Valla ben gustavo gomez ile diğer Anlaşılan isimden umudum yok.. Bu oyuncularla CL oynanmaz.. Pedro franco gibi çıkcaklar .. Ben bu mantıgı da anlamıyorum .. Garanti adam alınacagına gidip sözde değerlendirip satmak için risk transfer yapılıyor.. Franco olmadı işte neden zorluyorsunki?
Para yok diyosan git free oyuncu al; nkoulou,subotic,neustader gibi..imza paralarınıda hallet ffp ye yakalanmadan.. Herşeyide uefaya söylemek gerekmez bence imza paralarını diyorum..
Biraz umutsuzluğa kapıldım şu sıralar,, transferden anlamayan gökhan keskine bırakılınca transferler.. Sanki CL ne göre oyuncu almıyacaklar ligi alalım derdindeler.. Şunu anlamıyolar ligi almakla borçlar kapanmaz.. CL de boy gösterip sürekli ''sıfır çekmeden'' oyuncu parlatıp sataraktan borçlar azalır
ismi bile belli olmayan birindenmi umudun yok bunu anlayamadım
paran yoksa imza parasını neyle ödeyeceksin ffp bonservis demek değil
ondan daha önemlisi gelir gider dengesi bunu tutturamazsan men edilirsin
bonservis ödersen sadece avrupada oynatamazsın başka bir yaptırımı yok
hangisi daha riskli bonservismi imza parasımı. sana bonservis ödeme demiyorki
bonservisle aldığın oyuncuyu benim ligimde oynatamazsın diyor.
diğer traftan bu sene en fazla 10 M açık verebilirsin diyor bu onbir olursa seni men ederim.
Gökhan keskinin transferden anlamadığını nerden biliyorsun kaldıki Gökhana bırakıldığını nerden biliyorsun
benim bildiğim cupa amerikada ali naibi var ve raporları o tutuyor.
ve transfer işiylede direk başkan ilgileniyor Gökhan keskinin yetki seviyesini bilmeden onunla
ilgili tek bir bilgi sahibi olmadan çamur atmak gerçekten çok çirkin
bu arada bizim maf kadromuzda futbolu en iyi bilen oyuncu Gökhandı Türkiyenin bu güne kadar yetiştirdiği
en iyi savunma oyuncusudur serpil hoca ve sonrasında milnenin elinde yetişmiştir. Süleyman Sebadan yönetici terbiyesi görmüştür.
ama Beşiktaş hiç bir zaman bir kişinin kararıyla haraket eden kulüp olmamıştır.
@Uğur Uğurlu gerçekten yorum yaparken ne dediğinizi söylediğinizin nereye gittiğini düşünmeden yapıyorsunuz
işiniz gücünüz boş boş konuşup karalamak diğer isimden umudum yok demek kadar boş bir konuşma daha olamaz
savunma haddına iki oyuncu alındığını söyledi başkan isim bile vermedi gomez sadece burdaki arkadaşların çıkarımı
belkide alınmadı tamamen başka isimler. bilemeyiz belki ikinci isim ospina
sırf eleştirmek için havanda su dövmek bu olsa gerek bilmediğin bir isme güvenin yok