2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360121 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

İsmail candır. İsmail bu takımdaki arkadaşlığın temel taşlarından biridir. 1.4m euro ideal. Kesinlikle kalmalı.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/Gur1971/status/738045662261055490

Doğrudur bu haber San Lorenzo Pedro'nun bonservisini istiyordu.

san lorenzoya kiraladığımızda satınalma opsiyonu konuldu. peki pedro franco san lorenzoda kaç maç oynadı???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kimsenin kaçtığı yok!

ortada zaten transfer de yok, olsa konuşalım, iç transfer ihtimali olan tek adam var (ismail) onu konuşuyor girenlerde. kaçanlar varsa şayet iso yasakken de girerler bakarlar günlük 2 sayfa girdiyi 3dk.da okur çıkarlar...
Burada vakit emek harcayan biziz, Sayın forum sahibinin keyfi böyle istiyor diye hakaret olmasa bile konuşamayacağız. Ver o zaman bana ve ilgili arkadaşlara moderasyon ismail ile ilgili görmek istemediklerini onaylamazsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Eray

san lorenzoya kiraladığımızda satınalma opsiyonu konuldu. peki pedro franco san lorenzoda kaç maç oynadı???
2 maç oynamış abi ligde. 1 tane de Libertadores.

Çevrimiçi Samet Ç

San Lorenzo Pedro'nun bonservisini mi istiyordu? Benim bildiğim de adamlar opsiyonu kullanmayacaklarını açıklamışlardı. San Lorenzo'da 2 maçta oynamış Pedro. Adamlar niye bonservisini istesin Pedro'nun? Ha doğruysa bence süper olur al Pedro'yu ver Mas'ı. :bandit:
Haberler vardı almak istiyormuş bonservisini San Lorenzo.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bonservisini alacağı adamı 2 maçtan fazla oynatırdı heralde diye düşünüyorum
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

İki.

Çevrimdışı Eray

Haberler vardı almak istiyormuş bonservisini San Lorenzo.
Valla eğer öyleyse güzel bence karlı çıkarız bu işten. Önder Özen'in zamanında attığı kazıklardan biriydi Franco zaten belli bu çocuk olmayacak da. Güya City, Inter gibi takımların elinden kapmıştık. :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

esas siz anlamıyorsunuz mesela ismailin yerine koyduğunuz yere göğe sığdıramadığınız canerin
çok iyi olduğu bir sene önceki performansına bakın birde fenerin yediği gollerdeki sorumluluğunu araştırın
bakalım dahamı az çıkacak mesela hücumcu bek dediğiniz alınsın diye bir aydır yaygara yaptığınız GG
nin bu sene bir gol bir asistle oynadığını ve gol olmamış bir asistlik ortasının bile olmadığını aslında kaç yıldır bu kadar vasat bir performansı olduğunu
fener taraftarı tarafından orta yapmayı bilmeyen biri olarak tanımlandığını neden söylemiyorsunuz
şu anda benim gözümde beckin yarısı kadar bile değeri yok GG nin. ama işte komşunun tavuğu
daha iyi bıg bıglar her zaman.
:evillol: :evillol: :nargile:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray

Bende ondan dolayı demiştim zaten çünkü opsiyonunu kullanmayacakları yönünde haber okumuştum. Zaten alma opsiyonu da 2 milyon mu ne. Mas'a 4-5'ten aşağı ister mi adamlar ben zannetmiyorum. Franco - Mas takası istemezler bence bana mantıklı gelmedi pek. :alala:

Çevrimdışı tangaz

biliyorum bunu @Eray, paylaşan arkadaşa özellikle sordum yanlış bilgiyi böyle ezbere paylaşmasın mealinde, pedro da kalmak istemediğini ayrılmak istediğini ifade etmişti 1 ay kadar önce, orada ya yedekti ya da 18e dahi giremiyordu pedro franco  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

biliyorum bunu @Eray, paylaşan arkadaşa özellikle sordum yanlış bilgiyi böyle ezbere paylaşmasın mealinde, pedro da kalmak istemediğini ayrılmak istediğini ifade etmişti 1 ay kadar önce, orada ya yedekti ya da 18e dahi giremiyordu pedro franco  :bandit:
Yanlış bilgi ise dikkate almazsın.

Çevrimdışı mylife1903

Bilmiyorum ama planli bir is olabilir, herifler bir potansiyel gormustur, kadroda satacaklari yahut yaslanan bir oyuncunun yerine dusunuyorlardir, kiralarlar 2-3 mac oynstip bakarlar, cocuk 6 ay alismis olur, sonra begenmedik diye geri gonderip belese kapamaya calisiyor olabilirler.
Yahudi usulu, transfer.

Çevrimdışı Eray

Forum barut gibi dokunulan patlıyor, ben kaçar herkese iyi akşamlar. :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Yanlış bilgi ise dikkate almazsın.

ya da sen daha özenli davranabilirsin genç arkadaşım...

Çevrimdışı atalay

Sürekli konu dışı yapan da, istediğiniz zaman oyuncuyu karalayan, aşağılayan hatta hain ilan eden de sizsiniz. İsmail'in pozisyonlarını göstermem eleştiridir. Bu da normaldir. Egosunu kontrol etmesi gereken sizsiniz. @Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

ya da sen daha özenli davranabilirsin genç arkadaşım...
Sabah okuduğum haberde San Lorenzo Pedro'nun bonservisini almak istiyor yazıyordu. Bu adamda kongre üyesi böyle bir şey yazmış mantıklı geldi paylaştım. Burada nice trol adamların verdiği bilgileri paylaştılar tepki vermedin de benim paylaştığım habere mi tepki veriyorsun ?

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada başkan transfer yapacak durumda değiliz dememiş..isimleri açıklamak durumda değiliz demiş.. :D
Türkçe güzel bir dil :D

Çevrimdışı tangaz

şu an iç transferi söz konusu tek oyuncu olan ismail konuşulmayacaksa transfer başlığının misyonu nedir? ya da başlık iç,dış,karışık, ismail die kategorize mi edilmelidir? @Necmi

Çevrimdışı Ersoy

Bu arada başkan transfer yapacak durumda değiliz dememiş..isimleri açıklamak durumda değiliz demiş.. :D
Türkçe güzel bir dil :D
Bende diyorum daha yeni başkan 15 hazirana transferleri açıklarız dememiş miydi

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Sabah okuduğum haberde San Lorenzo Pedro'nun bonservisini almak istiyor yazıyordu. Bu adamda kongre üyesi böyle bir şey yazmış mantıklı geldi paylaştım. Burada nice trol adamların verdiği bilgileri paylaştılar tepki vermedin de benim paylaştığım habere mi tepki veriyorsun ?

ben işlerimden fırsat buldukça giriyorum son günlerde baya yoğundu işlerim. trollerin paylaşımlarının kopyalanması önemli değildir adı üzerinde troldür... ama sen gibi Beşiktaşlı bir kardeşimin daha özenli olmasını araştırmasını beklerim, pedro franco kaç maçta oynadığı hakkında fikrin dahi olmadan adamlar alıyormuş die kendi ağzınla yazıyorsun trollerden yada birinden alıntı yapmıyorsun kendi cümlelerindi.  ben burada bir isim falan yazacağım zaman son senelerde kaç maç yapmış kaç kere sakatlanmış vbvb inceleyip yazıyorum. siz gençlere de önerim hayatınızın her alanında kuracağınız cümleleri araştırmalarınız sonrası dillendirmenizdir. yoksa tepki vermek haddim değil. en fazla dostane uyarabilirim o kadar...

Çevrimdışı Oktay

Sürekli konu dışı yapan da, istediğiniz zaman oyuncuyu karalayan, aşağılayan hatta hain ilan eden de sizsiniz. İsmail'in pozisyonlarını göstermem eleştiridir. Bu da normaldir. Egosunu kontrol etmesi gereken sizsiniz. @Necmi
Necmi abi savunmak gibi olmasında ben kendi adıma konuşayım ; kardeşim burada herkesin fikri kendine sen bi futbolcuyu beğenmeyebilirsin hatta senin gibi düşünende çok olabilir iyide ben senin devamlı empozene mahkummuyum?? Ölçü denen bi bişey var herşey ölçüsünde güzeldir

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:26:19 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi Samet Ç

ben işlerimden fırsat buldukça giriyorum son günlerde baya yoğundu işlerim. trollerin paylaşımlarının kopyalanması önemli değildir adı üzerinde troldür... ama sen gibi Beşiktaşlı bir kardeşimin daha özenli olmasını araştırmasını beklerim, pedro franco kaç maçta oynadığı hakkında fikrin dahi olmadan adamlar alıyormuş die kendi ağzınla yazıyorsun trollerden yada birinden alıntı yapmıyorsun kendi cümlelerindi.  ben burada bir isim falan yazacağım zaman son senelerde kaç maç yapmış kaç kere sakatlanmış vbvb inceleyip yazıyorum. siz gençlere de önerim hayatınızın her alanında kuracağınız cümleleri araştırmalarınız sonrası dillendirmenizdir. yoksa tepki vermek haddim değil. en fazla dostane uyarabilirim o kadar...
Paylaşmadan önce Pedro'nun kaç maç oynadığını da biliyorum. Biz Pektemek maç yapmadan sözleşme yeniledik. Adamlarda Pedro'nun bonservisini almak istiyor olabilir. Her neyse uzatmayalım konuyu.

Etiketler: