2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350185 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Tolga arkasında zorlama olmadan oynamıyorsa ben bunda art niyet ararım ayrıca. Üstelik bu takımın kaptanı. Demek ki 2 sezondur arkasında bir adam olmadığı için iyi oynamıyormuş. Dünyadaki büyük takımların yedek kalecilerinin adlarını söyler misin bana? O adamların as kalecilerinin rekabete ihtiyacı yok demek ki kendilerini göstermek için?

Real Madrid Yedek Kalecisi: Kiko Casilla
Barcelona Yedek Kalecisi: Claudio Bravo
Bayern Yedek Kalecisi: Tom Starke
Man Utd Yedek Kalecisi : Sergio Romero

Beşiktaşı köy takımı olarak gören ben değilim sensin bu zihniyetle, Tolga'lara İsmail'e  açık kapı bırakarak.  Dünya futbolu Tolga ve İsmail'den ibaret sanki. Bana Fatih Terim lobicisini örnek gösterip başka adam mı var deme. Semih Kaya'yı milli takıma alıp Ersan'la Atınç'ı almayan adamdan bahsediyoruz burada halen milli takım diyorsun.

Barcelona'nın yedek kalecisi ter Stegen.Bayern'in de Sven Ulreich

Çevrimdışı dkn_34

gomez giderse gitsin cenk e güvenmenin zamanı geldi emin olun gomez i aratmayacaktır sadece webo tarzı tecrübeli ve bonservisi elinde ucuz bir yedek alsak yeterli olur gomezden en az 7 8 milyon euroda gelir ve orta saha alırız :bandit:
haklısın .bizim gomeze resti çekmemiz lazım.5-6 hafta sonra geleceğim belli olur diyor biz onu bekleyemeyiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenki  bende çok seviyorum ama reel düşünürsek bizim seviyemizde 1.forvet olamaz şu haliyle gomez ayrı bir adam...

Çevrimdışı dkn_34

yav arkadaşlar bir oyuncu kariyerinde hiç bir yerde ilgi alaka görmeyip bizde görünce takımı amaç olarak değil araç olarak görmeye başlıyor

Çevrimdışı OrhanAker

İsmailin yerine kendimi feda etmeye razıyım..bir kamp yersem eğer :evillol: ..
Harbi harbi düşündüm yalnız sol bekte de fena oynamam :D ismailin alacağı paranın onda birine fitim :D
İsmaiiilllll.... !!!

Çevrimdışı kartal190321

taraftar biz şu futbolcuyu istemiyoruz sözleşme yapmayın diyecek yönetimde tamam sizler istemiyorsunuz diye sözleşme yapmıyoruz dicek varmı böyle bişey...ee o zaman teknik direktörün orda işi ne kadroyu biz yapalım istediğimizi alalım istediğimizi gönderelim..futbol külüpleri böylemi yönetiliyor..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga arkasında zorlama olmadan oynamıyorsa ben bunda art niyet ararım ayrıca. Üstelik bu takımın kaptanı. Demek ki 2 sezondur arkasında bir adam olmadığı için iyi oynamıyormuş. Dünyadaki büyük takımların yedek kalecilerinin adlarını söyler misin bana? O adamların as kalecilerinin rekabete ihtiyacı yok demek ki kendilerini göstermek için?

Real Madrid Yedek Kalecisi: Kiko Casilla
Barcelona Yedek Kalecisi: Claudio Bravo
Bayern Yedek Kalecisi: Tom Starke
Man Utd Yedek Kalecisi : Sergio Romero

Beşiktaşı köy takımı olarak gören ben değilim sensin bu zihniyetle, Tolga'lara İsmail'e  açık kapı bırakarak.  Dünya futbolu Tolga ve İsmail'den ibaret sanki. Bana Fatih Terim lobicisini örnek gösterip başka adam mı var deme. Semih Kaya'yı milli takıma alıp Ersan'la Atınç'ı almayan adamdan bahsediyoruz burada halen milli takım diyorsun.

