2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371917 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aşağıdaki adamlardan bu sene büyük ihtimalle verim alamayacağız bir an önce bonservisleriyle veya kiralık olarak elden çıkarmamız lazım ki önümüzü görebilelim hem de maaş yüklerinden kurtulalım..

Veli
Pektemek
Ömer Şişmanoğlu(Yerine alt yapıdan bir çocuk koysak daha faydalı olur bence 3.forvet olarak)
Pedro
Milosevic
Alexis
Günay
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aşağıdaki adamlardan bu sene büyük ihtimalle verim alamayacağız bir an önce bonservisleriyle veya kiralık olarak elden çıkarmamız lazım ki önümüzü görebilelim hem de maaş yüklerinden kurtulalım..

Veli
Pektemek
Ömer Şişmanoğlu(Yerine alt yapıdan bir çocuk koysak daha faydalı olur bence 3.forvet olarak)
Pedro
Milosevic
Alexis
Günay

bunların hepsini zararsız elden çıkarmak imkansız gibi görünüyor ufak tefek zararlar da olsa elden çıkarılmalı alexis ve günay dışındakilerin kalmasının bir anlamı yok.

Çevrimdışı tangaz

günaydın forum,

bir oyuncu kaçırınca üzülüyorsunuz bazen, eskiden gençken ben de yapardım bunu sonra bir abim bana "dünyada üzülecek arkasından ağlanacak 1-2 tane oyuncu vardır gerisinin yeri her türlü dolar, maradonanın yeri mesela dolmaz onun arkasından ağla üzül" demişti.

hiç bir oyuncuyu kaçırdık die üzülmeyin şu an arkasından ağlanacak dünyada 2 adet futbolcu var. isimlerini yazmayım tüm dünya biliyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın forum,

bir oyuncu kaçırınca üzülüyorsunuz bazen, eskiden gençken ben de yapardım bunu sonra bir abim bana "dünyada üzülecek arkasından ağlanacak 1-2 tane oyuncu vardır gerisinin yeri her türlü dolar, maradonanın yeri mesela dolmaz onun arkasından ağla üzül" demişti.

hiç bir oyuncuyu kaçırdık die üzülmeyin şu an arkasından ağlanacak dünyada 2 adet futbolcu var. isimlerini yazmayım tüm dünya biliyor...
benim için o 2 futbolcudan biri ospina abi  :D :D şuan rahat olmalıyız bence kemik kadromuz sağlam...

Çevrimiçi Mehmet57

Bursa'dan alinacak tek oyuncu Bakambu idi. Digerlerinin Fener ve Gs'de surunup onun Villarreal'de parlamasi zaten bunun kaniti.

Çevrimiçi COB

Bu yil gelir gider hesabi yapalim biraz, ben baslatayim, benden iyi bilenler de yanlisim varsa duzeltsin.

Gelirler

Vodafone'dan 7 milyon euro
Sampiyonlar Liginden asgari 10-15 milyon euro
Spor Toto Super Lig yayin geliri - 30-40 milyon euro civari (herhalde) (100 milyon TL deniliyordu)
Forma satislari 5-10 milyon euro arasi
Bu yil ki stad cirosu (kombineler disinda) 20 milyon eu????

Yani asagi yukari 100 milyon euro civari bir gelirimiz olacak bu yil.

Transfer gelirlerini hesap etmiyorum cunku Tore satilirsa o parayla sampiyonlar ligi kadrosu kurulacaktir diye umuyorum. Unuttugum baska birseyler varsa ekleyin.

Giderler icin de sadece futbolcu maaslarini hesap edersek 30-35 milyon euro arasi. Diger branslar da toplasan 15 milyon euro yaparmi yapmazmi (Baskete 10 milyon ayirdim),

Bu yili kaarda bitirme ihtimalimiz nekadar acaba?

Çevrimdışı Berat

Veli
Pektemek
Pedro
Milosevic
Alexis
Günay

Veli kalacaktır, diğerlerine tamamen katılıyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın forum,

İsmail ve Tolga? :evillol: :evillol: tamam tamam sustum  :iblush:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forum kimi eleştirse istemese adamlar döktürüyor  :D önce Quaresma şimdi İsmaaaell :)

Dünku Ismail bugune kadar izledigim en iyi Ismaildi

Savunmada yine ciddi kademe hataları yapti ama Ofansta ve rakibi onde karsilamada cok iyiydi su hali ile Canerin cok önünde :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yil gelir gider hesabi yapalim biraz, ben baslatayim, benden iyi bilenler de yanlisim varsa duzeltsin.

Gelirler

Vodafone'dan 7 milyon euro
Sampiyonlar Liginden asgari 10-15 milyon euro
Spor Toto Super Lig yayin geliri - 30-40 milyon euro civari (herhalde) (100 milyon TL deniliyordu)
Forma satislari 5-10 milyon euro arasi
Bu yil ki stad cirosu (kombineler disinda) 20 milyon eu????

Yani asagi yukari 100 milyon euro civari bir gelirimiz olacak bu yil.

Transfer gelirlerini hesap etmiyorum cunku Tore satilirsa o parayla sampiyonlar ligi kadrosu kurulacaktir diye umuyorum. Unuttugum baska birseyler varsa ekleyin.

Giderler icin de sadece futbolcu maaslarini hesap edersek 30-35 milyon euro arasi. Diger branslar da toplasan 15 milyon euro yaparmi yapmazmi (Baskete 10 milyon ayirdim),

Bu yili kaarda bitirme ihtimalimiz nekadar acaba?

Stad ciromuzun 20 milyon euro olmasına ihtimal yok. Kombineler ve localar önceden satıldı zaten, staddan sadece maç bileti ciromuz olacak.

Maç günleri 8 bin bilet satışa çıkacak. Ortalama 125 lira desek, maç başına 1 milyon lira kazanabiliriz. İç sahada 25 maç oynasak ve hepsini kapalı gişe oynasak, elde edeceğimiz gelir en fazla 7-8 milyon euro olacaktır. Bu da gerçekçi bir hedef değil, 5 milyon euro elde etsek iyidir diyebiliriz.

Futbol takımının UEFA'ya bu seneki taahhüdü 10 milyon euro açık vermek. Kar etmek bir yana, öncelikle bu hedefi tutturmayı hedeflemeliyiz. Kar işini seneye konuşuruz, kombine satışlarını falan ekleyerek.

Serdar Aziz, Gs'ye gittiyse gerçekten sevindim iyi olmuş :)

Tabi merak ediyorum bakalım kaça gitti.
4.5 milyon € + 3 futbolcu ( Bilal - Sercan - Furkan )

Kafayi yemis bunlar :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünku Ismail bugune kadar izledigim en iyi Ismaildi

Savunmada yine ciddi kademe hataları yapti ama Ofansta ve rakibi onde karsilamada cok iyiydi su hali ile Canerin cok önünde :busted_cop:
Bir ara adamın teki bir çalım attı tribüne gidip oturacak sandım sahaya dönmesi 2,5 dk sürdü  :D
Korku akıl katilidir.

Bir ara adamın teki bir çalım attı tribüne gidip oturacak sandım sahaya dönmesi 2,5 dk sürdü  :D
Olur öyle seyler Ismaili en cok elestirenlerden biri benim ama hakkini da vermek gerekiyor

Ofsayt olmayan ama ofsayt verioen bir poziyonda 4 Cek oyuncuyu calimlayip bombos Ardanin onune birakti topu :tabe:

Emre Morun pozisyonunda cok güldüm , Kendisi 2-3 metre ofsaytta oldugu halde Cocuga kizdi niye bana birakmiyon diye :kop: :kop:

Çevrimdışı Berat

İsmail zu Espanyol olsun artık  :D

Çevrimdışı Berat

4.5 milyon € + 3 futbolcu ( Bilal - Sercan - Furkan )

Kafayi yemis bunlar :tabe:

Bu Serdar'ı da saha içi karakteri olarak hep gs çirkefliğine yakıştırıyordum , yerini de bulmuş.

Şafak Malatya @SafakSina1903 1 dk.1 dakika önce
Aslında Kolarov için gerekli finansman mevcut. Fakat, malum FFP kurallarından dolayı, satış gerçekleştirmek zorundayız.

Şafak Malatya @SafakSina1903 46 sn.47 saniye önce
Şahsi fikrim; G.Töre'nin satışından sonra N'Koulou ve Kolarov'un imzasını bekliyorum.

Bu güvenilirmidir ?
N'Klou nun coktandir bittigi söyleniyor her yerde..

Rakamlar bile belli her site ayni haberi veriyor

3 M imza parasi , 1.9 m yillik ucret..

Çevrimdışı Berat

N'Koulou'nun hala kimseyle imzalamaması da şaşırtıyor. Anlaştıysak Töre'yi bekliyorsak iyi.

Çevrimdışı mylife1903

N'Koulou'nun hala kimseyle imzalamaması da şaşırtıyor. Anlaştıysak Töre'yi bekliyorsak iyi.
Galiba mandanda da imzalamadi.

Çevrimdışı Ergin1903

Nkoulou transferi bittiyse açıklamak için fener ve gsnin transferlerini mi bekliyoruz?. Sonucta bonservisle almiyoruz, acıklayabilirz. Diger ihtimalde daha transferin bitmedigidir.

Çevrimdışı Berat

@mylife1903 Şimdi baktım da ikisinin de resmi sözleşme bitiş tarihi 30 Haziran belki de ay başını bekliyor çocuklar.

Çevrimiçi COB

Neden FFP boyle bir yasak koydu? Simdi biz neden Nkolou'yu aciklayamiyoruz? Acikla, 2-3 hafta sonra Töre'yi satarsin, transfer sezonu bittimi bilanco'ya bakarsin kurallara uymus mu uymamis mi.

Çevrimdışı OrhanAker

Nkolunun bittiğini nerden biliyoruz. :D

Çevrimdışı Ergin1903

Etiketler: