2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371729 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

ben kendi oyucularımızın performansına bakarım eleştirilemez olmaları için onların mükemmel olması gerekiyordu fakat bu turnuva ozelinde eleştirilerim cok agırdır, renkiller bile benim kadar eleştiremez nitekim bu adamlar benim oyuncum ve turnuvada sampiyon takımın oyuncusu olarak katılıyorlar ve bir gram faydaları yok...

-cenk yoktu bence gayet dogru karar çnk stoperler arasında hiçbir varlık gösteremiyor ispanya maçında hele hiçbirsey yapamazdı zaten senol hoca sezon sonundaki programlara katıldıgında soylemişti cenkin ayakta kalma sorunu var demişti yani ikili mücadelelerden ayakta cıkamama sorunu ..

-oguzhan a gelirsek ben bizim takımı değil baska takımı tutsam dün arda ve volkandan sonra en agır kelimeleri sıralayacagım kişi olurdu,, zaten bir pozisyonda gorduk kendisini yine senol hocanın sezon sonu programlara söylediği gibi hep zor tercihleri seçmeyi seviyor dolayısıylada atakları hiç ediyor. zaten buldugunu atman lazım ama beyefendi mucizeyi aradıgı için ofsaytla pozisyon gümlüyor.. zaten onun dısında oyundaki toptan kaçışlarına hastayım yani oyunun içinde yokoluyor ve biz bu beyfendiyi 40milyona verecekmişiz bende inandım töbeee beni konusturacaklar simdi.. adam bizim takımda pamuklara sarılıyor milli takımda topa tutuluyor büyük oyuncu ikisindende üstün ayrılır ama bu cocukda bu potansiyel yok bu kadar karakteri zayıf...sorumluluk almıyor,

-olcay a gelirsek bir sergiodan alamadıgı o topa ve kaleye dogru duzgun vuramadıgı pozisyonda kendisinin kulaklarını hayli cınlattım,, hiç sasırtmadı nitekim ahlaksız serefden yoksun terim efendi bilinçli onu soktuki benden günah gitti alın size BJKlılar..dedi resmen

* special olarkda gökhan gönülü ekleyim bu beyfendiyi hala burada övmeye calısanlar var arkadas efsane bir performans verdi dün ve onun hakkında hele cok cokdaha agır konusurum fakat bi bize imza atsın öyle...

beni kimse alıntılamasın bunlar benim düşüncelerim ve bunları paylaşmakta en dogal hakkım..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

dört senedir istiyorum
on yıl kaleyi unuturuz. Bu sene ekonomik durum müsait değilse
bir tek bunu alıp kapatsınlar transferi razıyım.
burda bazı arkadaşlar yan top zaafı var diyorlardı izliyorum ne zamandır
hiçte yan top zaafı görmedim çizgi kalecisi diyen oldu izlediklerine bile şüphem var
bir kaleci için tam olma yaşında kesinlikle imkan varsa alınmalı hatta bütün imkanlar zorlanmalı
bugün harika bir penaltı kurtardı önce şansa çıkardı sandım ama resmen kurtarmış

boyko'ya verilen paralarla ospina alınmaz mıydı? hadi alınmazdı diyelim. 1 1,5 fazlaya kesin alınırdı. şu boykoya verilen paraları acıyorum. alsalar şu ospinayı artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

boyko'ya verilen paralarla ospina alınmaz mıydı? hadi alınmazdı diyelim. 1 1,5 fazlaya kesin alınırdı. şu boykoya verilen paraları acıyorum. alsalar şu ospinayı artık.
Alınırdı da Wenger bırakmadı devre arasında.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Alınırdı da Wenger bırakmadı devre arasında.

yok onu biliyorum da, devre arası parayı elde tutup, sezon sonu ospinayı zorlamaktan bahsediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Bu bizim rakipleRin taraftarinin ortalama iqsu nedir arkadas, adamlar oguzhani gomuyor. Yahu gomulecekse en iyi biz gomeriz bknz. Ismail, tolga, mustafa

Çevrimdışı onder23

Bu bizim rakipleRin taraftarinin ortalama iqsu nedir arkadas, adamlar oguzhani gomuyor. Yahu gomulecekse en iyi biz gomeriz bknz. Ismail, tolga, mustafa
Keşke çek maçında hiç bjk li oynamasa.
Benim milli takımım da Beşiktaş

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doctore

Ozi nin etrafındaki adamlara bir bakın;

Arda; yarım sezon oynamamış, sezonun diğer yarısında da kadroya girememiş,
Selçuk; Bitik GS nin bitik futbolcusu. kendi taraftarı bile yuhlamış,
Caner; Pereira tarafından kesilmiş, bilmem kaç maç oynamamış
Ozan; bu mal a diyecek hiç birşey yok zaten...
Burak; çinde 3-5 maç oynamış, sırtı dönük sıfır, önüne top atacan da depar atacak ( tabi ofsaytta değilse )

bu adamların arasına İniesta yı koysan ne yapabilir???
şimdi bu renklilere soruyorum; -siz kim köpeksiniz olm Ozi yi gömüyorsunuz :)
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 11:11:42 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı TANERCAN

Şu iki sene ligi alır tr kupasını alır cl de yarı final yada UEFA da final ve kupayı alırsak su renklilerin kendilerini bir mok sanmasından kurtuluruz.

İnşallah Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek gitmez uzun yıllar

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Şu iki sene ligi alır tr kupasını alır cl de yarı final yada UEFA da final ve kupayı alırsak su renklilerin kendilerini bir mok sanmasından kurtuluruz.

İnşallah Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek gitmez uzun yıllar

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupadan once ligi domine etmemiz lazim, 3-4 sene gelene gidene cakarsak bu yeni nesil biraz duzelir. Biz nadasa yatmisken bunlarin popolari cok kalkmis, unutmuslar besiktasin ne buyuk tas oldugu ve ne buyuk tassli oldugunu. Kafalarina vura vura, yuzlerine vura vura ogretecegiz.

Hadi biz yasadik gorduk, travmalari da yasadik ama yeni nesil besiktaslilar daha cok travma ile buyudu, simdi biz donduk, meydan bos degil artik.

Çevrimdışı arda

Avrupadan once ligi domine etmemiz lazim, 3-4 sene gelene gidene cakarsak bu yeni nesil biraz duzelir. Biz nadasa yatmisken bunlarin popolari cok kalkmis, unutmuslar besiktasin ne buyuk tas oldugu ve ne buyuk tassli oldugunu. Kafalarina vura vura, yuzlerine vura vura ogretecegiz.

Hadi biz yasadik gorduk, travmalari da yasadik ama yeni nesil besiktaslilar daha cok travma ile buyudu, simdi biz donduk, meydan bos degil artik.

:claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı firewater

Ospinanın bu maçta kurtardığı pozisyonları bize toplamda 5maçta yakalıyor rakipler. Dolayısı ile Ospina bizde olsa ortalama 5maçta 1 bilemedin 2gol yer :D :D :D

Ah boyko ahhhhh elimizde patlamazsın umarım da alırız Ospinayı.

Çevrimdışı tangaz

http://www.transfermarkt.com.tr/luis-ibanez/profil/spieler/73623

bu çocuğun ismi geçiyor sol bek için herif hücumcu bek kelimesinin vücud bulmuş hali resmen  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

dostum şiir gibi yazmışsın gene on numara olmuş eline sağlık @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Kaleci antrenörü Alper Boğuşlu olacakmış büyük ihtimalle. Ospina alınmayacak demek ki. Muhtemelen Tolga Zengin 1.ci kalecimiz olur yine. Trabzonlu antrenör de geldi zaten tamamdır.

Çevrimdışı tangaz

Kaleci antrenörü Alper Boğuşlu olacakmış büyük ihtimalle. Ospina alınmayacak demek ki. Muhtemelen Tolga Zengin 1.ci kalecimiz olur yine. Trabzonlu antrenör de geldi zaten tamamdır.

ohh miss. desene tam "suyundan da koy" misali olmuş...

Çevrimdışı Berat

Bomba transfer.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaleci antrenörüyle ospinanın ne alakası var ospina gelecek dertler bitecek

Çevrimdışı 38life

Kaleci antrenörüyle ospinanın ne alakası var ospina gelecek dertler bitecek

Cordoba gelmeye hazırdı. Neden Kolombiyalı Cordobayi tercih etmediler de Trabzonlu Alperi tercih ettiler? Herşey net değil mi sence ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cordoba gelmeye hazırdı. Neden Kolombiyalı Cordobayi tercih etmediler de Trabzonlu Alperi tercih ettiler? Herşey net değil mi sence ?
İyimser düşünüyorum :) geçenlerde dediğim gibi ospina,n'kolou ve kolarovdan hiçbiri gelmez gelirse çok şaşırırım

Çevrimdışı mylife1903

Bizim mrmic hirvatistan milli takiminin kaleci antrenoru degil mi?
Onu getirseler. Senol gunese guvenim tam olsa da tiken tiken oluyorum boyle soylentilerden. Sonra noyer gelse kaleye gecip iki hatali gol yese, bin tane adam bulurum iste trabzon mafyasi kaleciyi iyi calistirmiyorlar, rakipler hakkinda yeterli bilgileri vermiyorlar, tolga oynasin diye, diyecek

Çevrimdışı Berat

Ntvspor'un flaş haberi, transferler Töre'ye bağlıymış  :evillol:

Günaydın.

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor'un flaş haberi, transferler Töre'ye bağlıymış  :evillol:

Günaydın.
Hadi canım...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hadi canım...
Payet inşallah 40 50 ye gidr de töreyi 20 m euroya satarız.

Çevrimdışı Berat

Para babalarını piste alalım.

Çevrimdışı Tolga

Benim de tek umudum bu artık yoksa Töre'yi satamayacağız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: