en büyük fark topsuz oyunda defansif olarak da güçlü değil tolgay daha ne olsun atibayı canlı izleyince o kadar beğendim ki anlatamam sana...
tabi biz biliç döneminde bunu söylerken kıyamet kopuyordu
tripoli maçında takım mükemmel oynarken atiba kırmızı gördü takım bir anda dağıldı
sahadaki maçı çıplak gözle izlerken farkı o kadar net görüyorsunki tv de bunların hiç birini
farkedemiyor insan. Olcay konusundada anlaşamıyoruz ya bu nedenle

Atiba öyle bir oyuncuki bazen insan sahada iki üç tane atiba var sanıyor.
oyunun her hangi bir 3-4 dakikasını al atibayı incele sol bekte görürsün sağ bekte görürsün stoperde görürsün
orta sahada görürsün ceza yayında hücumda görürsün ve bu doksan dakika böyle devam eder.
Ama Atiba giderse yerine gelecek oyuncuda kim gelirse gelsin bunları aramayın boşuna
öyle bir oyuncu profiline rastlamadım ben kimse bu şekilde yerini dolduramaz o nedenle değerlendirmeyi bu şekilde
yapmayın Tolgay daha çok 8 numara ama elimizde 6 numara oynayabilecek tek oyuncu
ve kesinlikle devşirilebilir. Kesinlikle hücumu düşündüğü ve öne aktığı doğru ama aslında bu sene atibada öyleydi

ağırlıkla karşılamayı stoperlere bırakmıştı daha çok sekiz gibi oynadı bu seneki stoper performansımız
zaten atibanın önde oynama isteğinden kaynaklıydı izleyin bir kaç maçı ne demek istediğimi anlarsınız
o nedenle bu sene yerini Tolgay doldurur diyorum ama ekliyorum stoper kalitemiz bu oyunla çok daha
iyi olmak zorunda sonucuda çok can yakan bir takım oluruz. birde bu sene olmayan bir şey daha gelir
uzaktan şut atma yetisi kazanır takım bu sene onun eksikliğini çok yaşadık.
tekrar ediyorum şu anki kadro yapımızla değil gelecek iki iyi stoperle olur bu