2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362363 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EagleForce

Gs Sabri'nin sozlesmesini 2 yil uzatiyormus. Ismail 4 yil alir en az yas avantajiyla. Biz burda yonetime kizacaz ama Turkiye'nin gercegi bu maalesef. Bazi oyuncular bi sekilde yillarca takimlarinda kalip haketmedikleri paralari aliyorlar. 

Çevrimdışı Oktay

Abi zaten yerli stoper lazım çok uzaklara gitmeden ersan gelsin geri ona da fitim ben :D
Ersan daha yeni gitti en az tam bi sezon geçmesi mümkünse 2-3 sene olması totemin tutma yüzdesi açısından garanti olur;)

Çevrimdışı kartal190321

tabiki kaliteyi yükseltmek zorundalar tartışılan bu değilki gerekiyorsa kaliteyi
yükseltmek için gomezide gönderirler. Ama buna karar verecek olan gomez değil
bunuyönetim ister bizde isteyebiliriz bunun için tartışır yönetime sesimizi duyurmakta hakkımız
ama bunu bir oyuncu yapamaz öyle bir hakkı olamaz daha doğrusu basın önünde bunu tartışma hakkı olamaz.
bunu bir kere yaptı dedik doğru diyor içini döktü daha yumuşak baktık öylede bakmak hoşgörülü
davranmak gerekiyordu ama devamlı söylerse artık bunda art niyet aranır. tamam büyük oyuncu ama Beşiktaştanda
büyük değil bulunmaz hint kumaşıda değil bir kere söyledi öğrendik düşüncesini ama ötesi bize zarar verir.
biliyormuki kimlerle konuşuluyor kimler alınacak hiç sanmıyorum peki neye göre konuşuyor.
biz kendi ölçülerimize göre standartı yükselttik diyelim gittik gittik kaleye ospinayı aldık
glikle anlaştık iyi bek oyuncularıda aldık kapasitemize göre peki bunun gomez için tatmin edici olup olmadığını nasıl anlayacağız
yarın ospinayla bu iş olmazda diyebilir neueri almanız lazım ben tatmin olmadım deyip son anda giderse ne olacak
ölçü ne bu kaliteyi yükseltmekte bir kıstasmı kimi alırsak alalım çıtayı yükseltmek için daha iyisini alma mecburiyeti olur
yoksa bayern barça real her sene transfer yapmaz yani söylediklerinde haklıda olsa çok global bir şey
her zaman kendine açık kapı bırakıyor öyle bir noktaya gelirki sen kimi almış olursan ol kalkar sıra üstü bir
takım gomeze transfer teklif ederse son anda benim isteklerime uymadınız ben gidiyorum deyip seni yüzüstü bırakır
o nedenle oyuncu öyle bir şart koşamaz seninle bir sözleşme akti var inanıyorsa kalır inanmıyorsa gider.
zorla tutamayacağımız gibi oda bizi bir şeylere zorlayamaz herkes başının çaresine bakar.

bundan daha güzel açıklayıcı yazı olamaz bence..sen gidip kamil gliki alırsın yok bu olmaz gidin bastuberi alın der vizyon sahibi ya gomez liste yapsın versin yöneticilere en iyisi bu.  sonra şenol hocayıda begenmez almanyadan hoca ister :ok:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı brkntcnr

yanlız bu liderlik değil ben bir senedir Gomezin liderlik yaptığını görmedim
Zago lider bir oyuncuydu Gomez lider bir oyuncu değil sadece kazanmayı isteyen bir oyuncu ama bu kazanmaya götürmüyor.
ronaldoda her sene 40-50 gol atıyor ama liderliğin gramı yok pelede çok iyi bir oyuncuydu ama lider değildi ama maradona
lider oyuncuydu. zlatan lider bir oyuncu.
bizde metin ali feyyaz üçüde lider oyuncu değildi ama arkalarında rıza liderdi. Sergen iyi oyuncuydu ama lider değildi
şifo mehmet iyi oyuncuydu ama lider değildi. Bizde liderlik biraz olcayda var şimdi ozide ufaktan bu işe soyunmaya başladı
geçen milli maçta emre moru çekmesi koruma altına alması bunu gösterdi bana yaşı biraz daha ilerlediğinde liderlik yapabilecek.
Necmi abi lider Maradona Napoli deyken bi anısı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 20:44:26 brkntcnr ]

Çevrimdışı underworld

tabiki kaliteyi yükseltmek zorundalar tartışılan bu değilki gerekiyorsa kaliteyi
yükseltmek için gomezide gönderirler. Ama buna karar verecek olan gomez değil
bunuyönetim ister bizde isteyebiliriz bunun için tartışır yönetime sesimizi duyurmakta hakkımız
ama bunu bir oyuncu yapamaz öyle bir hakkı olamaz daha doğrusu basın önünde bunu tartışma hakkı olamaz.
bunu bir kere yaptı dedik doğru diyor içini döktü daha yumuşak baktık öylede bakmak hoşgörülü
davranmak gerekiyordu ama devamlı söylerse artık bunda art niyet aranır. tamam büyük oyuncu ama Beşiktaştanda
büyük değil bulunmaz hint kumaşıda değil bir kere söyledi öğrendik düşüncesini ama ötesi bize zarar verir.
biliyormuki kimlerle konuşuluyor kimler alınacak hiç sanmıyorum peki neye göre konuşuyor.
biz kendi ölçülerimize göre standartı yükselttik diyelim gittik gittik kaleye ospinayı aldık
glikle anlaştık iyi bek oyuncularıda aldık kapasitemize göre peki bunun gomez için tatmin edici olup olmadığını nasıl anlayacağız
yarın ospinayla bu iş olmazda diyebilir neueri almanız lazım ben tatmin olmadım deyip son anda giderse ne olacak
ölçü ne bu kaliteyi yükseltmekte bir kıstasmı kimi alırsak alalım çıtayı yükseltmek için daha iyisini alma mecburiyeti olur
yoksa bayern barça real her sene transfer yapmaz yani söylediklerinde haklıda olsa çok global bir şey
her zaman kendine açık kapı bırakıyor öyle bir noktaya gelirki sen kimi almış olursan ol kalkar sıra üstü bir
takım gomeze transfer teklif ederse son anda benim isteklerime uymadınız ben gidiyorum deyip seni yüzüstü bırakır
o nedenle oyuncu öyle bir şart koşamaz seninle bir sözleşme akti var inanıyorsa kalır inanmıyorsa gider.
zorla tutamayacağımız gibi oda bizi bir şeylere zorlayamaz herkes başının çaresine bakar.

Ayakta alkışlıyorum...  :ok: :ok:

Çevrimdışı Mahmut

Arkadaşlar gece 4 te aspor da abd-kolombiya maçı var.

Oynarlarsa Kolombiya'dan özellikle Ospina, C.Zapata, PSV'den sağ bek Santiago Arias, oynarsa Boca'dan sol bek Frank Fabra gibi adamlar izlenebilir.
..
ABD'den stoper John Anthony Brooks, oynarsa sağ bek DeAndre Yedlin de izlenebilir ayrıca.

İzlenimler falan gelirse güzel olur, transfermarkttan baktım oyuncular için, uyumazsam izlenimlerimi aktarmaya çalışırım kendi çapımda.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Takima tesadufen ust duzey bir atlet gelmis, bizim taraftar iki lafinin ardindan "Gomez efendi haddini bil, biz Besiktas'iz, Osmanli torunuyuz, kimse bizden buyuk degildir" moduna girdi. Bu tur adamlar basari isterler, bunu bilin hele. Adamin derdi ben mi buyugum Besiktas mi? Sunlari oyalayayim da daha iyi takima kapak atayim da degil. Kariyerinin artik 4-5 senesi kalmis, adam iyi bir sekilde basariyla noktalamak istiyor, bunu da soyluyor acikca. Yerinde olsam ben de istemem Ismail'le Tolga'yla SL'de oynamayi. Delirirsin sahada o kadar ter atip yorulup emeklerinin bunlarin sacmaliklariyla heba olmasina.

:claps:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Gomez bizi çok terse attı.
anlaşılan onun ipiyle kuyuya inmek tamamiyle kumar.
şimdiden Falcao olayına çifte sarılmak lazım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir şeyi net anlamak istemiyor taraftarımızın bir kısmı . Mario'nun üst düzey oynayacağı 3-4 senesi kaldı ,  efsanevi şekilde bu 3-4 seneyi yaşamak istiyor ve bu takımda-camiada o potansiyeli görüyor. Bir gün futbolu bıraktığında efsane olarak anılmak oyuncunun arzusu.
Sorun bu takımda birkaç oyuncunun buna taş koyacak potansiyele  fazlasıyla sahip olması .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez bizi çok terse attı.
anlaşılan onun ipiyle kuyuya inmek tamamiyle kumar.
şimdiden Falcao olayına çifte sarılmak lazım
Falcao cok maliyetli ve cok soru isareti var ?

Oyle bir durumda ben olsam direk Eto´ o ya yönelirdim

Eto bizde oynamak icin Can atıyor hem taraftari tanıyor ve seviyor hemde bizim oyun tarzimizi begeniyor bunu daha once cok dile getirdi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Falcao cok maliyetli ve cok soru isareti var ?

Oyle bir durumda ben olsam direk Eto´ o ya yönelirdim

Eto bizde oynamak icin Can atıyor hem taraftari tanıyor ve seviyor hemde bizim oyun tarzimizi begeniyor bunu daha once cok dile getirdi

gomeze 5 kağat veriyoruz
falcao da aynı paraya oynar çünkü yeterince kazandı.
şimdi özlemini duyduğu futbola geri dönme vakti...
mesele burda monaco,bir de unutmayalım ki gomez de soru işaretleriyle geldi.

Çevrimdışı saricasi

Olay cok basit gomez bjk a gelmeden once herkes unutmuştu almanya milli takimi unutmustu bjk ona kapilarini acti demedi sen 2 senedir dogru duzgun gol atmiyorsun formsuzsun bu parayi haketmiyorsun denmedi ve demba badan fazla para kazandi ,sonrasinda kendisini toparlayinca almanya milli takimina cagirilinca gozu buyudu ve ona fedakar davranan bu yönetime bu taraftara bencillik yapiyor en azindan bunu dusunup avrupada başarıli olamicamizi dusunse bile vicdanen 1 sene daha kalmaliyim demesi lazim,sonrasinda bunlari soylicekse soylemesi lazim.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı worns

Gomez özel bir oyuncu. Hele bizim düzeyimizdeki bir lig ve takım için çok fazla şey ifade ediyor. 38 yaşına kadar kalıp futbolu burda bıraktığını, tarihimizde önemli yerlerden birine yazıldığını görmeyi istemeliyiz. Ligin efsaneleşmiş yabancıları Hagi ve Alex'ten çok daha önemli bir yerde dünya futbolunda.

Takım yapısı için de artık santrafor istikrarı gerektiği özellikle söylenebilir. Hücum ilişkilerinde her şey daha da fazlası olabilecekken her şeyi 0dan kurmak o denli mantıksız geliyor ki anlatamam.

Yönetim şu takımı izleyip doğru sonuçları çıkardıysa başta Gomez olmak üzere Sosa, Oğuzhan ve Atiba'yı elinde tutmak zorunda olduğunu biliyordur. Aksi durumda sağlıklı bir ilerlemeden söz edilemeyecek. İyi bir planlamayla 2 yıl içinde Avrupa'nın üst seviyelerini görme şansımız varken, böyle bir temel oluşturmuşken hem de.

İyimser bakıyorum ve iskeletin zarar görmeyeceğine inanıyorum. Takımı olduğu yere getiren yapıyı kaybedersek sol beke Marcelo, stopere Pepe gelse de işimiz şu andan daha zor olacak.

Çevrimdışı atalay

Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun! Sıfır bilgi ile TV'de kaleci antrenörünü eleştiriyor.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Olay cok basit gomez bjk a gelmeden once herkes unutmuştu almanya milli takimi unutmustu bjk ona kapilarini acti demedi sen 2 senedir dogru duzgun gol atmiyorsun formsuzsun bu parayi haketmiyorsun denmedi ve demba badan fazla para kazandi ,sonrasinda kendisini toparlayinca almanya milli takimina cagirilinca gozu buyudu ve ona fedakar davranan bu yönetime bu taraftara bencillik yapiyor en azindan bunu dusunup avrupada başarıli olamicamizi dusunse bile vicdanen 1 sene daha kalmaliyim demesi lazim,sonrasinda bunlari soylicekse soylemesi lazim.

Iyi de adamin bir borcu varsa zaten senelerdir sampiyon olamamis bir takimi sampiyon yaparak odedi. Adamin hedefleri yuksek, bir Real, Barcelona gibi kadro kuramayiz ama iyi futbol oynayacak Avrupa'da ust seviyelerde dise dis oynayacak bir kadro kurabiliriz. Bunu yapamazsan zaten hedefin ve vizyonun olmadigini gostermis olursun, ust duzey sporcular da boyle takimlarda oynamak istemezler. Is parada bitse Messi'yi de Ronaldo'yu Katarlilar ya da Cinliler iki kati paraya alip oynatmaya gobek atarlardi. Her sey para degil, zaten Gomez sulalesine yetecek parayi kazanmis uc eksik bes fazla ne fark eder? Adam basari istiyor, gelirken hedefi kariyerini canlandirmak Alman milli takimina secilmek belki gol krali olmakti. Hedeflerinin hepsine ulasti ilk senesinde. Sen takim olarak yeni bir hedef koyacak ona gore planli programli hareket edeceksin ki motivasyonu yuksek ust duzey adamlar takimina ilgi duysun. Hedeflerinde ciddi oldugunu gostermenin yolu da ciddi takim kurmaktan geciyor. Yonetimin yapmasi gereken Gomez'e biz seni takimda lider olarak gormek istiyoruz, 2 sene icinde de SL'de duzenli olarak son sekize, yari finale kadar yukselecek bir takim kurma hedefimiz var deyip adami ikna etmek. Bunu anlamak lazim. Fakat maalesef Turkiye'de kultur cok bozuldu, "Gomez gitsin, ne ugrasicam ya bakalim verdigimiz parayi verecek baska takim var mi?" dersen Gomez gibi adamlari zaten hic anlamadigin anlamina gelir o da hic kafaya takmadan gider. Bu tur adamlari Almeida, Burak Yilmaz, Bobo gibi tiplerle karistirmayin. Gomez takimimiz icin bir sanstir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim yeni kaleci antrenörümüz belli mi, cordobanın adı geçiyordu o gelirse ospina ihtimali artar

Çevrimdışı atalay

Yönetimin yada teknik ekibin ŞL'de daha gruplar oluşmadan 3.lük hedefi koyma gibi bir lüksü yok. Ligde o arenada yarışmak için şampiyon oluyorsunuz. Sahip olduğunuz bütçelerin ve harcamaların karşılığını düşünürsek amaç o platformda limitleri zorlamak olmalı. Realist olmak fakat hayalleri de aşmak gerek. @Necmi

Çevrimdışı b.damatoglu

Gomez İngiltereye gidecek sanırım, Euro 16 da şaçma bir performans göstermez ise şayet.

Biz ufaktan alternatifine bakalım...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Adamlar aspor da biri Serdar Saridağ ; almışlar Serdar Azizin menajerini karşılarına 2 yıl önceki Yalçın olayını konusuyolar , Gs de düşünmeli - Bursada kalsa 1 yıl daha diye bik bik bik konuşuyorlar .

Gerçekten bu aspor bjk düşmanı

Çevrimdışı 38life

Gomez Euro 2016'da hiç gol atamayacak.

Çevrimdışı Zafer55

Gomezin önümüzdeki sezon nerede oynayacağını belirleyecek olan Beşiktaşın yapıp/yapmadığı transferler değil.Gomezin alıp/almadığı transfer teklifleri olacak.

Çevrimdışı Çağatay

gomez şampiyonada ne yaparsa yapsın ister gol kralı olsun isterse hiç atamasın
sonuçta salt olarak düşünürsek henüz belirsizliğini koruyan bir bölgemiz var. Forvet

dolayısıyla gomezin söyledikleri profesyonelce ise,
bizimde profesyonelce şu an için belirsiz olan bölgemiz için oyuncu taramaya başlamamız lazım

sen alternatiflerini bulmaya başla gomez dönerse sorun yok
fakat fikir değiştirirse elinde bir yol haritan olmuş olur, bu kadar

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi murat

Çok sevdiğim bir laf vardır"çalışıyorsa(bozuk değilse) tamir etme," burada kimsenin gomezin gitmesini istediğini düşünmüyorum ama yanlış birşey gördüğümüzdede bunu söylemek çok doğal.sanırım gomezin ilk konuşmasından sonra
Herkes vizyon derken ilk rajatsız olan bendim.şu
İkinci açıklamasıda bence benim görüşümü haklı çıkardı.bir futbolcunun bana şöyle bir takım kurun deme hakkı yoktur.ismi cismi ne olursa olsun.takım arkadaşlarını küçük düşürmesi kabul edilebilir birşey değil.
Birde tabi istediği gibi takım kurulmalı diyenlere bir kaç lafım olacak.bu tarz yorumlarda bulunanların bir ev geçindirme veya bir yeri yönetme gibi tecrübeleri yok sanıyorum.önce ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırsın.paran yetmiyorsa ya miktarı ya kaliteyi düşürürsün.
Hepimiz isteriz en kalitelisini ama bir gerçek varki hem satmadan oyıncu alamıyoruz hemde toplam maaş yükü belli bir miktarı aşamıyor.
Yorum yaparken bunları göz önünde bulundurmakta fayda var.fenerin sözleşmesi biten 3 oyuncusu muhtemelen senelik 8 milyon euro civarına sözleşme imzalayacak.takımın ilk 11 ini bu paralara kurduğunuzu düşünün yaklaşık 27 milyon euro ilk 11 iniz olur.geri kalan 11 oyıncuya ödeyeceğiniz para 7-8 milyon euro olur.
Toplam maaş bütçesi 35 milyon euro civarı olması lazım sanırım.eldeki oyuncuların maaş yükü ve geride kalan verilebilecek maaş miktarını hesaplayın ve gelecek 4-5 oyuncuya bunu üç aşağı 5 yukarı taksim edin.çok isterim ama skrtel vs sanırım hayal olur bu paralara.bu yüdende gomezin vizyonu bize uymaz ve gomez gider büyük ihtimalle.gomezin bunları bilmediğini düşünüyorsanız  :bandit:

Çevrimdışı kyiv

Mustafa Pektemek ile seneye devam edecek miyiz?Her ne kadar yedeğin yedeği pozisyonunda da olsa onun yerine çaba sarf eden, kendine hedef koyan, yedek kaldığında yılmayan Cenkin pozisyonunda gözü olan genç bir forvet çok daha iyi olur. Yani biraz ağır olacak ama Mustafaya sormak isterdim futboldan,Beşiktaştan beklentin ve hedefin ne kardeşim?Daha ne kadar yatarak para kazanmayı düşünüyorsun?

Çevrimdışı Ogün

20'den fazla oyuncu ile görüştüğümüz söyleniyor. Bunların içinde forvetlerde vardır eminim.
Falcao'yu Atletico döneminde çok severdim, gelip eski formuna kavuşmasını çok isterim; tabii Gomez giderse.

Bir de Torres ismi dolaşıyor. Gelirse biz kanser oluruz, o yedek.

Etiketler: