2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396813 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

quaresma artık portekizli sayılmaz :busted_cop:
o bizden biri oldu
:tabe: :tabe:

Adam her yerde Bizim taraftari anlatiyor

Her roportajda mutlu oldugunu asla pisman olmadığını anlatıyor Turkiyede yasamaktan Ailelesinin de cok memnun oldugunu söylüyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu arada Quaresma icin Porto ve Sportingin yani sira

Cinden 17m , Katardan da 15 m lik teklifler oldugu söyleniyor eger boyle bir teklif varsa Havaalindan en kral sekilde ugurlariz gelisinden daha kalabalik bir sekilde uğurlarız

Çevrimdışı tuncaboylu

Topali ne kadar begenmesem ve kazma olarak gorsemde Fenerin elinden almamiz Onlara buyu darbe indirecektir keza Gonülü almamizda oyle

Kadlec gitti , Alves gitti , Ba yi almak zorunda kalacaklar :lol: :evillol:

Birde üstüne biz Gg+ Topali alirsak dagilirlar :bandit:

Ba da gitti, zaten kiralık gelmişti.

Şu anda ellerinde sözleşmesi süren tek stoper Kjaer, hala Ben Arfa, Aatıf Şeyşu peşinde koşuyorlar.

Transferde sırf rakibi zayıflatmak için transfer yapmak mantıklı değildir, ama burada bir taşla 2-3 kuş vurulmuş olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cinden 17m , Katardan da 15 m lik teklifler oldugu söyleniyor eger boyle bir teklif varsa Havaalindan en kral sekilde ugurlariz gelisinden daha kalabalik bir sekilde uğurlarız
yok ya hikaye keşke olsa istanbula gelirim hava alanından ellerimle yollarım   :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

şampiyonlar liginde tolgay,ozi ve sosa orta sahası ile çıktığımızı düşündüm ve hemen vazgeçtim  :evillol:
Liverpoolü eledik Tolgay o gün sahanın en iyisiydi
orta saha pres top saklama hücuma verdiği katkı dikine oynama
liverpool ataklarını kesme. Tolgayda pres top saklama ikili mücadeleden yılmama
iyi top kullanma iyi şut atma direnç ve sertlik özellikleri var birde şenol hocanın elinde değerlendirmek lazım.

Şu anda ellerinde sözleşmesi süren tek stoper Kjaer, hala Ben Arfa, Aatıf Şeyşu peşinde koşuyorlar.

Transferde sırf rakibi zayıflatmak için transfer yapmak mantıklı değildir, ama burada bir taşla 2-3 kuş vurulmuş olacak.
Iste bu yuzden Ba yi tekrar kiralamak istiyorlar yda satin almak :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Liverpoolü eledik Tolgay o gün sahanın en iyisiydi
orta saha pres top saklama hücuma verdiği katkı dikine oynama
liverpool ataklarını kesme. Tolgayda pres top saklama ikili mücadeleden yılmama
iyi top kullanma iyi şut atma direnç ve sertlik özellikleri var birde şenol hocanın elinde değerlendirmek lazım.
Necmi abi tolgay kaliteli oyuncu bu net 30 32 metreden güzel bir şutu vardı o maçta çok güzel oynamıştı sosanın yerine oyuna girmişti benim yazdığım 3'lü perişan olur şampiyonlar liginde..

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle bir teklif olsa, Quaresma'yı bir daha havaalanında göremeyiz.  :lol: :lol:

Bizim başkan ona Fransa'dan doğrudan Çin'e ya da Katar uçak bileti alır, eşyalarını da kargoyla gönderir.

Çin teklifleri çok inandırıcı değil bu arada, tüm takımlar için söylüyorum. Çin'de sezon devam ediyor ve bizim yaz dönemi onların ara transfer dönemi olacak. Oradaki tüm takımların yabancı kontenjanı da dolu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Iste bu yuzden Ba yi tekrar kiralamak istiyorlar yda satin almak :lol:

Durun daha, bunlar iyi günleri.  :tabe:

Medyada hala Fenerbahçe'nin giden oyunculardan 12 milyon euro tasarruf ettiği haberi yapıyorlar, sanki gidenlerin yerlerine adam almayıp 16 kişiyle başlayacaklar sezona.

Çevrimiçi Necmi

zaten Topalın tek artısı bu olur ama diğer taraftan getirisi hiç olmayacak.
hatta kadroya bu fiyatlarla girerse götürdüğü çok şey olur. Bu riski almaya değmez
fenerdede fark yaratan bir oyuncu değil. sizin anlamadığınız adamlar zaten iki ön libero iki stoperle oynadılar
bu noktada sırıtmaması normal ama bizde tek başına koyduğunda dağılır orda
geçen sene fenerin defansı iyi değildi tek farkı çok fazla defansif özellikli oyuncuyla oynadı
iki stoper önüne iki ön libero onun önünede ozanla oynadı adamlar :ebebe:
sonrada az gol yedik diye mutlu oldular bence bu oyun şamplonuyla fazla bile yemişler.

Öyle bir teklif olsa, Quaresma'yı bir daha havaalanında göremeyiz.  :lol: :lol:

Bizim başkan ona Fransa'dan doğrudan Çin'e ya da Katar uçak bileti alır, eşyalarını da kargoyla gönderir.

Çin teklifleri çok inandırıcı değil bu arada, tüm takımlar için söylüyorum. Çin'de sezon devam ediyor ve bizim yaz dönemi onların ara transfer dönemi olacak. Oradaki tüm takımların yabancı kontenjanı da dolu.
Katardan gelsin teklif oda olumlu :evillol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolgay'dan yeni bir Atiba yaratmaya çalışmak defansif anlamda verim alamayacağımız gibi Tolgay'ın özellikle ofansif meziyetlerini törpüler . Ne  hoca ne yönetim böyle bir riskin altına girer zaten . Necipten 8 numara yaratmak ne kadar saçma ise Tolgay'dan da 6 numara yaratmaya çalışmak o kadar saçma .
Atiba giderse Mehmet Topal tipinde oyuncudan da sistemimizde yeterli verim almayız. Topal, oyunu soğutup set oyunuyla sonuca gitmeye odaklı takımlarda daha etkili. Beşiktaş'ın ön liberosu oyun görüşü , oyunu doğru okuyup yönlendirmek gibi konularda da üst seviyede olmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

hatta kadroya bu fiyatlarla girerse götürdüğü çok şey olur. Bu riski almaya değmez
fenerdede fark yaratan bir oyuncu değil. sizin anlamadığınız adamlar zaten iki ön libero iki stoperle oynadılar
geçen sene fenerin defansı iyi değildi tek farkı çok fazla defansif özellikli oyuncuyla oynadı
sonrada az gol yedik diye mutlu oldular bence bu oyun şamplonuyla fazla bile yemişler.

Abi Mehmet Topal önümüzdeki sene Fenerbahçe için epey önemli bir rol oynayabilir. Meireles gitti, stoperleri yok, Ozan Tufan biraz daha semirirse kurban bayramında kesmesinler diye evde saklanmak zorunda kalacak.

Yani Mehmet Topal ve Gökhan Gönül (bize gelmeseler bile) başka takıma giderlerse, o kadar zayıf ve alternatifsiz bir kadro kalacak ki ellerinde.

Fenerde Fark yaratti abi yaratmadi degil

2 hatta zaman zaman 3 on libero ile oynadilar ama ellerindeki en iyi on libero ve orata sahayi toparlayan libero Topaldi

Ozan da Sosuza da Topaldan daha kotu , Topalsiz 2-3 maca ciktilar ve o maclarda dagildilar

Ha tabi bu Topalin ALTINI CIZEREK SOYLUYORUM Bana gore kotu futbolcu oldugu ve bizim takima iygun olmadığı gercegini değiştirmiyor kesinlikle istemiyorum Topali

Zaten elimizde iki tane Topal tarzi Libero var bir Ucuncusune gerek yok :ok:

Çevrimiçi Koa_lAA

Tolgay'dan yeni bir Atiba yaratmaya çalışmak defansif anlamda verim alamayacağımız gibi Tolgay'ın özellikle ofansif meziyetlerini törpüler . Ne  hoca ne yönetim böyle bir riskin altına girer zaten . Necipten 8 numara yaratmak ne kadar saçma ise Tolgay'dan da 6 numara yaratmaya çalışmak o kadar saçma .
Atiba giderse Mehmet Topal tipinde oyuncudan da sistemimizde yeterli verim almayız. Topal, oyunu soğutup set oyunuyla sonuca gitmeye odaklı takımlarda daha etkili. Beşiktaş'ın ön liberosu oyun görüşü , oyunu doğru okuyup yönlendirmek gibi konularda da üst seviyede olmalı.

velhasılıkelam veloso demek istemiş gibisin :)

Çevrimiçi Necmi

Durun daha, bunlar iyi günleri.  :tabe:

Medyada hala Fenerbahçe'nin giden oyunculardan 12 milyon euro tasarruf ettiği haberi yapıyorlar, sanki gidenlerin yerlerine adam almayıp 16 kişiyle başlayacaklar sezona.
adamların on tane oyuncu almak gibi bir mecburiyetleri var :D
kelle başı bir versen anadolu topçusuna 10 M € eder. daha nani ve RVP de gider büyük ihtimal.
bu takım seneye üstte tutulabilmek için hakemlerin çok çabalaması gerekecek öyle on kişilik
rakibe birde penaltı alarak oynamak yetmez bu sefer rakiplerin 9 kişi kalması birde en az iki penaltı çalmaları
gerekecek :bandit:
önümüzdeki sene hakemlerinde marka değeri çok düşecek zaten yerlerdeydi  :bandit:

Iste tamda bu yüzden istemiyorum Topali :claps:

ÇOK NET :busted_cop:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz isteriz de Veloso gelmek ister mi ya da yönetim bunun için çabalar mı bilemeyiz :)
Veloso , Atiba'nın gitmesi durumunda nokta atışı gibi olur

kelle başı bir versen anadolu topçusuna 10 M € eder. daha nani ve RVP de gider büyük ihtimal.
bu takım seneye üstte tutulabilmek için hakemlerin çok çabalaması gerekecek öyle on kişilik
rakibe birde penaltı alarak oynamak yetmez bu sefer rakiplerin 9 kişi kalması birde en az iki penaltı çalmaları
önümüzdeki sene hakemlerinde marka değeri çok düşecek zaten yerlerdeydi  :bandit:
+Pereira da var :ishock: :ishock:

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha ellerinde yüksek maaş alıp satamadıkları Emenike, 2 senedir 2 maç yapabilmiş Salih Uçan gibi adamlar var.  :)

Ayrıca Nani ve RVP'nin ellerinde patlama ihtimali de az değil, o maaşı Avrupa'dan hiç bir kulüp vermez onlara. Arap yarımadasında bile o maaşı verecek takım bulmaları çok zor.

Es kaza bir alıcı bulabilseler bile Çin'den falan, ikisinden alacakları toplam bonservis 5-6 milyon euro'yu geçmeyecektir.

Çevrimiçi COB

BTD ye göre Adnan Januzaj a teklif yapmişiz kiralik olarak. Opsiyonuyla beraber.

Töre'nin yerine en fazla istedigim futbolcuydu.  Şenol hoca onu tekrar A class kivamina getirir.

Çevrimdışı Zafer55

Bir tek ben görmüyorum forumun genelinin durumu bu. 2.lig düzeyinde topçu demek aşağılamak değil, tespit. Bu da benim görüşüm. Kimse hakkında görüş belirtmeyeceksek kapatalım burayı gitsin, Benim Sosa'yı, Oğuzhan'ı, Atiba'yı gömdüğümü gördünüz mü. Hatta çoğu kişi Veli için Bilic zamanında bile olumsuz görüş bildirirken inanılmaz temposu yüzünden üst düzeye bir futbolcuya evrilmesini gurula takip etmiştim, 2 kişilik oynuyordu nerdeyse ama yaşadığı sakatlıklar onu gerçekten çok ama çok geriye götürdü. Zamanla kimin haklı kimin haksız olduğu ortaya çıkar, keşke eski düzeyine gelebilse ama hiç sanmıyorum Süper lig düzeyinde bir seviyeye ulaşabileceğini.
Yani Beşiktaş 11 i veya 18 i hatta zorlarsam 28 kişilik kadrosu için uygun görmemenizi anlayabilirm de süper lig düzeyi nedir Allah aşkına.
Forum genelinin sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum.Yalnız şöyle bir durum var ki : forum da bir grup arkadaş takımımızda beğenmediği oyuncularla ilgili görüşlerini bazen bıktıracak sıklıkta yazıya döküyorlar.Aralarında paslaşıyorlar.Bu da sayfalarda epeyce yer kaplıyor.Sonrada sizin düşündüğünüz gibi bu forumun genel görüşüymüş izlenimi çıkıyor.Zannediyorum ki benim gibi başkalarıda bazı uçuk! yorumlara cevap yazmak istemiyor.Ama bu Veli nin 2.lig topçusu olduğu görüşüne katıldıklarını da göstermez.

Çevrimiçi Koa_lAA

Biz isteriz de Veloso gelmek ister mi ya da yönetim bunun için çabalar mı bilemeyiz :)
Veloso , Atiba'nın gitmesi durumunda nokta atışı gibi olur

6 aydır yazıyorum.. fezaya mesaj yolluyorum veloso veloso diye ama uzay boşluğunda kaybolacak gibi...

bundan 20 yıl sonra astronotlar mars yakınında geçmişten bir mesaj duyduk... veloso veloso diyodu derlerse bilinki o mesajı ben attım :D

tam şenol güneş lik adam ama işte zor.. gelmez gibi.. terör de çok etkiler düşüncesini kanımca.. sonuç.. veloso veloso..

Çevrimdışı Tolga

BTD ye göre Adnan Januzaj a teklif yapmişiz kiralik olarak. Opsiyonuyla beraber.

Töre'nin yerine en fazla istedigim futbolcuydu.  Şenol hoca onu tekrar A class kivamina getirir.
Risk alınabilecek bir oyuncu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: