@Necmi abi herkes son gelen İsmail'in yıllık 1.4 milyon alacağı haberiyle şoka girdi ondan dolayı sinirler gerildi diye düşünüyorum biraz. Ben de gerçekten eğer 1.4 milyon alırsa yeni sözleşmede deliye dönerim ama İsmail burda 900 bin'e oynasa kimse ağzını açıp bir şey demez. Henüz bu konuda da resmi bir açıklama gelmediğinden dolayı galeyana gelmemek gerek diye düşünüyorum. İsmail sonuçta bu, bulunmaz hint kumaşı değil bir şey değil alt tarafı İsmail. Ben kimsenin İsmail'e bayıldığını da düşünmüyorum. Burda insanlar boşa kendini yıpratıyor.
iyide 1903 ün sıkma haberleri yüzünden mecburmuyuz günlerce ismail okumaya
bir şeye itirazın varsa bunu söylersin ama aynı kişilerin aynı formatta on tane mesajınıda okumak zorundamı insanlar
dönün geriye bakın aynı kişiler 3 gündür başlığın içine ettiler. bir konu konuşulur ama bununda bir seviyesi vardır
işi geyik muhabbetine döndürmenin manası ne bırak olay ciddi bile olsa ciddiyeti sulandırdılar artık eminim şu anda
bir çok insan burda ne verirlerse versinlerde şu sözleşmeyi imzalasınlar bu konuda kapansın diyordur.
ismaili bu takımda görmek istemeyen ben bunların yüzünden günlerdir ismaili savunmak zorunda kalıyorum
sayelerinde her kesin miğdesi bulandı ismail tepkisi sevgiye dönüşmeye başladı farkında değiller. kimse farkında değil günlerdir
buraya mesaj yazmıyor kimse sadece kendi aralarında konuşuyorlar. Sizler belki bilmiyorsunuz ama biz görebiliyoruz başlığın hitlerinin
düşüşünü kaç gündür biter müdahale etmeyeyim insanların keyfini kaçırmayayım dedim ama yeter artık buraya zararı olmaya başladı.
bırakılsa transfer sezonunun sonuna kadar ismail konuşacaklar. yanlış doğru fikrini insan bir kere söyler bilemedin
iki kere söyler yüzlerce kez söylemenin mantığı ne çok fazla tekrarladığın zaman dahamı doğru oluyor.
yada tek derdimiz ismailmi.