2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385647 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

yanlız fenerlilerde kendilerine geldiğini söylüyor :D

menajer bir yerlere itelemeye çalışıyor balkanlarda oynayan çakma oyunculardan biri  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fener ospinayı alırsa ağlarım

hatırlatırım bu mesajını ve ağladığın videoyu yüklettiririm sana buraya  :D

@Mehmet Ali C.   :poke:
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 23:17:40 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

katılmıyorum bursadada bir şey değildi az kavga etmedim burda @Çağrı ile
ölüp bitiyorlardı alınsın diye gerçi oyuncudan çok fenerle girdiğin yarışı kazanma hırsıydı o
istemiyordum ama hadi alacaksın 2 M dan fazla ederi yok. ama biz onu almadan önce satmıştık zaten
o nedenle alsak oynatırdık o zamanda ozi kaybedilirdi. Adamın oynayacağı yer ozinin yeri
En cok ben kavga ettim abi bu adam Kazma sakin Almayalım 7 milyon € luk Kazik diye

Ayrica o donem Forumun Buyuk çoğunluğu istiyordu bu Kazmayi 100 kisiden 80 i gelsin diyordu neymis alicisi varmis Valenciaya 15 m ye satacakmisiz :kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

En cok ben kavga ettim abi bu adam Kazma sakin Almayalım 7 milyon € luk Kazik diye

Ayrica o donem Forumun Buyuk çoğunluğu istiyordu bu Kazmayi 100 kisiden 80 i gelsin diyordu neymis alicisi varmis Valenciaya 15 m ye satacakmisiz :kop: :kop: :kop: :kop:
Senin boyko noldu Avrupa ayısı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kamp yerse düzelir :evillol:

ohh miss. desene tam "suyundan da koy" misali olmuş...
Ben diyorum Kaleci de alinsa Tolga oynar diye :s20:

Toparlar toparlar Form gecici klas kalicidir :eyes

Çevrimdışı tangaz

noyer dışında birisinin tolgayı kesemeyeceğini düşünmeye başladım artık  :bawling:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

noyer dışında birisinin tolgayı kesemeyeceğini düşünmeye başladım artık  :bawling:
Sporting maçında kaleci yok ki demişti şenol hoca kameralara yansımıştı ospina ya da o seviyede biri gelirse tolga kaleyi rüyasında görür boyko çok kötü kaleci...

Çevrimdışı tangaz

Sporting maçında kaleci yok ki demişti şenol hoca kameralara yansımıştı ospina ya da o seviyede biri gelirse tolga kaleyi rüyasında görür boyko çok kötü kaleci...

aynı hoca sporting ve ilk yarıdaki akhisar maçı dışında iyiydi dedi ama

Çevrimdışı Kalyoncu

aynı hoca sporting ve ilk yarıdaki akhisar maçı dışında iyiydi dedi ama
Ne desin abi sezon boyunca her maçta kötüydümü desin :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Ne desin abi sezon boyunca her maçta kötüydümü desin :)

yoo, sanırım yanlış ya da eksik ifade ettim. hocanın bir maçtaki anlık yanıtını boşverin genel yorumuna bakın demeye getirdim. hoca tolgayı beğeniyor geçen sene formsuzdu ama sezon başı söz verdi ve sözünü tuttu diyordu.

Çevrimdışı Kalyoncu

yoo, sanırım yanlış ya da eksik ifade ettim. hocanın bir maçtaki anlık yanıtını boşverin genel yorumuna bakın demeye getirdim. hoca tolgayı beğeniyor geçen sene formsuzdu ama sezon başı söz verdi ve sözünü tuttu diyordu.
Abi şimdi elinde yeni sezon öncesi boyko tolga Günay var kim oynar? Tolga oynar bu adam zaten kafası gidik taraftar patladı patlayacak bir kere ıslıkladınmı ne hale geldiğini brugge maçında hepimiz gördük bide üstüne hoca öyle konuşmuş olsa al başına büyük belayı iyice kopar napsın hocada farkında alın bir tanede oynatayım diyor :)Sirigu ospina Adler gerçekten hayal şu durumda yine boyko tolga ikilisine mahkumuz

Çevrimiçi Necmi

yapacak bir şey yok bari defans hattını güçlendirelimde
kaleye top gelmesin :bandit:

Çevrimiçi Necmi

açık net söyledi ama kaleci arıyoruz Tolgadan daha iyi bir kaleci bulursak alırız dedi
ospina alınırmı bilemiyorum o rakamlara çıkma şansımız ne kadar olur. iyi bir kaleci için 5-6 M€
nın üstüne çıkmak gerekiyor.

yapacak bir şey yok bari defans hattını güçlendirelimde
kaleye top gelmesin :bandit:
Ligde bir sekilde kotaririzda Avrupa da :by2: :by2:

açık net söyledi ama kaleci arıyoruz Tolgadan daha iyi bir kaleci bulursak alırız dedi
ospina alınırmı bilemiyorum o rakamlara çıkma şansımız ne kadar olur. iyi bir kaleci için 5-6 M€
nın üstüne çıkmak gerekiyor.
Adlere yürüyelim abi daha az bir rakama bitebilir oda olmadi Freee Mandanda var :busted_cop:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu zihniyet bursasporun emekli olmaya gelmiş kalecisinin röportajıyla üç beş gereksiz gazetecinin yazmasıyla buralara geldi alınan kaleci boyko gördük diğer bekleyen Günay onu zaten biliyoruz.ospina alındıda tolgamı oynadı böyle yaparak hiç alakasız durumda basının sallamasyon haberiyle hocamıza ayıp ediyosunuz.daha önce sana anlattım sebastian frey olayını hala aynı yerden durduk yere basına malzeme vermekte saçma.

Çevrimdışı tangaz

Abi şimdi elinde yeni sezon öncesi boyko tolga Günay var kim oynar? Tolga oynar bu adam zaten kafası gidik taraftar patladı patlayacak bir kere ıslıkladınmı ne hale geldiğini brugge maçında hepimiz gördük bide üstüne hoca öyle konuşmuş olsa al başına büyük belayı iyice kopar napsın hocada farkında alın bir tanede oynatayım diyor :)Sirigu ospina Adler gerçekten hayal şu durumda yine boyko tolga ikilisine mahkumuz

hayır yanılıyorsun hoca geçen sene başında tolga ve cenkle konuştu ve kaleci almamaya karar verdi tolga ve cenkle konuştum kaleci almayacağım devre arası tekrar değerlendireceğim dedi transferin bitmesine sayılı gün kala cenk kaçınca mandanda valdes falan gündeme geldi hoca onları beğenmedi istemedi. devre arasında ise iş iyice sarpa sardı düzgün kaleci almak zordu alınamadı da, hatta ve aslında alınabilecek en iyilerden biri alındı ama kötü çıktı artık durum birazda sayısal yeterliliğe döndü...

hoca alın bir tane oynatayım inan demiyor hatta zordur tolgayı kesmek mesajını net olarak veriyor...

Çevrimdışı mylife1903

hayır yanılıyorsun hoca geçen sene başında tolga ve cenkle konuştu ve kaleci almamaya karar verdi tolga ve cenkle konuştum kaleci almayacağım devre arası tekrar değerlendireceğim dedi transferin bitmesine sayılı gün kala cenk kaçınca mandanda valdes falan gündeme geldi hoca onları beğenmedi istemedi. devre arasında ise iş iyice sarpa sardı düzgün kaleci almak zordu alınamadı da, hatta ve aslında alınabilecek en iyilerden biri alındı ama kötü çıktı artık durum birazda sayısal yeterliliğe döndü...

hoca alın bir tane oynatayım inan demiyor hatta zordur tolgayı kesmek mesajını net olarak veriyor...
Hocanin tolgayi gordugu yer ile bizim tolgayi koydugumuz yer farkli. Olay bu aslinda. Kim hakli zaman gosterir.
Hoca haksiz cikarsa en cok kovulur, kan aglayan biz oluruz.
Hoca hakli cikarsa sampiyon olur, en cok sevinen biz oluruz.

Tolgayi kesecek kaleciye bizim paramiz yetmez hocanin gozunde.

Yapacak bisey yok her hocanin bir takintisi oluyor

Bilicin Pektemek takıntısı vardı Senol hocaninda Tolga takıntısı var

Çevrimdışı tangaz

Hocanin tolgayi gordugu yer ile bizim tolgayi koydugumuz yer farkli. Olay bu aslinda. Kim hakli zaman gosterir.

bak çok doğru bir yerden girdin konuya aynen durum bu işte...

Çevrimdışı tangaz

Yapacak bisey yok her hocanin bir takintisi oluyor

Bilicin Pektemek takıntısı vardı Senol hocaninda Tolga takıntısı var

Yunus Emre, Mylife1903 çok güzel özetledi konuyu. şenol hocanın kriterlerine göre tolgayı kesecek kaleciyi almaya bizim paramız yetmez...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fırat gunayer gene sıkmış bir sürü şey balotelli falan demiş gustavo gomez'e 7m dolar teklif etmişiz

Çevrimdışı Kalyoncu

ha ismail ha tolga daha iyisi olsa oynatmazmı tolga olunca hemşerilik oluyo.olduda boyko gitti şöyle ospina Adler felan alırızda görürüm tolga oynuyomu oynamıyomu o zaman hatırlatırım size.hocayı vuracakları tek yer şimdilik burası oradan vuruyolar sizde çanak tutuyosunuz elinizde somut veride yok keyfe keder tolgayı övdü ismailide övdü takımdaki herkesi övdü.

Etiketler: