cok iyi tespit. Gomez transferi bir cok hatayi orttu, unutturdu, ndoye gelseydi boyle olmazdi mesela.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cok iyi tespit. Gomez transferi bir cok hatayi orttu, unutturdu, ndoye gelseydi boyle olmazdi mesela.
NDoye gelseydi 18 tane atardı yazmıştı Necmi abi, aman bunu duymasın  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

aynen öyle oldu mesela geçen sene yapılan devre arası transferleri direkt tü kaka ama şampiyonlukla birlikte kaynadı gitti takımda şuan 5,5 yabancı stoper (rodo, pedro,miloş,marcelo,alexis, (tosiç buçuk oluyor)) var biz 2 stoper daha almaya çalışıyoruz. sol bek desen 2 yarım adam var ama toplasan 1 etmiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Fener'in Gokhan aciklamasi Gokhan'i almamak icin bir sebep daha.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 milyona gelsin oynasın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

B*k atacaklar demiştik.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aoguzd

neden almamak için sebep olsun ki? onların da istediği bu zaten, ''gökhan bizde olmasa bile beşiktaş'a da yar etmeyelim psikolojik olarak iyice yıpratalım'' diye düşünüyorlar. camialarına yakışır şekilde her türlü iğrençliği yapıyorlar.

Çevrimdışı Nartallo

İnşallah bu polemikler caymamıza vesile olur.

Madem bu kadar çekiniyordun, ne diye imzaladın.

Çevrimdışı tangaz

gene mi açıklama yaptılar yoksa eski açıklamaları mı kastediyorsun? şayet o ise gg de ağızlarının payını vermişti + azizenin açıklamalarına çok takılmamak lazım kendi taraftarı bile artık con benjamin toşak geçiyorlar (atıf şeyşu mu dedin hahaha deyip bi sene sonra şeyşuyu alan heriften bahsediyoruz)

+ bende gg yi istemiyorum hatta bu sene sağbek almaya gerek bile görmüyorum. beck yeterli yedeği olcay+atiba+necip olarak görülür senede 3-5 maç dinlendirirsin olur biterdi. sol bekle de kontrat yenilemeyelim ör.kolarovu alalım yedeği de tosic olsun o da yeterli diye düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

neden almamak için sebep olsun ki? onların da istediği bu zaten, ''gökhan bizde olmasa bile beşiktaş'a da yar etmeyelim psikolojik olarak iyice yıpratalım'' diye düşünüyorlar. camialarına yakışır şekilde her türlü iğrençliği yapıyorlar.

Sportif acidan zaten buyuk bir hata olur. Gokhan kotu bir bek, bunu dun sabah uzun uzun anlattim.

Birde ustune bu tur haberler gelirse asla degmez.

Çevrimdışı zorhba

Kanatlarimizdan birinin gitmesi halinde sizce Chupo-Moting bizde is yapar mi? Santrafor da oynayabiliyor.

Çevrimiçi Mehmet57

gene mi açıklama yaptılar yoksa eski açıklamaları mı kastediyorsun? şayet o ise gg de ağızlarının payını vermişti + azizenin açıklamalarına çok takılmamak lazım kendi taraftarı bile artık con benjamin toşak geçiyorlar (atıf şeyşu mu dedin hahaha deyip bi sene sonra şeyşuyu alan heriften bahsediyoruz)

+ bende gg yi istemiyorum hatta bu sene sağbek almaya gerek bile görmüyorum. beck yeterli yedeği olcay+atiba+necip olarak görülür senede 3-5 maç dinlendirirsin olur biterdi. sol bekle de kontrat yenilemeyelim ör.kolarovu alalım yedeği de tosic olsun o da yeterli diye düşünüyorum...

Yeni aciklama yaptilar. Gokhan kulubu aramis pismanim kosulsuz kalmak istiyorum, hakkimda cikan haberleri yalanlayin diye.

Çevrimdışı TANERCAN

Fenerbahçe kulübünün açıklamasına inanan var mı? Adamlar karalamak için her şeyi yapıyorlar. Alex de de oldu bu... Bu kadar yüzsüz bir kulüp görmedim

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ya su fbnin aciklamalarini yazan ergeni bizim 12-13 yas genc kartallar grubu bir yakalasin, kafa goz dalsin yahu, gozluklerini lens yapsinlar, tabutunun civisini tovbe tovbe
Su takimi nasil tutuyorlar yahu

Çevrimdışı Bishamon

12numaraorg bence cidden fbnin aciklamalarini yaziyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Etiketler: