peki ama bu dilek niteliginde bi kadro, olacak olan degil ama astronomik de degil(ki zaten ansaldi inter e gitmisti yanlıs hatırlamıyosam);
mandanda-cavanda-nkoulou-sakat olmayan bi rhodolfo-ansaldi-atiba-tolgay-sosa(olcay)-oguzhan-quaresma-gomez
yedekler;
fabricio,aras,olcay(sosa), cenk, saglam bi anchor(suan aklıma net bi isim gelmiyo), marcelo, visca, yedek box-to-box(strootman veya kovacic kiralık olabilir), ismail, beck, tosic, sismanoglu
kesin olmamakla beraber isimler degiskenlik gosterebilir.
peki bu kadrodan 7 oyuncuyu çıkartman gerektiğini yerine 7 tane yerli oyuncu bunun 4 tanesi kendi alt
yapından olmak zorunda olduğunu biliyormusun böyle bir kadro verirsen şl ye 16 kişilik kadroyla katılmak zorunda kalacağını biliyormusun
bu kadroyu
4 türkiye alt yapısı
4 kendi alt yapından oyuncu ekle
ismail hariç 7 oyuncuyu çıkart diyecekler.
işte kuralları bilmeden yorum yapıyorsunuz ondan sonra kuralları bilip yorum yapanları
baskı altına almaya çalışıyorsunuz
senin şu anda kadronda olan yerli oyuncu sayısı 3 tolga pektemek ismail buna bir tane daha eklemen gerekiyor
kadronda olan alt yapı oyuncun 1 necip 3 tane daha eklemen gerekiyor.
onun dışındaki oyuncularının tamamı yabancı sayılıyor. elindeki oyunculardan kadroda olması gerekli olanlar tutarsan
göreceksin şl kadrosuna katabileceğin yabancı oyuncu olmayacak ben sana hayali kadro demedim elindeki oyuncular
ihtiyacın olan mevkilere oyuncular ve yerli karmasıyla gerçek liste oluştur dedim bu yaptığınla şampiyonlar ligine gidemezsin.
son anda verirsen kadronu en son transfer yaptığın 7 oyuncuyu listeden çıkartır seni 16 kişiyle şl ye sokarlar
@AtayD kural belli yerli oyuncu koyamazsan kadroyu o kadar eksik verisin 7 yerlin eksikse listeyi 16 kişilik vermek zorundasın
sen yerli tek ismaili koymuşsun kadroya
ha birde ömeri hiç çıplak gözle izledinmi çünkü onu çıplak gözle izleyen biri türkiye kupası kadrosuna bile koymaz
bunca yıldır çalıştığı bütün hocaların onu hep son dakikalarda oyuna neden soktuğunu düşünüyormusun
ben bu yaşımda onu koşuda geçerim bırak Beşiktaşı süperligi bile bırak ikinci ligde bile onbire yazılacak bir oyuncu değil