2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364034 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Transferin son gününe kadar yine oyuncu ararız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yalçın

Bu gibi durumlar icin Marketing departmani sart. Ben soyle bir organizasyon olur diye dusunmustum acikcasi. En azindan sahne sovlari vs. Vodafone yapacak dediginde Baskan sevinmistim..

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Avrupa'da en onemlisi fizik acidan yeterli olmak. Bizim takimimiz zaten yetenekli. Bizde zaten Oguzhan, Tolgay, Sosa, Quaresma, Atiba gibi topu cok iyi kullanabilen oyuncular var. Oturmus bir oyunumuz var. Diger Turk takimlarindan bu anlamda cok farkliyiz.

Sorun fizik anlamda Avrupa icin yeterli olmak var, cunki her takim sana o futbolu oynatmaz. Avrupa'da oynadigimiz oyunu oynayabilen bir cok takim var ve haddini bilerek oynayacaksin bazi maclarda. Ama sen fizik ve agresyon anlaminda yetersizsen yenilirsin. Biz neden Brugge'e karsi ezildik? Sirf Tolga yuzundenmi? Oyuncularimiz hala onlarinkinden daha yetenekli. Ama belirli bir sistemin icinde fizik anlamda bize okadar ustundiler ki adamlari yenme ihtimalimiz yoktu.

Ben bu yuzden bir oyuncunun ismine degil katacaklarina bakarim. Gomez hamle gucu yuksek, sertlik dozu yuksek ve bire bir de etkili stopper. Mina sert, uzun boylu, cabuk stopper. Avrupa'da her stopper bunlardan iyi mi sanki? Asla. Bu demek degildir ki her oyuncuyu begenirim. Asla. Alexis gelirken ne olacagini anladim. Begenmedigim bircok oyuncu var. Gokhan Gonul yine bunlardan biri, ve burda yine onemli olan FIZIK.

Orta sahada sorunumuz var. Ben Atiba'yi cok begeniyorum. Cok sevdigim bir futbolcumuz, oynadigimiz milli maclarda yine Atiba'nin degerini gorduk. O maclarda Atiba olsa, topu Atiba'ya versen yuzunu kaleye bir sekilde doner, pas verir, pas alir, yeniden verir ve topun bizde kalmasini saglar. Hep bos adam, topu alabilecek bir opsiyon olarak sahada geziyor ve bu cok onemli. Atiba'nin bizim oyunumuza kattigi rahatligin milli takimda nekadar eksik oldugunu gorduk.

Ama Atiba agresyon derecesi dusuk oyuncu. 0 kart ile sezonu gecirdi. Baski yedigimiz maclarda o ikinci toplari alacak oyuncu eksikligini cok hissetik. Simdi Veli orta sahada bosluklari kapatabilen, rakibe baski kuran bir oyuncu. Ama bizim sistemimizde her oyuncu topu kullanabilmeli. Veli bu yonden cok aksiyor, baski yediginde cok basit hatalar yapiyor ve oyun kurmakta yeterince cabuk davranamiyor. Bu yuzden Veli'nin yapabildigini yapip, topu kullanabilen bir oyuncu sart.

Sert, fizikli, ikinci toplari toplayacak ve topu olumlu kullanabilen tempolu orta saha sart. Fazla uzakta aramaya gerek yok, Musa Cagiran daha hala 23 yasinda ve bu profile uygun. Guclu fizigi, topu iyi kullanabilmesi, sert oyunu, duran topta tehlike olusturmasi ve gelisime acik olmasi ile birlikte Senol hoca altinda cok daha iyi yerlere gelebilecek bir yerli topcu (uefa kurallari). Ben cabuk oyuncu begenmem, ozellikle yerlilerde hep bir eksiklik oluyor. Ama Musa'da gelecek var, en azindan isimizi gorebilecek bir profile sahip.

Bunlar verimli yazilar ve aciklamalar. Mantikli cunku.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

@Necmi Abi guzel yazilar hep cikiyor, su mesajlarin altina Facebook ya da Twitter'da paylasmak icin shortcut eklemek kasar mi?

Suleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu gibi durumlar icin Marketing departmani sart. Ben soyle bir organizasyon olur diye dusunmustum acikcasi. En azindan sahne sovlari vs. Vodafone yapacak dediginde Baskan sevinmistim..

Ne bir dev ekran, ne bir görsel şov. Klasik bir kaç lazer şov ve meşale dışında neredeyse hiç bir şey yoktu. Lazer ve meşale şovunu evde bile yapabiliyorsun artık zaten çok ekstrem bir şey değil. Aceleye geldi diyip nazar boncuğu koyalım önümüzdeki sene de böyle olursa affetmem başkanı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Ne bir dev ekran, ne bir görsel şov. Klasik bir kaç lazer şov ve meşale dışında neredeyse hiç bir şey yoktu. Lazer ve meşale şovunu evde bile yapabiliyorsun artık zaten çok ekstrem bir şey değil. Aceleye geldi diyip nazar boncuğu koyalım önümüzdeki sene de böyle olursa affetmem başkanı :)
başkanın ilk sene transferleri gibi oldu , umutluyuz bu sene hadi bakalım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adı geçen Victor Cuesta'yı inceledim biraz.

Sanki menajer vasıtasıyla milli takıma alınıp piyasa yapması sağlanan bir futbolcu profili görüyorum. Arjantin'de oynamasına rağmen 27 yaşına kadar milli takıma alınmamış.

Bu profilde bir adama 1-1.5 milyon euro'dan fazla bonservis ödenmesi bence risk olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Berat

Transferin son gününe kadar yine oyuncu ararız :)

Aynen sonra kiralarız.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi guzel yazilar hep cikiyor, su mesajlarin altina Facebook ya da Twitter'da paylasmak icin shortcut eklemek kasar mi?
öyle bir şey yapma imkanı yok varsada biz bilmiyoruz @Yalçın

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ersun yanal douglas ve cavandayı takımda düşünmüyormuş.. Özellikle douglası transfer etmek istemiştik bi ara.. Glik, nkoulou falan olmıçak sanırım.. Bu adam free alınabilir aslında..

Çevrimdışı Berat

Ersun yanal douglas ve cavandayı takımda düşünmüyormuş.. Özellikle douglası transfer etmek istemiştik bi ara.. Glik, nkoulou falan olmıçak sanırım.. Bu adam free alınabilir aslında..

Çöp adamlardan bıktık artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şöyle bir şey var: Adamı satış listesine koymaları, free alabileceğin anlamına gelmiyor. 1.5 milyon euro'ya almışlardı, aynı fiyatı isteyebilirler. En azından Tosiç'i isteyeceklerdir, o haliyle de anlamsız bir transfer olur.

Maaşı da 1.5 milyon euro, bize göre biraz yüksek. Bu konuda anlaşılabilir belki, ama bilmekte fayda var.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çöp adamlardan bıktık artık.
Güney amerikadan gelecek adamlardan daha olumlu gelebileceğini düşünüyorum.. En azından adamı tanıyoruz

Çevrimdışı Berat

Güney amerikadan gelecek adamlardan daha olumlu gelebileceğini düşünüyorum.. En azından adamı tanıyoruz

Tanıyıp görüp kötü olduğunu gördüğümüz oyuncu için para vermeye değmez.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şöyle bir şey var: Adamı satış listesine koymaları, free alabileceğin anlamına gelmiyor. 1.5 milyon euro'ya almışlardı, aynı fiyatı isteyebilirler. En azından Tosiç'i isteyeceklerdir, o haliyle de anlamsız bir transfer olur.

Maaşı da 1.5 milyon euro, bize göre biraz yüksek. Bu konuda anlaşılabilir belki, ama bilmekte fayda var.
Maaşı bence gayet iyi.. Ts nin çok adamı var elinde ve kurtulmak istiyorlar.. Cavandayı bile 1.8m satcaklar.. Bu adamı bonservissiz yollayabilirler.. En kötü 1m verirsin.. Dünde konuştuk bu takas işlerini ben buna razıyım

Tosiç + veli+ frei kiralik+pektemek = cavanda+douglas+ Yusuf(yerli kontenjan için)
Şimdi tosiç douglastan iyi olabilir ama diğerlerini almak için vermek lazım

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2016, 14:15:48 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimiçi ugurkartalizma

Gomezin menajeri ortalığı kızıştırmaya, fenerde bizim scout listesindekilere teklif etmeye devam ediyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Maaşı bence gayet iyi.. Ts nin çok adamı var elinde ve kurtulmak istiyorlar.. Cavandayı bile 1.8m satcaklar.. Bu adamı bonservissiz yollayabilirler.. En kötü 1m verirsin.. Dünde konuştuk bu takas işlerini ben buna razıyım

Tosiç + veli+ frei kiralik+pektemek = cavanda+douglas+ Yusuf(yerli kontenjan için)
Şimdi tosiç douglastan iyi olabilir ama diğerlerini almak için vermek lazım

Diğerleri dediklerinden biri olan Cavanda'yı almamız, 2 sağ bekimizin de yabancı olması demek. Oluru yok.

Veli ve Pektemek'i o maaşlarıyla Trabzonspor'a kabul ettirebilmen için epey para vermen lazım.

Tosiç'i Douglas'a karşı göndermek gereksiz bir risk almaktır. Tosiç'in olduğu herhangi bir takasa girişmemeliyiz.
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2016, 14:23:25 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Anladim @Necmi abi.

Fenerde patlayacak bu wiel sanirim:

www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/558260/Fenerbahce_yi_uzecek_Van_der_Wiel_gelismesi_.html

Alamazlarsa değil de, asıl alırlarsa fena patlar.

Adam en az 3.5 milyon imza + 2.5 milyon euro maaş istemekte, fazlası da olabilir. Şu yoklukta sağ bek pozisyonuna bu parayı bağlamaları, tam bir enayilik olacak.

Çevrimdışı Çağatay

quaresmaya kardeş geliyormuş niye söylemiyosunuz  :kop:

semihi anlayamadım yalnız ??  :alala:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Benim en üzüldüğüm konu şu sağbek olayı olcak sanırım.. Gg ye 8 m€ vereceğimize van der wiele 3.5m imza senelikte 2.5m versek 3 yıllkta sözleşme yapsak 11m € yapardı..Bu adam bunu kabul etmezmiydi??
32 yaşındaki adama bu paraları vermek çok koyuyor valla
Bu transferlerde takım dengesi demeyin.. Herkesin bi değeri oluyor.. Gomez nasıl alıyorsa 3.5m bu adamada verilir.. Çünkü bonservisiyle almıyorsun adamı

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2016, 14:29:46 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Bishamon

quaresmaya kardeş geliyormuş niye söylemiyosunuz  :kop:

semihi anlayamadım yalnız ??  :alala:

Transfermarkt'dan ne bekliyorsun ya  :lol:

Benim en üzüldüğüm konu şu sağbek olayı olcak sanırım.. Gg ye 8 m€ vereceğimize van der wiele 3.5m imza senelikte 2.5m versek 3 yıllkta sözleşme yapsak 11m € yapardı..Bu adam bunu kabul etmezmiydi??
Bu transferlerde takım dengesi demeyin.. Herkesin bi değeri oluyor.. Gomez nasıl alıyorsa 3.5m bu adamada verilir.. Çünkü bonservisiyle almıyorsun adamı

ŞL kadrosunda Türk oyuncu lazım 20 yabancıyla gidemiyorsun

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Transfermarkt'dan ne bekliyorsun ya  :lol:

ŞL kadrosunda Türk oyuncu lazım 20 yabancıyla gidemiyorsun
Hocam mecbur değilsin 23 kişilik yapmaya.. Gg yi alsakta gene dolmuyor 23 kişilik kadro..18 kişi bize yetiyo zaten.. Takımda birçok bölgeyi oynayan oyuncumuz var.. Gg yi alcagına mehmet topalı alsaydık ona bişe demezdim.. Ama gg ye yazık o paralar

Çevrimdışı tangaz

dün nerede gördüm hatırlamıyorum ama internette dolanıyordum bir video geçen sene azize rvp nani falan alıyordu yandexi tıkla robben gelsin messi gelsin diyorlardı işte o günlerde yapılan mali kurulda azize kürsüde atıp tutuyordu gene üyelerden biri aradan sesleniyordu "sivastan atıf şeyşuyu alsana başkan" falan diyordu azize kürsüden "atıf şeyşu diyor hahahaha" demişti...

atıf şeyşu fenerde   :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Dediğini yapsaydık ne olurdu bakalım:
1- İki yabancı sağ bekimiz olurdu, gereksiz kontenjan kaybı yaşardık.
2- Gökhan Gönül 1.7x3 + 2 = 7 milyon euro'ya gelirken, bu arkadaş 11 milyon euro'ya mal olurdu. 4 milyon euro az buz para değil.
3- Beşiktaş'ın ve hiç bir Türk takımının sağ bek pozisyonunda oynayacak adama 2.5 milyon euro maaş vermesi ekonomik anlamda anlaşılabilir değil.

Medyadaki kalemşörlerin gazına da gelmeyin. Gökhan Gönül Fenerbahçe'de kalsaydı ve biz Van der Wiel'i alsaydık, "Gökhan Gönül gibi bir adam bu paraya oynarken, Van der Wiel'e 1.5 katı para maliyetle alınır mı?" diyeceklerdi.

Etiketler: