2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372616 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

yanlız bu gün GG yide beğendim ben yeni transfer olduğu için burda konuşuyorum
yanlış anlamayın :bandit:
Ne yalan soyliyim bugun ben de begendim ggyi. Parasi bir aciklansa da rahatlasak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne yalan soyliyim bugun ben de begendim ggyi. Parasi bir aciklansa da rahatlasak.
Bende ismaili ciddi beğendim birkaç ciddi savunma hatası dışında iyi oynadı ismaellllll

Çevrimiçi Necmi

Abi ben bir numarasini gormedim iki tane calim atti adam yahu. Ortalar daglara taslara. Gg mesela iyi oynadi bugun. Macin en guzel aniydi bence ggnin ortasi ardanin kafasi.
Takim kapaninca, fazla aksiyon olmayinca ismail goze batmamis olabilir ama kapanan takimda arkasina adam kaciran bir bekten bahsediyoruz. Tehlikeli.

Kotu demem, top,ar girmedi bizim kaleye girseydi herkes anlarsi. Yahu 45. Dakikada bombos pozisyonda topu ceklere hediye etti o kornerden gol yeseydik?

Fazla ustelemeyin ismaili yahu degismedi o cocuk ayni ismail ayni performans milli takima belki yeter ama besiktas icin yeterli degil bu performans.
hayır aslında benim lafım caneri ismailin yerine koyanlara daha çok
yoksa ismailin yetmeyeceği konusunda hem fikirim seninle ta en başından beri iyi bir
yedek diyorum. ama ismailin yedek olduğu takımın sol beki caner olamaz. Benim
en fazla kızdığım nokta buydu ismaili gömüp yerine caner demenin hiç bir mantığı yok.
ismail iyi savunur iyi top çalar oyunun tamamında iyisiyle kötüsüyle sürekli çabalayan bir oyuncu
hiç bırakmıyor oyunu hata yapıyormu hemde nasıl ama kimse kusura bakmasın Türkiyenin en iyi sol beki ismaildir
bunun Beşiktaşa uygun yeterlilikte olup olmamasıyla bir tutma Türkiyede sol bek yok olanların içindede en iyisi ismail
haftalardır anlatmak istediğim bu @mylife1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Necmi abi haklı çıktı ismail caneri keser bu saatten sonra ilk 11'de olur iso

Çevrimdışı ekrembaser

Ceklerin sag beki ilk yarida sokustursaydi cok farkli konusurduk burda @Necmi abi.
Buyuk takimi beki takim kapanirken arkasina o sekil adam kacirmaz. Sezon uzun ben cok yazdim ismaili konusu linc etmeye calisanlar olur ama bahsettigimiz futbolcu bizim ismail, hala ismail.

Ama o Çek'lerin sağ beki grup elemelerinde İstanbul daki maçta Caner'le top gibi oynamıştı adam zaten iyi bir sağ bek tabiki İsmail in defosu çok ama karşısındaki adam da boş bi Ada'm değildi

Çevrimdışı Ergin1903

Serdar zu gs diyorlar.

Çevrimdışı TANERCAN

Kendi futbolcusunu Beşiktaş taraftarı kadar kimse aşağılamaz

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Serdar Aziz, Gs'ye gittiyse gerçekten sevindim iyi olmuş :)

Tabi merak ediyorum bakalım kaça gitti.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı emrecakmak

Şükürler olsun kurtulduk o değil de GS 5m teklif etmiş Serdar'a bunlarda ffp yok muydu?

Edit: Sanırım  Sneijder'i satmışlar
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2016, 00:54:59 emrecakmak ]

Çevrimdışı Ergin1903

Menajeri açıkladi, bitmiş. Hayirsiz olsun.

Çevrimdışı 38life

İsmail sol açık oynasın eskiden de demiştim.

Sol açık mevkiisinde aynı çıkışları yapamaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Serdar GS ye gittiyse kurtulduk diye sevineceğim

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

İsmail sol açık oynasın eskiden de demiştim.

Sol açık mevkiisinde aynı çıkışları yapamaz.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi haklı çıktı ismail caneri keser bu saatten sonra ilk 11'de olur iso

burda sorun benim haklı çıkmam değil
bazı arkadaşların gözünün kara bağlaması ve hiç bütünü
görememeleri ben burda dönün bakın sürekli caner ismail mukayesesine karşı çıktım
ve ismailin Türkiyenin en iyi sol beki olduğunu savundum ama hiç bir zaman bizim birinci bekimiz olsun demedim
bizim kulübemizdeki en iyi alternatiftir dedim büyük takımsan kulübende en az bu ayarda olmalı
tutupda yok rizenin sol bekiymiş yok alt yapımış sen Beşiktaşsın bu mümkünmü. Kulüben belli kalitenin
üzerinde olacakki sahadaki oyuncuda yaymasın. Kulübede oturan oyuncu sahadaki adamı oynatır.
kulübende alt yapı oturtursan sahadakinide kaybedersin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Serdar zu gs diyorlar.

Umarım en yakın zamanda gider GS'ye biz de ihtiyacımızı karşılayacak profilde olmayan bir stoper için gereksiz masraftan kaçınırız .
Hızlı hamleli Alexis'i sat , hızlı hamleli Serdar'ı al . Hızlı hamleli Serdar olmazsa git başka hızlı hamleli stoper al . Bu takımın defansta öncelikli sorunsalı pozisyon bilgisi, futbol zekası yetersiz savunmacılar, savunma stratejilerinde eksikler sorunsalı , hızlı hamleli stoper değil . Hızlı hamleli stoper söylemi  bir son bulmalı artık.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2016, 00:54:53 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Necmi

Serdar GS ye gittiyse kurtulduk diye sevineceğim
bende ona dua ediyordum şimdi :evillol:
gs alabiliyorsa demekki biz basının dediği kadar asılmamışız :evillol:

Çevrimdışı 38life

Gelsin artık "İsmail Köybaşı vs. Republic Of Czech" videoları  :D

Çevrimdışı Tolga

Ersan'ı 7 m euro'ya satıp 4-5 m euro'ya yakın paraları Serdar Aziz için vermeyi hiç mantıklı bulmuyordum bu habere çok sevindim :evillol:

Çevrimdışı goktasoktay

Hangi parayla almışlar merak ettim. Gerçi takas yapmıştır bunlar kesin. Bursa bize futbolcu satmamak için sürekli yokuş yapıyor. Bize hayırlı olsun diyelim.

iPhone 6+ cihazından fırlatıldı

Çevrimdışı Tolga

Bu arada bundan sonra Bursa'dan oyuncu transfer etmeye çalışmayalım. Bunu Ozan'dan sonra da söylemiştim yine söylüyorum.

Bursa bize oyuncu satmıyor işte açık ve net.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersan'ı 7 m euro'ya satıp 4-5 m euro'ya yakın paraları Serdar Aziz için vermeyi hiç mantıklı bulmuyordum bu habere çok sevindim :evillol:

Katılıyorum ama önce bir imzayı görelim de ondan sonra kutlama yapalım.  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Hangi parayla almışlar merak ettim. Gerçi takas yapmıştır bunlar kesin. Bursa bize futbolcu satmamak için sürekli yokuş yapıyor. Bize hayırlı olsun diyelim.

iPhone 6+ cihazından fırlatıldı
4.5 + Bilal-Sercan-Furkan diyorlar. Neyse bizi çokta ilgilendirmiyor artık :D

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

gs de  ffp yok muydu ya  nasil 5 m verilio  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı goktasoktay

4.5 + Bilal-Sercan-Furkan diyorlar. Neyse bizi çokta ilgilendirmiyor artık :D
4,5 mu daha da transfer yapamazlar o zaman

iPad Pro cihazından fırlatıldı

Çevrimdışı mylife1903

Derin nefes aldim imzayi bekliyorum. Yilin transferi bizim icin.
Benim gs icin planlarimda cenk sonrasi mustafa zu gs vardi ama serdar da iyi transfer.
Kalede cenk savunmada serdar balta
Xmmm

Etiketler: