2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359512 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Skrtel zu Middlesbrough

Çevrimiçi Samet Ç

30 temmuzda anlaşalım 3 transfer bile bizi uçurur ( ospina, n'kolou ve kolarov ) 2 tane de kadro derinliği için yapsak takım uçar

Ben Adler - N'Koulou ve Mas'a fitim. Kolarov hayal City satmaya kalksa Roma atlar hemen. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyuncu satışı olmadan transferde hareketlilik beklemeyin.

Töre satılmazsa da düşük maliyetli ve bonservisi elinde olan oyuncular transfer etmek zorunda kalırız.
Şuan 15 m euro ve üstü edebilecek 2 topçumuz var ozi satılmaz 25 ve üzerine anca o da gelmeyeceğine göre töre ve boyko satılmalı sol bek, 2 stoper ve kaleci alınması için..

Çevrimdışı Eray

Skrtel zu Middlesbrough

Hadi inşallah ben gelmesini hiç istemiyorum Skrtel'in.

Çevrimiçi Samet Ç

Töre için 15 milyon veriyorlarsa direk satılmalı. 3 milyona Boyko'yu 1-2'ye de Milo'yu satarsak Bournemouth'a 20 milyon Euro bütçe oluştururuz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Skrtel o maliyetle gelecekse hiç gelmesin n'kolou > skrtel

Çevrimdışı Ersoy

Skrtel de elimizden gittiğine gore bence şuan ismi geçen çoğu kişi olmaz. Belki Gökhan Gönül ve Ospina olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Sosa eğer satılırsa yerine Ever Banega alınmalı.Sevilla'dan ayrıldı İnter ile görüşüyormuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa eğer satılırsa yerine Ever Banega alınmalı.Sevilla'dan ayrıldı İnter ile görüşüyormuş.
İyide Banega ön libero sosayla mevkileri farklı..

Çevrimdışı Bishamon

İyide Banega ön libero sosayla mevkileri farklı..

Nasıl ön libero Sevilla'da 10 numara pozisyonunda oynuyor  :D

Çevrimdışı mylife1903

Beyler artık bu ismail konusu yeter 3 kişi bütün başlığı sabote ediyorsunuz bundan sonra izin verilmeyecek bütün herkesi kaçırdınız başlıktan
soğudu insanlar transfer konuşmak istiyor tek okudukları ismail artık buna dur deme zamanı geldi bundan sonra ismail ile ilgili paylaşımlar silinecek
bunda ısrar edenler no post alacak burası futbol başlığı değil hiç kimsenin aynı şeyleri sayfalar dolusu yazarak kimseyi bunaltmaya hakkı yok
Ben bile başlığa girmek istemiyorsam kimse istemiyordur.

3 kisiden birisi benim herhalde, ismail transferi olan bir futbolcu hadi konusmayalim, bizi kisisel egomuzu tatmin etmekle itham edip, kirmizi harflerle, emek vererek yazdigimiz entryleri silmekle tehdit etmek, kendini ornek vererek diger insanlar hakkinda foruma girmek-girmemek istemeleriyle ilgili konusmak kisisel ego tatmini olmuyor herhalde @Necmi abi. Olsa olsa mevkisinin gucunu bizim gibi fani forumdaslarini tehdit etmek icin kullanan yonetici profili oluyor.

Transfer forumunun girisine tabela asalim,
1-ismail konusulmaz, insanlar kaciyor
2-boykoyu konusmayin @Yunus Emre Dökmeci linc ediliyor bu konuda
3-ospina konusunda oncelik @Mehmet Ali C.

Yok bunlari yaparsaniz sataram koyu haaaa,

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi herkes son gelen İsmail'in yıllık 1.4 milyon alacağı haberiyle şoka girdi ondan dolayı sinirler gerildi diye düşünüyorum biraz. Ben de gerçekten eğer 1.4 milyon alırsa yeni sözleşmede deliye dönerim ama İsmail burda 900 bin'e oynasa kimse ağzını açıp bir şey demez. Henüz bu konuda da resmi bir açıklama gelmediğinden dolayı galeyana gelmemek gerek diye düşünüyorum. İsmail sonuçta bu, bulunmaz hint kumaşı değil bir şey değil alt tarafı İsmail. Ben kimsenin İsmail'e bayıldığını da düşünmüyorum. Burda insanlar boşa kendini yıpratıyor.
iyide 1903 ün sıkma haberleri yüzünden mecburmuyuz günlerce ismail okumaya
bir şeye itirazın varsa bunu söylersin ama aynı kişilerin aynı formatta on tane mesajınıda okumak zorundamı insanlar
dönün geriye bakın aynı kişiler 3 gündür başlığın içine ettiler. bir konu konuşulur ama bununda bir seviyesi vardır
işi geyik muhabbetine döndürmenin manası ne bırak olay ciddi bile olsa ciddiyeti sulandırdılar artık eminim şu anda
bir çok insan burda ne verirlerse versinlerde şu sözleşmeyi imzalasınlar bu konuda kapansın diyordur.
ismaili bu takımda görmek istemeyen ben bunların yüzünden günlerdir ismaili savunmak zorunda kalıyorum
sayelerinde her kesin miğdesi bulandı ismail tepkisi sevgiye dönüşmeye başladı farkında değiller. kimse farkında değil günlerdir
buraya mesaj yazmıyor kimse sadece kendi aralarında konuşuyorlar. Sizler belki bilmiyorsunuz ama biz görebiliyoruz başlığın hitlerinin
düşüşünü kaç gündür biter müdahale etmeyeyim insanların keyfini kaçırmayayım dedim ama yeter artık buraya zararı olmaya başladı.
bırakılsa transfer sezonunun sonuna kadar ismail konuşacaklar. yanlış doğru fikrini insan bir kere söyler bilemedin
iki kere söyler yüzlerce kez söylemenin mantığı ne çok fazla tekrarladığın zaman dahamı doğru oluyor.
yada tek derdimiz ismailmi.

Çevrimdışı Eray

bir şeye itirazın varsa bunu söylersin ama aynı kişilerin aynı formatta on tane mesajınıda okumak zorundamı insanlar
dönün geriye bakın aynı kişiler 3 gündür başlığın içine ettiler. bir konu konuşulur ama bununda bir seviyesi vardır
işi geyik muhabbetine döndürmenin manası ne bırak olay ciddi bile olsa ciddiyeti sulandırdılar artık eminim şu anda
bir çok insan burda ne verirlerse versinlerde şu sözleşmeyi imzalasınlar bu konuda kapansın diyordur.
ismaili bu takımda görmek istemeyen ben bunların yüzünden günlerdir ismaili savunmak zorunda kalıyorum
sayelerinde her kesin miğdesi bulandı ismail tepkisi sevgiye dönüşmeye başladı farkında değiller. kimse farkında değil günlerdir
buraya mesaj yazmıyor kimse sadece kendi aralarında konuşuyorlar. Sizler belki bilmiyorsunuz ama biz görebiliyoruz başlığın hitlerinin
düşüşünü kaç gündür biter müdahale etmeyeyim insanların keyfini kaçırmayayım dedim ama yeter artık buraya zararı olmaya başladı.
bırakılsa transfer sezonunun sonuna kadar ismail konuşacaklar. yanlış doğru fikrini insan bir kere söyler bilemedin
iki kere söyler yüzlerce kez söylemenin mantığı ne çok fazla tekrarladığın zaman dahamı doğru oluyor.
Aynen ben de bunları kastetmiştim ama bence herkes artık daha temkinli davranır. Kalp kırmaya gerek yok burda herkes Beşiktaşlı herkes Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünüyor. Hiçkimsenin birbiriyle arası İsmail yüzünden bozulmasın.  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Kambur durmustur abi, biraz topuklu krampon biraz dik durup aksam yatmadan sutunu icerse olur bu is

platform topuklu mu  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

taraftar biz şu futbolcuyu istemiyoruz sözleşme yapmayın diyecek yönetimde tamam sizler istemiyorsunuz diye sözleşme yapmıyoruz dicek varmı böyle bişey...ee o zaman teknik direktörün orda işi ne kadroyu biz yapalım istediğimizi alalım istediğimizi gönderelim..futbol külüpleri böylemi yönetiliyor..
Gerekirse evet taraftar müdahale eder kulubun gercek sahibi taraftardir

Madem taraftar futbolcu ile sozlesme imzalanmasina karisamaz ? Bana bunlari cevapla ozaman ?

1. Quaresmayi kim nicin getirdi , Hemde 2 Kez ?

2. Pascal Noumayi kim getirdi hemde 2.ci kez ?

Bu saydığım 2 adamda Besiktas taraftarinin transferidir :bandit:

Bugun Aziz de dedi mesela Antrenörü taraftar begenmiyor yolluyorum dedi !

Yani taraftarın tabiki etkisi var , Olmali da zaten

Biz Lisanslı urun , Kombine vs aliyorsak yonetimde taraftarin buyuk çoğunluğunun istemedigi adamla sozlesme imzalamayacak bu kadar basit aslinda

Ondan sonra vay efendim stadda neden kendi futbolcumuza tepki gosteriyoruz diyoruz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer55

başlık 3 kişinin kişisel egosunu tatmin yeri oldu.

Keşke facedeki gibi gönderilerini görmeme seçeneği olsa forumda.Forumdan soğuttular vallahi...

Çevrimdışı mylife1903

platform topuklu mu  :bandit:
Platform topuklu abi hemide tabani kirmizi olaaamis hala kisa kalirsa da bacaklarindan asip boyunu gomez seviyesine cekecez artik.
Bu gomez olayi cok cetin gececek, insallah kalir herif, simdi forvet ara falan oho bir suru is.

Çevrimiçi Necmi

3 kisiden birisi benim herhalde, ismail transferi olan bir futbolcu hadi konusmayalim, bizi kisisel egomuzu tatmin etmekle itham edip, kirmizi harflerle, emek vererek yazdigimiz entryleri silmekle tehdit etmek, kendini ornek vererek diger insanlar hakkinda foruma girmek-girmemek istemeleriyle ilgili konusmak kisisel ego tatmini olmuyor herhalde @Necmi abi. Olsa olsa mevkisinin gucunu bizim gibi fani forumdaslarini tehdit etmek icin kullanan yonetici profili oluyor.

Transfer forumunun girisine tabela asalim,
1-ismail konusulmaz, insanlar kaciyor
2-boykoyu konusmayin @Yunus Emre Dökmeci linc ediliyor bu konuda
3-ospina konusunda oncelik @Mehmet Ali C.

Yok bunlari yaparsaniz sataram koyu haaaa,

ben kişisel fikrimle değil forum istatisliklerine bakarak konuşuyorum
transfer başlığında ismailin pozisyonlarıonın tartışılmasının işi ne
burası Beşiktaş forumu ismailde Beşiktaşın oyuncusu kime neyi satıyorsunuz
burdaki oyuncuların tamamı o maçları sizin gibi izledi kimse dağdan inmedi
bir kere bu kadar sürekli tekrarlayarak ismailimi bize öğretmeye çalışıyorsunuz
bu forumun en temel kurallarından biri kendi oyuncumuzu aşağılamamaktır
bu neden ne kadar haklı olursan ol atılma nedenidir siz bu forumdan aziz yıldırımla dalga geçtiği
için atılan üye olduğunu biliyormusunuz. Aziz Yıldırıma gösterdiğimiz saygıyı kendi oyuncumuzamı göstermeyeceğiz
bunu tehdit olarakmı algılıyorsun istediğin gibi algılayabilirsin bu forum kurulduğundan beri en temel kuralı
Beşiktaş değerlerini ve oyuncularını korumaktır. bnu tehditle yapmamız gerekiyorsa evet tehditle yaparız zorbalık
yapmamız gerekiyorsa bunuda yaparız konu Beşiktaş ise burda hiç kimsenin özgürlüğü yoktur. sınırlar bellidir
bunun dışına çıkılamaz. Beşiktaş forumunda Beşiktaşın oyuncusu aşağılanamaz. Alay edilemez.
Eleştirin varsa bunu ancak saygı kuralları çerçevesinde yapabilirsin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş 2 3 tane adam aldıda biz onları mı konuşmuyoruz? Sizin amacınız yönetime zeval gelmesin diye tepkileri yumuşatmak başka bişi değil. Sen mustafa Pektemek sözleşmesini savunan adamsın yeri geldiğinde abi İsmaili de savunursun. Bana ne Caner'den Gökhan gönülden. Kariyerinde 12 kez a milli takımda forma giymiş adamı  vazgeçilmez yapan sizsiniz. O 12 maçın kaçı hazırlık maçı bir araştırır mısın? Bu da İsmail'le ilgili son mesajım, ülkedeki faşizmin benzerini burada görmek de gözlerimi yaşarttı. Sizin istediğiniz konular varsa söyleyin onları konuşalım ne dersin? Forumun girişine yazın bunları boşuna vakit harcamayalım burada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Aynen ben de bunları kastetmiştim ama bence herkes artık daha temkinli davranır. Kalp kırmaya gerek yok burda herkes Beşiktaşlı herkes Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünüyor. Hiçkimsenin birbiriyle arası İsmail yüzünden bozulmasın.  :evillol:
iyide Beşiktaşın menfaatini düşünen az ciddi olur işi sulandırmaz.
Beşiktaşın menfaati ciddi bir konudur.
Bu forumda ciddi bir forumdur ama son dönemlerde iyici sulanmaya başladı.

Çevrimdışı tangaz

Beyler artık bu ismail konusu yeter 3 kişi bütün başlığı sabote ediyorsunuz bundan sonra izin verilmeyecek bütün herkesi kaçırdınız başlıktan
soğudu insanlar transfer konuşmak istiyor tek okudukları ismail artık buna dur deme zamanı geldi bundan sonra ismail ile ilgili paylaşımlar silinecek
bunda ısrar edenler no post alacak burası futbol başlığı değil hiç kimsenin aynı şeyleri sayfalar dolusu yazarak kimseyi bunaltmaya hakkı yok
Ben bile başlığa girmek istemiyorsam kimse istemiyordur.

kimsenin kaçtığı yok!

ortada zaten transfer de yok, olsa konuşalım, iç transfer ihtimali olan tek adam var (ismail) onu konuşuyor girenlerde. kaçanlar varsa şayet iso yasakken de girerler bakarlar günlük 2 sayfa girdiyi 3dk.da okur çıkarlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke facedeki gibi gönderilerini görmeme seçeneği olsa forumda.Forumdan soğuttular vallahi...
Kendi profiline girip Arkadaşlar / Engelli Listesi sekmesinden istediğin kişinin nickini yazarak engelleyebiliyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/Besiktas/status/738016088424742917
Baskan oraya kadar gidip Dizide rol aldiysa Eli boş dönmemiştir mumkun degil :evillol:

Bütün oyunculara , Vip - 1903 locasi kombinesi kitlemiştir kesin :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Gur1971/status/738045662261055490

Doğrudur bu haber San Lorenzo Pedro'nun bonservisini istiyordu.

Çevrimdışı Eray

https://twitter.com/Gur1971/status/738045662261055490

Doğrudur bu haber San Lorenzo Pedro'nun bonservisini istiyordu.

San Lorenzo Pedro'nun bonservisini mi istiyordu? Benim bildiğim de adamlar opsiyonu kullanmayacaklarını açıklamışlardı. San Lorenzo'da 2 maçta oynamış Pedro. Adamlar niye bonservisini istesin Pedro'nun? Ha doğruysa bence süper olur al Pedro'yu ver Mas'ı. :bandit:

Etiketler: