2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357346 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Nasıl çıkılacağına dair görüşmelerin kendisi ve yeni statünün belirlenmesi 2-3 yıl sürer.
2 yıl ve geri dönüşü yok diye biliyorum abi.Epl de hareketsiz geçebilir transfer sezonu.

Çevrimdışı tangaz

bu arada @mylife1903 üstadımın her procesini destekliyorum. meirellese fb maçı öncesi oksijeni yüksek kan enjekte ettiririz 2 tane 30 metreden güdümlü sıkıştırır sonra azize dövünsün dursun.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ucuza alıp parlatacağın adamı oynatman gerekir. Kerim'i aldık oynatamadığımız için parlatamıyoruz bir tek Gökhan Töre var onuda hala satabilmiş değiliz. Pedro parlatamadık, Milosevic parlatamadık, Günay aynı şekilde.
Kerimi superlig den bir cok takim kiralamak istiyormuş abi

Ben 1 yil kiralanmasindan yanayim , 1 sezon ilk 11 oynasin oyle gelsin gorelim tam kapasitesini..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ucuza alıp parlatacağın adamı oynatman gerekir. Kerim'i aldık oynatamadığımız için parlatamıyoruz bir tek Gökhan Töre var onuda hala satabilmiş değiliz. Pedro parlatamadık, Milosevic parlatamadık, Günay aynı şekilde.

şimdi bu ucuza al parlat sat işi kırk yılda bir olur, herkesin diline pelesenk olmuş porto atletico isimlerini ele alalım adamlar 20 yaşındaki herife 8-10-15-25-32 mio gibi paralar bayılıyor sonra X3, X4 bedellerle elden çıkarıyorlar. hedef al-sat ise proje belli amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bakın bunu Luce de yaptı gitti brezilyadan arjantinden gencecik çocuklara 8-20 mio paralar ödedi sonra 30-50ye sattı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı eaglekartal

tek transfer yok,esintisi haberi bile yok,borsada göçtük ingiltere abden çıktı diye bize ne giriyorsa ne tatsız bir gün ve hafta ya güzel haberler gelsede rahatlasak biraz

Bu NEUSTADTER olayi neden bu kadar büyütüldü anlamıyorum

Avrupa sampiyonasindaki butun maçlarını izledim ve performansını hic beğenmedim oldukca Vasat bir goruntu sergiledi

Hem On libero hemde Stoper oynadığı icin istiyoruz diyenlere de sunu söylemek istiyorum

Sahsi fikrim Stoper pozisyonu icin cok zayif kalır , Temassiz oynuyor cunku..
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2016, 11:41:33 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şimdi bu ucuza al parlat sat işi kırk yılda bir olur, herkesin diline pelesenk olmuş porto atletico isimlerini ele alalım adamlar 20 yaşındaki herife 8-10-15-25-32 mio gibi paralar bayılıyor sonra X3, X4 bedellerle elden çıkarıyorlar. hedef al-sat ise proje belli amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bakın bunu Luce de yaptı gitti brezilyadan arjantinden gencecik çocuklara 8-20 mio paralar ödedi sonra 30-50ye sattı...
Orası öyle ucuz etin yahnisinden bi bok olmaz. Bizimkiler 1 milyona adam alıp onu 10 a satma hayalleri peşindeler, 1 e adam alacağına altyapındaki adamı parlatmaya çalış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bu NEUDSTEDLER olayi neden bu kadar büyütüldü anlamıyorum

Avrupa sampiyonasindaki butun maçlarını izledim ve performansını hic beğenmedim oldukca Vasat bir goruntu sergiledi

Hem On libero hemde Stoper oynadığı icin istiyoruz diyenlere de sunu söylemek istiyorum

güzel ifade etmişsin, üstelik hızlı da değil, oyun zekası olduğu hissini de vermedi hatta ezik duruyordu...

Çevrimdışı Berat

Ray ray Kerim Frei.

Çevrimdışı Berat

Bu NEUDSTEDLER olayi neden bu kadar büyütüldü anlamıyorum

Neustädter la adamın ismi  :D

Çevrimdışı tangaz

Orası öyle ucuz etin yahnisinden bi bok olmaz. Bizimkiler 1 milyona adam alıp onu 10 a satma hayalleri peşindeler, 1 e adam alacağına altyapındaki adamı parlatmaya çalış.

2 sene 3 sene sonra şu denenebilir ffp anlamında sıkıntılar aşılmış olursa tabii. bu proje kapsamında her yıl bu işe 20 mio ayırılır 1 tane 10 mio 1 tane 5 mio, 5 tane de 1 mioluk adamlar alınır sonra bunlar geliştirilir ve totalde 40-45e okutulur. bu kültür oturtulur ve sürdürülebilir hale sokulursa işe yarayabilir.

Çevrimdışı tangaz

Neustädter la adamın ismi  :D
Her neyse iste , Kopyala yapistir yapmiyorum herkes gibi demekki ezbere yazınca da anlaşabiliyormuş :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Her neyse iste , Kopyala yapistir yapmiyorum herkes gibi demekki ezbere yazınca da anlaşabiliyormuş :bandit:

yakışır sana, adamsın  :icool:

Çevrimdışı Berat

Ooo Erman hocam ne yaptın  :evillol:

Gecen seneki muhabbetler yine turemeye basladi

Neymis rakiplerimiz gücleniyormuş

Neustadter i orta sahaya almaya calisip mehmet topali stoper oynatmayi dusunen , Gokhan Gönül gibi bir değerini bir ruhunu kaybeden rakibimiz mi güçleniyor :alala:

Cok ilginç gercekten :busted_cop:

Her seyin Yildiz ve para olmadigini gecen sene cok Net sekilde gördük

Çevrimdışı sarp11

Öncelikle merhaba, yeni katıldım :)

Seviyeli bir platform olduğundan genelde  bir yere üye olmam ama burası gayet güzel.

Transferlerle ilgili düşüncelerim.
GG transferi eğer takım içi dengeleri bozmazsa süper bir transfer.Hem rakibe darbe vuruyorsun hemde oyununu geliştiriyorsun.GG nin bize katacağı en büyük artı defanstan hızlı oyun geliştirmemizi saplayacaktır ki en çok sevdiğimiz atak şekli.Beck garantici ve düz olduğu için o taraftan asla hızlı çıkış yapamıyorduk.Savunması zaten beck kadar var.Hızlıda.Şenol Hoca nın extrası ve iyi bir ortam bulursa süper olur.

İsmail ile sözleşme uzatılmıştır inşallah.Özellikle sezon başı çok defansif hata yaptı ama devamlı üstüne koydu.Bir çok goldede kaptığı top ve hızlı hücumlarda pozisyon ve goller bulmamızı sağladı.Böyle hırslı ve kendini geliştirmeye açık futbolcular dahada ilerler.Fizik olarkta Allah vergisi yeteneği var zaten.Kimse yaş falan demesin Burak Yılmazı kaç yaşından sonra bir şeyler yaptı Şenol Güneş.Önüne bir adam alsanız bile İsmail onu kesecektir lig ilerledikçe.

Kaleci transferinde Karcemarskas nasıl gözden kaçtı bilemiyorum.Öyle uçuk kaçık paralar vermeyiz belli.Tolga kötü maçlarda yedi goller.Bence hiç fena kaleci değildir ama ayakları çok kötü.Oyunumuzu kötü etkiliyor.Bu sezon kaybetirdiği puanlar vardır ama kazandırdığıda bir sürü puan vardır.Mesela ilk Fener maçındaki kafa vuruşu.Pozisyonun bire bir aynısını Volkan yemiştir.Volkan bu sezon Tolganın 3 katı puanlar kaybetirdi .Dediğm gibi Tolganın kötü tarafı ayakları.Ligde çok baskı yemediğimiz için pek sırıtmaz ama baskı yediğimiz maçlarda çok kötü olur.Şenol Hocada zaten söyledi bunu.Bu fabri transferi hocaya biraz zorlama ile yapılan bir transfer gibi geldi ucuz diye.Bu 3 taneden artık birisini düzeltirsin diye.Ya boykoyu motive et ya Tolganın ayağını çalıştır düzelsin yada Fabriyi eski formuna getir.Biri tutar elbet diye.Umarım biri tutar.

Stoper konusuna gelirsek öncelikle Tosiçin stoperliğine bayıldım.Gs maçındaydı sanırım.Bir pasa uçarak dokundu topun açısını bozdu, Tolga ile karşı karşıya pozisyonu zora soktu mesela.Onu yapabilecek çok az kişi var.Benim için stoperin en önemli özlelliği rakip kontrol etmeden adamı bozmak,atağı başlamadan bitirmektir.Ayağıda temiz.Kafa topları iyi(sakın ilk Fb maçıyla gömmeyin), Marcelo ise arkaya kaçıyor, yapışık değil, pozisyon kaybediyor, rakibine hep uzak.Keşki almasalardı.Ama ucuz diye aldılar sanırım ama çok çok kötü değil.Bence üst düzey bir stoper yeterlidir takıma eğer Rodolfo sağlam dönecekse.

Forvette neden Rodeaga transfer edilmez diye düşünüyorum.Bitiriciliği mükemmel bir adam.Hem kontra ( ki bizim ataklarımız kontra gibi) hem yerleşik hücumda gayet iş yapar.Gomez bitiricilik olarak yüzdeli bir santrafor ama Rodeaga ondanda yüzdeli.Gomez oyun olarak neredeyse hiç bir şey katmıyor goller dışında.Kaleye uzaksa devamlı ayağına top falan dolanıyor.Çok atakları öldürüyor.Ama belkide isim olarakta önemli olmalıdır santrafor, Cenki yedek ve hırslı oturta bilmek için.Ama Rodeaga'nın oyunun gelişimimize daha fazla katkısı olacağını düşünüyorum.

Bunları burası nezih bir ortam bulduğum için yazıyorum.İsimler üzerinden değil oyun üzerinden tartışmak için.Yok bu Gomez yok bu Akhisar falan diye değil, somut gerçeklerle tartışma ortamı olduğu için yazıyorum.

Son olarak kimse geçen sezonki oyunumuza aldanmasın bu sezon daha üst düzey oynayacaktır takım.Bunun nedeni sadece yeni transferler değil, mevcutlar dahada gelişecektir diye umuyorum.Çünkü Şenol Güneş'in böyle bir amacı var.Adam kendini yeterli bulan yeni kulüp arasın diyor.....

Öncelikle merhaba, yeni katıldım :)

Seviyeli bir platform olduğundan genelde  bir yere üye olmam ama burası gayet güzel.

Transferlerle ilgili düşüncelerim.
GG transferi eğer takım içi dengeleri bozmazsa süper bir transfer.Hem rakibe darbe vuruyorsun hemde oyununu geliştiriyorsun.GG nin bize katacağı en büyük artı defanstan hızlı oyun geliştirmemizi saplayacaktır ki en çok sevdiğimiz atak şekli.Beck garantici ve düz olduğu için o taraftan asla hızlı çıkış yapamıyorduk.Savunması zaten beck kadar var.Hızlıda.Şenol Hoca nın extrası ve iyi bir ortam bulursa süper olur.

İsmail ile sözleşme uzatılmıştır inşallah.Özellikle sezon başı çok defansif hata yaptı ama devamlı üstüne koydu.Bir çok goldede kaptığı top ve hızlı hücumlarda pozisyon ve goller bulmamızı sağladı.Böyle hırslı ve kendini geliştirmeye açık futbolcular dahada ilerler.Fizik olarkta Allah vergisi yeteneği var zaten.Kimse yaş falan demesin Burak Yılmazı kaç yaşından sonra bir şeyler yaptı Şenol Güneş.Önüne bir adam alsanız bile İsmail onu kesecektir lig ilerledikçe.

Kaleci transferinde Karcemarskas nasıl gözden kaçtı bilemiyorum.Öyle uçuk kaçık paralar vermeyiz belli.Tolga kötü maçlarda yedi goller.Bence hiç fena kaleci değildir ama ayakları çok kötü.Oyunumuzu kötü etkiliyor.Bu sezon kaybetirdiği puanlar vardır ama kazandırdığıda bir sürü puan vardır.Mesela ilk Fener maçındaki kafa vuruşu.Pozisyonun bire bir aynısını Volkan yemiştir.Volkan bu sezon Tolganın 3 katı puanlar kaybetirdi .Dediğm gibi Tolganın kötü tarafı ayakları.Ligde çok baskı yemediğimiz için pek sırıtmaz ama baskı yediğimiz maçlarda çok kötü olur.Şenol Hocada zaten söyledi bunu.Bu fabri transferi hocaya biraz zorlama ile yapılan bir transfer gibi geldi ucuz diye.Bu 3 taneden artık birisini düzeltirsin diye.Ya boykoyu motive et ya Tolganın ayağını çalıştır düzelsin yada Fabriyi eski formuna getir.Biri tutar elbet diye.Umarım biri tutar.

Stoper konusuna gelirsek öncelikle Tosiçin stoperliğine bayıldım.Gs maçındaydı sanırım.Bir pasa uçarak dokundu topun açısını bozdu, Tolga ile karşı karşıya pozisyonu zora soktu mesela.Onu yapabilecek çok az kişi var.Benim için stoperin en önemli özlelliği rakip kontrol etmeden adamı bozmak,atağı başlamadan bitirmektir.Ayağıda temiz.Kafa topları iyi(sakın ilk Fb maçıyla gömmeyin), Marcelo ise arkaya kaçıyor, yapışık değil, pozisyon kaybediyor, rakibine hep uzak.Keşki almasalardı.Ama ucuz diye aldılar sanırım ama çok çok kötü değil.Bence üst düzey bir stoper yeterlidir takıma eğer Rodolfo sağlam dönecekse.

Forvette neden Rodeaga transfer edilmez diye düşünüyorum.Bitiriciliği mükemmel bir adam.Hem kontra ( ki bizim ataklarımız kontra gibi) hem yerleşik hücumda gayet iş yapar.Gomez bitiricilik olarak yüzdeli bir santrafor ama Rodeaga ondanda yüzdeli.Gomez oyun olarak neredeyse hiç bir şey katmıyor goller dışında.Kaleye uzaksa devamlı ayağına top falan dolanıyor.Çok atakları öldürüyor.Ama belkide isim olarakta önemli olmalıdır santrafor, Cenki yedek ve hırslı oturta bilmek için.Ama Rodeaga'nın oyunun gelişimimize daha fazla katkısı olacağını düşünüyorum.

Bunları burası nezih bir ortam bulduğum için yazıyorum.İsimler üzerinden değil oyun üzerinden tartışmak için.Yok bu Gomez yok bu Akhisar falan diye değil, somut gerçeklerle tartışma ortamı olduğu için yazıyorum.

Son olarak kimse geçen sezonki oyunumuza aldanmasın bu sezon daha üst düzey oynayacaktır takım.Bunun nedeni sadece yeni transferler değil, mevcutlar dahada gelişecektir diye umuyorum.Çünkü Şenol Güneş'in böyle bir amacı var.Adam kendini yeterli bulan yeni kulüp arasın diyor.....
:hosgeldin aramiza @sarp11

Forum profili kismindan yaşınızı da girerseniz daha iyi olur Hitap acisindan , ayrica forumun kuralı yaşini yazmak

Çevrimdışı tuncaboylu

futbolumuzun başarısı aslında başarısızlığı, hali hazırda gidenlerin sicili göz önüne alındığında evet haklısın, lakin diğer ülkelerden ne çer çöp adamlara da deli paraları bir çırpıda veriyorlar. mesela lazar markoviçe anında 25 milyonu veren ingilizler konu türk ligi oldumu 5 milyon diyorlar. bırak markoviçi böyle polonya letonya isveç izlanda norveç falan liglerindeki adamlara bile parayı basıyorlar. selçuk inan ts.den ayrıldığında sevilla ile görüştü adamlar imza parası 500 bin senelik de 800 bin işine geliyorsa teklifi verdiler adam gs.ye gitti.

Şimdi abi, şöyle bir şey var: Markoviç'i çıkaran ekol zamanında Şuker'leri Boban'ları, Saviçeviç'leri çıkarmıştı. Adamların bir background'u var. Biz Avrupa'ya Can Bartu'dan sonra Hakan Şükür'e kadar adam gönderememişiz, o da 7-8 hafta sonra geri geldi.

Bu ön yargıyı kırmak kolay olmayacak, ki normal bence.

Çevrimdışı Bishamon

WHU Batshuayi'ye 35M Euroluk teklif yağmış.Adamlar para saçıyor her yere birtek bize pintilik yapıyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim taktik daha ziyade Villarreal taktiğine benziyor: Gençleri değil de düşüştekileri alıp parlatıp satmak. Forlan'ı falan alıp parlatmıştı onlar da.

Türkiye için bu taktik daha iyi, genç yetiştiremiyoruz çünkü.

Ama Serhat'ın dediği gibi, Fabri'yi oynatmadan parlatamayız.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

töre transferi artık daha da zor bence. ingilteredeki brexit olayı ile birlikte ab vatandaşları elini kolunu sallayarak çalışma izni alamayacak artık. töre çalışma izni şartlarını karşılasa bile sterlin tepetaklak aşagıya iniyor maliyeti çok artacak. transferden cayabilirler.

Etiketler: