2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387941 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sarp11

Biri elinde bonservisi en çok para nerde diye gezen bir oyuncu.Diğeri artık Avrupaya gidip kendimi göstermem gerek diyen bir oyuncu.
İki gömlek bile altı bile olsa Gomezi tercih ederim.

Çevrimdışı AtayD

bu senin için olabilir ama cupa amerika başlamadan istenen bir oyuncuydu buda takip edildiğini
gösterir kaldıki adam paraguaylı arjantin lig liderinin kadrosunda demekki ülke dışı tecrübesi var
yani ana kuzusu değil. Bir ümit görüyorsan yatırımını böyle bir oyuncuya yaparsın
nkoulou iyi oyuncu olabilir ama o fiyatlarla takımı dağıtır faydadan çok zararını görürüz hiç bir oyuncuya
bonservis gibi imza parası ödenmez 4 M imza parası isteyen yolu açık olsun istediği takıma gidebilir
2.5 garanti ücret kesinlikle defans hattında bir oyuncuya ödenmez sen bunu yaparken mevcut kadronuda düşüneceksin
ayrıca nkoulou müthiş bir aday değil kamil glik alırsan bu müthiş olur nkoulou alırsan iyi bir transfer yapmış olursun
ama bir şeyi unutmayalım para için gelenden hayır gelmiyor.buna 4 M imza parası avrupada hiç bir takım vermez
zaten isteyemez bile bizden istiyorsa alınmaması için bir nedendir bu.
Genc oyuncuya bencede yatırım yapılmalı ama suan icin stoper bolgesine nispeten daha kısa vadede etki yapcak bi oyuncunun getirilmesi gerekir. Ayrıca zaten arjantin, paraguay.. bunlar benzer kültüre sahip toplumlar, avrupa ve asya da bi o kadar bunlardan farklıdır. Ben n'koulou yu yaklasık 1 senedir takip ediyorum ve bizim durumumuz icin bence fevkalade "müthis" bi isim, nerdeyse defansımızdaki tüm eksiler onun artıları gibi rhodolfo veya marcelo tandeminde ikisini cok iyi kompanse edebilecek birisi, cdm de oynayabilir. Yası da bi stoper icin oldukca genc denilebilcek seviyede, pazardaki bilinilirligi de daha yuksek. Parası konusunda da zaten her oyuncuya fix maas uygulamak hem cok kolay degil hemde pek bi performans artısı saglamaz. 2-2,5M€ da n'koulou seviyesinde bi isim icin cok fazla degil, imza parası icin de 3-4m€ vermek hali hazırda piyasa degeri 10m€ olan bi oyuncu gayet normal

Çevrimdışı sarp11

Ayrıca biri oralı, biri buralı diye genelleme yapmak nedir.Yani şimdi Volkan şenle, topalın karekteri aynı mı?(bizim çocukların karekterleri yakın diye bizden örnek vermedim)

Ya da Eto ile Ebue nin?

Gomezin suratından belli hırslı, güçlü bir adam.Ben başaralı olacağına inanıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Valla ben gustavo gomez ile diğer Anlaşılan isimden umudum yok.. Bu oyuncularla CL oynanmaz.. Pedro franco gibi çıkcaklar .. Ben bu mantıgı da anlamıyorum .. Garanti adam alınacagına gidip sözde değerlendirip satmak için risk transfer yapılıyor.. Franco olmadı işte neden zorluyorsunki?
Para yok diyosan git free oyuncu al; nkoulou,subotic,neustader gibi..imza paralarınıda hallet ffp ye yakalanmadan.. Herşeyide uefaya söylemek gerekmez bence imza paralarını diyorum..
Biraz umutsuzluğa kapıldım şu sıralar,, transferden anlamayan gökhan keskine bırakılınca transferler.. Sanki CL ne göre oyuncu almıyacaklar ligi alalım derdindeler.. Şunu anlamıyolar ligi almakla borçlar kapanmaz.. CL de boy gösterip sürekli ''sıfır çekmeden'' oyuncu parlatıp sataraktan borçlar azalır

ismi bile belli olmayan birindenmi umudun yok bunu anlayamadım
paran yoksa imza parasını neyle ödeyeceksin ffp bonservis demek değil
ondan daha önemlisi gelir gider dengesi bunu tutturamazsan men edilirsin
bonservis ödersen sadece avrupada oynatamazsın başka bir yaptırımı yok
hangisi daha riskli bonservismi imza parasımı. sana bonservis ödeme demiyorki
bonservisle aldığın oyuncuyu benim ligimde oynatamazsın diyor.
diğer traftan bu sene en fazla 10 M açık verebilirsin diyor bu onbir olursa seni men ederim.
Gökhan keskinin transferden anlamadığını nerden biliyorsun kaldıki Gökhana bırakıldığını nerden biliyorsun
benim bildiğim cupa amerikada ali naibi var ve raporları o tutuyor.
ve transfer işiylede direk başkan ilgileniyor Gökhan keskinin yetki seviyesini bilmeden onunla
ilgili tek bir bilgi sahibi olmadan çamur atmak gerçekten çok çirkin
bu arada bizim maf kadromuzda futbolu en iyi bilen oyuncu Gökhandı Türkiyenin bu güne kadar yetiştirdiği
en iyi savunma oyuncusudur serpil hoca ve sonrasında milnenin elinde yetişmiştir. Süleyman Sebadan yönetici terbiyesi görmüştür.
ama Beşiktaş hiç bir zaman bir kişinin kararıyla haraket eden kulüp olmamıştır.
@Uğur Uğurlu  gerçekten yorum yaparken ne dediğinizi söylediğinizin nereye gittiğini düşünmeden yapıyorsunuz
işiniz gücünüz boş boş konuşup karalamak diğer isimden umudum yok demek kadar boş bir konuşma daha olamaz
savunma haddına iki oyuncu alındığını söyledi başkan isim bile vermedi gomez sadece burdaki arkadaşların çıkarımı
belkide alınmadı tamamen başka isimler. bilemeyiz belki ikinci isim ospina
sırf eleştirmek için havanda su dövmek bu olsa gerek bilmediğin bir isme güvenin yok :D

Çevrimdışı AtayD

Ayrıca biri oralı, biri buralı diye genelleme yapmak nedir.Yani şimdi Volkan şenle, topalın karekteri aynı mı?(bizim çocukların karekterleri yakın diye bizden örnek vermedim)

Ya da Eto ile Ebue nin?

Gomezin suratından belli hırslı, güçlü bir adam.Ben başaralı olacağına inanıyorum.
Karakter olayına deginirsek bence cok bilinmeyenli bi denkleme kendimizi sokarız. O mantıkla hareket ediceksek suratı tipli, haşin, fizikli herkesi transfer edelim, bizden iyisi olmasın:)

Çevrimdışı AtayD

hatta n'koulou haberi cıkınca tipi fernandes'e benziyo onun lanetini uzerimize almayın diyen komplocuları bile gordum  :duman:
sonucta bu ulkede futbolun teknik yonunden cok medyatik yonu konusuluyo ve ondan prim yapan belli zumreler var

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez ile porto valencia gibi klüplerinde ilgilendiği söyleniyordu eğerki bu transfer gerçekleşirse itibar açısından da faydası büyük olur.

Çevrimdışı tangaz

gustavo gomez zor bir transfer olacaktır bonsevisinin yarısı eski kulübünde, bir kısmı kesin menajerindedir yani bonservis 3e bölüneceği için memnun edilmesi gereken 3lü bir komisyon war ayrıca latin ülkelerinde bonservisin %28i kadar vergi var bunu da bize itelemek isteyeceklerdir. geçen s.hurma paraguaylıların kolay uyum sağlayan profesyonel yaşayan iş ahlakı yüksek profilde oyuncu yetiştirdiğinden bahsediyordu. bu önemli bir veri bizim oyuncu grubunu göz önüne aldığımızda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Genc oyuncuya bencede yatırım yapılmalı ama suan icin stoper bolgesine nispeten daha kısa vadede etki yapcak bi oyuncunun getirilmesi gerekir. Ayrıca zaten arjantin, paraguay.. bunlar benzer kültüre sahip toplumlar, avrupa ve asya da bi o kadar bunlardan farklıdır. Ben n'koulou yu yaklasık 1 senedir takip ediyorum ve bizim durumumuz icin bence fevkalade "müthis" bi isim, nerdeyse defansımızdaki tüm eksiler onun artıları gibi rhodolfo veya marcelo tandeminde ikisini cok iyi kompanse edebilecek birisi, cdm de oynayabilir. Yası da bi stoper icin oldukca genc denilebilcek seviyede, pazardaki bilinilirligi de daha yuksek. Parası konusunda da zaten her oyuncuya fix maas uygulamak hem cok kolay degil hemde pek bi performans artısı saglamaz. 2-2,5M€ da n'koulou seviyesinde bi isim icin cok fazla degil, imza parası icin de 3-4m€ vermek hali hazırda piyasa degeri 10m€ olan bi oyuncu gayet normal
genç dediğin oyuncu paraguay milli takımının ve arjantin şampiyonunun stoperi
yani çaylak almıyorsun genç ama tecrübeli bir oyuncuya yatırım yapıyorsun pedroyla
falan kıyaslamayın arjantin şampiyonunun stoperi olmak o kadar kolay bir iş değil.
paraguayı bilmiyorum ama arjantin kültür olarak avrupaya yakındır. heleki Türkiyeden çokda uzak değildir.
diğer latin amerika ülkeleriyle karıştırmamak lazım.

Çevrimdışı AtayD

genç dediğin oyuncu paraguay milli takımının ve arjantin şampiyonunun stoperi
yani çaylak almıyorsun genç ama tecrübeli bir oyuncuya yatırım yapıyorsun pedroyla
falan kıyaslamayın arjantin şampiyonunun stoperi olmak o kadar kolay bir iş değil.
paraguayı bilmiyorum ama arjantin kültür olarak avrupaya yakındır. heleki Türkiyeden çokda uzak değildir.
diğer latin amerika ülkeleriyle karıştırmamak lazım.
toplum nezlinde sıcak, icten ve akdeniz kanı tasıyan insanlara benzerlik tasıyabilirler ama direk yakındır demek ne kadar tutarlı olabilir emin degilim, sonucta orda da bambaska sosyolojik normlar, alıskanlıklar var. Sadece toplumsal boyutuyla degil arjantin ve turkiye liglerinde oynanan futbol anlayısları da bu durumu kapsar. Zaten adaptasyon oyuncunun karakteriyle de alakalı bi durum o yuzden burdan ne desek bostur, uyum saglayıp saglayamayacagını zaman gostercek

Çevrimdışı Kalyoncu

İmza parası işine girersek her sözleşmesi biten oyuncu imza parası isteyecek fenerin düştüğü duruma düşeceğiz.çok kritik karar gelenek haline gelirse vay halimize o yüzden o kadar ver bu kadar ver biraz mantıksız geliyor bana.bu arada n'koulou nun iyi bir stoper olduğunu düşünmüyorum o kadar çok isteyen insan var ki demekki benim göremediğim çok özelliği var diyorum.devre arasında konuşulan papy djibolodji ne oldu öldümü acaba hiç gündeme gelmiyo onu beğenmiştim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu arada pedro franco bize gelmeden hiç A milli olmamıştı bizle  geçen sene ilk kez milli oldu ama çok güven vermedi o maçlarda da, oysa gomez 16 defa A milli olmuş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Öncelikle sondan başlamak gerekirse savunma hattına ospinayıda katıyorsanız futbol bilginizden şüphe duyarım.. Hem paramız yok deyip ospinayıda 2. Anlaşılmış biri olarak görüyorsanız hiç transfer piyasasını takip etmiyorsonuzdur.. Ospina 3-5 m a alınacak oyuncu değil bu arada..

Benim derdim fikret ormanı karalamak değil ama olacakları tahmin etmek..

Gelelim yapılacak transferlere.
Solbek>8 yıldır gitmesini beklediğimiz adamla sözleşme imzalanıyor ve transfer düşünülmüyor
Stoperler>> büyük ihtimal gökhan keskinin ''benim bu zamana kadarki gördüğüm en iyi oyuncu'' dediği gustavo ve bi 2. Sınıf bi stoperle anlaşılcak.. Artur mina sanırım..
Sağbek>>büyük ihtimal 32 yaşına gelmiş ve euro 2016 da hiçbir katkı yapamayan Ve toplam maliyeti 8 m €  olan fenerbahçe eskisi GG anlaşılcak
Kaleci>> taraftarın istemediği muhteşem tolga ile 3 yıllık anlaşma yapılıyor ve 29 yaşına gelmiş ve toplam maç sayısı 55 olan ve sakat bi kaleciyle anlaşıyoruz
Bu tabloyu görüpte üzülme,ben gerçekten çok üzülüyorum,benim beşiktaşın iyi yerlere gelmesinden başka derdim yok,, CL de tolganın hatasından elenmek istemiyorum..
Bu forumda her eleştiri yaptıgımda hakaret edilecekse hiç konuşmayalım takım hakkında daha iyi..
Bu arada gökhan keskin iyi insan olabilir ,iyi bir futbolcuda olabilir ama iyi bi scout olmak farklı bir yetenektir..birçok meziyet gerektirir..

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 17:03:45 Uğur Uğurlu ]

Çevrimiçi Necmi

hem Beşiktaşta scout yok dersiniz hemde scout çalışmalarına karşı gelirsiniz :D
n koulou yu marsilyada bulmak için scouta gerek yok bence
yada ne yapsak fener gibi hiç bir şeyle uğraşmayıp rakiplerimizin ilgilendiği oyuncularamı
sulansak zaten yakında nkolou yada sulanırlar belkide sulanmışlardır :)
ben ortada bariz dolanan hiç bir isimle Beşiktaşın ciddi ilgilendiğine inanmıyorum
bence renklilere yem atıyorlar esas hedefimiz tamamen ismi gündeme gelmemiş bir oyuncu oluyor.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Hem stadyum hem transfer basliklarinda tum yorumlari okumus 2 yildan fazla suredir  forumu severek takip eden biri olarak iyi gunler dilerim , transfer konusunda fikrimi soyleyip okuyucu moduna geri donuceğim ,   menajerlik oyunlarini hersene buyuk hayaller ile indirir ve hastasi oldugum takim besiktasi secerdim tabiki hedefim birkac senede sampiyonlar ligi sampiyonu olmak , sonra hayal kirikligi yasardim ,  ne transfer butcesi var ne teklif gelen oyuncu var para yok pul yok borc var 1 -2 hafta transfer yapmaya calisir sikilir kapatirdim ,  sonra hile yapar 2 sene sonra messinin golu ile sampiyonlar ligi kazanirdim ,  demek istedigim şu ; besiktas baskani olmak zor.  Gazetelerdeki yalan haberler ile yonetimin transfer politikasini elestirmek haksizlik ,  eminim ellerindeki sartlari sonuna kadar zorluyorlar ,  ben bu transfer sezonundan birsey beklemiyorum ,  tahminen 2-3 tane vasat ustu oyuncu alip senol gunes faktoru ile maksimum performans alip idare etmeye calisicaz ,  çinden teklif olayi yalan gokhan toreye 10 m uzeri transfer haberleri yalan , sosaya atibaya tekliflerin hepsi yalan ,  para girisi olmadan   gazetelerde yazan 5-6m uzeri oyuncular nasil gelecek ?  Bence bu baslik altinda konusulanlarin gercekten kulube fayda saglamasi lazim , suanki sohbetler gazete yalanlari uzerinden gidiyor bu yanlis ,  forum olarak kulubun gercekten transfer edebilecegi oyunculari tespit edip sosyal medyada gundeme getirmeli ,  ismin gazetelere cikip yonetimin farketmesini saglamaliyiz . Aksi halde gazetelerin ekmegine yag surmeye devam edicegiz , ben su cumleyi kurmak istiyorum "besiktasarena olaran x oyuncuyu besiktasa kazandirdik" 

Çevrimdışı tangaz

bir de yıllardır futbolu sewerek izleyen biri olarak seyrettiğim tüm paraguaylı savunma oyuncuları sert, tabir yerinde ise bıçkın stayl çocuklardır. severim böyle savunmacıları  :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

bir de yıllardır futbolu sewerek izleyen biri olarak seyrettiğim tüm paraguaylı savunma oyuncuları sert, tabir yerinde ise bıçkın stayl çocuklardır. severim böyle savunmacıları  :bandit:
Luganoya uyuz oluyordum ama sağlam stoperdi :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Luganoya uyuz oluyordum ama sağlam stoperdi :D
O uruguaylı değilmiydi

Çevrimdışı cursedofdragon

İngiltere vatandaşı Ashley Saywell,
Beşiktaş için Türkiye’ye yerleşti

Çevrimdışı abdusta

Yazilanlari bir kenara birakinca.baskanin aciklamasindan anladigimiz
Gokhan tore yi bilic istiyor ama sanki whu transferde bilice guvensizligimi var kiralayalim teklifiyle geliyor?
Bazi konular cok net degil ama ben gunun sonunda
Gokhanin transferi nin tamamlanacagina inaniyorum

Çevrimiçi COB

Ahmet Nur Cebi'nin Gökhan Töre icin yaptigi aciklamalar taktik gibi duruyor. Umarim öyledir. Töre'yi satamazsak isler biraz degisecek.

Her ihtimale karsi Gustavo Gomez'le anlasildigini dusunuyorum. Gomez'i Franco ile kiyaslamamak lazim. Gomez daha sert ve hamleli.

Çevrimdışı AtayD

İmza parası işine girersek her sözleşmesi biten oyuncu imza parası isteyecek fenerin düştüğü duruma düşeceğiz.çok kritik karar gelenek haline gelirse vay halimize o yüzden o kadar ver bu kadar ver biraz mantıksız geliyor bana.bu arada n'koulou nun iyi bir stoper olduğunu düşünmüyorum o kadar çok isteyen insan var ki demekki benim göremediğim çok özelliği var diyorum.devre arasında konuşulan papy djibolodji ne oldu öldümü acaba hiç gündeme gelmiyo onu beğenmiştim.

bi stopere gore atletik ozellikleri cok iyi seviyede (genel hız, hızlanma..vs..) reaksiyon hızı super, ara top keser, iyi marke eder kayarak mudahalede oldukca basarılı, yapıskan, celimsiz gozukmesine ragmen baya guclu ve diri, ayagı temiz topu oyuna iyi sokar, boy handikapına ragmen cok iyi sıcramasından oturu hava toplarında sonuk kalmaz, dany ve cogu afrikalılar gibi mental istikrarsızlık yasamaz, dengelidir, isabetli uzun pas atar

Çevrimdışı tangaz

İngiltere vatandaşı Ashley Saywell,
Beşiktaş için Türkiye’ye yerleşti

söyleyin şu pintiye paundları yastık altından çıkarsın ne o öyle hala 100 yıl forması giyiyor  :money:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ersun yanal tosiçi istiyorsa cavanda yı istesek aslında iyi olabilir.. 1.8m espanyola satacaklarına bizle takas yapsalar güzel olmaz mı ? Bence iyi oyuncu

ysariusta

• Ziyaretçi

Ersun yanal tosiçi istiyorsa cavanda yı istesek aslında iyi olabilir.. 1.8m espanyola satacaklarına bizle takas yapsalar güzel olmaz mı ? Bence iyi oyuncu

sağ bek aldık ya. Daha ne yapacan Cavanda'yı. Ekici gelsin Ekici.

Etiketler: