2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12351955 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Ne demiş?

"Galatasaray stadını devlete yaptırdı. Beşiktaş stadını daha dün bitirdi. 'Stadı yaptık şu kadar para gelecek' diyorlar. Hayır gelmeyecek. O paralarla borçlarınızı ödeyeceksiniz. Biz stat için 80 milyon dolar harcadık. Biz bu stadı yaparken, 3 milyon Telsim'den 3 milyon Migros'tan aldık. Onun karşılığında Migros'a alttaki dükkanı verdik. Anlaşma gereği süresi bitmedi. Telsim ile olan anlaşma bitti. 1907 Tribünü'nü sattık ona da 10 milyon dolar aldık. Biz kulübün dışında 20 milyon dolar topladık. geri kalan 60 milyon doları bankadan borç aldık."

Metin kaynağı:habertürk

Sen de bizim gibi finanse etseydin o zaman arkadaş biz mi dedik bankadan kredi al diye. Acaip bir algı peşinde. Başarımızı sıradanlaştırmak için normal bir durumu çok anormal bir durummuş gibi anlatıyor.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 12:34:14 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Tolga

Gökhan ile Topal'ı almasak bile önemli değil.

Önemli olan bu oyuncuların Fb'den ayrılması ve tabiki Fb'nin güç kaybetmesi. Önümüzdeki sezon birkaç doğru takviyeyle belki de bu sezonkinden daha kolay bir şekilde şampiyonluğa ulaşacağız.

Şampiyon olamazsak kendi hatalarımızdan dolayı olamayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

gökhan gönül bu saatten sonra kalirsa gercekten komik olur he ille bize gelecek diye bi kaide yok belki avrupaya gidecek ama fb 3 önemli oyuncusunu kaybetti bence caner gokhan topal fb nin belkemikleriydi bu oyuncular
Maaş dengelerini bozmayacaklarsa gelsinler kapımız açık Şenol hoca isterse

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gökhan Gönül'ün bizden başka talibi yok sanırım. O yüzden alınmasını kesinlikle istemiyorum. Heeee eğer ben adam akıllı bir takımda oynamak istiyorum derse olabilir. Ama fiyat pazarlığı çok çirkin ve bizi bu konuda kullanamaması lazım. Beşiktaş'ımız düzgün bir takımdır , Beşiktaş'ımız ağır taştır. Gitsin GG fenerbahçede devam etsin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu Gökhan Gönül'ün durumu netleşse de herkes rahat etse :icool:
O paralara bize gelirse çok üzülürüm :) 4 m euro bonservis verip potansiyelli birini almak daha mantıklı olur topal ve istedikleri paranın % 60 70'ini hak ediyorlar winner görmüyorum onları ben açıkçası...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Gönül'ün bizden başka talibi yok sanırım. O yüzden alınmasını kesinlikle istemiyorum. Heeee eğer ben adam akıllı bir takımda oynamak istiyorum derse olabilir. Ama fiyat pazarlığı çok çirkin ve bizi bu konuda kullanamaması lazım. Beşiktaş'ımız düzgün bir takımdır , Beşiktaş'ımız ağır taştır. Gitsin GG fenerbahçede devam etsin
Piyasası var ama kimse çok para vermez

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağatay

İmza parası için satış yapma zorunluluğumuz yok diye biliyorum.

Öyle olsa bile şuan zaten 8 m euro elimizde var.

yok zaten o anlamda söylemedim
yani elimizdeki nakit miktarı,
bonservissiz almaya çalıştığımız adamların imza paralarına yetiyor mu ?
8m varsa en azından taksitlendirmeye giderek gg,topal,nkolou,neudstater
gibi adamları karşılayabiliriz sanırım.
töre de giderse
sol bek,kaleci birde kanat alınabillir
gomez de bir yere giderse oradan da bir para geleceğine göre
onun kalitesinde birini kiralayabilirz yine
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Artık bu saatten sonra özellikle Gökhan'ın Fb'de kalacağını düşünmüyorum.

Maliyetini de göreceğiz tabi ama büyük ihtimalle Gökhan önümüzdeki sezon biz de oynayacaktır.
Yapma bunu inşallah gelmez oğuzhandan fazla mı alacak bu adam olmaz bu iş bence ortada kalsın biz de vazgeçelim :evillol:

Çevrimdışı Tolga

O paralara bize gelirse çok üzülürüm :) 4 m euro bonservis verip potansiyelli birini almak daha mantıklı olur topal ve istedikleri paranın % 60 70'ini hak ediyorlar winner görmüyorum onları ben açıkçası...

Gökhan'a bizim vereceğimiz para imza parası da dahil senelik taş çatlasa 2.2-2.3 gibi bir para olur.

Gökhan'ın Fb ile anlaşamamasının sadece para ile ilgisi olduğundan da emin değilim başka şeyler de yaşanmış olabilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dediklerine harfiyen katılıyorum hasan abi bu adamlar fenere geldiğinden beri hem kaç kere şampiyon yapmış winner karakterli değiller bence...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapma bunu inşallah gelmez oğuzhandan fazla mı alacak bu adam olmaz bu iş bence ortada kalsın biz de vazgeçelim :evillol:

Rakamları duymadan gelmesin demek yalnış. Bize uygun olmasa başkan istemez zaten

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

yok zaten o anlamda söylemedim
yani elimizdeki nakit miktarı,
bonservissiz almaya çalıştığımız adamların imza paralarına yetiyor mu ?
8m varsa en azından taksitlendirmeye giderek gg,topal,nkolou,neudstater
gibi adamları karşılayabiliriz sanırım.
töre de giderse
sol bek,kaleci birde kanat alınabillir
gomez de bir yere giderse oradan da bir para geleceğine göre
onun kalitesinde birini kiralayabilirz yine
Zaten her türlü oyuncu satışı yapmamız lazım en azından stoper ve sol bek pozisyonları için daha üst düzey adamlar alabilelim diye :)

Diğer birkaç mevki için de sözleşmesi bitecek oyuncular transfer ederek eksiklerimizi kapatırız.

Çevrimiçi murat

Canerin 2 milyon euroya gittiği bir ortamda 32 yaşındaki gökhan gönülün 1.5-1.7 den fazlasını etmemesi lazım.gg avrupa değilde çin, katar ve civarına gidebilir istediği para buysa.bizim yıllık 2 üstüne çıkacağımızı düşünmüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Canerin 2 milyon euroya gittiği bir ortamda 32 yaşındaki gökhan gönülün 1.5-1.7 den fazlasını etmemesi lazım.gg avrupa değilde çin, katar ve civarına gidebilir istediği para buysa.bizim yıllık 2 üstüne çıkacağımızı düşünmüyorum.
Büyük ihtimalle Aziz Yıldırım yine yalan söylüyor. Taraftarın gazını almak için.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Piyasası var ama kimse çok para vermez
Şu anda bizi kullandığı aşikar belli. Beşiktaş'ımız kullanılacak takım değildir. Biz vaz geçersek kim o parayı verecek. Ben delikanlı takım olarak gg den vazgeçelim diyorum. Bakalım fb nasıl bir anlaşma sunacak. Sonuçta fb nin elinden bonservissiz alınacak oyuncu iyidir ama değermi bunlara. Beşiktaş kesinlikle almamalı diyorum. gg de olsa tükürdüğünü yalatmak bence daha önemli. fb alsın hayrını görsün her ne kadar görecekse. Bu olay da Türk spor tarihine ders olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda bizi kullandığı aşikar belli. Beşiktaş'ımız kullanılacak takım değildir. Biz vaz geçersek kim o parayı verecek. Ben delikanlı takım olarak gg den vazgeçelim diyorum. Bakalım fb nasıl bir anlaşma sunacak. Sonuçta fb nin elinden bonservissiz alınacak oyuncu iyidir ama değermi bunlara. Beşiktaş kesinlikle almamalı diyorum. gg de olsa tükürdüğünü yalatmak bence daha önemli. fb alsın hayrını görsün her ne kadar görecekse. Bu olay da Türk spor tarihine ders olsun
Bizi kullandığı yok biz teklifi yaptık kenara çekildik. İster kabul eder ister etmez. Hatta bizi onu kullanıyoruz. Rakibimizin oyuncusu ile anlşamayıp zarar etmesini sağlıyoruz. Bardağın dolu tarafını görmek

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Gokhan Gonul'e 2m uzeri verecegimizi sanmam, bizde 2m uzeri para alan kim varki birtek Gomez heralde, yasi gecmis bir sag beke o parayi bizim baskan asla vermez, ki vermemelide zaten. bir miktar imza parasi ve yillik 1,7 1,8 falan en fazla olursa imzalnir.

Çevrimiçi Kartal Ç

Neticede 28 kişilik kadroda 14 yerli, 18 kişilik kadroda da  milli takımda oynayabilecek 7 yerli lazım. necip kosova milli takımına giderse o da yabancı sayılır çünkü. Aras da yabancı sayılıyor.

GG bize gelmesin noktasından bakarsak beck'e alternatif olacak yerli statüsünde (mümkünse orta açabilen :D) oyuncu bulmak lazım.
Gelişmeye açık genç oyuncunun gelişmesini bekleyecek zamanımız da pek yok açıkçası. Hele ki defans gibi kritik bir yerin oyuncusuysa.

Edit: kaleci konusu düzeltildi
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 12:57:48 Kartal Ç ]

Çevrimdışı doganay

Neticede 28 kişilik kadroda 14 yerli, 18 kişilik kadroda da  milli takımda oynayabilecek 7 yerli lazım. necip kosova milli takımına giderse o da yabancı sayılır çünkü. Aras da yabancı sayılıyor. Bir de yabancı kaleci 2 yabancı sayılıyor.

GG bize gelmesin noktasından bakarsak beck'e alternatif olacak yerli statüsünde (mümkünse orta açabilen :D) oyuncu bulmak lazım.
Gelişmeye açık genç oyuncunun gelişmesini bekleyecek zamanımız da pek yok açıkçası. Hele ki defans gibi kritik bir yerin oyuncusuysa.

Necip kosova milli takima giderse ve kalecinin 2 yabanci sayilmasi gibi birsey olmasi mumkun degil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neticede 28 kişilik kadroda 14 yerli, 18 kişilik kadroda da  milli takımda oynayabilecek 7 yerli lazım. necip kosova milli takımına giderse o da yabancı sayılır çünkü. Aras da yabancı sayılıyor. Bir de yabancı kaleci 2 yabancı sayılıyor.

Necip kural gelmeden önce yerli olduğundan sonra yabancı olmuyor diye biliyorum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Blackmd1

Ahmet Nur Çebi: "Tolga ve İsmail yeni sezon kampı için İstanbul’a geldiklerinde resmi imzaları atıp kamuoyuna duyuracağız." doğru mu ?

Çevrimdışı doganay

Necip kural gelmeden önce yerli olduğundan sonra yabancı olmuyor diye biliyorum

aynen oyle yoksa Veli'de yabanci sayilirdi.

Çevrimiçi Kartal Ç

aynen oyle yoksa Veli'de yabanci sayilirdi.

Veli gibi oyuncular için

2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka
ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol
Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.
diye madde koymuşlardı.

Hani necip sonradan milli takım değiştirince kazanılmış hakkını kendi bırakıyor gibi yorumladım ben.

Kaleci konusunda da haklısınız ben o 2 yabancı sayılma konusunu yerli futbolcu teşvik sistemiyle karıştırmışım çok pardon.

Çevrimdışı brkntcnr

28 kişilik kadroda 14 yerli olması lazım. Bu kuraldan önceki oyuncular yerli sayılıyor. Aras hariç elimizdeki tüm yerliler bu statüye giriyor. 18 kişilik kadroda en az 8 yerli olması zorunlu. Bu 8 yerlinin kaçı ilk 11 kaçı yedek belirtilmiş değil. Bu 8 oyuncunun da milli seviyede olması bence çok önemli birşey.
Elimizdeki yerlileri sayarsak ; Tolga - Günay - İsmail - Oğuzhan - Veli - Necip - Tolgay - Olcay - Kerim - Töre - Cenk Tosun - Pektemek.(Serdar gitti, bir de Veysel var kaleci.)

Bu isimlerden İsmail - Oğuzhan - Olcay - Töre - Cenk Türkiye milli takımında, Necip Kosova milli takımında, Veli Avusturya Milli takımında. Milli takımda olmayan Tolga - Günay - Tolgay ve Kerim var. Tolga eskiden milli olmuş bir isim, Tolgay ve Kerim de milli takıma girebilecek potansiyele sahip oyuncular.

Yerli kalitemiz zaten iyi durumda. Biz şimdi Topal ve Gökhan ı alırsak yerli kalitemizi daha da yükseltip iki adet milli takım oyuncusunu da kadromuza katacağız.
18 kişilik kadroda yerli olarak Tolga - İsmail - Gökhan Gönül - Topal - Veli - Necip - Tolgay - Oğuzhan - Olcay - Kerim - Cenk i kullanabiliriz. Yani 18 kişilik kadroya 10 tane yerli sokabilecek kadar kaliteli bir yerli oyuncu topluluğuna sahibiz. Tabi kaçını 11 kaçını yedek oynatır veya hangilerini alır hangilerini almaz bu hocaya kalmış birşey. Ama rahat 11 tanesi 18 e yazılsa neden yazıldı denilemeyecek bir oyuncu kadromuz olmuş olur. Böylece hem ileride yerli sınırlaması vs. gibi bir durum olursa yerli kalitemiz yüksek olduğu için zorluk çekmeyiz. Hem de takım içinde yerli oyuncularla kurduğumuz bu iskeleti devam ettirip geliştirirsek şampiyonluklarımızın devamı gelir.

Etiketler: