2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374335 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Gomezi derhal elden çıkarmamız lazım yine gereksiz açıklamalar yapmış
Kalmak isteyen adam opsiyonunu bozmaz baba kimse kendini kandırmasın
Gel git li açıklamalar yapıyor m.unites chelsea gibi kulüplerden teklif almış olsa burda bir saniye durmaz şuan Beşiktaşımıza forvete kimin alınacağını tartışıyorduk emin olun açın gözünüzü biraz adam istemiyor ulan
Falcao DZeko Mandzukic listemizdeymiş Mandzukic iyi olur
Baktı doğru düzgün takımdan teklif yok Beşiktaşta devam edeyim dedi kullanıyor işte bizi
Umarım Gomez gider yaptığı açıklamalar cidden çizmeyi aştı işine geldiği gibi davranıyor.

Ne demiş Gomez çizmeyi aşacak? Görüyorum bende açıklamalarını, kalma ihtimali yüksek. Gidebilir de elbette iyi bir teklif alırsa bunda şok olacak ne var? United hangi oyuncunu isteyecek de yok ben kalmak istiyorum diyecek.

Yakın tarihin hem karakter hem verim olarak en iyi oyuncularından birinden bahsediyoruz ama şöyle yorumlar gelebiliyor. Şaka gibi.

Yönetimin yapması gereken Gomez'in kalması için elinden geleni yapmak. Şu an takımın iskeleti bozulmazsa ki en başta Gomez'in kalması gerekiyor bunun için, ve defansa doğru takviyeler gelirse ligi domine etmemek için hiç bir engel yok 3-4 sene. Bizim defansla bekle uğraşmamız gerekiyor bugün yani. Gomez'in yerine oyuncu bakma noktasına gelirsek oldukça gerilemiş oluruz.

Ben kalacağını düşünüyorum.

Falcao, Dzeko filan Gomez'in yerini dolduramaz ayrıca. Yetenekli olması yetmez, oyun karakteri lazım. Gomez'in şampiyonluktaki rolü sadece santrafor oynamak değildi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sorma yaa.. ağlanacak halimize gülüyoruz.

Daha Pektemek'i sindiremedik, bir de İso ile uğraş.

Ya Pektemek yattığı yerden, YATTIĞI YERDEN, ortalama EUR 1,5 milyon para alıyor. aklım almıyor ya. bizim firmadan çalışan 300'e yakın işçi var. Adamların yıllık maaş toplamı ortalama 5-6 trilyon falandır. Yani hafta arası Beşiktaş gibi bir camiada, sağlıklı yaşam sporu yapan bir adamla aynı para. Taraftar bu düzene nasıl isyan etmez anlamıyorum vallahi billahi.

Bak Veli'yi anlarım, adam sakatlandı. Bir potansiyeli vardı, eski hocanın sisteminde omurga idi, y,ne fazla idi para ama oynuyordu adam. Pektemek'in o zaman da bişey olmayacağı belli idi. İnanamıyorum ya, nasıl yapılır böyle bir şey yahu.
Kelimesi kelimesine katılıyorum
ilaveten de elindeki kötü adama zam yapmanın manası nedir anlamadım ersan bile sol bek oynadığı zamanlar ismailden iyiydi..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail'in en büyük sorunlarından biri. Alan hakimiyeti yok sadece topu düşünüyo.

Birazcık aklı olan her oyuncu İsmail'i geçer.
beyin bedava be kardeşim adamın algılama sorunu var 5 10 sn bekliyor beyinin çalışsın diye :evillol:

Çevrimdışı aksitt

Pek yazmıyorum ama foruma sık sık giriyorum.
Öncelikle yasaklı bir site ki bu sitenin sahibi Beşiktaş kulübü başkanının en büyük muhalifi ve yaptığı yalan ve kaynaksız haberlerle meşhur bir site. Hatta dünkü 1,4 haberini de okudum ve abc sitesinin edindiği bilgiye göre "ismail'e 1,4 milyon eure verileceği" yazılıyor.
Siz de burada çıldırıp, sinirlenip 10 sayfa ismail, yönetim ve hatta diğer futbolculara kötülemeler hatta hakaretler yapıyorsunuz.
Adamların istediği de bu zaten. Kaynaksız bir haber yap. Yaz bir rakam. Sonra seyirci kendi oyuncusuna sinirlenip yönetime tepkiyi bassın.

Bunun dışında oyuncular arasında bir fiyat skalası vardır muhakkak. Dün besiktasarena'da gördüğüm oyuncu maaşlarında min. 335.000 max 1,400.000. tüm defans oyuncuları bu aralıkta maaş alıyor. dolayısıyla İsmail'i de bu aralıkta max yapmazlar ama ortada bir yere koyarlar.

Bence 1m euro civari bir sözleşme alır. Çünkü halihazırda zaten TL üzerinden sözleşme almakta. Kaldı ki burada TL üzerinden maaş verilsin diyen arkadaşlar bunu bile google'a yazmadan eleştiriyor.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği açıklamayla İsmail Köybaşı’nın sözleşmesinin sezon sonundan itibaren 3 yıl uzatıldığını duyurdu. Buna göre, İsmail Köybaşı’nın 2013-2014 sezonunda 1 milyon 800 bin lira garanti, 2014-2015 sezonunda 1 milyon 900 bin lira garanti ve 2015-2016 sezonunda da 2 milyon lira garanti ücret ile tüm sezonlarda maç başı 30 bin lira ücret alacağı belirtildi.

Kendi oyuncularımızı yerin dibine batırmak yerine bir önceki sayfada arkadaşın paylaştığı sabah gazete sayfasına şikayet yazısı veya twitter üzerinden eleştiride bulunmak bundan kat kat daha kulüp adına faydalı olacaktır.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pek yazmıyorum ama foruma sık sık giriyorum.
Öncelikle yasaklı bir site ki bu sitenin sahibi Beşiktaş kulübü başkanının en büyük muhalifi ve yaptığı yalan ve kaynaksız haberlerle meşhur bir site. Hatta dünkü 1,4 haberini de okudum ve abc sitesinin edindiği bilgiye göre "ismail'e 1,4 milyon eure verileceği" yazılıyor.
Siz de burada çıldırıp, sinirlenip 10 sayfa ismail, yönetim ve hatta diğer futbolculara kötülemeler hatta hakaretler yapıyorsunuz.
Adamların istediği de bu zaten. Kaynaksız bir haber yap. Yaz bir rakam. Sonra seyirci kendi oyuncusuna sinirlenip yönetime tepkiyi bassın.

Bunun dışında oyuncular arasında bir fiyat skalası vardır muhakkak. Dün besiktasarena'da gördüğüm oyuncu maaşlarında min. 335.000 max 1,400.000. tüm defans oyuncuları bu aralıkta maaş alıyor. dolayısıyla İsmail'i de bu aralıkta max yapmazlar ama ortada bir yere koyarlar.

Bence 1m euro civari bir sözleşme alır. Çünkü halihazırda zaten TL üzerinden sözleşme almakta. Kaldı ki burada TL üzerinden maaş verilsin diyen arkadaşlar bunu bile google'a yazmadan eleştiriyor.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği açıklamayla İsmail Köybaşı’nın sözleşmesinin sezon sonundan itibaren 3 yıl uzatıldığını duyurdu. Buna göre, İsmail Köybaşı’nın 2013-2014 sezonunda 1 milyon 800 bin lira garanti, 2014-2015 sezonunda 1 milyon 900 bin lira garanti ve 2015-2016 sezonunda da 2 milyon lira garanti ücret ile tüm sezonlarda maç başı 30 bin lira ücret alacağı belirtildi.

Kendi oyuncularımızı yerin dibine batırmak yerine bir önceki sayfada arkadaşın paylaştığı sabah gazete sayfasına şikayet yazısı veya twitter üzerinden eleştiride bulunmak bundan kat kat daha kulüp adına faydalı olacaktır.
İsmail TL üzerinden anlaşmak istiyor , yeni anlaşma TL üzerinden yapılacak da bunu bizden mi saklıyorlar? Bütün yerel oyuncular TL üzerinden anlaşmalı. Oyuncunun son sözleşmesinin TL üzerinden olduğunu da biliyorum.
İsmail TL üzerinden anlaşmazsa bunu da hatırlatırım. Olur da TL üzerinden anlaşırlar sen bana hatırlatırsın.

Çevrimdışı Erdemm

Bence gomez ve menejerin en büyük beklentisi bayern den hocası Van Gaal in mancester da kalmasıydı.
sonuç malum..  :)
kalır bence de.. ama biraz bonservis vermek zorunda kalacağız gibi görünüyor.
kalmadığını düşünelim. yerine o kalitede bir oyuncuyu ne kadara getiririz? imza parası, bonservis, maaş vs..
tamam nisanda imzalasaydı iyiydi ama şampiyonluğun gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri, yaptıkları da ortada.
Beşiktaşlı olduğum için burada olmak istiyorum demesini beklemek de hayal biraz sanki :)

geçen sene yaza gidelim..
Gomez bir yıl kiralık geleceğim Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayacağım gol kralı olacağım gideceğim dese hayır diyebilir miyiz şu an?  :)
karakter olarak takıma ne kadar çok şey kattığını herkes görüyor.
hep eksik kaldığımız, sonunu getiremez diye bahsedilen Beşiktaş ın kırılgan ruh haline isyan eden
TAM WINNER karakter adam.. sadece gol atmıyor kesinlikle katkısı çok büyük takıma bu anlamda..

Ne demiş Gomez çizmeyi aşacak? Görüyorum bende açıklamalarını, kalma ihtimali yüksek. Gidebilir de elbette iyi bir teklif alırsa bunda şok olacak ne var? United hangi oyuncunu isteyecek de yok ben kalmak istiyorum diyecek.

Yakın tarihin hem karakter hem verim olarak en iyi oyuncularından birinden bahsediyoruz ama şöyle yorumlar gelebiliyor. Şaka gibi.

Yönetimin yapması gereken Gomez'in kalması için elinden geleni yapmak. Şu an takımın iskeleti bozulmazsa ki en başta Gomez'in kalması gerekiyor bunun için, ve defansa doğru takviyeler gelirse ligi domine etmemek için hiç bir engel yok 3-4 sene. Bizim defansla bekle uğraşmamız gerekiyor bugün yani. Gomez'in yerine oyuncu bakma noktasına gelirsek oldukça gerilemiş oluruz.

Ben kalacağını düşünüyorum.

Falcao, Dzeko filan Gomez'in yerini dolduramaz ayrıca. Yetenekli olması yetmez, oyun karakteri lazım. Gomez'in şampiyonluktaki rolü sadece santrafor oynamak değildi.

Çevrimdışı Erdemm

@Panjandrum
"Umarim yanilirim ama gordugum kadariyla Senol Hoca'nin sonunu Ismail ve Tolga getirecek. Yonetim ve teknik ekip bu ikisinin kepazeliklerini Alexis'in kellesini alarak savusturdugunu saniyor"

demişsin ya.. bence yanılıyorsun.. :)

Çevrimdışı Gürcan

Umarim yanilirim ama gordugum kadariyla Senol Hoca'nin sonunu Ismail ve Tolga getirecek. Yonetim ve teknik ekip bu ikisinin kepazeliklerini Alexis'in kellesini alarak savusturdugunu saniyor ama taraftari aptal zannetmesinler. Kulupte yerli cetelesmesi ve bunlar uzerinden dondurulen menajer oyunlari oldugu cok bariz. Hep soyluyorum bu iki topcu (futbolcu degil) saha disinda da karakteri sorunlu adamlar. Biri soyunma odasinda koybasi diye zip zip ziplarken oteki Akhisar'dan yedigi golu agzini yaya yaya gulerek anlatir. Ikisine verilecek her bir kurus icin hakkimi helal etmiyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senol hoca zaten Bu yil şampiyonluk kacsaydi bunun sebebi 1. Derece de tolga idi. Gercekten senol hocanin tolga inadi devam ederse tolga ile ismail inadi yuzunden gidecektir buna katilmamak elde degil. Umarim iyi transferler ile boyle bir hataya kurban olmay ve olmayiz.

Çevrimdışı aksitt

Umarim yanilirim ama gordugum kadariyla Senol Hoca'nin sonunu Ismail ve Tolga getirecek. Yonetim ve teknik ekip bu ikisinin kepazeliklerini Alexis'in kellesini alarak savusturdugunu saniyor ama taraftari aptal zannetmesinler. Kulupte yerli cetelesmesi ve bunlar uzerinden dondurulen menajer oyunlari oldugu cok bariz. Hep soyluyorum bu iki topcu (futbolcu degil) saha disinda da karakteri sorunlu adamlar. Biri soyunma odasinda koybasi diye zip zip ziplarken oteki Akhisar'dan yedigi golu agzini yaya yaya gulerek anlatir. Ikisine verilecek her bir kurus icin hakkimi helal etmiyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol Güneş geçen hafta bu durumun zorluğunu ve idare etmenin önemini anlattı NtvSpor'da.
"Bir futbolcu oluyor. Taraftar oynamasını istemiyor. Sevmiyor. Beğenmiyor. Ama takım için önemli. Sırf bu yüzden oynatmamak takıma kaybettirir. Bunu idare etmek çok zor ve önemli" gibi sözler sarfetti. 24 mayıstaki şampiyonluk özel programı olmalı. Sonuna kadar katılıyorum.
Benim için burada konu İsmail değil. X kişisi. Seyirci beğenmedi diye takım üzerinde oyuncu gönderip getirme yetkisi olmamalı.

Çevrimdışı Bishamon

Meksika'da Tijuana takımı tüm oyuncularını satışa çıkardığını duyurdu.

http://www.xolos.com.mx/en/news/xoloitzcuintles/3777/club-tijuana-official-release.html

İyi sol bekleri varsa çökelim  :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Çağrı nerelerde ya
Forumda bildiğin Yeniçeri ayaklanması, Mısır valisinin isyanı gibi birşey oluyor
Bizi bastiracak yatiştiracak birileri lazım :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

http://www.xolos.com.mx/en/news/xoloitzcuintles/3777/club-tijuana-official-release.html

İyi sol bekleri varsa çökelim 
Seçmecemiymiş :kop:

Çevrimdışı panic13

İyi sol bekleri varsa çökelim  :lol:

bilen bilir, tijuana'nın asıl meşhur olduğu konu spor değildir zaten ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

bilen bilir, tijuana'nın asıl meşhur olduğu konu spor değildir zaten ;)
Iso ile Pektemeki yollayalim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Berat

Kafayı bozduk forumca :D

Çevrimdışı Erdemm

malum kişilerin maç içi dengesizlikleri forum içi dengesizliklere yol açtı biraz :D
hem akış olarak hem de zihinsel olarak  :lol:

Kafayı bozduk forumca :D

Çevrimdışı eski inönü

Benim anlamadığım bunlar yabancı sol bek transferi yapmayacaklar mı? e ne diye İsmail'le  sözleşme yenileniyor? Sorun yedekse Tosic var işte. Hem stopere hem sol beke yedeklik yapabilir. Hadi ona da bir şey oldu Beck var. O da sol bek oynayabilir zorunluluk halinde. Bu kadar opsiyon varken yedekte İsmail'e neden ihtiyaç duyalım ki. Eğer illa o maaşı vereceklerse ön liberoya alsınlar bir tane alternatif.

Çevrimdışı Bishamon

Boyko'yu satıp Volkan B.'yi alacağımız söylemiyor.Umarım doğru değildir.Türk kaleci alınacaksa ayrılması gereken kişi Tolga'dır.

Çevrimdışı aksitt

Aspor'da Turgay Demir az önce üst düzey yetkiliden aldığım bilgi diyip Ospina ve N'Kolou'nun bitmek üzere olduğunu söyledi. Torunoğulları ve Orman ile görüştü sanırım.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

oh be Gökhan g azizmile görüşecekmiş bugün fb de kalacakmış bir an gelecek diye korktum ama eleman bizim ismimizi kullanarak iyi sözleşme kastı :bandit:

Çevrimdışı Gürcan

Boyko'yu satıp Volkan B.'yi alacağımız söylemiyor.Umarım doğru değildir.Türk kaleci alınacaksa ayrılması gereken kişi Tolga'dır.
Aksi halde senol hocanin tercihi yine tolga olacaktir

Çevrimdışı graser

Aspor'da Turgay Demir az önce üst düzey yetkiliden aldığım bilgi diyip Ospina ve N'Kolou'nun bitmek üzere olduğunu söyledi. Torunoğulları ve Orman ile görüştü sanırım.

YOKK ARTIKK. Süper ötesi olur.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

ona bakarsan Gökhan ın sözleşme kasadaydı adam fenerde kaldı böylece oynayıp oynamayacağı her hafta maç saati belli olan bir topçudan kurtulduk ya neyse

Çevrimdışı Koa_lAA

heh işte yönetimde tam bunların transfer görüşmelerini borsaya bildirirken ismayıl la kontrat uzatıldığını araya sıkıştırabilir :D başarılı bir hamle olur yoksa isyan çıkacak kendi ayağımıza sıkacaz gibi...

Etiketler: