2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359370 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

atiba durumu fena kritik
adamın yaşı malum
şimdi adamlar bizim verdiğimden fazlasını verirse
haliyle adam gitmek ister ne de olsa son kontratı olacak
açıkçası sözleşme yenilenmesini de istemiyorum
yani şu west ham işi olmasaydı da bi sene daha oynayıp gitseydi sonra...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı doganay

Atiba 33 yasina gelmis kimse bonservis falan odemez. Oda bizde kalmis olur.

Çevrimdışı Berat

Nerde N'Koulou nerde Glik başgan  :alala:

Çevrimdışı tayfun_bjk

bu sene anlaşıldığı üzere takımda epey değişiklik olacak umarım transfer şansımız tutar bizde bu işler şansla da ilgili biliyorsunuz. yeni transferlerle renkli takımların yıllardır düşebildiği duruma düşmemek en büyük umudum. burada transfer piyasasını takip eden avrupa futbol piyasasına hakim bir cok arkadaşımız var ve isimler veriyorlar bu isimlerden daha az tercih edilebilecek olanı takıma daha fazla katkı yapabilir o yüzden gerçekten biraz da şansa ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Tolga

Nerde N'Koulou nerde Glik başgan  :alala:
İyi çocuklar, Allah sahiplerine bağışlasın açıklaması henüz gelmedi onu bekle :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Var mı Ansaldi haberi :D

@Tolga Sabırsızlıkla bekliyorum :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Var mı Ansaldi haberi :D

@Tolga Sabırsızlıkla bekliyorum :evillol:
Ansaldi için Juventus ile anlaştı deniyordu :icool:

Çevrimdışı Berat

Ansaldi için Juventus ile anlaştı deniyordu :icool:

Ali Ece çıldırmıştı ya önerdiğim adamların %1'inden hisse alsam şatoda oturuyordum diye, bi ümit :)

Çevrimdışı Tolga

Ali Ece çıldırmıştı ya önerdiğim adamların %1'inden hisse alsam şatoda oturuyordum diye, bi ümit :)
Kime el atsak başka talibi çıkıyor :D

Çevrimdışı Çağatay

şu n'koulou nun imza parası işini takside bölme gibi bir teklif yaptık da adam kabul mü etmiyor acaba

Çevrimdışı Tolga

şu n'koulou nun imza parası işini takside bölme gibi bir teklif yaptık da adam kabul mü etmiyor acaba
Olabilir. İmza parasının hepsini bir anda ödeyeceğimizi sanmıyorum zaten.

Tabi daha resmi olarak transfer dönemi de başlamadı belki de anlaşma oldu, transfer döneminin başlamasından sonra açıklanacak. :)

Çevrimdışı Berat

N'Koulou ya da kaliteli herhangi bir transferle bir başlangıç yapalım yeter şu an.

Çevrimdışı Çağatay

Olabilir. İmza parasının hepsini bir anda ödeyeceğimizi sanmıyorum zaten.

Tabi daha resmi olarak transfer dönemi de başlamadı belki de anlaşma oldu, transfer döneminin başlamasından sonra açıklanacak. :)

diğer takımların yaptıkları anlaşmalar açıklanıyor ama bizimkilerde ses seda yok
özel bir günü mü bekliyor bizimkiler :)

Çevrimdışı Berat

En son stada Rihanna gelir yıldız transfer diye :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

diğer takımların yaptıkları anlaşmalar açıklanıyor ama bizimkilerde ses seda yok
özel bir günü mü bekliyor bizimkiler :)
Transferler statta yapılır ve giriş ücretli olur. Fikret Başkandan her şeyi beklerim ben  :tabe: Gerçi Glik, Ospina falan gelirse ben veririm ücreti . Buarada Zapata dün Abd ye gol attı. Nasıl oyuncu acaba
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Transferler statta yapılır ve giriş ücretli olur. Fikret Başkandan her şeyi beklerim ben  :tabe: Gerçi Glik, Ospina falan gelirse ben veririm ücreti . Buarada Zapata dün Abd ye gol attı. Nasıl oyuncu acaba

zapata italya'da dewam etmek istediğini söylemiş sanırım

Çevrimdışı Berat

Yeter ki belirli düzeyde adamlar gelsin, stada yine gideriz biz :)

Çevrimdışı Panjandrum

bu sene anlaşıldığı üzere takımda epey değişiklik olacak umarım transfer şansımız tutar bizde bu işler şansla da ilgili biliyorsunuz. yeni transferlerle renkli takımların yıllardır düşebildiği duruma düşmemek en büyük umudum. burada transfer piyasasını takip eden avrupa futbol piyasasına hakim bir cok arkadaşımız var ve isimler veriyorlar bu isimlerden daha az tercih edilebilecek olanı takıma daha fazla katkı yapabilir o yüzden gerçekten biraz da şansa ihtiyacımız var.
Bence de bu transfer donemi, yonetimin dedigi gibi 3-4 transferle kapanmayacak. Tahminim soyle olur

Gidenler

Atiba-Tore-Alexis-Pedro-Milo-Serdar-Boyko

Gelenler

Marcelo-Stoper-Sag Bek-Sol Bek-Orta Saha-Kaleci-Tore'ye alternatif bi winger (Emre Mor)

Su an firtina oncesi sessizlik gibi geliyor. Normal degil pek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen buna N'koulou demissin ama bu bildigin Manuel Fernandes yahu :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina bu sefer gelecek :evillol:

Çevrimdışı zorhba

Transfer dönemi acildiktan sonra bir gece ansizin 82 N'koulou 83 Kamil Glik. Ooffff offff hayali bile güzel bee

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kosta Rika Paraguay maçını seyrediyorum. Saha zemini mükemmel sanki yapma çim gibi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Gustavo gomez oynuyor

Etiketler: