2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394036 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yani Beşiktaş 11 i veya 18 i hatta zorlarsam 28 kişilik kadrosu için uygun görmemenizi anlayabilirm de süper lig düzeyi nedir Allah aşkına.
Forum genelinin sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum.Yalnız şöyle bir durum var ki : forum da bir grup arkadaş takımımızda beğenmediği oyuncularla ilgili görüşlerini bazen bıktıracak sıklıkta yazıya döküyorlar.Aralarında paslaşıyorlar.Bu da sayfalarda epeyce yer kaplıyor.Sonrada sizin düşündüğünüz gibi bu forumun genel görüşüymüş izlenimi çıkıyor.Zannediyorum ki benim gibi başkalarıda bazı uçuk! yorumlara cevap yazmak istemiyor.Ama bu Veli nin 2.lig topçusu olduğu görüşüne katıldıklarını da göstermez.
Veli'yi seviyorum ben, karakter olarak düzgün bir adam ama bu bizim oyuncumuz diye onun artık iyi bir topçu olmadığı gerçeğini değiştirmiyor benim adıma. Sonuçta bunlar profesyonel insanlar. Veli 1 sene hiç maç yapmayıp 1,4 milyon euro para aldı ve dönüşünde hiç katkı veremedi. Ben bu oyuncuyu eleştirmeyip napacağım? Anket yapalım bakalım Veli'yi kaç kişiyi önümüzdeki sene takımda görmek ister.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

https://twitter.com/umex/status/740155885503303681

Burada yazandan sonra btd nin kendi haberi gibi sunması ilginç
Sizin takdiriniz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Risk alınabilecek bir oyuncu.
Potansiyeli yüksek ve Şenol hoca faktörü birleşince güzel iş yapar  :evillol: Tabi karakterli ve çalışmayı seviyorsa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

15 gol sayısını yakalayabilir iyi olur...

Çevrimiçi COB

Kesinlikle. Yaşi genç, tutarsa ilerde çok astronomik fiyatlara satariz.

Çevrimdışı Tolga

Potansiyeli yüksek ve Şenol hoca faktörü birleşince güzel iş yapar  :evillol: Tabi karakterli ve çalışmayı seviyorsa  :tabe:
15 gol sayısını yakalayabilir iyi olur...
Potansiyeli gerçekten oldukça yüksek bir oyuncu alınırsa faydalı olabileceğini düşünüyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Fenerde Fark yaratti abi yaratmadi degil

2 hatta zaman zaman 3 on libero ile oynadilar ama ellerindeki en iyi on libero ve orata sahayi toparlayan libero Topaldi

Ozan da Sosuza da Topaldan daha kotu , Topalsiz 2-3 maca ciktilar ve o maclarda dagildilar

Ha tabi bu Topalin ALTINI CIZEREK SOYLUYORUM Bana gore kotu futbolcu oldugu ve bizim takima iygun olmadığı gercegini değiştirmiyor kesinlikle istemiyorum Topali

Zaten elimizde iki tane Topal tarzi Libero var bir Ucuncusune gerek yok :ok:
üç ön libero oynarsan fark yaratırsın ama düşünsene orda üç kişiyle yaptığı işi bizde tek başına yapmaya
çalışacak daha ilk maçta bir yerlerini dağıtır :busted_cop:
şunu kesinlikle iddia ediyorum fenerin geçen seneki kadrosundan bizim onbire yazılacak oyuncu yok kesinlikle
belki kjaer bir tek stoper olarak bizde oynayabilir.
Gomez = RVP
Cenk =Fernandao
Quaresma = Volkan
Olcay = Alper
Sosa = Diego
Ozi = Ozan
Topal = Atiba
Beck = GG
ismail = hak
Tolga = Volkan

Çevrimdışı tuncaboylu

Veli'yi seviyorum ben, karakter olarak düzgün bir adam ama bu bizim oyuncumuz diye onun artık iyi bir topçu olmadığı gerçeğini değiştirmiyor benim adıma. Sonuçta bunlar profesyonel insanlar. Veli 1 sene hiç maç yapmayıp 1,4 milyon euro para aldı ve dönüşünde hiç katkı veremedi. Ben bu oyuncuyu eleştirmeyip napacağım? Anket yapalım bakalım Veli'yi kaç kişiyi önümüzdeki sene takımda görmek ister.

Esasen çoğu kişi Veli'den memnun değil.

Ama tahminimce sen "2. lig topçusu" tabirini kullanınca tepki topladı. Yoksa sakatlıktan çıkmış Veli bile Türkiye'de ilk 6 sıra altındaki her takımda ilk 11 oyuncusu olarak kullanılır.

Çevrimdışı Bishamon

Depay'ı kiralayalım bence bizim taraftar çok sever  :D

Çevrimdışı TANERCAN

https://twitter.com/umex/status/740155885503303681

Burada yazandan sonra btd nin kendi haberi gibi sunması ilginç
Sizin takdiriniz
Twitter açıp tüm futbolcular için iki cümle yazacağım.  O topçulardan birisiyle ilgilenirsek daha sonra farklı kaynaklar yazdığından hepsi benden mi alıp mı sunmuş oluyor?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

BTD ye göre Adnan Januzaj a teklif yapmişiz kiralik olarak. Opsiyonuyla beraber.

Töre'nin yerine en fazla istedigim futbolcuydu.  Şenol hoca onu tekrar A class kivamina getirir.

Umarım opsiyon çok yüksek olmasın da, önümüzdeki transfer sezonunu da Adnan Januzaj'ı meze yaparak geçirmeyiz.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Beyler alex song hakkındaki düşünceleriniz nedir?? Gs ile adı anılıyor biz beden ilgilenmiyoruz

Çevrimdışı Yado

Atiba 33 yaşında ve üst seviye performansla oynadı.
ama seneye 34 olacak diğer taraftan iki iyi stoper önünde
gene iyi performans gösterir. Bizde iki sene daha iyi seviyede kalırdı.
Saygı göstermek gerekiyor gitmek istiyorsa kulüp ona her türlü kolaylığı
göstermeli bunu hak etti. Keşke her oyuncumuzu böyle üzülerek göndersek.
Atiba kendi istemediği sürece bu takımda emekli olur. Zaten vermemek için uğraşıyorlar.
Her oyuncu EPL de oynamak ister ve Atibanın başka da bir şansı olmayacak.
Farkındaysanız artık giden oyuncularımıza üzülüyoruz. Ama sirkülasyon olmak
zorunda gelişmenin en önemli gereğidir bu içinizdeki korku hep geçmişten kalma
artık bunu üzerinizden atın Beşiktaşa iyi oyuncular geliyor. Gidenin yeri daha iyisiyle doluyor.
durağan kalmak doğru değil bir süre sonra geriye gitmeye başlarsın. Bu takımdan
gitmeyecek oyuncu yok artık çıta her daim yukarıya taşınmak zorunda yeterki bunu
takımın bünyesini bozmadan yapmak. Sosa ve Ozi Olcay gitmediği sürecede bu takımın
bünyesi bozulmaz. Atiba sarsar ama göbek korunursa atibanın yerine gelecek olanı adapte
edebiliriz esas sıkıntı Atibayla birlikte ozi veya sosa giderse olurdu. Ben Atibanın yerine Leiva
gelirse buna fit olurum çıtayı bir tık daha yükseltmiş oluruz.

Abi birde şu durum var .

Üzülerek gönderdiğimiz Takımımızın iyi oyuncuları iyi kontratlarla iyi yerlere gidiyorlar, Takımımızın birçok oyuncusu üst düzey takımların radarında ve takip edilen bir takım olduk .

Artık buraya seviye atlamak isteyen hedefleri olan oyuncuları getirmek daha kolaylaştı diye düşünüyorum. Bence bu tarz hamleler geniş perspektifte bakarsak oldukça olumlu.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Bishamon

Beyler alex song hakkındaki düşünceleriniz nedir?? Gs ile adı anılıyor biz beden ilgilenmiyoruz

Şikecilere yakışır

Çevrimdışı tuncaboylu

üç ön libero oynarsan fark yaratırsın ama düşünsene orda üç kişiyle yaptığı işi bizde tek başına yapmaya
çalışacak daha ilk maçta bir yerlerini dağıtır :busted_cop:
şunu kesinlikle iddia ediyorum fenerin geçen seneki kadrosundan bizim onbire yazılacak oyuncu yok kesinlikle
belki kjaer bir tek stoper olarak bizde oynayabilir.
Gomez = RVP
Cenk =Fernandao
Quaresma = Volkan
Olcay = Alper
Sosa = Diego
Ozi = Ozan
Topal = Atiba
Beck = GG
ismail = hak
Tolga = Volkan

Bir de Hasan Ali, İsmail'in yerine tercih edilebilir.

Ama teknik direktörün etkisini de ihmal etmemeliyiz, teknik direktörleri değişsek Pereira bizim kadroyu da çöp edebilirdi.

Çevrimdışı FARUK

Twitter açıp tüm futbolcular için iki cümle yazacağım.  O topçulardan birisiyle ilgilenirsek daha sonra farklı kaynaklar yazdığından hepsi benden mi alıp mı sunmuş oluyor?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu kişiyi 2 yıldan uzun zamandır takip ediyorum öyle isim yazacak birisi veya duyumcu değil emin olmasam paylaşmam zaten. 40dk önce yazdığı twitlerin oraya 15 dk önce kopyalanmasından bahsediyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

BTD sayfasına göre Atiba 6.5 milyon euro civarı bir rakama satılmış. İyi para  :D Yani 4 milyon paund  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Sözleşmenin son senesine giriyor atiba
Yerine oyuncu almak kaydıyla satılmasına karşı değilim

Çevrimdışı Necmi

Bak senin anlamadığın şey şu
ne dedim Veliyi Beşiktaş seviyesinde görmüyorum bizim için uygun bir oyuncu değil desen buna kim ne diyebilir
daha iyisini istemek Beşiktaşın çıtasını büyütmektir ama kalkıpta ikinci lig topçusu dersen
buna elbette tepki konacak bize değil oyuncumuzu kayseriye ona buna bile yakıştıramıyorsun
bende diyorumki tamam bizim onbir seviyemizin altında kaldı bu sene ama Veli gs yada fenere gitse direk ilk onbir oyuncusu
olur. Sen oyuncumuzu aşağılıyorsun belki bu niyette yapmadın ama yaptığın bu. @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Zafer55

Anlaşamadığımız nokta benim Veli deyince aklıma geçen sene sakatlanana kadar ki Veli geliyor.Senin bu sene ztk da ki Veli.Bu sene Veli diye biri yoktu bence sakatlıktan dönemediki adam.

Çevrimdışı tuncaboylu

http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Borussia-Dortmund-verpflichtet-Emre-Mor

Süper haber.

Çok korkuyordum şu çocuğa 6-7 milyon euro verip alacağız diye. Hem medya hem de taraftarlar tarafından, Beşiktaş kariyeri boyunca o paranın altında ezilecekti.

Çevrimdışı Tolga

BTD sayfasına göre Atiba 6.5 milyon euro civarı bir rakama satılmış. İyi para  :D Yani 4 milyon paund  :iblush:
6.5 m euro iyi para gerçekten :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Biz bu adam için ne kadar zaman uğraşmıştık
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yigitcan1903

Süper haber.

Çok korkuyordum şu çocuğa 6-7 milyon euro verip alacağız diye. Hem medya hem de taraftarlar tarafından, Beşiktaş kariyeri boyunca o paranın altında ezilecekti.
Dortmund ismi varsa alamazdık zaten

Etiketler: