Çok sevdiğim bir laf vardır"çalışıyorsa(bozuk değilse) tamir etme," burada kimsenin gomezin gitmesini istediğini düşünmüyorum ama yanlış birşey gördüğümüzdede bunu söylemek çok doğal.sanırım gomezin ilk konuşmasından sonra
Herkes vizyon derken ilk rajatsız olan bendim.şu
İkinci açıklamasıda bence benim görüşümü haklı çıkardı.bir futbolcunun bana şöyle bir takım kurun deme hakkı yoktur.ismi cismi ne olursa olsun.takım arkadaşlarını küçük düşürmesi kabul edilebilir birşey değil.
Birde tabi istediği gibi takım kurulmalı diyenlere bir kaç lafım olacak.bu tarz yorumlarda bulunanların bir ev geçindirme veya bir yeri yönetme gibi tecrübeleri yok sanıyorum.önce ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırsın.paran yetmiyorsa ya miktarı ya kaliteyi düşürürsün.
Hepimiz isteriz en kalitelisini ama bir gerçek varki hem satmadan oyıncu alamıyoruz hemde toplam maaş yükü belli bir miktarı aşamıyor.
Yorum yaparken bunları göz önünde bulundurmakta fayda var.fenerin sözleşmesi biten 3 oyuncusu muhtemelen senelik 8 milyon euro civarına sözleşme imzalayacak.takımın ilk 11 ini bu paralara kurduğunuzu düşünün yaklaşık 27 milyon euro ilk 11 iniz olur.geri kalan 11 oyıncuya ödeyeceğiniz para 7-8 milyon euro olur.
Toplam maaş bütçesi 35 milyon euro civarı olması lazım sanırım.eldeki oyuncuların maaş yükü ve geride kalan verilebilecek maaş miktarını hesaplayın ve gelecek 4-5 oyuncuya bunu üç aşağı 5 yukarı taksim edin.çok isterim ama skrtel vs sanırım hayal olur bu paralara.bu yüdende gomezin vizyonu bize uymaz ve gomez gider büyük ihtimalle.gomezin bunları bilmediğini düşünüyorsanız