ben gg ye bile karsiyim hepi topu sagbek adam. senede 3-5 kere ileri cikar 2 o0rta keser belki 1 asist yapar o pozisyon, ne gerek var milyonlari baglamaya. alt yapidan cocuklari bek pozisyonuna hazirlasinlar iki uc seneye savunma yonu guclu beklerimiz olur. savunma yapamayan futbolcunun iqsundan suphe eder, sabahlara kadar doverim.
savunma yapmak bir yetenek isi degildir, zaten yetenekli bir savunmaciysan milanda falan oynarsin. yahu su beck kadar oynayacak 3 tane adam yetistiremiyoruz. sonra milli takim sole boyle tralalala.
fan der vil midir nedir, o zaten ahim sahim bisi olsa onu yollamazlardi, satilacak bir adam olsa gecen sene uzatip bu sene birine sokarlardi avrupalilar aptal degil, bir akilli da biz degiliz. o herifte bir risk vardir, o yuzden birakmislardir. bir kopuklugu vardir. ya karakter problemi ya potansiyel bir sakatligi yahut tukenmislik sendromu falan filan fisman.
su bir biz akilliyiz yutariz ulan alemi, olayina ayar oluyorum.
bu nikuli midir nedir onun da bir problemi vardir, benden soylemesi. simdi bu benim raketci varya o bosta kalsa mesela, kalmazya onu havada gotururler, millet kuyruga girer.