İlaveten Kiko Casilla için sene başında 6 milyon euro bonservis ödendi ve Sergio Romero da Arjantin Milli Takımı'nın kalecisi.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 17:12:20 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Der Stegen'i Bravoyu kessin diye aldılar patates çıkınca Bravo kaldı, bizdeki Boyko durumu gibi bişi oldu. 20-30 milyon euro filan para verdiler üstelik bu adama.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

İsmailin yerine kendimi feda etmeye razıyım..bir kamp yersem eğer :evillol: ..
Harbi harbi düşündüm yalnız sol bekte de fena oynamam :D ismailin alacağı paranın onda birine fitim :D
İsmaiiilllll.... !!!

Ben bedavaya oynarım zaten gerçekte stoperim bende bir kamp yersem sol bek olurum. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Der Stegen'i Bravoyu kessin diye aldılar patates çıkınca Bravo kaldı, bizdeki Boyko durumu gibi bişi oldu. 20-30 milyon euro filan para verdiler üstelik bu adama.

Daha 24 yaşında Bravo 33 geleceğe yatırım yaptılar.Şu anda Bravo ondan çok daha iyi.

Çevrimdışı OrhanAker

Ben bedavaya oynarım zaten gerçekte stoperim bende bir kamp yersem sol bek olurum. :evillol:
O kamp çok önemli işte :kop:

Çevrimdışı fatih e.

Rodolfo soru isareti, marcelo rodolfo tipinde bir oyuncu bence kotu oyuncu da degil kalabilir, alexis benim begendigim bir oyuncu bonservisi de alinmis ben kalmasini isterim.

Enteresan.  İsmail i eleştiren biri olarak alexis i beğeniyorsunuz.

Tolga nasıl avrupa maçlarında iki yıldır elenmemize yol açıyorsa alexis de tam bir el bombası. Zaman zaman adamını kaçırsa da, yavaş kalsa da fena değildi. Ta ki akhisar maçına kadar. Marcelo ise motta v2.
Motta bir yıl kiralık oynayarak zamanın şartlarına göre kadroya girdi, zamanla yetersiz olduğu anlaşıldı. Marcelo bir nebze idare etse de  defoları zamanla daha net ortaya çıkacak.

Alexis in de ismail in de marcelo nun da kadroda olacağını biliyorum. Ama üçü de ilk 11 için yetersiz. Tosiç varken alexis ve marcelo dan biri lüks kaçar.

Çevrimdışı Ersoy

O kamp çok önemli işte :kop:

Aynen bunun farkına vardım hadi o zaman Boyko'ya bi şans daha verelim kamp yer düzelir. :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Bugün foruma bakamadım paylaşıldıysa kusuruma bakmayın:)

Şöyle bi haber gördüm. Ne kadar doğru acaba?

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/06/01/besiktasin-ruya-11i-ortaya-cikti-496504/

Çevrimdışı mylife1903

O zaman forum yönetiminden talep edip ismail başlığı açtıralım orda tartışılsın. Ne demek keyfiniz olsun diye başka bi konu konulmak zorunda değil bizde bu forumun bi üyesiyiz ve herkesin bu forumu okumak için belli bi zamanı oluyo ben ismailin konuşulmadığı mesajları bulmak zorunda değilim
Ismail basligi var, ben foruma uye olana kadar iki uc mesaj vardi galiba simdi 10 sayfa buyrun oraya da bakin, yahu ben mi cok okuyorum su forumda millet mi az okuyor bir anlayamadim.
O basligin mudavimleri belli @Mehmet Ali C. @AmaralGürses  ve ben.
Ismail kalsin kardesim cok istiyor millet kalsin ama 300bin euro alsin, capimkadar para alsin.
Atiba 1 milyon euro aliyor yahu, ayip degil mi
Bir kisi cikip neden atiba cok para aliyor demiyor?
Gomez 3.5 aliyor, agzimi actim mi hic?
Veliye bile susuyorum hala.
Pektemek ornegi varken bunu tekrarlamak nedir

Çevrimdışı mylife1903

Hem paramız yok diyen hem de senede 6-7 maç oynayacak adama 1 milyon euro garanti ücret verelim diyen adamlara ne anlatabilirsin ki? Real Madrid'den örnek veriyorum, istisna diyor, Asensio da mı istisna? Jese de mi istisna? Lucas Vázquez de mi istisna? Casemiro da mı istisna?
Yanlis hatirlamiyorsam o oyuncularin hepsi altyapi urunu, hele biraz burunlari surtsun sonra alirlar parayi, ispanyollar zart zurt hemen para vermez

Çevrimiçi Necmi

Adam boşta şu an imzalatsınlar? Üstelik Fener'in sol beki gitti. Gs'ın da ihtiyacı var. Bassınlar parayı alsınlar madem. Neden almıyorlar?
nerden biliyorsun boşta olduğunu :alala:
birde her boşta olanı parayı verip alabiliyormusun
şu an boşta olan ne oyuncular var gidip alsınlar bakalım alabiliyorlarmı.
ismaili bir tek şekilde alabilirler oda Beşiktaş seninle devam etmek istemiyoruz derse.
sanki oyuncu malmış gibi davranıyorsunuz ya parayı ver al git şunu kirala
millette zaten kapıda sıra olmuş bekliyor git kulübe kalabalıktan içeri giremezsin
dünya yıldızları kuyruk ta biz boştayız bizi alın diye bekliyor.
emin ol şu söylediğini 15 yaşındaki ergen bile söylemez.
şu an boşta kim olursa olsun masanın bir ucunda Beşiktaş oturuyorsa başka bir yere bakmaz
bizi iyice anadolu takımı gibi görmeye Başladınız ağzınızdan çıkan her kelime Beşiktaşı küçültmek üzere
söyleniyor.
demin değilmiydin pahalı oyuncu alınmaz diye kulübeye peki bonservis ödemeden alınan eneramoyu
düşük bonservisle alınan sezeri ve diğerlerini neden eleştiriyorsun sonuçta küçük bütçelerle kulübeye yapılmış transfer bunlar
tam senin istediğin gibi transferler sezer bedava ücret aldı ama bunu yapanda senin hocan oldu
bu gün gitsin diye yaygara koparılan Pektemeği kalsın diye o sözleşmeyi yaptıran biliç değilmi
yıllarca ersanada aynı şeyi yaptınız burda çöp muamelesi gördü. ama giderken birden değerli oldu.
fernandesten kulüp zarar etmiş vay yönetime ama peki fernandesin satışı sırasında fernandesi satanı bizde satarız diyen taraftar nerde
bu gün eleştirmek çok kolay birde 3 sene önceki halimizi düşününde öyle eleştirin
bu söylediğiniz transferlerin tamamı 3 yıl önce yapılan transferler hani tesislerin ordaki marketin bizi icraya
verdiği zaman o yoklukta seçeneğin olmadan yapmak zorunda olduğun transferler
yok birde eleştirdiğiniz kulüpde 3 yıldır sürekli üstüne koyarak büyüyen bir kulüp
Başkan geldi benden 3 yıl şampiyonluk beklemeyin dedi 3 yıl bitti sonrasında ilk sene şampiyonluk geldi
ama yönetim plansız öylemi adam sana gelirken şampiyon olabileceğin tarihi bile vererek gelmiş
planları tıkır tıkır işlemiş vay efendim 3-5 tane çöp oyuncu almış kulübü zarara uğratmış peh gitsinler₁
ama bu sırada kulübün kasasına koydukları 300 M doları yok sayalım bırakın 300 M dolar kazananın 10 M dolarda zarar etme hakkı olsun
siz ne sanıyorsunuz epl takımlarını portoyu barcayı örnek gösteriyorsunuzda onların bütün transferleri mükemmelmi
bak gs nin barcadan kiraladığı adama bizde süperlig de hiç bir takımda oynayamaz opareye laf ediyorsunuz
ama onuda yetiştiriciliğiyle hayranlık duyduğumuz takımdan kiralamadıkmı demekki herkes hata yapıyor
bunun iş bilmezlikle ilgisi yok sadece bunları görmek istememek ergen beyniyle düşünmek demektir.
biraz düşünün ya bir kelimeyi sırf yazmış olmak için yazmayın gerçekten eleştiri yapmıyorsunuz
sadece komik duruma düşüyorsunuz. Olcay içinde öyle değilmi bu gün ismaile yaptığınızı kaç yıldır olcaya yapıyorsunuz
samet gelir oynatır biliç gelir kesemez şenol hoca oynatır Terim avrupa şampiyonası kadrosuna alır ama
siz futbolu çok bilenler için o çöp. Biraz kendinizi sorgulayın hep benim dediğim doğru demeyin
geçen sene atibayla bir milyona anlaşıldı diye burda yaygara kopardınız ne çabuk unuttunuz.
içinizde çok önemli oyuncu mutlaka kalması lazım dediğimde burda neler demediniz. Töre satılmalı alıcısı varsa seneye kullanamayız
elimizde patlar dedim gene kıyamet koptu peki biliç olmasa biz bu sene Töreye alıcı bulabilirmiydik.
ben bunları derken geçtiğimiz seneler yönetim yalakası oldum bu senede diyorumki ismaille sözleşme uzatılmalı
Babacanı alamıyorsan Tolgayla yerli kaleci olarak uzatmak zorundasın şimdi siz gene diyorsunuz yönetim imzaladı o nedenle yönetimi
savunmak için bunları konuşuyor. ama herkesde biliyor benim Tolgayı bu takımda görmek istemediğimi buna ramen imzalansın
diyorum gene bu sene ismaile koyduğum tepkiyi herhalde tribünde benimle birlikte maç seyredenlerin çoğuda koymamıştır
ama genede imzalanmalı diyorum.
Az mantıklı olun gs cenke muhtaç oldu geçen sene bakın bu senede fenerde volkan tek sizce tolgayı serbest bıraksak bu iki takımın artı trabzonun
alması kaç saat sürer ismail içinde aynı şey geçerli inansanızda inanmasanızda gerçek buz gibi duruyor.
siz genede devam edin bu şekilde kendi oyuncularımızı yerle bir etmeye ismailden bek özelliği olarak bir gram fazlası
olmayan hatta bana göre daha kötü olan caneri bile ismailin tepesinde kral yaptınız.
Tamam ismaili Beşiktaş için yeterli bulmazsınız bende bulmuyorum ama kusura bakmayında yerine koyduğunuzda caner olmasın

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:26:39 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Saat bedeli olan 240,000# Euro'yu teslim aldım" kadar doğru haber.  :D
Kanatları Q17 ve ben arfa görünce şok geçirdim

Çevrimdışı eski inönü

Bizim futbolu çok bilen profesyonellerimiz İsmail'le sözleşme pazarlığı yapadursun, Eren Albayrak gibi adamı da Başakşehir bonservissiz kadrosuna katsın. Alkışlıyoruz  :claps: :claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim futbolu çok bilen profesyonellerimiz İsmail'le sözleşme pazarlığı yapadursun, Eren Albayrak gibi adamı da Başakşehir bonservissiz kadrosuna katsın. Alkışlıyoruz  :claps: :claps:

Rize'deki Eren Albayrak'tan bahsediyoruz, değil mi dostum? "Eren Albayrak gibi adam" tabirini görünce, bir an çok önemli bir oyuncudan bahsediyoruz sandım da; sonra 25 yaşına kadar Rizespor'dan daha iyi takımda oynamamış olan sol bek Eren olduğunu hatırladım.

Çevrimdışı eski inönü

Rize'deki Eren Albayrak'tan bahsediyoruz, değil mi dostum? "Eren Albayrak gibi adam" tabirini görünce, bir an çok önemli bir oyuncudan bahsediyoruz sandım da; sonra 25 yaşına kadar Rizespor'dan daha iyi takımda oynamamış olan sol bek Eren olduğunu hatırladım.
İsmail Köybaşı'nın menajeri falanmısınız? Onunla ilgili her eleştiriye ok gibi fırlayıp cevap yazıyorsunuz da.

Çevrimdışı Anıl

Hayaller Kolarov, hayatlar Oğuzhanla aynı parayı alacak olan İsmail Köybaşı :(

Çevrimdışı tuncaboylu

İsmail Köybaşı'nın menajeri falanmısınız? Onunla ilgili her eleştiriye ok gibi fırlayıp cevap yazıyorsunuz da.

Sevgilisiyim İsmail'in. :D

Eren Albayrak'ı alsak, "Vizyona bak, CL'de oynayacak takıma Rizespor'dan sol bek alıyorlar" yazacak 10 bin kişi bulurum twitter'da. Şimdi Başakşehir'e gidince, "Eren Albayrak gibi adam" oldu.

Etiketler: