2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383646 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Raketçi çıkmış sahalara :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Mustafa Pektemek için Tranzonspor ile anlaştık. Söz Mustafada

Kaynak : BTD

Çevrimdışı alimm

trabzon m.pektemek'i istiyormuş, okay yokuşlu ile takas yapsak her şekil : win - win
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Berat

Zaten o maaştan kurtulmak için direkt evet demişizdir.

Çevrimdışı AtayD

peki kabul bana cavandanında içinde olduğu bir şl kadrosu yazarmısın 23 kişilik
nasıl bir kadro olacağı bayağı ilgimi çekti rica ediyorum @AtayD
peki ama bu dilek niteliginde bi kadro, olacak olan degil ama astronomik de degil(ki zaten ansaldi inter e gitmisti yanlıs hatırlamıyosam);
mandanda-cavanda-nkoulou-sakat olmayan bi rhodolfo-ansaldi-atiba-tolgay-sosa(olcay)-oguzhan-quaresma-gomez
yedekler;
fabricio,aras,olcay(sosa), cenk, saglam bi anchor(suan aklıma net bi isim gelmiyo), marcelo, visca, yedek box-to-box(strootman veya kovacic kiralık olabilir), ismail, beck, tosic, sismanoglu
kesin olmamakla beraber isimler degiskenlik gosterebilir.

Manchester City’ye 27 milyon euroya sattığı İlkay Gündoğan’ın boşluğunu doldurmaya çalışan Alman kulübünün, Oğuzhan Özyakup’un peşinde olduğu belirlendi. Kartal’ın, Borussia Dortmund’a, “Avrupa Şampiyonası’ndan sonra görüşelim” mesajını ilettiği öğrenildi.

Edinilen Bilgiye Göre Oğuzhana Önerilecek Rakam 20 Milyon Euro.

Kaynak : Transfermarkt.com.tr

Çevrimdışı tangaz

pektemek iyi santrafor genç, potansiyel aralığı geniş, muhafazakar, ts başkanının hastaneleri de var sakatlık tedavileri sorun olmaz iyi  transfer olur ts için. 1,7 mio bonservisle verilebilir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

pektemek iyi santrafor genç, potansiyel aralığı geniş, muhafazakar, ts başkanının hastaneleri de var sakatlık tedavileri sorun olmaz iyi  transfer olur ts için. 1,7 mio bonservisle verilebilir  :bandit:

okay yokuşluyu versinler direk :D

Çevrimdışı OrhanAker

O uruguaylı değilmiydi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D

Çevrimdışı Bishamon

Manchester City’ye 27 milyon euroya sattığı İlkay Gündoğan’ın boşluğunu doldurmaya çalışan Alman kulübünün, Oğuzhan Özyakup’un peşinde olduğu belirlendi. Kartal’ın, Borussia Dortmund’a, “Avrupa Şampiyonası’ndan sonra görüşelim” mesajını ilettiği öğrenildi.

Edinilen Bilgiye Göre Oğuzhana Önerilecek Rakam 20 Milyon Euro.

Kaynak : Transfermarkt.com.tr
Rode'yi aldilar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı OrhanAker

Süper haber :D

Çevrimdışı murat baltacı

tabiki canerle GG mukayese edilmez GG en azından bek ve bu görevinide yapabiliyor. :D
katılmadığım konu ismail GG den daha iyi bir bek :D
akhisar maçında beck oynamadı cezalıydı :alala:
GG alınabilecek iyi bir bek oda yerli olduğu için alınması gerekli oluyor
ama çokda yüksek yerlere koymayın bence hata edersiniz beck ten fazla olduğu yerler var ama
eksik olduğu yerlerde var. sizin yere göğe sığdıramadığınız bir oyuncu değil  ama gerekli bir transfer @murat baltacı
İlk yarıda oynadığımız 2-0 yenildiğimiz akhisar maçını kastettim abi cezalımıydı o maçta :)
Çok yükseğe koymuyorum sadece şunu idda ediyorum Şenol hoca gökhana önce defansif görevini yap fırsat buldukça ileri çık derse vitorun dediği gibi gökhan beck kadar defans yapar zaten fenerde sıkışınca stoper oynamışlığı var sezgileri kuvvetli kademelere falan girer he akhisar kasımpaşa gibi sıkıştığın maçlardada gökhanı sal ileri sana o maçları aldırır şut atar isabetli orta keser ceza sahasını karıştırır becke defansı boşver git ileri desen ne orta açar ne şut çeker buna sezon boyunca şahit olduk fark burda sadece iki oyuncunun yapabilirliği çok farklı.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 19:03:21 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Gomez, İngiltere'den bir kulübe transferi veya Almanya'ya geri dönüş ihtimali için ise, ''Her şey mümkün. Herhangi bir şeyi neden dışlayayım ki? Futbolda her şey çok hızlı gelişiyor. Bu sezonu Avrupa şampiyonluğu ile noktalamak istiyorum. Sonrası ile ilgileneceğim'' şeklinde konuştu.

Açık açık diyor ki. "Ben Almanya ile kupayı kaldırırsam ve bu şampiyonlukta benim de payım olursa imkanı yok bidaha Beşiktaşa dönmem."

Gomez, İngiltere'den bir kulübe transferi veya Almanya'ya geri dönüş ihtimali için ise, ''Her şey mümkün. Herhangi bir şeyi neden dışlayayım ki? Futbolda her şey çok hızlı gelişiyor. Bu sezonu Avrupa şampiyonluğu ile noktalamak istiyorum. Sonrası ile ilgileneceğim'' şeklinde konuştu.

Açık açık diyor ki. "Ben Almanya ile kupayı kaldırırsam ve bu şampiyonlukta benim de payım olursa imkanı yok bidaha Beşiktaşa dönmem."

profil fotoğrafını değiştir o zaman :)

Çevrimdışı 38life

profil fotoğrafını değiştir o zaman :)

Neden? Bunu söylemesi gayet normal. Ben böyle şeyler için futbolculara kızmam. Adam Avrupa Şampiyonu olacak, gol atacak katkı verecek sonra Bayern Münihten ya da nebilim M. City'den teklif gelecek ve gitmeyecek öyle mi? Neden? Bu adam doğuştan Beşiktaşlı mı?

Bu olaylara taraftar çok duygusal yaklaşıyor. Eminim ki dediğim gibi bir senaryo olursa çoğu taraftar Gomez'in arkasından küfürler yağdıracak.

Çevrimdışı murat baltacı

İmza parası işine girersek her sözleşmesi biten oyuncu imza parası isteyecek fenerin düştüğü duruma düşeceğiz.çok kritik karar gelenek haline gelirse vay halimize o yüzden o kadar ver bu kadar ver biraz mantıksız geliyor bana.bu arada n'koulou nun iyi bir stoper olduğunu düşünmüyorum o kadar çok isteyen insan var ki demekki benim göremediğim çok özelliği var diyorum.devre arasında konuşulan papy djibolodji ne oldu öldümü acaba hiç gündeme gelmiyo onu beğenmiştim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmza parası işi karışık biraz yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal hesabı şimdi nkoulou ya imza parası verirsek sözleşmesi biten her oyuncu imza parası ister diye düşünmemek lazım özellikle yabancı oyuncularda böyle bişey olmaz çünkü buraya gelen yabancı çok para kazanıyo vergide kesilmiyo takımdada mutluysa bu riske girmez uzatır sözleşmesini ama kilit nokta takımın başarılı olması bu sene fener şampiyon olsa gökhan ayrılmazdı biz nkoulouya imza parası vermesek bile bizden bu sebepten gidecek oyuncu yine gider mesela sosa nın sözleşmesi bitecek bir milyon imza parası istese vermeyiz ama oyuncu paragöz olsa fener bizde aldığının bir milyon fazlasını teklif etse gider ama bizim takımda uyum var arkadaşlık var her sene başarı kovalıyoruz şuandada başarılıyız bu artılar varken kimse imza parası isteyemezde gidemezde.

Ben nkoulou gibi kaliteli bi stoperin çok dillendirmeden açıklanmadan 3 milyon verilip alınmasını isterim sana vereceği katkı önemli olan ya ben buna verirsem diğer oyuncularda istermi diye düşünemeyiz her transferin hikayesi farklıdır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

hem Beşiktaşta scout yok dersiniz hemde scout çalışmalarına karşı gelirsiniz :D
n koulou yu marsilyada bulmak için scouta gerek yok bence
yada ne yapsak fener gibi hiç bir şeyle uğraşmayıp rakiplerimizin ilgilendiği oyuncularamı
sulansak zaten yakında nkolou yada sulanırlar belkide sulanmışlardır :)
ben ortada bariz dolanan hiç bir isimle Beşiktaşın ciddi ilgilendiğine inanmıyorum
bence renklilere yem atıyorlar esas hedefimiz tamamen ismi gündeme gelmemiş bir oyuncu oluyor.
Her transferi schout tan yapamayız Necmi abi git marsilyadan nkoulou gibi performans alacağın oyuncuyu al yanınada schouttan gomez al birbirlerine uyum sağlarlarsa arkana yaslan izle :)
BeŞiKtAşK

Neden? Bunu söylemesi gayet normal. Ben böyle şeyler için futbolculara kızmam. Adam Avrupa Şampiyonu olacak, gol atacak katkı verecek sonra Bayern Münihten ya da nebilim M. City'den teklif gelecek ve gitmeyecek öyle mi? Neden? Bu adam doğuştan Beşiktaşlı mı?

Bu olaylara taraftar çok duygusal yaklaşıyor. Eminim ki dediğim gibi bir senaryo olursa çoğu taraftar Gomez'in arkasından küfürler yağdıracak.

Bende gomez'i çok seviyorum tabi ki profesyonel davransın ancak gomez'i tekrar gomez yapan Beşiktaş'tır.Başkanın dediği gibi bir Alman milli takımının forvetini almadık biz Alman milli takımına forvet verdik.

Biz tekrar alıp parlatmasak bu turnuvayı rüyasında görürdü anca fiorentina'da çürüyordu şuanda.

Çevrimdışı 38life

Bende gomez'i çok seviyorum tabi ki profesyonel davransın ancak gomez'i tekrar gomez yapan Beşiktaş'tır.Başkanın dediği gibi bir Alman milli takımının forvetini almadık biz Alman milli takımına forvet verdik.

Biz tekrar alıp parlatmasak bu turnuvayı rüyasında görürdü anca fiorentina'da çürüyordu şuanda.

Bu Gomez'e "Sen bir hiçsin. Beşiktaş sayesinde varsın. Eğer Beşiktaş dışında dünyada herhangi bir başka takıma gitseydin bir hiç olarak kalacaktın." demektir.

Evet Beşiktaşta yeniden yükselişe geçti. Ama bütün mahareti kendinde görmek yanlış bi düşünce. Gomez'in klası ortada. Formsuz bir dönemin ardından geldi ve bizde form buldu. Bu hem Beşiktaşın oyun yapısının sayesinde hem de Gomez'in asla kaybolmayan klası sayesinde oldu. "Seni biz yarattık bizde kalmak zorundasın. Seni dünya devleri istese bile gidemezsin. Gidersen ihanet etmiş olursun." bakış açısı sağlıklı bir bakış açısı değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

söyleyin şu pintiye paundları yastık altından çıkarsın ne o öyle hala 100 yıl forması giyiyor  :money:
O formaya sahip olmak icin neler vermezdim :busted_cop:

Benimde eski ama cok sevdigim ve hala giydiğim formalar var abi

Mesela Turkcell reklamli formam bile var kareli olan , Cola turka , Toyota , Beko hepsinden var hepsini de giyiyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

O formaya sahip olmak icin neler vermezdim :busted_cop:

Benimde eski ama cok sevdigim ve hala giydiğim formalar var abi

Mesela Turkcell reklamli formam bile var kareli olan , Cola turka , Toyota , Beko hepsinden var hepsini de giyiyorum

@Yunus Emre Dökmeci  o zaman bendeki bir formaya sahip olmak için büyük bedeller ödersin. bahsettiğim forma ilhan mansızın maç forması arkadaşın terini ve tüm takımın imzalarını bünyesinde barındırıyor  :bandit: sadece 1 defa giydim 3-1 yendiğimiz d.kiev maçında hani şu paskalın sonlarda enfes çaktığı maç, konyada iş seyahatindeydim otelde lobide maç izlerken giymiştim mevlanayı ziyarete gelen japon bir turist otel müdürü aracılığıyla formama 5.000 dolar teklif etmişti  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

peki ama bu dilek niteliginde bi kadro, olacak olan degil ama astronomik de degil(ki zaten ansaldi inter e gitmisti yanlıs hatırlamıyosam);
mandanda-cavanda-nkoulou-sakat olmayan bi rhodolfo-ansaldi-atiba-tolgay-sosa(olcay)-oguzhan-quaresma-gomez
yedekler;
fabricio,aras,olcay(sosa), cenk, saglam bi anchor(suan aklıma net bi isim gelmiyo), marcelo, visca, yedek box-to-box(strootman veya kovacic kiralık olabilir), ismail, beck, tosic, sismanoglu
kesin olmamakla beraber isimler degiskenlik gosterebilir.
peki bu kadrodan 7 oyuncuyu çıkartman gerektiğini yerine 7 tane yerli oyuncu bunun 4 tanesi kendi alt
yapından olmak zorunda olduğunu biliyormusun böyle bir kadro verirsen şl ye 16 kişilik kadroyla katılmak zorunda kalacağını biliyormusun
bu kadroyu
4 türkiye alt yapısı
4 kendi alt yapından oyuncu ekle
ismail hariç 7 oyuncuyu çıkart diyecekler.
işte kuralları bilmeden yorum yapıyorsunuz ondan sonra kuralları bilip yorum yapanları
baskı altına almaya çalışıyorsunuz
senin şu anda kadronda olan yerli oyuncu sayısı 3 tolga pektemek ismail buna bir tane daha eklemen gerekiyor
kadronda olan alt yapı oyuncun 1 necip 3 tane daha eklemen gerekiyor.
onun dışındaki oyuncularının tamamı yabancı sayılıyor. elindeki oyunculardan kadroda olması gerekli olanlar tutarsan
göreceksin şl kadrosuna katabileceğin yabancı oyuncu olmayacak ben sana hayali kadro demedim elindeki oyuncular
ihtiyacın olan mevkilere oyuncular ve yerli karmasıyla gerçek liste oluştur dedim bu yaptığınla şampiyonlar ligine gidemezsin.
son anda verirsen kadronu en son transfer yaptığın 7 oyuncuyu listeden çıkartır seni 16 kişiyle şl ye sokarlar :) @AtayD
kural belli yerli oyuncu koyamazsan kadroyu o kadar eksik verisin 7 yerlin eksikse listeyi 16 kişilik vermek zorundasın
sen yerli tek ismaili koymuşsun kadroya
ha birde ömeri hiç çıplak gözle izledinmi çünkü onu çıplak gözle izleyen biri türkiye kupası kadrosuna bile koymaz
bunca yıldır çalıştığı bütün hocaların onu hep son dakikalarda oyuna neden soktuğunu düşünüyormusun
ben bu yaşımda onu koşuda geçerim bırak Beşiktaşı süperligi bile bırak ikinci ligde bile onbire yazılacak bir oyuncu değil

Çevrimdışı tangaz

peki bu kadrodan 7 oyuncuyu çıkartman gerektiğini yerine 7 tane yerli oyuncu bunun 4 tanesi kendi alt
yapından olmak zorunda olduğunu biliyormusun böyle bir kadro verirsen şl ye 16 kişilik kadroyla katılmak zorunda kalacağını biliyormusun
bu kadroyu
4 türkiye alt yapısı
4 kendi alt yapından oyuncu ekle
ismail hariç 7 oyuncuyu çıkart diyecekler.
işte kuralları bilmeden yorum yapıyorsunuz ondan sonra kuralları bilip yorum yapanları
baskı altına almaya çalışıyorsunuz
senin şu anda kadronda olan yerli oyuncu sayısı 3 tolga pektemek ismail buna bir tane daha eklemen gerekiyor
kadronda olan alt yapı oyuncun 1 necip 3 tane daha eklemen gerekiyor.
onun dışındaki oyuncularının tamamı yabancı sayılıyor. elindeki oyunculardan kadroda olması gerekli olanlar tutarsan
göreceksin şl kadrosuna katabileceğin yabancı oyuncu olmayacak ben sana hayali kadro demedim elindeki oyuncular
ihtiyacın olan mevkilere oyuncular ve yerli karmasıyla gerçek liste oluştur dedim bu yaptığınla şampiyonlar ligine gidemezsin.
son anda verirsen kadronu en son transfer yaptığın 7 oyuncuyu listeden çıkartır seni 16 kişiyle şl ye sokarlar :) @AtayD
kural belli yerli oyuncu koyamazsan kadroyu o kadar eksik verisin 7 yerlin eksikse listeyi 16 kişilik vermek zorundasın
sen yerli tek ismaili koymuşsun kadroya
ha birde ömeri hiç çıplak gözle izledinmi çünkü onu çıplak gözle izleyen biri türkiye kupası kadrosuna bile koymaz
bunca yıldır çalıştığı bütün hocaların onu hep son dakikalarda oyuna neden soktuğunu düşünüyormusun
ben bu yaşımda onu koşuda geçerim bırak Beşiktaşı süperligi bile bırak ikinci ligde bile onbire yazılacak bir oyuncu değil

ben yanıtlayayım. bilmiyor  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

İlk yarıda oynadığımız 2-0 yenildiğimiz akhisar maçını kastettim abi cezalımıydı o maçta :)
Çok yükseğe koymuyorum sadece şunu idda ediyorum Şenol hoca gökhana önce defansif görevini yap fırsat buldukça ileri çık derse vitorun dediği gibi gökhan beck kadar defans yapar zaten fenerde sıkışınca stoper oynamışlığı var sezgileri kuvvetli kademelere falan girer he akhisar kasımpaşa gibi sıkıştığın maçlardada gökhanı sal ileri sana o maçları aldırır şut atar isabetli orta keser ceza sahasını karıştırır becke defansı boşver git ileri desen ne orta açar ne şut çeker buna sezon boyunca şahit olduk fark burda sadece iki oyuncunun yapabilirliği çok farklı.
emin ol o dediklerini gökhanda yapamıyor on tane orta yapsa belki biri isabetli olur
siz onu başkasıyla karıştırıyorsunuz galiba hayatında kaç defa kaleye şut vurmuş siz onun maçalrını tekrar
izleyin bence hadi diyelim fener maçlarını miğdeniz kaldırmıyor izlemiyorsunuz milli takımdadamı izlemediniz
GG ye hiç yapamadığı şeyleri yakıştırıyorsunuz Geldiğinde çok hayal kırıklığına uğrayacaksınız fenerde orta açan bek canerdi
onla karıştırmayın GG nin yaptığı topu alıp çalımla ceza sahasına girmektir tabi kaptırmazsa yada quaresma buna izin verirse
yapar :D @murat baltacı

Etiketler: