Adam ne demiş ki daha üst düzey bir takım kuralım demiş. Bunu Şenol Hoca'da söylüyor, Başkan'da söylüyor, 3-4 tane transfer yapacağız diye. Başkan Şenol Hoca söyleyince aşağılama olmuyor Gomez söyleyince aşağılama oluyor.
bir şirketin sahibi bu şirkette işler kötü gidiyor deme hakkına sahipdir ama o şirketin çalışanı böyle
bir şey deme hakkına sahip değildir. deme hakkı ancak şirket içi toplantılarda ve çözüm üreterek olur
dışarda derse bu şirket itibarını bozmak demektir. Buda şirketi düzeltmez dahada güvenilmez yapar.
yanlış olan söyledikleri değil yanlış olan bunu alakasız bir yerde söylüyor olması.
bunun savunulacak bir yanı yokki söylediklerinde haklı olabilir haklı olmak doğru olmak anlamına gelmez
ben sizi neden sürekli eleştiriyorum söylediklerinizede hak vererek yapıyorum eleştiriyi.
söylenmemesi gereken yerde söylenmemesi gereken şeyleri söylersen haklı bile olsan haksız duruma düşersin
sen bu takım yetersiz derde bütün takımı kamuoyuna malzeme edersen yarın bu takımda oynarken takımın diğer oyuncuları
bu hesabı kapatır. şimdi ismaili bir kenara çekip ismail çok kötü oynuyorsun senin yüzünden bu takım
sürekli açık veriyor adam gibi oyna dersen takım yararına konuşmuş olursun ama basının karşısına çıkıp bu ismailin kötü olması nedeniyle
biz maç kazanamayız dersen aslında hem kendine hemde takıma hocasına yönetimine oyuncusuna büyük kötülük yapmış olursun
Gomez bu sözleriyle kendini şenol hocadan bile üstün gördüğünü gösteriyor.
madem o kadar iyiydin o zaman berabere biten maçları kazandırsaydın iyi bir defansın yapabileceği tek şey takımı berabere tutmaktır
sen atacaksınki kazansın kötü olan takım kazanılan başarı benden olmaz
bu takım berabere kaldığı maçlardan birini alsa grubu çıkardı burda şimdi Tolgamı suçlu oluyor
sen kaç maç berabere kalmışsın defans görevini yapmış ama sen yapamamışsın
ne yani elenme sadece portekizdeki maçlamı oldu hepsi topu topu iki maç kazandık oda grubun en zayıf takımını zar zor yenerek
ilk galibiyette sosanın kişisel çabasıyla oldu sen 3 maç berabere kalmışsın buda defansın işini yaptığını
forvetlerin yapamadığını gösterir.Bu takım geçen sene neciple liverpoolü eledi
yedek kadroyla çıktığımız tottenham ı düşünün burda yedek kadroyla yendik.
arsenale kök sötürdük hakemin yanlış kararlarıyla elendik.
@Serhat Akkaya