2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358209 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

gg ve topal ı sıkıştırmak için aziz böyle açıklamalar yapmış
lakin bizde o paraları veremeyiz.
azize tıpış tıpış dönebilir ve huzursuz ortamlarında futbol hayatlarının son demlerini yaşayabilirler
yada buraya gelip yeni ortamlarında mutlu mesut oynayabilirler

yani anlayacağın Neo, the problem is choise
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı alimm

Azizin açıkladığı miktarlar için iki ihtimal var :
1-) aziz beşiktaş ile anlaşan Gönül'ü mübalağalı ücretler ile taraftarın önüne atarak kendini aklamak istiyor
2-) gökhan bu fiyatları isteyerek fb de oynamak istemediğini kibarca dile getirmiştir...

Bu miktarlar ile beşiktaş ile anlaşması bence namümkün...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Bekrakn

aziz yıldırım oyuncu satılıp da alınan bonservis ücretlerinde stopaj uygulanıyor dedi bugün. bu sadece fenere özgü mü aldığı cezalar vs yüzünden yoksa tüm kulüplere gelen bir durum mu? eğer mali durumundan ötürü sadece fenere verilen bir cezaysa bir de bonservislerinden %25 kırıldı mı kaymaklı ekmek kadayıfı olur bu :)

Çevrimdışı alimm

Bence gg77 nin Beşiktaş standardında ederi 1.5 - 1.7 milyon € arası maaş ve bi o kadar da imza parası ile 2+1 yıllk anlaşma...

Çevrimiçi Mehmet57

Ne GG nede Topal'dan bize hayir gelir. Ozellikle Topal denen kazma bizim oyunumuza ayak uyduramaz.

GG ise o paralari istiyorsa Çin'e kadar yolu var.

Çevrimiçi Kartal Ç

aziz yıldırım oyuncu satılıp da alınan bonservis ücretlerinde stopaj uygulanıyor dedi bugün. bu sadece fenere özgü mü aldığı cezalar vs yüzünden yoksa tüm kulüplere gelen bir durum mu? eğer mali durumundan ötürü sadece fenere verilen bir cezaysa bir de bonservislerinden %25 kırıldı mı kaymaklı ekmek kadayıfı olur bu :)

İşte normal şeyleri algı olsun diye anormalmiş gibi anlatıyorlar. üzümün çöpüydü armudun sapıydı diyip biz aslında ceza almazdık da bunlar yüzünden oldu diyor. Almasaydı naniyi diegoyu pörsiyi uçuk bonservisler ve uçuk maaşlarla.
Biraz daha zorlasa ya başka takımdan oyuncu almak için para ödüyoruz ne kadar garip aslında bonservis diye bişey olmasa böyle olmazdık falan diyecekler yakında.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 13:30:13 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Berat

GG transferi arap saçına döndü, en son fenerde kalacak bana kalırsa.

Çevrimdışı OrhanAker

Gg yıllık 3 milyondan bahsediliyor isteyenlerden biriyim ama bu paralara gelecekse hiç gelmesin.

Çevrimdışı Tolga

Gg yıllık 3 milyondan bahsediliyor isteyenlerden biriyim ama bu paralara gelecekse hiç gelmesin.
O parayı biz veremeyiz bence ortada bu konuda inanılmaz yanlış bir bilgi dolaşıyor.

Bakın göreceksiniz Aziz'in söylediğinin daha altında bir paraya imza attıracağız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Bizim teklif ettiğimiz rakamların bundan çok daha düşük olduğu söyleniliyor. İmza parası faktörü var.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence gg77 nin Beşiktaş standardında ederi 1.5 - 1.7 milyon € arası maaş ve bi o kadar da imza parası ile 2+1 yıllk anlaşma...
Bizim mevcut maaş politikamızı düşününce kesinlikle katılıyorum. Bu ikisine daha fala verilmez. Sözleşme de aynen maksimum 2+1 yıllık olmalı.

Çevrimdışı MrtBlgc

Konu dışı mı olur bilmiyorum ama Gomez'in söyledikleri hakkında sayfalarca yorum yapıldı diye paylaşıyorum buraya. Mario Gomez'in söylediklerini burda eleştirdik fakat Sneijder de benzer yorumlarda bulunmuş. Bizimkinden mi özendi acaba?  :)
Galatasaray'da iyi bir vizyon ve transfer politikası belirlenmezse ayrılmayı düşünebilirim demiş.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

O parayı biz veremeyiz bence ortada bu konuda inanılmaz yanlış bir bilgi dolaşıyor.

Bakın göreceksiniz Aziz'in söylediğinin daha altında bir paraya imza attıracağız :)
Tutar azizin algısımı değilmi görücez artık.
Bende o paralara çıkacağımızı düşünmek istemiyorum ama aklımın bir köşesinde de pektemek sezer vb var.

Çevrimdışı alimm

Bizim mevcut maaş politikamızı düşününce kesinlikle katılıyorum. Bu ikisine daha fala verilmez. Sözleşme de aynen maksimum 2+1 yıllık olmalı.

Bu konuda da yönetime güveniyorum... Takım dengesini bozacak bi fiyat vereceklerini zannetmiyorum... Şampiyon takımla anlaşma imzalayacaksa  istediğimiz para karşılığında olacak, istediği parayla değil.....

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim teklif ettiğimiz rakamların bundan çok daha düşük olduğu söyleniliyor. İmza parası faktörü var.
Bende imza parası ile beraber yıllık 3 diye okudum.

Çevrimiçi murat

Konu dışı mı olur bilmiyorum ama Gomez'in söyledikleri hakkında sayfalarca yorum yapıldı diye paylaşıyorum buraya. Mario Gomez'in söylediklerini burda eleştirdik fakat Sneijder de benzer yorumlarda bulunmuş. Bizimkinden mi özendi acaba?  :)
Galatasaray'da iyi bir vizyon ve transfer politikası belirlenmezse ayrılmayı düşünebilirim demiş.

Vizyonu hiç geniş değil bu arkadaşın.onu bırak içinde bulunduğu durumu çözemiyor.takımı td bulamıyor,avrupaya gidemiyor,futbolculara para ödeyemiyor üstüne birde transfer istiyor.nasılsa bizim takımda değil istediğim gibi sallayayım. :D
Çok sevdiğim bir laf geldi yine aklıma "akıl verme para ver".artık kulüpler ayaklarını yorganına göre uzatmayı öğrenmeli.tabi yorganın boyunu biraz uzatabilmek te önemli.biz yorganın boyunu uzatmaya başladık onlar yorgana göre ayaklarını uzatmaya çalışacaklar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Vizyonu hiç geniş değil bu arkadaşın.onu bırak içinde bulunduğu durumu çözemiyor.takımı td bulamıyor,avrupaya gidemiyor,futbolculara para ödeyemiyor üstüne birde transfer istiyor.nasılsa bizim takımda değil istediğim gibi sallayayım. :D
Çok sevdiğim bir laf geldi yine aklıma "akıl verme para ver".artık kulüpler ayaklarını yorganına göre uzatmayı öğrenmeli.tabi yorganın boyunu biraz uzatabilmek te önemli.biz yorganın boyunu uzatmaya başladık onlar yorgana göre ayaklarını uzatmaya çalışacaklar.
Yalnız o vizyon Coentrao'ya 3.5-4 milyon avro, Robben'e 5 milyon avro ,Skrtel'e 4 milyon avro verip takım içi dengeleri, bütçeleri bozup kadro mühendisliğini düzgün yapmamak şeklinde değil ayrıca  Pektemek'e 1.5 milyon , İsmail ,Tolga gibi yetersiz oyunculara +1 milyon avro vererek de olmuyor .

Çevrimdışı Zafer55

1.7 ye oynayan GG fenerin 2 sini kabul etmiyorsa;Bizim 2 den fazla verdiğimiz anlamını çıkarıyorum ben.
Ödenen çok uçuk olmayan bonservis bedelleriye beraber
Beck in 3 yıllık maliyeti 5.85 m euro
Rhodolfonun 3 yıllk maliyeti 7.5 m euro
Gökhana da 2.5×3 yıl dan 7.5 m euro çok abes olmaz diye düşünüyorum zira GG başka bir takımdan 1.5 m yıllık ücretle ve 3 m bonservisle gelse çoğumuz okey derdik.

Çevrimiçi murat

Yalnız o vizyon Coentrao'ya 3.5-4 milyon avro, Robben'e 5 milyon avro ,Skrtel'e 4 milyon avro verip takım içi dengeleri, bütçeleri bozup kadro mühendisliğini düzgün yapmamak şeklinde değil ayrıca  Pektemek'e 1.5 milyon , İsmail ,Tolga gibi yetersiz oyunculara +1 milyon avro vererek de olmuyor .
Sabriye 2 hamite 4 selçuğa 3.5 topala 3 verilen bir ortam var.türkiye ligi *2 *3 malesef.beşiktaş bu oranı yüzde 50 ye çekmiş durumda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne GG nede Topal'dan bize hayir gelir. Ozellikle Topal denen kazma bizim oyunumuza ayak uyduramaz.

GG ise o paralari istiyorsa Çin'e kadar yolu var.
İmza :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bekrakn

İşte normal şeyleri algı olsun diye anormalmiş gibi anlatıyorlar. üzümün çöpüydü armudun sapıydı diyip biz aslında ceza almazdık da bunlar yüzünden oldu diyor. Almasaydı naniyi diegoyu pörsiyi uçuk bonservisler ve uçuk maaşlarla.
Biraz daha zorlasa ya başka takımdan oyuncu almak için para ödüyoruz ne kadar garip aslında bonservis diye bişey olmasa böyle olmazdık falan diyecekler yakında.

böyle bir durum var mı yani normalde de. cezalardan bağımsız olarak gelen bonservisin dörtte birini veriyor mu kulüpler maliyeye? ben finansal bir cezadan dolayı aldıkları bonservisin hepsinden yararlanamıyorlar sanmıştım. mali konularda hiç elle tutulur bir bilgim yok yanlış anlamışım :D

zaten fenerin mali bir sorun yaşayacağını kendi taraftarları bile kaç senedir söylüyor abi. hatta bir ara bildiğin veteran takım havasına bürünmüştü. nice gençleri de pahalı pahalı alıp yedekte tuttular söndürdüler. sırf bize gelmesin diye topuza 9 milyon veren bir takımdan bahsediyoruz. fener taraftarı zengindir, kulübün arkasında durur dediler sürekli ama o da bir yere kadar :) kimi zaman hatalar oldu ama yine de en iyi model bizimki. yönetimin başlarda kafası baya ağrıdı ama bu şekilde devam edersek önümüz dümdüz yol bana kalırsa

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sabriye 2 hamite 4 selçuğa 3.5 topala 3 verilen bir ortam var.türkiye ligi *2 *3 malesef.beşiktaş bu oranı yüzde 50 ye çekmiş durumda.
Evet genele bakarsak leş gibi bir ortam söz konusu Türk futbolunda . Yalnız Ahmet Nur Çebi gibi Beşiktaş yöneticilerinin iyi niyetli olsalar da oyuncularla aralarına mesafe koymamaları , oyunculara olan yakın ilgileri bazı oyuncular tarafından iyice suistimal ediyor. Rezalet bir performans ortaya koyup hemen önüne  yıllık +1 milyon avro ücret konulmasını bekleyen oyuncular da bu yakın ilginin suistimal edilmesiyle alakalı biraz da.

Çevrimdışı MrtBlgc

Zaten yönetimin pek umru değil galiba çünkü başka bir açıklamasında "kulübümü çok seviyorum ve yardımcı olmak, tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Hep olur diyorlar ama harekete geçmiyorlar" demiş :D Yalnız şu açıklama,çok talihsiz olmuş. GS'nin yönetim şeklinin ne kadar berbat olduğunun en büyük kanıtıdır.

Çevrimiçi Necmi

Katılmıyorum Rvp fazlasıyla top aldı boş kaleye ne goller kaçırdı adam çok ciddi geri gitmiş resmen bitmiş  gelseydi fazlasını atardı hoca üstünde dururdu filan ama kesinlikle allahın lütfu oldu Gomezin gelmesi,alman disiplini Euro 2016 olması herşey lehimize oldu.
bence kim daha uzağa işer muhabbetini bırakmak lazım
RVP iyi bir golcüdür ama geçtiğimiz sene kim oynasa fenerde öğütülürdü.
sonuçta onlar insan performansın yükselmesi ve düşmesi bulunduğu ortamla yakın alakalı
ben fikrimi söylüyorum tabiki böyle olacak diye bir kaide yok mesela gomez bana göre
fenerde oynasa bu rakamları bulamazdı. mesela Eto'o olsaydı bizde gomezi bile geçebilirdi
unuttuğumuz bir şey var biz defans yapmadık bizde gomez fenerdeki rvp kadar yorulmadı
sürekli ön bölgedeydik ve yeride garantiydi rvp gibi bir gözü kulübede oynamadı. RVP nin iyi
olması gomezi kötü yapmaz hemen savunmaya geçmemek lazım. Sen rvp ol fernandio gibi bir
kazmanın direk kafadan sana tercih edilmesine bak ve buna tepki verme.
bizde cenk fırtına gibi girdi lige ama hoca çıktı benim birinci forvetim gomez dedi hem onu bir yükün altına soktu
güveniyorum diyerek hemde cenke havaya girme dedi sonuç ikisinide kazandı. yerlerini belirleyerek
hemde onların rakip değil dost olmalarını sağladı. fenerdede RVP benim birinci forvetim hazır olduğunda
formayı alacak deseydi iki oyuncudanda daha fazla verim alırdı. bu şekilde hoca rvp yi rvp de fernandioyu bitirdi
gerçi beter olsunlar.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Beşiktaş’ta yola devam edip etmeyeceği henüz netleşmeyen Mario Gomez, önceki gün yaptığı açıklamada kendisi için paradan daha çok sportif başarının önemli olduğunu belirterek “Şampiyonlar Ligi’nde 6 maçta 6 mağlubiyet yaşamak istemiyorum. Umarım bunun için gereken yapılır” ifadelerini kullanmıştı.

Golcü futbolcunun bu açıklaması üzerine harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, Gomez’in vatandaşı Bastian Schweinsteiger’ı gündemine aldı. Transferde önceliği savunma hattı olmasına rağmen yıldız orta saha oyuncusu için kulübü Manchester United’ın kapısını çalmaya hazırlanan Beşiktaş,Mario Gomez’in söylemlerine yakından tanıdığı vatandaşını takıma katarak karşılık vermek istiyor.

KİRALIK FORMÜLÜ DEVREDE

İngiliz kulübü, geçen sezonun başında 9 milyon Euro karşılığında Bayern Münih’ten renklerine bağladığı Schweinsteiger’dan sakatlık sorunları nedeniyle istediği verimi alamadı. Almanya’nın Euro 2016 kadrosunda da yer alan 31 yaşındaki futbolcunun, 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Manchester United’ın 10 milyon Euro’luk yıllık ücreti nedeniyle de gönderilmesine sıcak baktığı Alman yıldızın geleceği konusunda yeni teknik direktör JoseMourinho’nun kadro planlaması da büyük önem taşıyor. Beşiktaş öncelikle satın alma opsiyonuyla kiralama formülünü devreye sokacak.

Bu ne güzel haberdir böyle ya düşünsenize sağda sosa solda Q7 ortada oğuzhan orta saha atiba Schweinsteiger ileride gomez defansa iyi transfer kalede ospina
ŞL en az yarı final uefa kupa :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Etiketler: