2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392495 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Atiba giderse yerine en uygun aday Mile Jedinak. Premier League gormus deneyimli, pas oyunumuza cok uygun, ustun fizik kalitesi ve maddi anlamda bizi zorlamayacak olmasi ile birlikte en uygun aday.
Atiba giderse yerini doldurabilecek  tek oyuncu var dünyada o da Pogba başkası olmaz :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

formalar çok kötü renkler uyumsuz beyaz formaya kırmızı vodafone olmuyo bi türlü orta yolu bulamadık,zaten vodafone için kırmızı forma çıkıyo niye diğer formalarda kırmızıda ısrar ediyolar anlamıyorum. içlerinde en güzeli kırmızı forma zaten ondada yaka uymamış beyaz olsa renkler birbirini tamamlarmış. Şahsen kırmızı formadaki şıklığı beyaz yada siyah formada görmek isterdim.
Yahu nasil kirmizi forma Vodafone icin cikariliyor :alala:

Sunu soylemeden once azicik düşününün veya araştırın , Bu Kirmizi formalarda mi Vodafone icin çıkarıldı ???

Tamam Vodafonenin kirmizi ambleminden vazgecmemesi benimde canimi sikiyor ama Kirmizi forma cikarmamizin Vodafone ile bir ilgisi yok kirmizi bizim 3.cu rengimiz ve taraftar seviyor :busted_cop: :busted_cop: @murat baltacı
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 08:37:50 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Beyaz forma böyle olsaydı ne derdiniz  :iblush:

yemin ediyorum bu forma orijinaline 10 basar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Ya gercekten anlamıyorum sonuna kadar da milliyetçi bir vatandas olarak soyluyorum bunu , Biz Formamiza Turk bayragi takmak zorundamiyiz ?

Ozellikle bizim takmamiz gerektigini dusunmuyorum ve bunu israrla soylemeye devam edecegim Bizim armamizin en orta yerinde var cunku , Ekstradan bayrak takmamiza gerek yok , Tasarim olarakda guzel durmuyor hem armada hemde armanin yaninda bayrak olunca birbirine karisiyor BENCE..
@Yunus Emre Dökmeci bunu konusmustuk, bence de formaya turk bayragi takilmamali bizim armamizda zaten her sezon var bayrak.
101. Yilda takilmadi ama o ayri bir vizyondu. Ydnin cifte kupali seZonunda ise takildi bayrak.
Hem kupayi hel ligi alinca imi bayrak mi takacagiz gibi efsane problemler cikabilir.

Kullanmasinlar bayragi ama kullanmazken bunun pr ini iyi yapsinlar rakipleri ezsinler

Çevrimdışı Berat

bu kavram biraz genelleme değilmi
senin beğenmemen kötümü yapar mesela beyaz kırmızıyı ben çok beğendim
siyah konusunda nötrüm üstte bakmak lazım beyaz üste giyildiğinde gayet iyi
duruyor. Her sene çıkan formaları burda birileri çıkar çok kötü diye tanımlar
bu iş zevk meselesi nasıl kötü diyebilirsiniz anlamıyorum neye göre kötü
yada senin zevkin bütün Beşiktaşlıların zevkimi yada kendi zevkini herkesden üstünmü görüyorsun @TWSS
ben beğenmedim de zevkime uygun değil de neden kötü deyip karalama yoluna gidiyorsun.

@Necmi ağabey, forumda "kendi" fikirlerimizi beyan ediyoruz. Genelleme yapmıyorum içimden geleni belirtiyorum.

Üstün görme meselesine nasıl vardın hiç bilmiyorum, karalama yoluna gitmiyorum Kartal Yuvası'na gidiyorum forma almaya.

Çevrimdışı tangaz

ismaili eleştirmekten sıkılmadı mı artık insanlar ? ismail yetersiz olabilir ama bu denli eleştirilmeyi ne kadar hakediyor ? yerli kontenjanına kimi yazacaksınız milli oyuncu olan ismail varken? bence de sorunlar var ismail konusunda ama şenol güneş herhalde 63 yaşında bir futbol profesörü olarak hele de böyle de bir ekip yakalamışken 3 yıl ardı ardına şampiyonluk yaşamayı senden benden az istemiyor olsa gerek. o zaman ismail diye bir başlık açılsın ismaeeeelll diye oradan rahatlasın bir kısmımız. burası genel konuların konuşulduğu bir forum kısmı diye biliyorum ..

ismaili eleştiri mevzuu kapatıldı kırmızı tabela sonrasında, şimdi ismaili yerli yersiz hatta "ismail topta kaptırmaz" boyutlarına varan ütopik, hayali övgü dolu mesajları tüm gün okumaktan sıkıldı insanlar... burası genel konulara dönmüş gibi dursa da başlık da transfer sezonu yazıyor transferi söz konusu ismail dahil herkes konuşulabiliyor olmalı, ismaeeeelll die özel muameleye gerek yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

mesela bu laf bana hangi mesajım bu ben sürekli defansı bütünüyle konuşurum
kaldıki iki gündür 23 kişilik şl kadrosuyla ilgili konuşuyorum ayrıca savunmak terbiyesizlik değildir
Beşiktaş forumunda her Beşiktaş oyuncusu yüceltilir. Ama Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusunu
aşağılamak hakaret etmek her zaman kırmızı noktadır ve karşılığı atılmaktır.
yani burda Beşiktaş oyuncusunu savunmak asla suç değildir. Tersine şu anda böyle bir eleştiri bir Beşiktaşlı tarafından yapılıyorsa
tuhaf karşılarım Beşiktaş forumunda Beşiktaşlı bir oyuncu savunulduğu için rahatsız olan bir Beşiktaşlı ilginç @tangaz
burda Beşiktaşlı oyuncular korunduğu için savunulduğu için övüldüğü için rahatsız olan sıkılan ziyaretciler girmesin
kimseyi buna zorlamıyoruz.

kimseye Beşiktaşlılığı öğretecek değiliz ama bu forumda Beşiktaş için belirledikleri Beşiktaşlı duruşunu korumak
yöneticilerin işidir.
forum kurallarında Beşiktaşlı oyuncuya küfür hakaret edemezsin alaycı ve aşağılayıcı konuşamazsın diye bir kural var
ama Beşiktaşlı oyuncuyu savunamazsın diye bir kural yok :)

hangi mesajım demişsin. mesela ismail topta kaptırmaz die bir cümlen geçiyor, teşbihte hata olmazmış buna kargalar bile gülerler bu mesajı ismailin menajeri yazmaya kalksa adamın eli titrer yazarken  :) terbiye konusuna gelince savunmak neden terbiyesizlik olsun ki? tıpkı eleştirmenin terbiyesizlik olmadığı gibi savunmak da değil! savunmak suç olmadığı gibi eleştirmek de suç değil! sıkılma konusu şu sen burada kalkıp kırmızı tabela asarken insanlar ama sustu ama uzaklaştı ismail mevzuu minimum düzeylere indi sonra sen herkese laf yetiştiricem ismaili savunucam dedikçe mevzuu uzadı da uzadı. konuyu kapatalım diyorsun sonra uzatan sen oluyorsun. sıkan detay bu. kimsenin kimseyi zorladığı yok foruma girsin die sevdiğimiz için giriyoruz ama forum yöneticisi de artık egolarından arınsın biraz karşı görüşleri de alsın değerlendirsin, mevcut yönetici (bu sen oluyorsun) değerlendirmekden ziyade kendi görüşünü dikta etmeye yönelik bir üslup içerisinde karşıt tezi çürütmek için uğraşıp duruyor. bunun adı ego tatminidir... Beşiktaşlı duruşunda demokratlık vardır böyle diktatorya vari bir üslup Beşiktaşlı duruşunda yoktur. Ne senin ne benim ne de bir başka üyenin Beşiktaşlılığını sorgulamak hiç bir insan evladına düşmez elbette ben buradaki her üyenin değerli bir Beşiktaşlı olduğundan eminim... forum kurallarına gelince elbetteki savunamazsın die bir kural yoktur ama savunacağım derken "ismail topta kaptırmaz" die ütopik, hayali cümlelerle var olmayanı varmış gibi göstermek de yoktur sanırım en azından Beşiktaşlılık duruşu bunu gerektirir. bizler olmayana evet var demeyen bireylerizdir...@Necmi

polemik oluşmasın die, şayet yanıt yazarsan cevap yazmayacağım bunu da lütfen saygısızlık olarak algılama...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

neden  son  8-9 senedir  armamizin ustunde  kartal amblemi  yok acaba  ? Ben bunu  merak ediyorum senelerdir ... Ayrica  GG - Ismail  karsilastirmasina  bir  katkida da  ben bulunayim: GG oyun  gorusu ve akli olarak  ISmail e  3  gomlek  ustun  gelir  ayrica  defanstaki kademe anlayisi  ve pozisyon  bilgisi de  Ismail ile karsilastirildiginda Cafu  olur... Onun  disinda  GG nin gol  vuruslari da iyidir. Ismailin GG  ile yarisacagi tek  nokta insan karakteridir ..     

10 numara tespit olmuş. kalemine sağlık  :claps: @yorgo_d(geodem)

Çevrimdışı tangaz

Ismaili zaten koruyan 3 kisi var emmi ohlu, hala oglu, dayasinin oglu ha bi de meneceri.
Ismailin ve pektemekin yerini dolduramiyorsak zaten kapatalim bu tukani hec oynamayalim yahu.

Ismail ve pektemek yeni turkiye lirasi alsin, diyen benim. Hadi bir kisi cikip bana izah etsin bu iki futbolxu neden euro aliyor, diye.

Pektemek zaten oynamiyor, yerinin dolmasi falan komik
Ismail zaten ruh gibi sahada varligi yoklugu bir.
Bu iki adami gondermek en az 2.5 milyon euro demek. 10 milyon lirA eski parayla cok. Yeni turkiye lirasiyla 10 milyon civari yani vodafone arenanin bir maclik hasilati.
Ismail konusu basit, ismail gidecek yerine biri herhangi bir sol bek gibi sol bek alinacak ve yedegi genc takimin sol beki olacak. Cok gerekirse tosic oynar. 
Yok oyle bulunmaz bir hint kumasi gibi anlatiyorki ismail. Yazma yazma, diye kendimi telkin ediyorum bazilari meydani bos buldu.

Ismail zaten besiktasin futbolcusu degil, transferi gundemde olan futbolcu.
Pektemek ise kimse kim mustafa bey iste, muhafazakar futbolcu kontejyanindan besiktasta yer isgal eden bir Eski golcu.
Yazik atiba 1 milyon aliyor euro.
SampiYonlar liginde oynayacagiz fAlan, kadro yazamiyoruZ, yok bilmem ne
Sampiyonlar liginde tamam herkes gruptan cikmak ister, bunu pektemek ve ismailsiZ basarma oranimiz pektemek ve ismaille basarma oranimizdAn 100 kat fazladir.
Ismail bugun besiktastN gitse alacagi en yuksek kontrat 800bin liradir. Takim zor bulur. Neden 5 milyon verelim, komisyoncusumusunuz bu herifin nedir?
Pektemek olayi tekrarlanacak. Pektemek en cok 1 milyona bulur takim.

Simdi forum yoneticileri kiziyor futbolcu falan degil, dedigimizde soyle izah edelim bu pektemek ve ismail besiktas kalibresinde futbolcu olmamakla beraber iyi futbolcu da degillerdir ve bu kadar paralari hak etmiyorlar.

tespit gibi tespit  :claps: formundasın dostum seyahat yaramış @mylife1903

Çevrimdışı tangaz

toyota gri formayı kimseye vermedim bende de efsane formalardan biridir ilk defa farklı renk kullandığımız formalardan birisidir) hala duruyor .. ondan önce farklı olankırmızı formamız vardı kırmızı beko forması 2000li yılarda. formalar birikti hep bir gün onlar da alır diye verdim dostlara çok dostumuz var sizlerinde aynı şekilde ) adama git al diyemiyorsun ki.. şimdi sadece evvelsi sezon beyaz forma var ortasında kırmızı vodafone yazan ve bu senenin siyah forması var. ayrıca yeni gelecek bebişlerime de aldığım infant formalar duruyor 2 çift , bjkstore da cocuk abi sen alacaksan al bunları sonra bulamazsın dedi) ikizlere aldım çok önceden ama arkadaşlar akrabalar da renk biçiyor onlara.. bebişler 2 haftaya geliyor Yüce Allahın izniyle..ben formalarını aldım ama arkadaşlardan ve kayınbiraderden yoğun baskı var; oğlana dokunmayız ama kız renkli olacak diye. o zaman foruma iş düşer bebişleri maça götürüyoruz ))

öncelikle sağlıklı bir doğum diliyorum Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. kızdan hiç korkma erkekler daha tehlikeli bu konuda kızlar için baba ne derse o. oğlanı maça götürdün mü yeter bu arada bir stadyum atmosferine biter o iş. kız konusunda en büyük sıkıntı forma almak oluyor. malum kızlar pembe rengine çok düşkün oluyorlar (benim kız geçen sene çok istiyordu  :lol:). bu noktada kırmızı forma iş görüyor beyaz da idare ediyor ama küçük bir kıza siyah formayı sevdirmek zor oluyor ben uzun uğraşlarla onu da sevdirdim :D benim kız şimdi 5 yaşında ve heryerde marşlar söylüyor evde okulda markette hatta tuvalette  :D bir keresinde markette renklilerin balonlarını görünce pis galatasaray die tezhürata başlamıştı  :kop:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

10 numara tespit olmuş. kalemine sağlık  :claps: @yorgo_d(geodem)
eyvallah  nacizane  kendi gorusumdur  elbet  ama  futbolcu  kalitesi  olarak  GG nin  Ismailin cok onunde  oldugunu  soyleyebilriiz .. Ismail  gercekten iyi niyetli  calisiyor  ama  potansiyeli  maalesef maximumda da hi olsa  GG nin formsuz  zamaninin dahi altinda  kalir  bence ... Dedigim gibi oyun akli  cok onemli  GG nin .. Orta saha  bile oynatilabilecek bir a dama .. Bence  tabi ! Saygilar  kardesim 
Yorgo

Çevrimdışı ozan062

Evet beyler 3.cu formada sizdi :busted_cop: :busted_cop:

3üde birbirinden kötü olmuş

yinede futbolcular bi giysinde öyle karar verelim:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

eyvallah  nacizane  kendi gorusumdur  elbet  ama  futbolcu  kalitesi  olarak  GG nin  Ismailin cok onunde  oldugunu  soyleyebilriiz .. Ismail  gercekten iyi niyetli  calisiyor  ama  potansiyeli  maalesef maximumda da hi olsa  GG nin formsuz  zamaninin dahi altinda  kalir  bence ... Dedigim gibi oyun akli  cok onemli  GG nin .. Orta saha  bile oynatilabilecek bir a dama .. Bence  tabi ! Saygilar  kardesim

haydi Feyyaz bir gol daha yaz demiştik golcü de yazmıştı...

Sol beke ise kimi alırsa alsınlar eyvallah. Ülke olarak İsmail’den bir sol bek yapma çabamız ne yazık ki başarısızlığa uğramıştır. Bu evladımızı biraz daha önlerde sağda-solda hatta ortada kullanabiliriz. Performansındaki değişikliği farketmemek mümkün değil. Dileriz kendisi de artık yapabileceği işlerin, yuvarlayabileceği topların peşinde koşar.  FEYYAZ UÇAR...

Çevrimdışı ozan062

ismail hakkında kafamda oluşan küçük bir detay var sizlerle paylaşayım bence kanınız ısınır..

o detay da sudur bu ismail denen arkadaş

bu sene 35 maça çıkmış

geçen sene 25 maça çıkmış

ondan önceki seneyse 8 ve ondan önceki senede 42..

şimdi göründüğü üzere 3 senelik performansında dalgalanma bol bakmayın geçen sene 25 maça çıkmıs ama ligde 12 defa yani sakatlık sebebiyle dogru duzgun piyasada yok..

ama bu sene futbolu unutmuşken tekrar hayata döndü ve gelecek sene belliki senol hocada baktı ben buna şekil veririm gereken özeni gösterip tekrardan vitrine sokarım bunu dedi

ve o sebeple ısrar ediyor yönetime yoksa serdarla ismail arasında bir fark görmüyorum biri gidiyorsa oburude kesin gitmeli çnk

Çevrimdışı tangaz

ismail hakkında kafamda oluşan küçük bir detay var sizlerle paylaşayım bence kanınız ısınır..

bu sene 35 maça çıkmış

şimdi göründüğü üzere 3 senelik performansında dalgalanma bol bakmayın geçen sene 25 maça çıkmıs ama ligde 12 defa yani sakatlık sebebiyle dogru duzgun piyasada yok..

ama bu sene futbolu unutmuşken tekrar hayata döndü ve gelecek sene belliki senol hocada baktı ben buna şekil veririm gereken özeni gösterip tekrardan vitrine sokarım bunu dedi

ve o sebeple ısrar ediyor yönetime yoksa serdarla ismail arasında bir fark görmüyorum biri gidiyorsa oburude kesin gitmeli çnk

ben öyle düşünmüyorum yerli oyuncu sınırı nedeniyle ve yerine alınabilecek yerli alternatifi olmaması nedeniyle elde tutulma çabası güdülüyor. şimdiye dek sözleşme imzalanmaması da sanırım fiyat nedeniyledir. ismail takımdaki rakamlar düzeyinde(1,5 M) para istiyordur yönetim de 1-1,1 max. veriyordur die tahmin ediyorum. ismaili değil Şenol Hoca, 10 tane üst düzey hoca gelse düzeltemez ondaki pozisyon hataları, ofsaytı bozmalar, adam kaçırmalar, ters kademe hataları, kolay çalım yeme, yediği çalım sonrası rakibi formasından çekme hataları düzeltilemez...

Çevrimdışı cisse557

Ben bunu çok beğenmiştim yaw keşke bu çıksaydı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Formalar beni hiç tatmin etmedi geçen 2 senedekiler çok daha iyiydi sanırım forma almayacağım beyaz forma kabus gibi olmuş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yerli futbolcu sınırlaması minimuma indirilmeli çöp statüsünde bir sürü adam yabancı olsa yarısını bile alamayacağı paraları alıyor...

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ozan062

ovv

Şenol Güneş'e teklif
Katar Ligi ekibi Al Sadd’dan teklif geldiği ortaya çıktı. Beşiktaş’la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 64 yaşındaki çalıştırıcıya, yıllığı 10 milyon Dolar’dan 2 senelik öneri geldiği bildirildi.

çok acayip oldum normalde avrupada başarı istiyorsak hocamız şenol güneş olursa birsey yapamayız diyenlerdenim fakat yinede böyle birşey konuşulunca bi tuhaf oldum hocayı sahipleniverdim n

benden çok az görülebilecek birseydir bu... esasında fener ve galatasaray kan kaybı yaşamasa gitsin derdim,, gitmesin diyorum çnk ligde inanılmaz avantajlıyız  çok erkenden şampiyonluğu ilan edebilme şansımız ve birkaç sene damga vurabiliriz gibime geliyor

bu fırsat kaçmamalı çnk en yakın rakibe 6-7 sene fark var sampiyonluk sayısında bunun kapanması için lide basarı sart

Çevrimdışı Berat

Basit, net ve gayet şık  :icool:

Çevrimdışı ozan062

ben öyle düşünmüyorum yerli oyuncu sınırı nedeniyle ve yerine alınabilecek yerli alternatifi olmaması nedeniyle elde tutulma çabası güdülüyor. şimdiye dek sözleşme imzalanmaması da sanırım fiyat nedeniyledir. ismail takımdaki rakamlar düzeyinde(1,5 M) para istiyordur yönetim de 1-1,1 max. veriyordur die tahmin ediyorum. ismaili değil Şenol Hoca, 10 tane üst düzey hoca gelse düzeltemez ondaki pozisyon hataları, ofsaytı bozmalar, adam kaçırmalar, ters kademe hataları, kolay çalım yeme, yediği çalım sonrası rakibi formasından çekme hataları düzeltilemez...

aslında bende öyle diyordum düzeltilemez hataları var ama

necip denen adamı bile hoca birsekilde düzeltebildiyse yani o baston yutmuş anormal vucut yapmış adam bile birşekilde işimize yarıyors bir tane bile insan burda onu eleştirmiyorsa ismail içinde neden olmasın sadece sıkıntı surada maaş için diretiyorsa ki ben menejeriyle sıkıntılı oldugunu okudum sürekli oyuncuda problem yok yani bu sebeple bir türlü sözlesme yapılmıyor, ha gönül ister o menejer sayesinde bizde kalmasın ama kalacaksada ne bileyim ısınalım biraz

ben pektemek için mesela hiçbir sekilde ısınamam..adama karşı anormal bir alerjim var onun hakkında cok agır konusurum çnk benim gibi içinde çok biriktiren var ona nefret buda tabiki oyuncunun itibarini zedeliyor insan bi  dönüp kendine bakar bi derler toplar amayok adam inatcı cıktı
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 11:07:42 ozan062 ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol hoca hiçbir
Yere gidemez seri şampiyonluklar gerekiyor önümüzdeki 5 senede 3 ve üstü ihtimali yüksek

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu sene 35 maça çıkmış

Ozan , Hocanın İsmail ile alakalı tespitlerinden , beklentilerinden dolayı İsmail'in kalmasını istiyor . Şenol Hoca eğitici, öğretici yanına , güveniyor . Zamanında büyük potansiyel olarak görülüp yeterli gelişim kaydedememiş İsmail'de de sonuç alabileceğini sanıyor hoca . İşte burada yanılıyor ve bu yanılgının bedelini hem hoca hem de bizler yani taraftarlar ödeyecek. Yetenekleri belli bir futbolcunun aşama kaydetmesi , seviye atlaması için önündeki bariyer mental bariyerdir. Oyuncu mental olarak ne kadar güçlüyse o bariyeri aşıp seviye atlayabiliyor. Misal Portekizli Ronaldo ile Quaresma'yı karşılaştıracak olursak Ronaldo mental olarak daha güçlüydü ve buna göre ikisinin de kariyerleri şekillendi.
7 yıldır takımda bulunan İsmail'in mental olarak ne durumda olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım. Şenol Hoca 7 yıldır bu takımda bulunan 27 yaşındaki İsmail'i mental olarak da geliştirebileceğini sanıyor . Bu gelişim doğumla başlayan ve çocuklukla beraber neredeyse tamamen şekillenen bir süreçtir. Sorun şu ki 27 yaşındaki İsmail için artık çok geç, imkansız ve hoca bu düşüncesini pratiğe koymak için İsmaille devam etmek niyetindeyse bunun bir bedeli de olacak ve hep beraber hepimiz ödeyeceğiz.
Şenol Hoca rekabet etsin diye kaleci alınsın istedi durum ortada .Şimdi de İsmail meselesi çıktı . Ama İsmail yedek kalacak demeyin . Yedek kalacak demek yıl boyunca yedek kulübesinde oturacak demek değildir .

Çevrimdışı Berat

Her gün ortaya saçmasapan haberler atılıyor. Bugün de piyango Şenol hocaya vurmuş.

Etiketler: