2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356967 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Atiba konusunda şöyle bir şey açığa çıkıyor. Madem böylesi önemli bir adam bizim için, neden 1mEUR veriyorsunuz?

2+1 kontrat yenilenir senelik 1.75 den. Sonra Oğuzhan ve Sosa der ki, o zaman bizimkini de yenileyin. Asıl hikaye şimdi başlıyor. Bundan sonrası nasıl yönetilecek bakalım.

Pektemek'e 2 öbürüne 1.5 meselesini önünüze koyar iyi oynayan futbolcu. ..

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk futbolcuları son senesi çok iyi oynayıp kontratı uzatırlar.
Atiba kötü oynadı, buna rağmen kontratı uzatıldı ve iyi oynamaya başladı  :) Bu sene kontartın son senesi olmuş olsaydı 2.5 mio EURyu kapardı herhalde.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı RevivaL

Gökhan'ın istediği para 2.750 milyon euro + menajerine 500 bin euro istemiş. Kendilerinin önerisi ise 2 milyon euro olduğundan dolayı anlaşamamışlar ve 4 yıllık anlaşma istemiş. Bu şekilde olursa anlaşamayız, istediğimiz rakama inmeleri gerekiyor dedi kongrede. 

Çevrimdışı Zafer55

Çifte gidip(atiba&necip) okeye döndüğümüz (ersan>>>) oyunu okey atarak bitirdik.
Şimdi yeni oyunda okey(arena) elimizde ve bitmeye 3-4 taş var.

Çevrimdışı Ersoy

aziz Gökhan Gönül'le anlaşamadık diyo.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sosyalkartal

aziz yıldırımın mali kongrede konuşmasından sonra artık gökhan gönül beşiktaşta diyebiliriz heralde resmen kovdu adamı hatta kovmaktan beter etti bu şartlar altında gökhan devam ederse yuh derim başka birşey demem  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gomez muthis oynadi, sadece tek 1 pozisyonda zamanla hatasi yapti.

Ama arkasinda bosluk ile zor oynar bence. Hizli degil, ama bundan haric herseyi cok iyi.
Dediğin gibiyse oyun zekası , temel futbol bilgisi , oyunu doğru okuyarak topu ileriye doğru noktalara gönderme gibi becerileri yüksekse  aradığımız bize lazım olan stoper tipi . Hızlı değil bu tip stoperlerle takım boyunu kısaltabilir , defans orta saha bağlantısını daha iyi kurar , orta saha üzerindeki yükü azaltır , sadece defans değil oyunun her yönünde seviye atlarız .
Şenol Hoca bu savunma stratejilerini doğru kurgulamak yöneticiler de hocanın stratejilerine uygun oyuncuları transfer etmek zorunda. Hoca hem oynattığı oyunda hem kariyer olarak seviye atlamak istiyorsa bu şart. Skrtel tipinde savunmacılar olmamalı hedef. Serdar Aziz   meselesi ise biraz da kadroda kaliteli Türk oyuncu bulundurmakla alakalı sanırım.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 11:49:30 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Gökhan'ın istediği para 2.750 milyon euro + menajerine 500 bin euro istemiş. Kendilerinin önerisi ise 2 milyon euro olduğundan dolayı anlaşamamışlar ve 4 yıllık anlaşma istemiş. Bu şekilde olursa anlaşamayız, istediğimiz rakama inmeleri gerekiyor dedi kongrede. 

Bizim takımdaki ücretleri düşününce çok uçuk paralar bunlar. Bitek gomez 3.5 alıyor fio daki sözleşmesinden dolayı.
Ondan sonra en çok maaş alan adam 1.75 le Quaresma.(pektemek demeyin onun 2018deki maaşı 1.7 :D )
Gökhana imza parası hariç verilecek yıllık ücret takımda dengeleri çok bozar bence.

Çevrimdışı Tolga

Şu Gökhan Gönül'ün durumu netleşse de herkes rahat etse :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bekrakn

gökhan gönülün istediği paraları vermeyiz umarım dengeyi bozmayız gelecekse bile.

tvde konuşan adamları gördükçe iyi ki dedim yine :) gerekirse çıkıp çata çat konuşuyorlar bizim kurullarda neredeyse kavgaya varacak tartışmalar oluyor ama kimse birbirini bu kadar gömmeye çalışmıyor, yönetim de tehditle koltuğunu korumaya çalışmıyor :)

anladığım kadarıyla fener kemer sıkma politikası benimseyecek ve taraftarlarda büyük kopuşlar yaşanacak övündükleri amatör şubeleri de kapatma peşindeler masa tenisini falan :D

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Aziz Yıldırım kendi kendine Gökhan ı da Topal ı da kaybetti gibi. Ben Gökhan ın o paraları istediğine de inanmıyorum. Aziz yıldırım yine palavra sıkıyor gibi. Gidip ikisini de alalım, hem orta sahayı hallederiz hem sağ beki. Bonservisle bu mevkilere oyuncu alsak daha mı ucuza gelecek? İki tane milli takım ilk 11 oyuncusunu bonservissiz alacağız sonuçta.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

Yalaka renkli medya başlar şimdi vıcık vıcık haberlerine. 
Ayrıca bizim stada sallaması da (sallamaya çalışması diyelim) tamamen kıskançlık.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 12:09:26 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Bekrakn

Bu arada Aziz Yıldırım kendi kendine Gökhan ı da Topal ı da kaybetti gibi. Ben Gökhan ın o paraları istediğine de inanmıyorum. Aziz yıldırım yine palavra sıkıyor gibi. Gidip ikisini de alalım, hem orta sahayı hallederiz hem sağ beki. Bonservisle bu mevkilere oyuncu alsak daha mı ucuza gelecek? İki tane milli takım ilk 11 oyuncusunu bonservissiz alacağız sonuçta.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence yerli olması gerekmiyorsa ikisinin de yerini dolduracak oyuncular bulabiliriz gibime geliyor. bahsedilen ücretlere anlaşma imzalanmaz ama dediğin gibi aziz bize yar olmadı başka kimseye de yar olmasın diye ortalığı karıştırıyor olabilir

Çevrimdışı RevivaL

Bizim takımdaki ücretleri düşününce çok uçuk paralar bunlar. Bitek gomez 3.5 alıyor fio daki sözleşmesinden dolayı.
Ondan sonra en çok maaş alan adam 1.75 le Quaresma.(pektemek demeyin onun 2018deki maaşı 1.7 :D )
Gökhana imza parası hariç verilecek yıllık ücret takımda dengeleri çok bozar bence.
Eğer bu şekildeyse anlaşacaklarını düşünüyorum

Çevrimdışı Tolga

Artık bu saatten sonra özellikle Gökhan'ın Fb'de kalacağını düşünmüyorum.

Maliyetini de göreceğiz tabi ama büyük ihtimalle Gökhan önümüzdeki sezon biz de oynayacaktır.

Çevrimdışı worns

Gökhan için Aziz'in telaffuz ettiği rakamlar doğruysa biz de almayız. Yıllık 2 mil euro garanti para bile çok bana göre.

Zaten almayalım ve kapansın istiyorum. İhtiyacımız olan oyuncu değil. Sakatlık problemi, form düşüşü vs. Bize daha dinamik bir isim gerekiyor. Bu paralara oynayıp Beck'i kesemeyecek 31 yaşında biri değil. Caner ya da Topal olsaydı gündemimizdeki tavrım farklı olurdu.

Çevrimdışı Tolga

Topal ile de anlaşamazlarsa onu da almak lazım. :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Artık bu saatten sonra özellikle Gökhan'ın Fb'de kalacağını düşünmüyorum.

Maliyetini de göreceğiz tabi ama büyük ihtimalle Gökhan önümüzdeki sezon biz de oynayacaktır.

Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül de Mehmet Topal da 4 yıllık sözleşme istiyor. Bizim şartlarımızda olmazsa ikisiyle de anlaşmayacağız."

şu açıklamalarda gösteriyor zaten anlaşmanın oluşamayacağını

aslında hakkaten bonservis ödemeden çok sağlam bir savunma hattı oluşturabilir

lakin imza paraları için bile birinin gitmesi lazım bizden iyi bir paraya
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül de Mehmet Topal da 4 yıllık sözleşme istiyor. Bizim şartlarımızda olmazsa ikisiyle de anlaşmayacağız."

şu açıklamalarda gösteriyor zaten anlaşmanın oluşamayacağını

aslında hakkaten bonservis ödemeden çok sağlam bir savunma hattı oluşturabilir

lakin imza paraları için bile birinin gitmesi lazım bizden iyi bir paraya
İmza parası için satış yapma zorunluluğumuz yok diye biliyorum.

Öyle olsa bile şuan zaten 8 m euro elimizde var.

Çevrimdışı brkntcnr

bence yerli olması gerekmiyorsa ikisinin de yerini dolduracak oyuncular bulabiliriz gibime geliyor. bahsedilen ücretlere anlaşma imzalanmaz ama dediğin gibi aziz bize yar olmadı başka kimseye de yar olmasın diye ortalığı karıştırıyor olabilir
Bence Topal Gökhan dan daha iyi transfer olur. Atiba/Topal/Veli/Necip rotasyonu bize tüm kulvarlarda yeter. Ama yıllık ücret düzenini bozmadan birer milyon imza parası verilip ikisi de alınabilir. Ben Gökhan ın 2.750 istediğine inanmıyorum. Ki istese bile bizim yönetimin vermeyeceği konusunda güvenim tam  :) :) Yerli oyuncu çok önemli değil ama milli takımda ilk 11 oynayan bu iki oyuncu da kaliteli oyuncular. Aynı fiyata Topal' ın daha kalitelisini bulmak zor, Gökhan ın da biraz daha kolay.

Çevrimdışı sosyalkartal

gökhanı alırsak arabaya atsın fikret başkanımız gelsin  :lol: :lol: :lol: :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Bishamon

Yalaka renkli medya başlar şimdi vıcık vıcık haberlerine. 
Ayrıca bizim stada sallaması da (sallamaya çalışması diyelim) tamamen kıskançlık.
Ne demiş?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi murat

Şartlar gerçekten buysa gg ve topalın türkiyede oynayacağı iki kulüp var biri fb diğeri gs.avrupadada bu paraları veren çıkmaz.birde neden alalım gg yi elimizde daha iyisi var.

Çevrimdışı Efe

gökhan gönül bu saatten sonra kalirsa gercekten komik olur he ille bize gelecek diye bi kaide yok belki avrupaya gidecek ama fb 3 önemli oyuncusunu kaybetti bence caner gokhan topal fb nin belkemikleriydi bu oyuncular
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

İmza parası diye birşey yok.onu peşinat olarak düşünebilirsiniz.bonservis yerine geçmez.

Çevrimdışı brkntcnr

Ospina
GG - Rhodolfo - Nkolou - Kolarov
        Atiba(Topal) - Ozzy
       ?      - Sosa -   Olcay
               Gomez

Kolarov ve Ospina ya biraz bonservis , GG Topal ve Nkolou da biraz imza parasıyla bu savunma hattını dizeriz. Töre yi 17-18 e satsak elimizde de 8 var  25 hakkımız olur. Töre yerine de kalan parayla iyi birisi alınabilir. En kötü Visca bile alsak iş yapar.

Etiketler: