2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369991 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyon olduk, eze eze olduk hala geçen yaz ki kısır tartışmaları görüyorum.

Hoca memleketçilik yapıyor, hoca yabancı kaleci düşmanı, hoca şu, hoca bu.

Aferin size.
Ozaman cikip acik acik soylesin Ust duzey kaleci istiyorum Tolgayi Yedek.olarak düşünüyorum diye ki bu iddaalar bitsin bizde soyledigimiz sozleri yutup ozur dileyelim su durumda Hoca Hem bizi hemde basini hakli cikariyor @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Aferin size.

Valla hocanın tavırları ve izlenen politika tersini söylemiyor işte sıkıntı burada. Biz Fabri'yi niye alıyoruz? Tolga'yı niye rafa çekmiyoruz? Ben inanmak istemiyorum ama benim de görüşlerim Tolga'nın rekabet içinde olabilecek ya da onu rafa kaldırmayacak adamlar arandığı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aferin size.
Sen sezon bitince bişiler açıklayacaktın ne oldu o işler?  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Frey, Buffon'un gençliğinde Parma'dayken en sevdiğim kaleciydi. Çok büyük potansiyeli vardı. Hala da çok severim.

Lakin Bursa'ya resmen ölüsü geldi. 1 iyi maç çıkarmadı. En kolayı hocayı suçlamak.

Şampiyon olmuş takımın hocası var hala aynı kısır döngüler. Yapmayın bunu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bishamon

Ozaman cikip acik acik soylesin Ust duzey kaleci istiyorum Tolgayi Yedek.olarak düşünüyorum diye ki bu iddaalar bitsin bizde soyledigimiz sozleri yutup ozur dileyelim su durumda Hoca Hem bizi hemde basini hakli cikariyor @Çağrı

Çıktığı programlarda dedi bunu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onu boşversene mantığı çerçevesinde bakış açısı en ilginç insanlardan burada ki. Neye göre değerlendirme yapıyor çözemiyorum.

Ama dediğim gibi GG yerine Wdw Fiat yerine Ferrari. Sen gidip Ferrari alana vay enayiye bak Fiat dururken Ferrari almış der misin?

Dostum, adının kısaltmasını bile bilmediğin Vdw'yi kaç kere izledin de Ferrari diyorsun?

Ayrıca bizim sağ bekte Ferrari'ye ihtiyacımız yok, zaten Volkswagen'e sahibiz. Yanında dursun diye Fiat alırız, olur biter.

Çevrimdışı Çağrı

Hoca kime niye neden açıklama yapsın? Adam şampiyon oldu yahu. İlk senesinde oldu. Biraz saygı duyun kararlara.

Kimseye bir şey açıklamak durumunda değil şuan. Ortada resmi bir durum bile yok yine burada yangın yeri oluştu. Hocanın  kimseyi haklı çıkardığı yok.

Şampiyon yaptı, söylediği gibi istediği zaman soktu istediği zaman çıkardı ve oldu. O haklı çıktı eleştiren herkes haksız çıktı an itibariyle.

Bundan sonrasını resmi bir şeyler olunca tartışırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Aferin size.
Peki bi zahmet sunlari da cevapla ozaman

1. neden sene basi kaleci istemiyorum dedi ?

2. Devre arasi neden Tolga ile REKABET edebilcek kaleci alacagiz dedi ?

3. Neden hala cikip Ust dizey kaleci istiyorum demiyor ? @Çağrı

Çıktığı programlarda dedi bunu.
Daha iyisi alinirsa neden hayır diyeyim diye gecistirdi hizlica..

Net bir sekilde üstüne basa basa boyle bir aciklamasi hoc bir zaman olmadi hep Tolga ile rekabete girecek kaleci istiyoruz dedi bunu ustune basa basa soyledi ama :bandit:

Yine ustune basa basa Tolga benim 1.ci kalecim de dedi ayrica bzi bu kadar yakan bir adam.oldugu halde

Çevrimdışı tuncaboylu

Hoca böyle bir düşüncesi varken medyayla neden böyle bir bilgi paylaşsın, anlamıyorum ki? Böyle bir beyanat vermesi demek, geri dönülemez bir yola girmen anlamına gelir.

Maddi olarak ve kısıtlamalar yüzünden üst düzey kaleci alıp alamayacağımız belli değilken, böyle bir cümle etmenin ne anlamı var?

Alamazsan, bütün sene bu lafı ısıtıp ısıtıp önüne koymazlar mı adamın?

Size çok kolay geliyor bazı şeyler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca böyle bir düşüncesi varken medyayla neden böyle bir bilgi paylaşsın, anlamıyorum ki? Böyle bir beyanat vermesi demek, geri dönülemez bir yola girmen anlamına gelir.

Maddi olarak ve kısıtlamalar yüzünden üst düzey kaleci alıp alamayacağımız belli değilken, böyle bir cümle etmenin ne anlamı var?

Alamazsan, bütün sene bu lafı ısıtıp ısıtıp önüne koymazlar mı adamın?

Size çok kolay geliyor bazı şeyler.
Defans oyuncularını beğenmediğini geçen sene başında bir çok programda söyledi, istediği gibi olmadıklarını açık açık dile getirdi. Konu kaleci olunca biraz ketum davranıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı dkn_34

Çevrimdışı Çağrı

Peki bi zahmet sunlari da cevapla ozaman

1. neden sene basi kaleci istemiyorum dedi ?

2. Devre arasi neden Tolga ile REKABET edebilcek kaleci alacagiz dedi ?

3. Neden hala cikip Ust dizey kaleci istiyorum demiyor ? @Çağrı

Sene başı kaleci istemiyorum demedi istiyorum dedi sayısal eksiklik var zaten dedi.

Herhalde Tolga ile rekabet edecek kaleci diyecek adam kaleci alamazsan ne olacak? Tolga'nın motivasyonunu iyice dibe vuracaksın. Tut ki aldın sakatlandı yine Tolga oynayacak. Tolga'yı direk silip atamaz biz atarız o atamaz çünkü o hoca biz taraftarız.

İstiyorum diye kaç kez söyledi. Daha iyisi gelecekse nasıl hayır derim tabi ki isterim dedi daha ne yapsın eve özel mektup mu yollasın sana @Yunus Emre Dökmeci
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Resmi bir şeyler oluşmadan elimizdeki sosyal medya gücünü kullanıp çöp kaleci aldirmamaliyiz .

Hoca kime niye neden açıklama yapsın? Adam şampiyon oldu yahu. İlk senesinde oldu. Biraz saygı duyun kararlara.

Kimseye bir şey açıklamak durumunda değil şuan. Ortada resmi bir durum bile yok yine burada yangın yeri oluştu. Hocanın  kimseyi haklı çıkardığı yok.

Şampiyon yaptı, söylediği gibi istediği zaman soktu istediği zaman çıkardı ve oldu. O haklı çıktı eleştiren herkes haksız çıktı an itibariyle.

Bundan sonrasını resmi bir şeyler olunca tartışırız.
Hocaya saygim sonsuz cokda severim kendisini sende biliyorsun bunu @Çağrı

Ama kaleci konusunda fikrim Net ve degismeyecek takii iyi bir kaleci alinip Tolga yedek kulübesine hapsolana dek..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sene başı kaleci istemiyorum demedi istiyorum dedi sayısal eksiklik var zaten dedi.

Herhalde Tolga ile rekabet edecek kaleci diyecek adam kaleci alamazsan ne olacak? Tolga'nın motivasyonunu iyice dibe vuracaksın. Tut ki aldın sakatlandı yine Tolga oynayacak. Tolga'yı direk silip atamaz biz atarız o atamaz çünkü o hoca biz taraftarız.

İstiyorum diye kaç kez söyledi. Daha iyisi gelecekse nasıl hayır derim tabi ki isterim dedi daha ne yapsın eve özel mektup mu yollasın sana @Yunus Emre Dökmeci

+ olarak Trt'de Boyko giderse daha iyisini almamız lazım dedi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Defans oyuncularını beğenmediğini geçen sene başında bir çok programda söyledi, istediği gibi olmadıklarını açık açık dile getirdi. Konu kaleci olunca biraz ketum davranıyor.
Cok iyi yakalamissin abi tebrik ederim :claps: :claps:

Ersani bile beğenmediğini soylemisti diye hatırlıyorum

Rhidolfoyu da cok eleştirmişti mac sonu roportajlarinda :busted_cop:

Çevrimdışı Bishamon

Daha iyisi alinirsa neden hayır diyeyim diye gecistirdi hizlica..

Net bir sekilde üstüne basa basa boyle bir aciklamasi hoc bir zaman olmadi hep Tolga ile rekabete girecek kaleci istiyoruz dedi bunu ustune basa basa soyledi ama :bandit:

Yine ustune basa basa Tolga benim 1.ci kalecim de dedi ayrica bzi bu kadar yakan bir adam.oldugu halde

Hoca basın sözcüsü çıkıp açıklama yapacak ?

Kaleci konusunda düşüncelerini başkana söylemiştir.Paçavra gazeteler aralırnda konuşulanları nereden bilsin alıntı yapsın?

Şu an Tolga 1. kaleci ve kaptandır.Seni ne kada yaksa bile elindekilerin en iyisidir.Çıksın benim kalecim Tolga değil mi desin canlı yayınlarda?

Çevrimdışı Ersoy

Fabri'nin sevgilisi İstanbul'a geliyo şuan.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Hoca basın sözcüsü çıkıp açıklama yapacak ?

Kaleci konusunda düşüncelerini başkana söylemiştir.Paçavra gazeteler aralırnda konuşulanları nereden bilsin alıntı yapsın?

Şu an Tolga 1. kaleci ve kaptandır.Seni ne kada yaksa bile elindekilerin en iyisidir.Çıksın benim kalecim Tolga değil mi desin canlı yayınlarda?
@Serhat Akkaya abinin de dedigi gibi Rhodo - Alexis ve Ersanin yetersiz oldugunu daha iyisini istedigini defalarca soylemisti ama ?

Simdi bu oyunculara soyleyince Moralleri bozulmuyor onlari kaybetmiyor ama Tolgayi elestirirse Tolganin morali bozulur ve onu kaybeder oylemi :lol: :lol:

Fabri'nin sevgilisi İstanbul'a geliyo şuan.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps: :claps:

Diyecek tek kelime yok..

Çevrimdışı Çağrı

Oldu da geldi zaten bunun açıklamasını yapabilmek mümkün değil.

2 kez çapraz bağ koparmış, maç başı 1.5 gol yemiş, uğruna bir kez bonservis ödenmemiş, kısa ve sadece refleksleri ile öne çıkan Cenkvari bir kaleci.

Altında çok şey aranır ama hoca kanadında değil. Akıllarını başına alsınlar böyle bir niyetleri varsa böyle saçma bir kaleciye 3.5 milyon euro bağlanmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Berat

Bir yazmadan iki düşünün , bu kadar gerilmeye gerek yok cidden.

Çevrimdışı onurturan

Formalara baktim hepsinin bedeni birbirinden farkli beyazin m si tam oldu ama biraz sıktı bordonun m sine giremedim l si oldu ama biraz büyuk gibi oldu kollari falan  siyahin l si herseyiyle cok guzel oldu ama ben siyahi begenmedim  :ebebe: fit ve yakusuklu adamlara gore yapmislar yunus emreye cok yakisir hepsi :ok:  beyaz formayi cok begendim ama orjinalligini belirten filigram armayi formanin ön tarafinda tutmuslar ben tam yanda sevdigim icin begenemedim gozum alismadi bi turlu .. hepsinin guzel yanlari var hepsini deneyin tarafinizi secin ben atiba tisörtü aldim cıktım  :kop: ramazandan sonra kilo durumuma gore bakicaz artik biraz daha verirsem beyazin m sine yazılıcam direk..

Çevrimdışı tuncaboylu

@Serhat Akkaya abinin de dedigi gibi Rhodo - Alexis ve Ersanin yetersiz oldugunu daha iyisini istedigini defalarca soylemisti ama ?

Simdi bu oyunculara soyleyince Moralleri bozulmuyor onlari kaybetmiyor ama Tolgayi elslestirirse Tolganin morali bozulur ve onu kaybeder oylemi :lol: :lol:

Ben kaçırdım heralde, hoca medyaya çıkıp Rhodolfo ve Ersan'ın yetersiz olduğunu ve daha iyisini istediğini nerede söyledi acaba?

Alternatif bir evrende mi yaşıyorsunuz, anlamakta zorlanıyorum cidden.

Etiketler: