Katılmıyorum Rvp fazlasıyla top aldı boş kaleye ne goller kaçırdı adam çok ciddi geri gitmiş resmen bitmiş gelseydi fazlasını atardı hoca üstünde dururdu filan ama kesinlikle allahın lütfu oldu Gomezin gelmesi,alman disiplini Euro 2016 olması herşey lehimize oldu.
bence kim daha uzağa işer muhabbetini bırakmak lazım
RVP iyi bir golcüdür ama geçtiğimiz sene kim oynasa fenerde öğütülürdü.
sonuçta onlar insan performansın yükselmesi ve düşmesi bulunduğu ortamla yakın alakalı
ben fikrimi söylüyorum tabiki böyle olacak diye bir kaide yok mesela gomez bana göre
fenerde oynasa bu rakamları bulamazdı. mesela Eto'o olsaydı bizde gomezi bile geçebilirdi
unuttuğumuz bir şey var biz defans yapmadık bizde gomez fenerdeki rvp kadar yorulmadı
sürekli ön bölgedeydik ve yeride garantiydi rvp gibi bir gözü kulübede oynamadı. RVP nin iyi
olması gomezi kötü yapmaz hemen savunmaya geçmemek lazım. Sen rvp ol fernandio gibi bir
kazmanın direk kafadan sana tercih edilmesine bak ve buna tepki verme.
bizde cenk fırtına gibi girdi lige ama hoca çıktı benim birinci forvetim gomez dedi hem onu bir yükün altına soktu
güveniyorum diyerek hemde cenke havaya girme dedi sonuç ikisinide kazandı. yerlerini belirleyerek
hemde onların rakip değil dost olmalarını sağladı. fenerdede RVP benim birinci forvetim hazır olduğunda
formayı alacak deseydi iki oyuncudanda daha fazla verim alırdı. bu şekilde hoca rvp yi rvp de fernandioyu bitirdi
gerçi beter olsunlar.