2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388687 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Subotic benim begendigim bir oyuncu, haberini de yaZdik, basina kolaylik
Cok cok hemen cok satma kimseyi cok subotice

Çevrimdışı tangaz

bu arada ben de 2 kelam edeyim içimde kalmasın kevin de bruyne bu sezon cıty de 45 maç 17 gol 16 asistle oynamış önceki sezon bundesliga da 51 maç 16 gol 28 asist yapmış üstelik daha 24 yaşında EPL takımlarının saçtığı paralar örneğin ( granit şaka 23 yaş  3 gol 2 asist 35 mio euro) düşünülünce ucuza bile alınmış...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı alimm

Şu takıma Şili'li, Uruguay'lı, Hırvat, Sırp futbolcular istiyorum... Kemik sesi... ;)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet57

bu arada ben de 2 kelam edeyim içimde kalmasın kevin de bruyne bu sezon cıty de 45 maç 17 gol 16 asistle oynamış önceki sezon bundesliga da 51 maç 16 gol 28 asist yapmış üstelik daha 24 yaşında EPL takımlarının saçtığı paralar örneğin ( granit şaka 23 yaş  3 gol 2 asist 35 mio euro) düşünülünce ucuza bile alınmış...

Gecen sezon City'nin en iyi oyuncusuydu.

Benim de icimde kalmasin.

Çevrimdışı Bishamon

Sakatlandığında zaten çok kötü oynadılar.

Çevrimdışı alimm

Seneye guardiola ile çok fantastik bir futbolcu olur... Alim demişti dersiniz...

Malum, kalmasın...
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 15:20:41 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı AtayD

Ya cidden sırf bu buyuk turnuvalardan oyuncu izleyip alma kafasına cok kıl oluyorum, eger alındıysa gustavo gomez de o mantıkla transfer edilmis olcak :s20: :s20:.  Adamın daha ne avrupa tecrubesi var ne de bizim aradıgımız tipteki stoper ozelliklerine uymakta, ya tutarsa diye oynanan bi kumar resmen, keza Pazdan girisimi de bi benzerlik teskil ediyo. Yonetim biraz akıllıysa elindeki fırsatı tepmez, #çareNkoulou

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya cidden sırf bu buyuk turnuvalardan oyuncu izleyip alma kafasına cok kıl oluyorum, eger alındıysa gustavo gomez de o mantıkla transfer edilmis olcak :s20: :s20:.  Adamın daha ne avrupa tecrubesi var ne de bizim aradıgımız tipteki stoper ozelliklerine uymakta, ya tutarsa diye oynanan bi kumar resmen, keza Pazdan girisimi de bi benzerlik teskil ediyo. Yonetim biraz akıllıysa elindeki fırsatı tepmez, #çareNkoulou

rhodolfo'nunda hiç avrupa tecrübesi yoktu :)

Çevrimdışı AtayD

rhodolfo'nunda hiç avrupa tecrübesi yoktu :)
iyi de rhodolfo zaten kendini o ligde ispatlamıs, ne idugu belli olan, istikrarlı bi bicimde gremio dayken defansda versatil eleman olarak (ki yavas olmasına ragmen 3-5-2 gibi handikaplı bi sistemde efektif oynamıs) rol almıs, bilinen bi isimdi

fikret başkan oley :D

iyi de rhodolfo zaten kendini o ligde ispatlamıs, ne idugu belli olan, istikrarlı bi bicimde gremio dayken defansda versatil eleman olarak (ki yavas olmasına ragmen 3-5-2 gibi handikaplı bi sistemde efektif oynamıs) rol almıs, bilinen bi isimdi

Gustavo gomez'in yaşı 23 rhodolfo'nun 29 :)

Ntv Spor'a konuşan Çebi, West Ham United'in Gökhan için sadece kiralama talebinde bulunduğunu aktarırken, İngliz ekibine olumsuz yanıt verdiklerini açıkladı.

Sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor. Bugüne kadar en ciddi teklifi Gökhan Töre için alan Siyah-Beyazlılar, Westham United'in kiralama isteğine olumsuz yanıt verdi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, İngiliz ekibinin yaklaşık 1 ay önce Gökhan için teklifte bulunduklarını doğrularken, "Oyuncumuz için belirledikleri rakamı bize iletmelerini istedik. Bir süre sonra Gökhan'ı kiralamak istediklerini cevabını verdiler. Bu teklifi geri çevirdik. Gökhan'ı kiralama gibi bir düşüncemiz yok. Yeni bir teklifle karşımıza gelirlerse yeniden oturup konuşuruz." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Ntvspor

Çevrimdışı Bishamon

Gustavo da bu sene Lanus ile sanpiyon oldu.Sen cudden adamin izlenmeden sadece Copa America performabsi ile mi alinacagini dusunuyorsun?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı AtayD

gomez in elimizdeki tek valid data sı copa america, bence cok cılız bi parametre. Hali hazırda finansal stabillikte olmamamıza ragmen ve nkoulou gibi muthis bi aday dururken, boyle bi oyuncu icin niye bu kadar ısrar edilir anlamıyorum..

Çevrimdışı AtayD

Gustavo da bu sene Lanus ile sanpiyon oldu.Sen cudden adamin izlenmeden sadece Copa America performabsi ile mi alinacagini dusunuyorsun?

Zaten oyle bi senaryoyu dusunmek bile istemem, ama nkoulou ve gomez i karsılastırdıgımızda bariz gomez daha riskli bi hamle olur. Sonucta guney amerikadan cıkan her oyuncu hızla adapte olamayabiliyo, bu sene cl de boy gosterecegimizden hemen verim alınabilecek bi oyuncu almak bana daha mantıklı geliyo

Çevrimdışı Mehmet57

Gomez Copa Amerika'da cok iyi oynadi. Ilk macinda da macin adami secilmisti. Fizik guclu, pozisyon bilgisi ve sezmeleri cok iyi, hava toplarinda etkili, cok sert oyun yapisi olan bir genc. Pedro'dan cok, cok farkli bir stopper.

Çevrimiçi Necmi

gomez in elimizdeki tek valid data sı copa america, bence cok cılız bi parametre. Hali hazırda finansal stabillikte olmamamıza ragmen ve nkoulou  gibi muthis bi aday dururken, boyle bi oyuncu icin niye bu kadar ısrar edilir anlamıyorum..
bu senin için olabilir ama cupa amerika başlamadan istenen bir oyuncuydu buda takip edildiğini
gösterir kaldıki adam paraguaylı arjantin lig liderinin kadrosunda demekki ülke dışı tecrübesi var
yani ana kuzusu değil. Bir ümit görüyorsan yatırımını böyle bir oyuncuya yaparsın
nkoulou iyi oyuncu olabilir ama o fiyatlarla takımı dağıtır faydadan çok zararını görürüz hiç bir oyuncuya
bonservis gibi imza parası ödenmez 4 M imza parası isteyen yolu açık olsun istediği takıma gidebilir
2.5 garanti ücret kesinlikle defans hattında bir oyuncuya ödenmez sen bunu yaparken mevcut kadronuda düşüneceksin
ayrıca nkoulou müthiş bir aday değil kamil glik alırsan bu müthiş olur nkoulou alırsan iyi bir transfer yapmış olursun
ama bir şeyi unutmayalım para için gelenden hayır gelmiyor.buna 4 M imza parası avrupada hiç bir takım vermez
zaten isteyemez bile bizden istiyorsa alınmaması için bir nedendir bu.

Çevrimdışı Bishamon

Hayret Zlatan bonservissiz olmasina ragmen hic Turkiyeye haberi cikmadi

Çevrimiçi murat

20 li yaşların başında milli takım stoperi avrupa tecrübesi edinmiş ve beşiktaşa uygun bir stoperin maliyeti en az 10 milyon euro ve yıllık 2.5 milyon maaştan az olmaz.o nedenledir ki 6 milyon gomez riski 1 milyon maaş civarında alınabilecek bir risktir.4 milyon imza parası artı 2.5 milyon maaş nkoulo için bence çok fazla.takımda gomez hariç yıldız oyuncuların 1.7 aldığını düşünürsek bir stoper için çok büyük para.

Çevrimdışı emrecakmak

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 16:03:29 emrecakmak ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

N'Koulou diye tutturanlar ders almamakta inat eden insanlar . Trabzon'a giden Kamerunlu M'bia örneğinin bir benzeri . Bu oyuncunun ekstrası M'bia'dan biraz daha az disiplinli olması. Özellikleri itibarıyla olduğundan fazla değer verilen şişirilen bir oyuncu .
Gomez'e ise yeterince araştırılmadan sanki bir turnuvada izlenilip beğenilen oyuncu muamelesi yapılıyor .
Gomez ve N'Koulou için bu tür yorumları yapan kişinin  bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğu net ortada.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu senin için olabilir ama cupa amerika başlamadan istenen bir oyuncuydu buda takip edildiğini
gösterir kaldıki adam paraguaylı arjantin lig liderinin kadrosunda demekki ülke dışı tecrübesi var
yani ana kuzusu değil. Bir ümit görüyorsan yatırımını böyle bir oyuncuya yaparsın
nkoulou iyi oyuncu olabilir ama o fiyatlarla takımı dağıtır faydadan çok zararını görürüz hiç bir oyuncuya
bonservis gibi imza parası ödenmez 4 M imza parası isteyen yolu açık olsun istediği takıma gidebilir
2.5 garanti ücret kesinlikle defans hattında bir oyuncuya ödenmez sen bunu yaparken mevcut kadronuda düşüneceksin
ayrıca nkoulou müthiş bir aday değil kamil glik alırsan bu müthiş olur nkoulou alırsan iyi bir transfer yapmış olursun
ama bir şeyi unutmayalım para için gelenden hayır gelmiyor.buna 4 M imza parası avrupada hiç bir takım vermez
zaten isteyemez bile bizden istiyorsa alınmaması için bir nedendir bu.
Necmi abi maliyet olarak haklısın ama glik de pahalı 6 7 bonservis 1.5 yıllıktan 4 senelik sözleşmeyle 12 13 milyon yapar bence n'kolou glikten daha iyi stoper

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Valla ben gustavo gomez ile diğer Anlaşılan isimden umudum yok.. Bu oyuncularla CL oynanmaz.. Pedro franco gibi çıkcaklar .. Ben bu mantıgı da anlamıyorum .. Garanti adam alınacagına gidip sözde değerlendirip satmak için risk transfer yapılıyor.. Franco olmadı işte neden zorluyorsunki?
Para yok diyosan git free oyuncu al; nkoulou,subotic,neustader,cacares gibi..imza paralarınıda hallet ffp ye yakalanmadan.. Herşeyide uefaya söylemek gerekmez bence imza paralarını diyorum..
Biraz umutsuzluğa kapıldım şu sıralar,, transferden anlamayan gökhan keskine bırakılınca transferler.. Sanki CL ne göre oyuncu almıyacaklar ligi alalım derdindeler.. Şunu anlamıyolar ligi almakla borçlar kapanmaz.. CL de boy gösterip sürekli ''sıfır çekmeden'' oyuncu parlatıp sataraktan borçlar azalır

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 16:00:12 Uğur Uğurlu ]

Çevrimiçi Necmi

Zaten oyle bi senaryoyu dusunmek bile istemem, ama nkoulou ve gomez i karsılastırdıgımızda bariz gomez daha riskli bi hamle olur. Sonucta guney amerikadan cıkan her oyuncu hızla adapte olamayabiliyo, bu sene cl de boy gosterecegimizden hemen verim alınabilecek bi oyuncu almak bana daha mantıklı geliyo
aslında güney amerika diye genelleme yapmayalım o dediğin brezilya için geçerli
arjantinden gelen oyuncular her zaman avrupaya uyum sağlar gomez arjantine uyum sağladıysa
burayada sağlar kaldıki biz avrupa ülkeleri gibi değiliz bizde uyum sağlamama ihtimali yok
bu güne kadar uyum sağlayamayan bir oyuncu oldumu Beşiktaşa
geldiğinde Beşiktaş onun başını döndürür. arjantin şampiyonundan Beşiktaşa gelmek
burdan bayerne gitmekten daha büyük etki yaratır oyuncu üzerinde.
sanki güney amerikadan alıpta uyum sağlatamadığımız oyuncular var gibi teori üretiyorsunuz :)
güney amerikadan istanbula gelipte uyum sağlamayan olmaz. olması için çok ciddi psikolojik sorunları
olması lazım

Çevrimdışı Bishamon

N'Koulou bir de soyle bir sorunu var Afrikali oldugundan Milli takim maclari genelde sezon ortasi oluyor bizim maclar devam ederken takimdan ayriliyor

Etiketler: