Hep söylüyorum bu kulüpte geriye transferleri hangi ekip yapıyorsa futboldan anlamıyor ve bu yüzden trilyonları sokağa atıyoruz.
Yd zamanında da böyleydi şimdi de böyle ön tarafı iyi kurduğumuz için götürdük işi bu sene ama gerekli müdahaleleri yapmak lazım artık
tosic motta escude dany alexis milosevic pedro serdar rhodolfo beck bu yönetimin yaptığı transferler.Beck 18 kişilik kadroda olur benim
11 de olmaz biraz da rhodolfo gerisi facia bu transferlerin başarı oranı %10 gerçekler ortada ürkmüyor değilim bu tablodan hayırlısı diyelim
geriye olan transferleride ileriye olan transferleri yapan ekip yapıyor.
tamam söylediklerinde haklısın ama bunun doğru olabilmesi için onların yerine kimlerin alınması gerektiğinide yazman gerekir
birde alınacak olanlara ödenecek parayıda yazman gerekiyor bunuda transfer bütçemizi aşmadan yapman gerekiyor
tabi aşmaman gereken + - dengede var yani bonservissiz vs gibi ergumanlarla gelme adamın bonservisi olmasa imza parası istiyor
yüksek maaş istiyor ve senin bunu verebilecek bir bütçen yok
pc başında konuşarak takım kurulmaz adama beş verirsin sana gelmez bir veren başka bir takıma gider.
bu adam boşta alırız diyorsunda birde o boştaki kaliteli oyuncunun gözünde Beşiktaş nasıl görünüyor
onada bakman gerekiyor bak içindeki oyuncu Beşiktaşı nasıl görüyor Gomez örneği şu anda Gomezin avrupa basınına
verdiği demeçler bile senin iyi oyuncu almanı engeller şimdi gomez bunu diyor bu takıda benim ne işim var demezmi
gelecek oyuncu aslında iyi takım istiyorum derken bile senin iyi olmanı engelleyecek şekilde konuşuyor
tamam gomez bunları düşünür bu doğal hakkı ama konuşma yeri basın değil bu şekilde konuşma tribüne
oynamaktır. doğru olanıda kapalı kapılar arkasında Yönetim ve hocasıyla konuşmaktır. İyi oyuncu başarı için gelir
Gomezde bu takım başarılı olamaz diyor yarın istediğin başka bir oyuncuda Gomezi yetersiz bulur
tamam der ligde 26 gol atmış ama bu adam uefa maçlarında ne yapmış Beşiktaşın şl de başarılı olması için
çok daha etkili forvet ve hücum hattına ihtiyacı var diyebilir gomez kendi bakış açısıyla bakıyor
savunmada almak istediğin yıldız oyuncuda kendi bakış açısıyla değerlendirecek birde şöylede bakar
adamın kendi takım arkadaşına saygısı yok ulu orta batırıyor yarın alınabilecek kötü bir sonuçta
aynı şeyleri benim içinde söylemeyeceğinin bir garantisi yok.