adam çok ciddi sakatlık geçirdi belki size basit gelebilir.
ama aynı şeyi bende yaşadım çok büyük bir sakatlık ve düzelmesi gerçekten zaman alır
belkide düzelmez hayatı boyunca yaşamak zorunda kalır.
Pektemekle mukayese etmek yanlış çünkü şu anda verim veremiyorsa nedeni sakatlık.
Düzelebileceğini sanmamak senin görüşün orda oldukça iyi sağlık ekibimiz var kararı onlar verecektir.
taliplisi çıkarsa gider ama sen kalkıp sakatlandı diye oyuncunu atamazsın bir oyuncuya alacağın tavır
direk diğer oyuncularınıda etkiler. Ekip yönetmek bambaşka bir iş. Bazen bir oyuncuyu tuttuğun için ekibin diğer
üyeleri tarafından tepki görürsün bazende gönderdiğin için tepki görürsün. Bizim burdan gördüğümüz konuştuğumuz
sadece saha performansı ama birde işin kulüp içi dengeleri var peki bizim bunları bilme ihtimalimiz varmı.
sürekli kötü performansıyla takıma zarar veren bir oyuncuyu emin ol takımın diğer oyuncularıda istemez
çünkü kendi performanslarınıda düşürür. Diğer taraftan verimli bir oyuncununda sırf sakatlıktan dolayı gözden düşmesinide istemezler
beklerler gerekli şansın tekrar verilmesini yoksa kulübe güvenleri kalmaz. Bu nedenle bazı şeyleri bu
işin tansiyonunu elinde tutan insanlara bırakmak gerekir.
İşte Tamda bu söylediklerinden ötürü Ben Pektemeğe kızmıyorum verilen paradan gocunmuyorum. Olcay--Tolga-Ozi Trt'deki prog. da Pektemekten bahsedip ölümden döndü,çok zor zamanları oldu, hala yüzünde ciddi sorunlar var felan demişti.
Şimdi sen Pektemeği Beşiktaş forması için savaşırken sakatlandı diye arkasına teneke bağlayarak gönderirsen O forma için savaşacak adam bulamazsın ! adam Der ki : Ulan ben bi sakatlık geçirsem klüp beni de postalicak ne ayağımı kafamı sokim topa salla gitsin !!!
Veli Konusunu da Şu minvalde açıklamak belki yararlı olur .
Mario Gomez dediğiniz adam 2 sene çok ciddi sakatlıklarla boğuşup süre alamadan geldi ve sonuç ortada !
Veli Kavlak dediğiniz adam 2 sezon boyunca İstisnasız Her maç Takımın en çok koşan 2 oyuncusundan biri oldu !!
Sakatlandı Takımı yalnız bırakmamak için ameliyat olmadı ve sorun büyüdü.
Siz kimsiniz hangi hakla Veli 2. lig topçusu dersiniz , Siz kimsiniz de Beşiktaşa 2 yıl boyunca Terinin son damlasına kadar hizmet vermiş Savaşçının Tillahı olan bir adam hakkında gitsin ne verseler kar dersiniz.
Sadece Beşiktaş için değil bütün hayatınız hakkında böle düşünüyorsanız vah sizin dostlarınızın haline !! Yarın bi gün sizin için bir belanın üstüne atlayıp zarar gören dostunuza da bana ne kardeşim yapmasaydı , kendi başının çaresine baksın dersiniz .
Allahtan
@Necmi abi gibi adamlar varda size doğru yol nedir yılmadan anlatmaya çalışıyor , var ol abi .