2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373098 defa] 2016/17 Transfer Sezonu
Adam o yazısında osmanlı ile bir görmemiş ki sen kendin öyle bir çıkarım yapmışsın giydirmişsin de giydirmişsin. Bu sitenin sorunu bu olmayan şeyi oldurup onun üzerinden insanlara itham da bulunmak seninde daima olarak yaptığın bu.

Forumun sahibi olunca yaşın da 50+ olunca herkese sallama hakkın oluyor. sana atar yapar, bana beyinsiz der. güç elinde. ister moderosyona sokar, ister forumdan atar. yazdığımı okuduğunu bile zannetmiyorum. aynı şeyleri söyleyip duruyor. laf anlatmaya çabalamak gerkesiz.
tolga'yı savunan bir insanla tartışmak manasız.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu tamam farbi kaleye gecti tolganin maas ne olacak, diyelim ki adam super bir cevhermis ki olabilir kisa videolarindan anladigim ucan ispanyol bu adam, muhtessam burnuylan kurtarisi falan var, tolga ile neden yeniden sozlesme imzalandi?
Ya tolga ile uzatma al fabriyi
Ya fabriyi aliyorsan az para ver

Nereden tutsan elinde kaliyor yahu
Aklima su geldi

Serhat Akkaya'da sormuş aynı şeyi de, sorunuzdaki mantığı anlayamadım:

Fabri'nin alınması ile Tolga'yla sözleşme yenilenmesi arasında bir çelişki yok, aksine tutarlılık var.

Ospina'yı transfer etseydik, zaten %99 ihtimalle 1. kaleci Ospina olacak, Tolga yedek kalacaktı. O zaman "Yedek olacağı belli bir kaleciyle neden 1.3'lük sözleşme imzalanıyor" diyebilirdik.

Ama Fabri bir kumar, tutmama riski diyelim ki %40. Fabri'yle imzaladık, Tolga'yı da gönderdik. Fabri tutmazsa kim oynayacak kalede?
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 23:37:47 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Serhat Akkaya'da sormuş aynı şeyi de, sorunuzdaki mantığı anlayamadım:

Fabri'nin alınması ile Tolga'yla sözleşme yenilenmesi arasında bir çelişki yok, aksine tutarlılık var.

Ospina'yı transfer etseydik, zaten %99 ihtimalle 1. kaleci Ospina olacak, Tolga yedek kalacaktı. O zaman "Yedek olacağı belli bir kaleciyle neden 1.3'lük sözleşme imzalanıyor" diyebilirdik.

Ama Fabri bir kumar, tutmama riski diyelim ki %40. Fabri'yle imzaladık, Tolga'yı da gönderdik. Fabri tutmazsa kim oynayacak kalede?
Anlayamayacak birsey yok. Her kaleciye 1.3 milyon mu verecegiz. Boyko ne olacak?
Bir takimda bir tane as kaleci olur ve ikinci kaleci olur. Birisi iyi para alir devamli oynar. Bir tanede genc ucuncu kaleci olur.
Boyle ortadan yazida yazilmaz yahu
Kim oynayacak kalede. Tolgayi gondereceksin yerine alacagin kaleci oynayacak. Yahut tutarli olacaksin aldigin kaleci boyko oynayacak. Yok boyko da oynayamiyorsa hepten rezillik.

Artik yonetimimi savunuyorsun kimi savunuyorsun anlamiyorum ama bu kaleci mevzusunda secilen kalecilerden ve verilen paralardan sonra savunulacak bir taraf yok.

Çevrimdışı emrecakmak

İsmail'in bugünkü performansından sonra sol bek alır mıyız?  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlayamayacak birsey yok. Her kaleciye 1.3 milyon mu verecegiz. Boyko ne olacak?
Bir takimda bir tane as kaleci olur ve ikinci kaleci olur. Birisi iyi para alir devamli oynar. Bir tanede genc ucuncu kaleci olur.
Boyle ortadan yazida yazilmaz yahu
Kim oynayacak kalede. Tolgayi gondereceksin yerine alacagin kaleci oynayacak. Yahut tutarli olacaksin aldigin kaleci boyko oynayacak. Yok boyko da oynayamiyorsa hepten rezillik.

Artik yonetimimi savunuyorsun kimi savunuyorsun anlamiyorum ama bu kaleci mevzusunda secilen kalecilerden ve verilen paralardan sonra savunulacak bir taraf yok.

Yahu bu forumda bir garabet var. Biri bir şey yazıyor, karşıdan tepki: Kimi savunuyorsun, Tolga'yı mı savunuyorsun, yönetimi mi savunuyorsun, İsmail'i mi savunuyorsun vs.

Burada herkes sadece kendi düşüncelerini savunuyor, bunu kabul etmek neden bu kadar zor?

Söylediğim açık: Yeni alınan kaleci bir kumar, tutmama riski fazla. Fabri ilk kaleci olarak düşünülüyorsa bile, elde patlayabilir. Bu durumda kimi oynatacaksın? Şaşal'ı mı, Günay'ı mı?

Zaten Fabri alındıysa, Boyko gidecek gibi duruyor. Boyko'yu bu denklemden çıkarmamız gerekebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İso defansta çok iyi müdahaleler yapsa da hataları da çoktu. Ama genel olarak iyiydi. Ama bu sene çok maç yapacağız. Bundan dolayı bir adam daha lazım oraya.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çok pozisyon kaybediyor bu maçtada çokça karşılaştık bence. Ayrıca konsantrasyon eksikliğide var. Atağa katılması, pas alışverişi ve bindirmeleri bugün iyi yaptı ona bende katılıyorum.

Çevrimdışı emrecakmak

Çok pozisyon kaybediyor bu maçtada çokça karşılaştık bence. Ayrıca konsantrasyon eksikliğide var. Atağa katılması, pas alışverişi ve bindirmeleri bugün iyi yaptı ona bende katılıyorum.

Defansif olarak 1 2 hata yaptı ama ofansif olarak çok iyiydi bugün yediği kart gereksizdi yapmasa iyiydi genel olarak güzel oynadı.

Çevrimiçi Necmi

hiç destek alamadı ilk yarı volkan hiç yoktu ikinci yarı arda tek başına mücadele etti
ikiye bir kaldı çoklukla geriye kaçmak zorunda kaldı çalım yememek için yani pozisyonunu kaybediyor dediğin anda doğru
pozisyon aldı bence bu gün sahanın en iyisiydi buda @mylife1903  e gelsin :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

İsmail'i mi savunuyorsun sen yoksa?  :D

İsmail bugün kendisinde övdüğümüz tüm özelliklerini gösterdi, hücum pres top kazanma vs. Bu adamın iyi özellikleri az değil, ama adama karşı öyle bir acayip ön yargı var ki ne anlatsak değiştiremiyoruz. Adam hakkında iyi bir mesaj yazacağımda ilk cümle olarak "İsmail'in Beşiktaş'ın ilk 11 seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum" cümlesini kopyalıyorum ki, İsmail'in menajeri olmakla suçlanmayayım.

İsmail bu takımda yedek sol bek olarak ideal kaliteye sahip bir oyuncu ve takımda tutulması iyi bir karardı. Eğer yerine ilk 11 oynayacak bir adam da alınırsa, sol bek tarafında başımız ağrımaz.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2016, 00:10:39 tuncaboylu ]

Çevrimdışı brci

Forum kimi eleştirse istemese adamlar döktürüyor  :D önce Quaresma şimdi İsmaaaell :)

Çevrimdışı mylife1903

Yahu bu forumda bir garabet var. Biri bir şey yazıyor, karşıdan tepki: Kimi savunuyorsun, Tolga'yı mı savunuyorsun, yönetimi mi savunuyorsun, İsmail'i mi savunuyorsun vs.

Burada herkes sadece kendi düşüncelerini savunuyor, bunu kabul etmek neden bu kadar zor?

Söylediğim açık: Yeni alınan kaleci bir kumar, tutmama riski fazla. Fabri ilk kaleci olarak düşünülüyorsa bile, elde patlayabilir. Bu durumda kimi oynatacaksın? Şaşal'ı mı, Günay'ı mı?

Zaten Fabri alındıysa, Boyko gidecek gibi duruyor. Boyko'yu bu denklemden çıkarmamız gerekebilir.
Buyuk takim kumar mi oynar, onu diyoruz. Gider alirsin bir kaleci tartisilmaz, cikar oynar.
Gidip kumar oynuyorsun boykoyu da kaybediyorsun kumar oynarken. Satisa cikmis, satilmasi zorunlu mala hangi gerzek para verir. Ordan da zarar ediyorsun.

Demogojiye bak, fabri kumar diyorsun, elde patlarsa kim oynayacak diyorsun.
Oynama diyorum bende kumar iste.
Butun gun kaleci sayiyorsun arkadasim yok sukadar mac oynamis, bukadari ikinci ligde bilmem ne.

Savunulacak bir yeri yok, savunan sensin su transferi.

Hic alinmasin kaleci diyoruz, duzgun kaleci alamiyorsan alma bu 3 kaleci ile devam et. Yok eufaya illa bildireceksen turkiyeden bir ucuncu kaleci al gunayin yerine.
Tolgaya 1.3 ver fabriye ver 1.3 boykoya ver 1.3 arti boykonun bonservisi 3.5. Git ospinayi al iste bunlarin hepsinin yerine.

Yok kim oynayacak yok bilmem ne
Mario gomez gelmezse, cenk sakatlanirsa kim oynayacak
Her mevkiye kumar oynayalim, nerede sakat adam varsa toplayalim ozaman.

Çevrimdışı Kemal

Beyler ismail in en önemli özelliği nedir ? 1 maç acayip işler yapar uçar gider gelir koy Barça da oynar dersin 1 hafta sonra maça bir çıkar ulan bu kim dersin . FT yerinde olsam şimdi Şenere dönerim Galler le oynayabilirsek ve 2 ayaklı bir macsa 2. Ayagında esmail yaparım :)

Çevrimdışı mylife1903

hiç destek alamadı ilk yarı volkan hiç yoktu ikinci yarı arda tek başına mücadele etti
ikiye bir kaldı çoklukla geriye kaçmak zorunda kaldı çalım yememek için yani pozisyonunu kaybediyor dediğin anda doğru
pozisyon aldı bence bu gün sahanın en iyisiydi buda @mylife1903  e gelsin :evillol:
Ceklerin sag beki ilk yarida sokustursaydi cok farkli konusurduk burda @Necmi abi.
Buyuk takimi beki takim kapanirken arkasina o sekil adam kacirmaz. Sezon uzun ben cok yazdim ismaili konusu linc etmeye calisanlar olur ama bahsettigimiz futbolcu bizim ismail, hala ismail.

Çevrimiçi Necmi

Forumun sahibi olunca yaşın da 50+ olunca herkese sallama hakkın oluyor. sana atar yapar, bana beyinsiz der. güç elinde. ister moderosyona sokar, ister forumdan atar. yazdığımı okuduğunu bile zannetmiyorum. aynı şeyleri söyleyip duruyor. laf anlatmaya çabalamak gerkesiz.
tolga'yı savunan bir insanla tartışmak manasız.
kaç defa moderasyona aldım seni madem forumun sahibiyim
güç elimde bir söylede kaç defa almışım moderasyona bilsin arkadaşlar.
sen benim yazdıklarımı hiç okumamışsın belli arasana tolgayı savunduğum bir mesaj bulabilecekmisin
ama tabi Tolgaya hakaret ederseniz ve tepki verdiğimde bu savunmak oluyorsa başka.
Kaldıki Beşiktaşın oyuncusu savunacağım tabiki bundan daha doğal bir şey varmı.
sanamı kalmış benim kimi savunup savunamayacağımı söylemek. Ben hiç bir zaman Beşiktaşın birinci
kaleci olmaz dedim ama kulübe için ideal yedektir. buysa savunmak evet savunuyorum sonuna kadar hemde.
bumu zorunuza gidiyor. Ne oluyor başka yerlerde olduğu gibi burda Beşiktaşlı oyunculara istediğiniz gibi hakaret edemiyorsunuz
karın ağrınız bumu. @halvetifarazi böyle bir hayal peşindeyseniz vaz geçin bundan burda Beşiktaş forması giyen hiç bir oyuncunun itibarını bozucu
alay küfür hakaret aşağılama yapılmayacak bunu böyle bilin.

Çevrimdışı Kemal

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Kolarov geliyor sanki :)

https://twitter.com/ArtSporcom/status/745310709010079744

https://twitter.com/ArtSporcom/status/745362876441952256

https://twitter.com/SafakSina1903/status/745357495040884737

Bende onu yazacaktım , Fabri ve karşı tarafın Hollandalı transferini çok güzel supurur , herkeside tatmin eden biri olur . Kimse niye demez

Çevrimiçi Necmi

Ceklerin sag beki ilk yarida sokustursaydi cok farkli konusurduk burda @Necmi abi.
Buyuk takimi beki takim kapanirken arkasina o sekil adam kacirmaz. Sezon uzun ben cok yazdim ismaili konusu linc etmeye calisanlar olur ama bahsettigimiz futbolcu bizim ismail, hala ismail.
sorun şuki o dediğin olmadı gayette iyi bir maç çıkardı. :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Buyuk takim kumar mi oynar, onu diyoruz. Gider alirsin bir kaleci tartisilmaz, cikar oynar.
Gidip kumar oynuyorsun boykoyu da kaybediyorsun kumar oynarken. Satisa cikmis, satilmasi zorunlu mala hangi gerzek para verir. Ordan da zarar ediyorsun.

Demogojiye bak, fabri kumar diyorsun, elde patlarsa kim oynayacak diyorsun.
Oynama diyorum bende kumar iste.
Butun gun kaleci sayiyorsun arkadasim yok sukadar mac oynamis, bukadari ikinci ligde bilmem ne.

Savunulacak bir yeri yok, savunan sensin su transferi.

Hic alinmasin kaleci diyoruz, duzgun kaleci alamiyorsan alma bu 3 kaleci ile devam et. Yok eufaya illa bildireceksen turkiyeden bir ucuncu kaleci al gunayin yerine.
Tolgaya 1.3 ver fabriye ver 1.3 boykoya ver 1.3 arti boykonun bonservisi 3.5. Git ospinayi al iste bunlarin hepsinin yerine.

Yok kim oynayacak yok bilmem ne
Mario gomez gelmezse, cenk sakatlanirsa kim oynayacak
Her mevkiye kumar oynayalim, nerede sakat adam varsa toplayalim ozaman.

Sevgili dostum, sen "büyük takım kumar oynamaz" dediğinde ben aksini mi söylüyorum?

Ben de yönetimin bu tarz bir kumar oynamasından çok mutlu değilim.

Ama ortada bir gerçek var ve bunu kabullenmemiz lazım. Bu kumar oynandı ve tutmama riski var. Bu durumda Tolga'yı gönderme şansımız yok, çünkü Fabri riskli bir transfer. Bu riskli transfer tutmaması ihtimaline karşı Tolga'yı alternatif olarak bulundurmalıyız.

Boyko konusunda da aksi bir şey söylemiyorum, Fabri transferi Boyko'yu gönderme konusunda elimizi zayıflattı. Keza Boyko'yu 3.5'a alıp Fabri ve Tolga'yla sözleşme yapılacağına tek Ospian alınsa daha mantıklı olurdu bence de. Ama benim dediğimin bunlardan başka.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yarını boşver @mylife1903  Bu gün harbiden sahanın en iyisiydi . Bir kez olsun öv şu İsmaeel'i  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

yanlız bu gün GG yide beğendim ben yeni transfer olduğu için burda konuşuyorum
yanlış anlamayın :bandit:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Eğer alındıysa bence Şenol GÜNEŞ'in elinde daha farklı bir performans vericektir şuan %60'ıyla felan oynadığını düşünüyorum

Çevrimdışı TANERCAN

İsmail sol açık oynasın eskiden de demiştim.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Form tuttuğu zaman daha iyi olacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Yarını boşver @mylife1903  Bu gün harbiden sahanın en iyisiydi . Bir kez olsun öv şu İsmaeel'i  :evillol:
Abi ben bir numarasini gormedim iki tane calim atti adam yahu. Ortalar daglara taslara. Gg mesela iyi oynadi bugun. Macin en guzel aniydi bence ggnin ortasi ardanin kafasi.
Takim kapaninca, fazla aksiyon olmayinca ismail goze batmamis olabilir ama kapanan takimda arkasina adam kaciran bir bekten bahsediyoruz. Tehlikeli.

Kotu demem, top,ar girmedi bizim kaleye girseydi herkes anlarsi. Yahu 45. Dakikada bombos pozisyonda topu ceklere hediye etti o kornerden gol yeseydik?

Fazla ustelemeyin ismaili yahu degismedi o cocuk ayni ismail ayni performans milli takima belki yeter ama besiktas icin yeterli degil bu performans.

Etiketler: