2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396527 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Atiba = Tolgay + Necip + Veli
Bu üçlüyü küçümsemek için söylemiyorum, ama üçündende birşeyler vardı Atiba da. Yerini bu Bir oyuncuyla dolduramayız.  Ya iyi bir ön libero gelir, yada Sosa/Oğuzhan ikilisinden biri yedek oynar.

İyi bir önlibero bile gelse, diğer oyuncuların yükü ve sorumluluğu artacaktır
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

topal + yabancı(veloso) atiba gidince yapılacak olan bu olmalı..

Bence Topalla anlaştılar atiba o yüzden gidiyor
Topal 2.25 m € +mac basi aliyor biz o paralari verirmiyiz ??

Neresinden bakarsan bak Kulliyen ZARAR bir transfer olur ins yönetim böyle bir hata yapmaz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Emre Mor bir sonraki transferi gerçekleştiğinde Dortmundda toplam 3 maça çıkmış olarak transfer olacak. Yazık etti kendisine...

Çevrimdışı tuncaboylu

Eslem olmaz bir kere daha çok 8 numara oyuncusu o ve ben onda bir ışık göremedim.
tabi ışık göremedim derken bir ozan seviyesinde olur. Ben veli için geçici çözüm olarak düşünüyorum
eslem olsa bile geleceğe çözümdür aynı şey değil bu. Veli Topaldan farklı değil topal fark yaratmazken
ve daha pahalı bir oyuncuyken nasıl bir ekonomi yaratabiliriz anlamadım hem veli hem atibayı gönderip
yerlerini Topallamı dolduracaksın Topal ikisinin toplamından daha iyi bir oyuncumu Topal dediğiniz adam
on metre karede oynayan biri iki stoperin arasında üçüncü stoper gibi duruyor. Atiba nere topal nere
yakınından bile geçme ihtimali yok. Atiba gidince yerini topalla dolduracağız demek takımı geriye
götürmektir o zaman elindeki veliyle doldur veli ne kadar olmazsa topalda o kadar olmaz.
Topala vereceğin parayla iyi bir yabancı alabilirsin topalı fenerden ucuza kopartacağınızı sanmayın
fener aslında topalı gözden çıkartmıyor iyi bir yabancıya o parayı versen sorun olmaz ama topala verirsen
takımdaki bütün dengeleri bozarsın. yabancı alırsın Velide onu yedekler yoksa ha topala vermişsin o parayı
yada veliyi tutmuşsun elinde hiç bir fark yok. Fener topala 2.750 veriyor sen daha fazlasını vereceksin birde
üstüne imza parası senelik olur 3.5 şaka gibi bir rakam bu gomez oynuyor o paraya topal kimki.
Gerçekci bakmak lazım olaylara

Abi şöyle: Topal'la Veli arasında oyun ve kalite anlamında çok fark olmasa bile, Veli 1.5 sene futboldan uzak kalmışken Mehmet bu süreyi dolu dolu ve verimli geçirdi.

Ayrıca Mehmet'in kafa topu hakimiyeti artısı var, bu bizim için önemli. Şenol Güneş'in duran top organizasyonlarıyla Mehmet en az 4-5 gol bulabilir bir sezonda, bunu Veli'den alamazsın.

Bir kere Atiba-Veli gidip Mehmet Topal gelse 2 milyon maaş + 2 milyon imza parasına alırsak, ekonomik olarak en az 6-7 milyon euro karımız olur. Ayrıca Veli geçen sene 1 maç oynadı ve Atiba 33 yaşındaydı. Seneye Mehmet Topal'dan bu ikisinin toplamı kadar katkı vermesi mantıklı, çünkü Veli'siz de oluyormuş.

Eslem olmasa bile, oraya bir de proje transferi yapılabilir Kuzey ülkelerinden. 750-800 bin euro'ya İzlanda'dan bir ön libero getiririz, Necip'le Topal'ın arkasında geliştiririz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Neresinden bakarsan bak Kulliyen ZARAR bir transfer olur ins yönetim böyle bir hata yapmaz
azizin dediğiine göre 2.5 m euro + 10 bin maç başını kabul etmemiş 2.6 m euro +20 bin maç başı istiyormuş kısacası senelik 3.5 m euro çok yüksek bedel...

Çevrimdışı ozan062

Emre Mor bir sonraki transferi gerçekleştiğinde Dortmundda toplam 3 maça çıkmış olarak transfer olacak. Yazık etti kendisine...

niye öyle diyorsun,, dortmund satın alır bize kiralar zaten kiralanması sart bu seviyede almanyada birşey yapamaz bana göre...

ha emreyi beğendiğimi söyleyemem ama oyun içindeki ahlakı yüksek oda tam bizim takıma uyan bir detay hem yeteneklide pas oyununa ayak uydurur alın size olcayın yeteneklisi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Ben Veliyi bu sezon degil Geldigi gunden beri begenmiyorum zaten bu takimin oyuncusu asla degil

Veli ve Topal ayni tip oyuncu ve ben her ikisini de begenmiyorum

Çevrimdışı MrtBlgc

Dortmund genç oyuncuları oynatmayı sever ya, niye 3 maç oynasın. M. City mi orası? 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

1.7 milyon euro maaş + 2 milyon imza parasına alınabilir. Maaş dengelerini bozmaz, Atiba'dan gelen bonservisin yarısına yeri dolmuş olur.

Çevrimdışı Tolga

topal + yabancı(veloso) atiba gidince yapılacak olan bu olmalı..

Bence Topalla anlaştılar atiba o yüzden gidiyor
Topal'ın maliyeti önemli.

Çok maliyetli olmayacaksa bence de alınmasında yarar var. Tabi şöyle bir Veloso da yanında iyi giderdi :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

1.7 milyon euro maaş + 2 milyon imza parasına alınabilir. Maaş dengelerini bozmaz, Atiba'dan gelen bonservisin yarısına yeri dolmuş olur.
Anlamadigin konu şu : Adam 2.25 m Garanti para + Mac basi 10 bin € aliyor ve begenmiyor 2.6 m + Mac basi 20 bin € istiyor ve sen bu adami 1.7 m ye almaktan bahsediyorsun :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Topal'ın maliyeti önemli.

Çok maliyetli olmayacaksa bence de alınmasında yarar var. Tabi şöyle bir Veloso da yanında iyi giderdi :bandit:

Bir takıma 2 Portekizli fazla.  :bandit:

Veloso gelecekse Quaresma satılmalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA: Emre Mor, Borussia Dortmund'la görüşmeler yapmak üzere milli takım kampından ayrıldı.

SON DAKİKA: Emre Mor, Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

ilgilendiğimiz oyuncu olduğu için buraya yazıyorum.

Ayrica Topal Atibanin birak yerini doldurmayi Ceyregi bile olamaz

Topal , Veli kalibresinde bir oyuncu Atiba kalibresinde asla degil olamazda

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

SON DAKİKA: Emre Mor, Borussia Dortmund'la görüşmeler yapmak üzere milli takım kampından ayrıldı.

SON DAKİKA: Emre Mor, Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

ilgilendiğimiz oyuncu olduğu için buraya yazıyorum.
hayırlısı  panpa :evillol:

Katilmiyorum Veloso fark yaratir

Bu arada oğuzhanın piyasa değeri 9.5 milyon €'dan 14 milyon €'ya gelmiş.

Ben Euro 2016'dan sonra bu rakamları görür diyordum.Euro 2016'dan sonra 15-16 milyon €'lara çıkar o zaman.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada oğuzhanın piyasa değeri 9.5 milyon €'dan 14 milyon €'ya gelmiş.

Ben Euro 2016'dan sonra bu rakamları görür diyordum.Euro 2016'dan sonra 15-16 milyon €'lara çıkar o zaman.

süper süper ben daha bugün baktım 9.5 idi ne ara yükselmiş  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlamadigin konu şu : Adam 2.25 m Garanti para + Mac basi 10 bin € aliyor ve begenmiyor 2.6 m + Mac basi 20 bin € istiyor ve sen bu adami 1.7 m ye almaktan bahsediyorsun :alala:

Anlatamadığım konu şu:
1- İmza parası olarak 2 milyon euro nakit para vermek, o parayı 4 seneye yaymaktan daha etkili bir tekliftir.
2- İlaveten Fenerbahçe maç başına 10 bin euro teklif ederken, sen 20 bin euro teklif edersen, her sene 400 bin euro fazla teklif etmiş olursun.

3 senelik sözleşmede 1.7 milyon maaş + 20 bin euro maç başı + 2 milyon euro imza parası, Fenerbahçe'nin teklifinden daha kötü değil yani.

İlaveten ben Topal ve Gönül gibi adamların Aziz'in saçmalıklarından bunaldıklarını düşünüyorum, eşdeğer bir teklifte bizi seçmeleri sürpriz olmayacaktır.

Çevrimdışı Kalyoncu

Aynen katılıyorum. Bugün Atiba takımda kalsa Necip ve Tolgay varken Veli kendisine kadroda yer bulabilir mi? Önemli olan nokta bu. Veli gibi çok ağır bir sakatlık geçirmiş birisine güvenmektense Eslem'in kullanılmasının daha mantıklı olacağı görüşündeyim.
Eslemde çok ağır sakatlık geçirdi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Veloso öyle sorun yaratacak bir oyuncu değil.

Geçmiş dönemlerde yaşadığımız kötü anılar her zaman tekerrür edecek diye birşey yok :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Boyko'da 4.75'den 2.5 milyon €'ya düşmüş.

Çevrimiçi Necmi

en büyük fark topsuz oyunda defansif olarak da güçlü değil tolgay daha ne olsun atibayı canlı izleyince o kadar beğendim ki anlatamam sana...
tabi biz biliç döneminde bunu söylerken kıyamet kopuyordu
tripoli maçında takım mükemmel oynarken atiba kırmızı gördü takım bir anda dağıldı
sahadaki maçı çıplak gözle izlerken farkı o kadar net görüyorsunki tv de bunların hiç birini
farkedemiyor insan. Olcay konusundada anlaşamıyoruz ya bu nedenle :)
Atiba öyle bir oyuncuki bazen insan sahada iki üç tane atiba var sanıyor.
oyunun her hangi bir 3-4 dakikasını al atibayı incele sol bekte görürsün sağ bekte görürsün stoperde görürsün
orta sahada görürsün ceza yayında hücumda görürsün ve bu doksan dakika böyle devam eder.
Ama Atiba giderse yerine gelecek oyuncuda kim gelirse gelsin bunları aramayın boşuna
öyle bir oyuncu profiline rastlamadım ben kimse bu şekilde yerini dolduramaz o nedenle değerlendirmeyi bu şekilde
yapmayın Tolgay daha çok 8 numara ama elimizde 6 numara oynayabilecek tek oyuncu
ve kesinlikle devşirilebilir. Kesinlikle hücumu düşündüğü ve öne aktığı doğru ama aslında bu sene atibada öyleydi :)
ağırlıkla karşılamayı stoperlere bırakmıştı daha çok sekiz gibi oynadı bu seneki stoper performansımız
zaten atibanın önde oynama isteğinden kaynaklıydı izleyin bir kaç maçı ne demek istediğimi anlarsınız
o nedenle bu sene yerini Tolgay doldurur diyorum ama ekliyorum stoper kalitemiz bu oyunla çok daha
iyi olmak zorunda sonucuda çok can yakan bir takım oluruz. birde bu sene olmayan bir şey daha gelir
uzaktan şut atma yetisi kazanır takım bu sene onun eksikliğini çok yaşadık.
tekrar ediyorum şu anki kadro yapımızla değil gelecek iki iyi stoperle olur bu

Veloso öyle sorun yaratacak bir oyuncu değil.

Geçmiş dönemlerde yaşadığımız kötü anılar her zaman tekerrür edecek diye birşey yok :D
Topali ne kadar begenmesem ve kazma olarak gorsemde Fenerin elinden almamiz Onlara buyu darbe indirecektir keza Gonülü almamizda oyle

Kadlec gitti , Alves gitti , Ba yi almak zorunda kalacaklar :lol: :evillol:

Birde üstüne biz Gg+ Topali alirsak dagilirlar :bandit:

Çevrimiçi Necmi

quaresma artık portekizli sayılmaz :busted_cop:
o bizden biri oldu

Etiketler: