2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357081 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onu yasam unitesine baglar fb maclarinda sahaya salarim abi. raul kotu oyuncu degil, fbnin suyundan falan bozuldu, stad kokuyor diyolaa bi de
abi birak az paraya cokmek lazim, dusun fbyi habire tokatliyoruz, ben olsam su an ggyi de almam, ortada kalir.
sessizce bitireceksin bu iki transferi az paraya, torba kap yapacak

mesela soyle
sirketimiz besiktas as falan fisman ticaret ispanyol asilli alman oyuncu mario gomez ile 3 yillik anlasma imzalamistir, mario gomeze mac basi odenmeyecektir, herif alaman guvenimiz sonsuz ayrica yillik 3,5 milyon yuro mangir alacaktir ha unutmadan sevgili kap, sirketimiz portekizli futbolcu José Trindade ile 2 yillik sozlesme imzalamistir, jose yillik 750 bin yuro ve 12bin euro mac basi alacaktir.

herkes bu jose trindade kim derken bunu hemen amerigaya gonderecegiz abi sac ekilecek buna saci boyanacak, dovmeler silinecek, ayagina kartal kusu dovmesi yapilacak, ekstirim meykovir yapacaz herife, bifor after fotolari cikacak.
hop 33 numarali formasiyla trindade ilk kupa macinda sahada

topuzun kap aciklamasini da ayni sekil gustova gomezin aciklamasina romork olarak taktik mi, herkes mutlu
abi sen neler düşünüyorsun ya  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

O GG olayını 28 Mart'ta eksisozluk'teki beşiktaşlı yazarlar (biri de benim) başlatmıştı aslında, 12 numara'nın yazı Fenerbahçe'nin Oğuzhan'ı alacağı trollemesine kontra olarak.

28 Mart'ta Gökhan Gönül hakkında yazılanlara bakın, anlarsınız demek istediğimi

Sözlükte olay o kadar büyüdü ki, ertesi gün de bjk.org haberini yaptı.
aslında oğuzhan olayı GG olayına misilleme olarak yapıldı :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Super kupayi alan takim 2.5 milyon $ kazanacakmış

Tek maç hem kupa hem 2.5 milyon $ hemde tribün ve reklam geliri baya kârli is :ishock: :ishock:

Baskan avuçlarını kasıyordur simdiden :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Super kupayi alan takim 2.5 milyon $ kazanacakmış

Tek maç hem kupa hem 2.5 milyon $ hemde tribün ve reklam geliri baya kârli is :ishock: :ishock:

Baskan avuçlarını kasıyordur simdiden :evillol:
en önemlisi gs'yi yenmek onları yenmek o kadar hoşuma gidiyor ki tahmin edemezsin  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

abi sen neler düşünüyorsun ya  :biggrinking: :biggrinking:
20 sene sonra yonetici olunca gosterecem ben asil procelerimi su an manyak bir kasa icinde yerin 20m altinda butun procelerim duruyor, gomulu olarak.once benim kizi besiktas voleybol yahut basketbol takimina sokacam, o zaman goreceniz gercek besiktasli nasil oynar, ustelik para da almayacak ayaklarini kirarim.
sonra basin sozcusu olacam, cenk koray sonrasi olusan boslugu dolduracam.

reklam filmi cekecegim besiktasa ayni cem yilmazin telsim reklami gibi,

Quaresma ve Gomez istanbulda yasarlar, yaslanmislardir yillardan 2073 gomez ve quaresmanin uefa kupasi ile heykeli dikilmis kadikoyun ortasina, o boga heykelinin yerine.
torunu soruyor quaresmanin dede bu kim
o benim ben, mario dedenle oynardik besiktasta, tamamen duygusaaalll
besiktas zordurumdayi o zamanlar, simdiki gibi tek degildi, rakipleri vardiiii

Çevrimdışı tuncaboylu

ya abi neden insin, yedek olacak, tribunde oturacak adamlar.simdi kupa maclarinda 1,5-2 milyon euro maliyetli gg oynayacagina sag bek 400bin euro maliyetli topuz oynasin bana batmaz.
kupa maclarinda ayni sekil atibanin yaninda yahut yerinde raul oynasin 1 milyon kadar bir para alsin lig maclarinda yedekler. bildigimiz adamlar bunlar gidip romani alsak maliyeti olacak 3 milyon nerden baksan ilk sene ne gerek var onun kadar raul oynar.

Uyguun fiyata Raul Meireles önerisi düşünülebilir, ama Mehmet Topuz önerine katılamayacağım.

en önemlisi gs'yi yenmek onları yenmek o kadar hoşuma gidiyor ki tahmin edemezsin  :evillol:
O kibirli , Kendini kaf dağında goren tesvikcileri yenmenin zevki paha bicilemez :busted_cop:

Ersun Yanal Tosici istiyormuş..

Sadri Şener :

Senol Güneş gözümde büyüttüğüm biri degil , laflari bir araka getiremez , Türkçesi zayıftır , Sadece iyi insandir o kadar...

Sen ne yapmışsın diye sorarlar adama..

Senol Güneş o camiaya Cok fazla bunu simdi daha iyi anlıyorum

Çevrimdışı mylife1903

Ersun Yanal Tosici istiyormuş..
Estebanla takas edelim, kaleci lazim8-10 tane ne olur ne olmaz. Bunun kisi var, yagmuru var hem estebanin ayaklar iyi defansta faydalaniriZ.
Yeni mucadelemiz ilk 11de 4 kaleci ile turkiye ligi sampiyonlugu.

Çevrimdışı mylife1903

Sadri Şener :

Senol Güneş gözümde büyüttüğüm biri degil , laflari bir araka getiremez , Türkçesi zayıftır , Sadece iyi insandir o kadar...

Sen ne yapmışsın diye sorarlar adama..

Senol Güneş o camiaya Cok fazla bunu simdi daha iyi anlıyorum
Turkcesi zayif degil, adamin beyin 64gb 7200rpm dili dusuncelerin hizina yetisemiyor. Cok talihsiz bur aciklama

Turkcesi zayif degil, adamin beyin 64gb 7200rpm dili dusuncelerin hizina yetisemiyor. Cok talihsiz bur aciklama
Kesinlikle katiliyorum abi inanilmaz Zeki bir insan

Karadeniz aksani ile konuştuğu icin Ve hizli konustugu icin öyle o..

IQ sunun cok yuksek oldugunu düşünüyorum Senol Hocanin..

Zaten IQ dusuk olsa ogetmen olamazdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hocamızın bir diksiyon eğitimi alması şart, beyni ağzından hızlı çalışınca sorunlar yaşayabiliyor. Gelişmenin yaşı olmaz ama biz Şenol Hoca'yı her haliyle seviyoruz..
Korku akıl katilidir.

Estebanla takas edelim, kaleci lazim8-10 tane ne olur ne olmaz. Bunun kisi var, yagmuru var hem estebanin ayaklar iyi defansta faydalaniriZ.
Yeni mucadelemiz ilk 11de 4 kaleci ile turkiye ligi sampiyonlugu.
Esteban mi :akuma: :akuma: :steamed:

Fabriyi tercih ederim , Ölümü gosterip sitmaya razi etmeye mi çalışıyorsun bizi :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence hocamızın beyni 128GB SSD  :icool:
Korku akıl katilidir.

Dunya kupasina giderken YALNIZ , Dönerken KALABALIKTIM

Saçımı elestirdiler Berber kesiyor

Elbisemi elestirdiler firma yapiyor

Oyun bana ait onu eleştirmediler..

Bu sozler bile ne kadar zeki olduğunun göstergesidir :busted_cop:

Çevrimdışı abdusta

İnce bir konuya dikkatinizi cekerim

EU dan İngiltere halk oylamasında cıkma kararı aldı
kısa vadede degil ama hemen onumuzdeki ara transfer veye sonraki seneye
İngiliz takımlarında bircok oyuncu yabancı statusune dusecekler,
Eger Hükümet özel statü getirmez ise,muhtemelen yapacagıda mevcut sözleşmelere dokunmayıp
bundan sonrakiler için uygulama getirecektir.
Umarım bu statu nedeniyle bircok futbolcu açıga çıkar ve alacagımız futbolcularda işe yarar

Bu vesileyle Gökhan Töre olayına gelince ,bence şimdi İngilizler sıkıştı ve ani karar vermeleri gerekiyor
ya şimdi transfer edecekler yada vazgececekler.
yoksa kiralayalım sonra transfer edelim cümle açılımı transfer etmeyi hiç düşünmedim 1 yıllık kiralık oynasın demek,veya WHU yönetimi bunu
böyle düşünüyorsa Biliçlede uzun vadeli çalışma istekleri yok demekki belki seneye biliçde ayrılırsa Gökhan ellerinde kalmasın.

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Esteban mi :akuma: :akuma: :steamed:

Fabriyi tercih ederim , Ölümü gosterip sitmaya razi etmeye mi çalışıyorsun bizi :bandit:
Estebani kalede dusunmuyorum yahu defansta oynatacam en azindan alexis gibi marcelo gibi topa uzanip penalti yaptirdigindA, eh abi eski aliskanliklar kolay kolay unutulmuyor deriz.

Aklima bir fikra geldi
Adamin karisi devamli aldatiyormus
Adama gina gelmis lan bir daha yakalarsam bak gebertecem yeter, birak bu isleri diye cikismis
Bir iki hafta sonra isten eve erken donmus bakmis yatak odasinda biri, kapmis 6patlari lan diye bagirmis gebertecem seni
Hop herif yataktan firlamis
Adam bir bakmis herif cuce
Lan bu ne cuce bu manyak misiniz demis
Karisi da demis bak kocacigim ufak ufak birakiyorum bu isleri

Çevrimiçi sozkul

İnce bir konuya dikkatinizi cekerim

EU dan İngiltere halk oylamasında cıkma kararı aldı
kısa vadede degil ama hemen onumuzdeki ara transfer veye sonraki seneye
İngiliz takımlarında bircok oyuncu yabancı statusune dusecekler,
Eger Hükümet özel statü getirmez ise,muhtemelen yapacagıda mevcut sözleşmelere dokunmayıp
bundan sonrakiler için uygulama getirecektir.
Umarım bu statu nedeniyle bircok futbolcu açıga çıkar ve alacagımız futbolcularda işe yarar

Bu vesileyle Gökhan Töre olayına gelince ,bence şimdi İngilizler sıkıştı ve ani karar vermeleri gerekiyor
ya şimdi transfer edecekler yada vazgececekler.
yoksa kiralayalım sonra transfer edelim cümle açılımı transfer etmeyi hiç düşünmedim 1 yıllık kiralık oynasın demek,veya WHU yönetimi bunu
böyle düşünüyorsa Biliçlede uzun vadeli çalışma istekleri yok demekki belki seneye biliçde ayrılırsa Gökhan ellerinde kalmasın.

saygılar

Nasıl çıkılacağına dair görüşmelerin kendisi ve yeni statünün belirlenmesi 2-3 yıl sürer.

Çevrimdışı tangaz

Sabah kafası :)

ne sabahı sibiryada şuan ikindi namazı kılınıyordur :) sibiryalıları namaza başlattın mı  üstad @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sozkul

Fabri'yi niye aldığımızı çözdünüz mü arkadaşlar? Geçen yıl mı anlaşmışız?
Ucuza adam alıp partlatıp satma stratejisi mi bu.  Papazda herzaman pilav yemezki..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ucuza adam alıp partlatıp satma stratejisi mi bu.  Papazda herzaman pilav yemezki..
daha almadık abi şaşırtma hamlesi olmasını umuyoruz forumca  :)

Çevrimdışı tangaz

abi başkan karadenizli ee malum onlarda müteahhit yap satçı, başkan o işi futbola eviriyor yap-sat===>al-sat  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ucuza alıp parlatacağın adamı oynatman gerekir. Kerim'i aldık oynatamadığımız için parlatamıyoruz bir tek Gökhan Töre var onuda hala satabilmiş değiliz. Pedro parlatamadık, Milosevic parlatamadık, Günay aynı şekilde.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: