2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367440 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu ismaili diline dolayan arkadaşlar 1,4 milyon kere kafamızı s....z yeter Allah aşkına  başka mevzumu yok..
abi şuan ligler ara verdi ve ismail birçok beşiktaşlıyı rahatsız eden bir oyuncu katkısından çok daha fazla zararı var buna rağmen ciddi zam yapılırsa sesimizi çıkarmayalım mı

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

şu ismaili diline dolayan arkadaşlar 1,4 milyon kere kafamızı s....z yeter Allah aşkına  başka mevzumu yok..

Başka mevzu olsa bile hiçbiri İsmail'e boşa verilecek 1.4m kadar önemli değil.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başka mevzu olsa bile hiçbiri İsmail'e boşa verilecek 1.4m kadar önemli değil.
aynen çoğu insan sözleşme yenilenmesini istemiyor zaten, 1.4'e uzatılırsa sinirden deliye döneriz  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı atakan eraslan

@mylife1903 İsmail konusunda harcadığın efora vakte helal olsun , sonunda kadar kelimesi kelimesine katılıyorum. Hele o Akhisar maçını canlı izlemiş biri olarak. Herkes şunu bilsin ki , rakip takımlar ismailin ne olduğunu çok iyi biliyorlar ve hep onun üzerinden yürüyorlar bizim üzerimize , İsmail de saolsun hiç kara çıkartmıyor yüzlerini hiç. Geçmiş maçlarımıza bu gözle bir bakın görürsünüz. İş sadece birinin kral çıplak demesine kaldı !!

Çevrimdışı Deadam

Günaydın;

Bu Emre MOR fenere falan giderse kariyerinin en büyük hatasını yapmış olur.

Ben fenere gelipte basamak atlayan futbolcu görmedim yıllardır.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın;

Bu Emre MOR fenere falan giderse kariyerinin en büyük hatasını yapmış olur.

Ben fenere gelipte basamak atlayan futbolcu görmedim yıllardır.
kağıt üzerinde Beşiktaş tercih sebebidir Abi, Şenol Güneş faktörü de var tr'de bizim dışımızda bir takıma gitmez..

Çevrimdışı tangaz

Emre Mor'un menajeri ve M.Albayrak dün ist.da bir araya geldiler. teklifimiz 4 M euro ve sonraki satışından %10 ile başlayan her yıl 5 puan artışla %25i geçmeyecek şekilde yüzdelik vereceğimiz bir bonservisi masaya koyduk yanıt bekliyoruz... klüp başkanı ise milli takımın bugün açıklanacak kadrosunu bekliyor, 23 kişilik kadroda yer bulursa bu rakamlara bırakmayacağını ifade etmiş.

Not:devre arası emre mor için M.Denizli gs yönetimine alalım diyor istenilen 500bin fazla bulunuyor ve transfer gerçekleşmiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Bryan Oviedo, sol bek için büyük bonservisler ödemeden alabileceğimiz yetenekli bir oyuncu. Ayağı kırıldıktan sonra forma mücadelesinde geriye düştü. Yeniden ciddi bir çıkış yapabileceği yaşta. Tam bizim kalemimiz.

Gerektiğinde Olcay'ın bölgesinde de oynayabilir.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 09:36:53 worns ]

Çevrimdışı Oktay

Yok
Böyle bir dangalaklık yapılmasın diye yırtınıyor millet
Beşiktaş tarihinde  hiç bir transfer Tabata  transferinin eline su dökemez.. o transferden sonra ismail zemzem suyuyla yıkanmış gibi kalıyor

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Iste Ismail bu.

www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/30/akhisar-genclikspor-3-3-besiktas-mac-ozeti

Su ikinci goldeki resme bakin. Sanki beyni yok gibi, topa vuruyor (iskaliyor daha dogrusu), top havalaniyor. Ismail mevkisine kosmak yerine agzi acik ayran delisi gibi bos bakislarla topu izleyip salinarak yururken (adam sanki parkta gezintiye cikmis) top kendisinin olmasi gerektigi yerdeki Akhisarliya gidince birden bire uykusundan uyaniyor. Sorun bu, duzelecek de degil bu yastan sonra. Su mac sampiyonluga mal olabilirdi. Bundan istemiyoruz Ismail'i.

Çevrimdışı tangaz

ismailin geldiği zamanki bonservis normal rakamdır o günlerde piyasa öyleydi antepte fenere karşı döktürdüğü maçları falan da vardır potansiyel genç oyuncu die ödenmiş bir rakamdır lakin gelinen noktada hak ettiğinden fazla şans bulmuş ve hiç birini değerlendirememiştir. bırakın 1,4 milyon euroyu yer yüzündeki hiçbir para birimi ile kontrat yenilemeyi hak etmiyordur. bu arkadaşa 1,4 ver diğer sol beke 1,6 ver, sonuç: 2 sıradan stoper... ismaile bütçe ayırma, 1 tane plattenhard gibi sol bek al, maaş+bonservis yıllık ortalaması 3-3,5 bandında bize mal olur ve yeterlidir 18 kişilik kadroda tosiçi oturtursun sol beki de stoperi de yedekler olur biter...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Emre Mor'un menajeri ve M.Albayrak dün ist.da bir araya geldiler. teklifimiz 4 M euro ve sonraki satışından %10 ile başlayan her yıl 5 puan artışla %25i geçmeyecek şekilde yüzdelik vereceğimiz bir bonservisi masaya koyduk yanıt bekliyoruz... klüp başkanı ise milli takımın bugün açıklanacak kadrosunu bekliyor, 23 kişilik kadroda yer bulursa bu rakamlara bırakmayacağını ifade etmiş.

Not:devre arası emre mor için M.Denizli gs yönetimine alalım diyor istenilen 500bin fazla bulunuyor ve transfer gerçekleşmiyor...
çok makul bir teklif olmuş abi bence, daha fazla artırmanın hiçbir anlamı yok...

Çevrimdışı Deadam

kağıt üzerinde Beşiktaş tercih sebebidir Abi, Şenol Güneş faktörü de var tr'de bizim dışımızda bir takıma gitmez..

Bencede Şenol hoca varken tercih sebebidir. Ancak bu işler paraya bakıyor.
İbrahim Altınsay olaydı bir şekilde çökerdi alırdı diyorum. Mevcut Scout ekibi ve transfer komitesi yapabilirmiş şüphelerim var.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi ismail'e 1.4 vereceğimize devşirme sol bek oynatalım daha iyi olur hatta tosic bile idare eder bazı maçlarda.

Çevrimdışı panic13

Dun biraz rahatsizlandim, erkenden uyudum bu ismail konusunu kacirmisim.
Okuya okuya geldim, 3-4 kisi ismaili savunmus, ben bu foruma katilmadan once daha cok savunan vardi ismaili, demekki ligin son haftalarinda iyi performans vermemis.
En cok elestiren, moderasyon alan benim, uzmanlik alani, ismail ve ismail gibiler

500 sefer yazdim, ben sirketime cayci alirken, ceo, cfo ne paralar aliyor, diye bakmam. Ismaile para verirken diger turk futbolculari ne aliyor bakilmaz, kistas kabul edilmez, adaletin olmadigi yerde anarsi baslar. Ismail ayrica futbolcu falan degildir, topcu bile degildir, ismail beydir o.

Ismailin ederi 250bin LIRAdir, euro degildir. Ismail kimki euro sozlesme yapilacak. Oguzhan, tolgay, veli, tore, kerim,olcay bu arkadaslar turkiyeye ancak tatile gelirdi turist olarak bu arkadaslarimiz yabanci uyrukludur bunlarin sozlesmeleri euro cinsinden olmalidir. Kalan turk futbolcular yeni turkiye lirasi almalidir, ozellikle mustafa ve ismail yeni turkiye lirasi almalidir.

Fikret orman kendi sirketinde ismail gibi bir calisani olsa, az maas verir kendi mudurleri ile ayni seviyede maas vermez. Bizim paramizi da ismail gibi cop sporculara vermemelidir, cok fazla hakkim yok ama olan hakkimi helal etmem, iki yakamiz bir araya gelmez.

Ismaili bugun biraksak hicbir taki, sozlesme imzalamaz. Alanyaspor belki adanaspor okadar.

Ismailin lobisi, pr sirketleri ile anlasmasi oldugunu dusunuyorum, iyi ortam yapiyor, danismanlari var herhalde. Hak etmedigi parayi alan bir insanin bu parayi kaybetmemesi icin isi bilen insanlardan yardim almasi lazim.

Kimse ismail icin milli takim oyuncusu demesin, milli takima alinir, nasil alinir, neden alinir bunlar muhim.

Bu seneki gs maci denmis, 100 sefer yazdim ismail elestirilmiyor, goze batmiyor diye, gunayin yedigi golde aptalca topu sisirmeye calisip, gucsuzce sisiremeyen profesyonel futbolcu ismail, o top donuyor kalemize giriyor, sonra gunay iskaladi.
Akhisar macinda alexis ve tolga elestiriliyor geri pasini kotu atan ismail, sezonun kirilma ani akhisarin direkten donen topunda 3 dakika once ayni sekilde gol yememize ragmen kaleciye kotu geri pasa adan gene ismail. Hic izlemesem alexisi baska futbolcu elestiriliyor sanacagim. Ipi cekilen alexis oldu.

Kimse kusura bakmasin, ismail futbolcu falan degildir bir kara deliktir ve vakum gibi butun besiktasi icine ceker. Once alexis sonra tolga yarin yeni gelen stoper elestirilir ama mustafa ve ismail elestirilmez.

Gecen sezon gs macinda 90 dakika kopek gibi kosmus buraki yakalayamayan sol bekten bahsediyoruz.

1.4milyin euro 5000000 civari yeni turkiye lirasi yapar. Ismail kim ya, kim bu herif 5milyon liralik sozlesme istiyor.
Butun takimi bozan futbolcu, dikkat cekmeyecek sekilde sinsi, sadece pozitif ortamlarda Gol sevinci, sampiyonluk kutlamasi gibi

Arica en terbiyeli tabirle firsatci menejerini sampiyonluk yolunda kulube gonderen bir saglikli yasam icin spor yapan bir zat. Kimse menecer soyle boyle demesin, menecer ismailin parali elemanidir. Ayrica ismail kim yahi meneceri olsun, komik, tuhaf

Sifo mehmet, metin, ali, feyyaz bu kulupte yillarca gidip bos sozlesmeye imza attilar, kulup ne veriyorsa razi oldular.
7 senede besiktasin sol bekinde 12 yasinda cocuk oynasaydi iki gol iki asist yapardi. Evet ismailin performansi budur 2 gol 2 asist kimse 10 asist falan demesin cok kotu kalp kirarim burda. Transfermarkt sitesind mesela bu sene 2 asist yaptigi gozukur, birinci asist antep maci yanlis hatirlamiyorsam gomez topu kontrol edip kaleye sokmak icin ekstra efor sarfetmisti, duse kalka anca vurmustu ama asisttir o pozisyon, ikincisi ise ismailin gomezin 10m gerisine kestigi topu defans oyuncusu kontrolsuz sekilde gomezin onun birakmistir, asist degildir.

Transfermarkta meneceri 5000 euro bagis yapar onu asistten saydirir bu futbolcu icin cok muhimdir gol ve asist cunku 7 yilda lig maclarinda 2 golu 2 asisti olacaktir.

Defansif gorevlerini eksiksiz yapan beckin bile 1 asisti var bu sezon ki ismail ile karsilastirinca hic top kullanmiyor denilebilir beck icin.

Ismail besiktasin en onemli problemidir, hic yazmasam 500 tane mesajim vardir, burada halasinin oglu gibi koruyanlar ya futboldan anlamiyorsur, ya manipule ediliyorlardir yahut da ismailin trollerdir.

Ismaile verilecek para hepimizin parasi, herkes iyice dusunsun.

Baska bek var mi gibi bir yaklasim ise kabul edilemezdir, ismaile 1.4 milyon euro verilecegine, bir tane genc takimdan bir cocuk atanir oraya, onune orta karar bir futbolcu alinir, ffp sadece bonservis d gil maaslar konusunda da tepemizde. Ismaile 1.4 milyon verilecegine atibaya zam yapilir.

Bugun ismail 5milyon liralik sozlesme imzalarsa, oguzhan zam ister, atiba zam ister, sosa zam ister boyle gerzeklik yapilmaz.

Ismail futbolcu falan degildir, mustafa pektemek ile beraber besiktas takiminda yer isgal etmektedirler, hemen bugun kulupten kovulmalidirlar.

Ayiptir fikret orman 7 yetimin hakki falan diyor ama ismail konusu fikret ormanin son atimlik barutudur.
Ismail ile sozlesme imzalanirsa, saymaya baslanir mustafa, sezer, eneramo, dany,ugur boral gibi say say bitmez
Biraz gomezde dort ayak ustune dusmemiz bizim yonetime sinif atlatmaz, dembayi satip, ndoye almaya calisirken yuce allahim yuzumuze bakti da gomezi aldik, halimiz harapti simdilerde, papaz herzaman pilav yemez.

Ismailin tartisilmasi bile gariptir aslinda, futbolcu olmadigi icin neyini tartisabiliriz ki

bu forum tarihinde okuduğum en net ve gerçekçi 10-15 yorumdan birisidir. İsmail ve verdiği zararlar bundan daha iyi anlatılamazdı. bunun üzerine ben de bir daha bir şey yazmayacağım ve konu her açıldığında bu gönderiyi yapıştırcağım cevap olarak.

@mylife1903
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı worns

Emre Mor'a 4 mil bonservis ödeyeceğimizi düşünmüyorum açıkçası. Zaten ödemeyelim de. O kadar bonservis verilebiliyorsa stoper bütçesine aktarılsın. İlk 11 oyuncuları için harcadığımız/harcayabildiğimiz bonservisleri düşününce 4 mil belirsiz bir potansiyel için çok para. Aynı hatayı Kerim'de yaptık. Ayrıca, hala Kerim'in gelişimi için ısrarcı olabiliriz. Aras'ın da mücadeleye gireceğini düşünürsek düşük bonservis seçeneği dışında Emre Mor'u almamız pek akla yatkın görünmüyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Sebastian driussi ismide geçiyor olursa emre mordan daha iyi olur.

Çevrimdışı Koa_lAA

biraz fazla yüklenilmiş ismail e... bence bizim takım için gerekli ve olmazsa olmaz bir topcudur... bu sene çok faydasını gördük....

demeyi çok isterdim ama diyemiyorum... gereksiz bir arkadaş işte... şenol güneş i her an her dakka savundum bu sene... çok severim.. hocalığı ayrı efsanedir, kişiliği ayrı...

ama hocanın yerli topculara olan bu güveni başına iş açacak... eski toprak olunca böyle oluyor. bide trabzonluysan.. adam öyle büyümüş.. türk olsun yeter... ama devir değişti be güzel hocam... avrupada biyığın topcu var kelepir 10 tane ismail edecek... ah hocam ah..

Çevrimdışı tuncaboylu

Iste Ismail bu.

www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/30/akhisar-genclikspor-3-3-besiktas-mac-ozeti

Su ikinci goldeki resme bakin. Sanki beyni yok gibi, topa vuruyor (iskaliyor daha dogrusu), top havalaniyor. Ismail mevkisine kosmak yerine agzi acik ayran delisi gibi bos bakislarla topu izleyip salinarak yururken (adam sanki parkta gezintiye cikmis) top kendisinin olmasi gerektigi yerdeki Akhisarliya gidince birden bire uykusundan uyaniyor. Sorun bu, duzelecek de degil bu yastan sonra. Su mac sampiyonluga mal olabilirdi. Bundan istemiyoruz Ismail'i.

O golde suç Oğuzhan'da.

İsmail'i yeterli bulmadığımı belki 10 kere söyledim bu forumda, ama artık abartılı bir linç olmaya başladığını düşünüyorum.

Her haberini sorguladığımız, yasaklı 1903 diye lakap taktığımız sitede 1.4'ü görüp 10 sayfa mesaj giriliyor.

Bir arkadaş çıkıyor; çıkmış yediğimiz 15 golde İsmail'in doğrudan rolü var diyor, adam oynarken 25 gol yemişiz zaten. (Ayrıca öyle bir takımız ki 15 golü İsmail, 15 golü Tolga, 10 golü Alexis, 5 golü Boyko yedirdi, 2-3 tane de Tosiç kendi kalesine attı. Rakibin kendi attıklarını saysak, bilmeyen biri ligde 60 gol yedik sanır.)

Öteki arkadaş çıkmış televizyondan 1 maçını izlediği Adana Demirspor'un 34 yaşındaki sol bekinden bahsediyor.

Eleştiride fazla abartı olunca, eleştirinin inandırıcılığını yitirmesine yol açıyor.

Geçen hafta tüm maçlarımız özetini izledim bir kez daha, attığımız gollerin 6-7 tanesi İsmail'in hücum presle kazandırıp başlattığı ataklardan gelmiş. Bunlar asist-gol hanesine yazılan şeyler değil, ama önemli.

1.4 rakamına takılanlara tavsiyem, çok takılmayın. Gerçek rakımın en fazla 1 milyondan fazla olmayacak. Takımda 1'den fazla alan tek savunma oyuncusu Beck, o da 1.3 aldı geçen sene.

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
Beşiktaşta DEV TRANSFER !!!!
GÖKHAN GÖNÜL BEŞİKTAŞLA ANLAŞMA SAĞLADI
A SPOR
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 10:37:55 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Yasin A.

FM'de sözleşme yaparken 3.madde seni takımda rotasyon için düşünüyorum şıkkını işaretleyip, klüp maaş ortalamasından yada biraz daha aşağısından sözleşme önerirdik topçunun potansiyeline göre.. isterse kabul ederdi, isterse etmezdi.
İsmail içinde yapılacak budur, duygusallığı bir kenara bırakıp rotasyona düşük maaşla gelecekse gelsin yoksa yol verin gitsin.

Çevrimdışı zekotha

O golde suç Oğuzhan'da.

İsmail'i yeterli bulmadığımı belki 10 kere söyledim bu forumda, ama artık abartılı bir linç olmaya başladığını düşünüyorum.

Her haberini sorguladığımız, yasaklı 1903 diye lakap taktığımız sitede 1.4'ü görüp 10 sayfa mesaj giriliyor.

Bir arkadaş çıkıyor; çıkmış yediğimiz 15 golde İsmail'in doğrudan rolü var diyor, adam oynarken 25 gol yemişiz zaten. (Ayrıca öyle bir takımız ki 15 golü İsmail, 15 golü Tolga, 10 golü Alexis, 5 golü Boyko yedirdi, 2-3 tane de Tosiç kendi kalesine attı. Rakibin kendi attıklarını saysak, bilmeyen biri ligde 60 gol yedik sanır.)

Öteki arkadaş çıkmış televizyondan 1 maçını izlediği Adana Demirspor'un 34 yaşındaki sol bekinden bahsediyor.

Eleştiride fazla abartı olunca, eleştirinin inandırıcılığını yitirmesine yol açıyor.

Geçen hafta tüm maçlarımız özetini izledim bir kez daha, attığımız gollerin 6-7 tanesi İsmail'in hücum presle kazandırıp başlattığı ataklardan gelmiş. Bunlar asist-gol hanesine yazılan şeyler değil, ama önemli.

1.4 rakamına takılanlara tavsiyem, çok takılmayın. Gerçek rakımın en fazla 1 milyondan fazla olmayacak. Takımda 1'den fazla alan tek savunma oyuncusu Beck, o da 1.3 aldı geçen sene.

O golde en büyük suç ilk topu anlamsız bir şekilde havaya diken sonra da kademesini terk eden İsmail'de. Ayrıca ben İsmail'den çok alacağı paraya deliriyorum. 1.4m euro 3 sene 15 milyon tl yapar. Sonra borç nasıl oldu diyoruz. İnşallah almaz o parayı yoksa Bu paranın tamamı İsmail'in cebine mi gidiyor bunları merak etmeye başlayacağım artık

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş tarihinde  hiç bir transfer Tabata  transferinin eline su dökemez.. o transferden sonra ismail zemzem suyuyla yıkanmış gibi kalıyor
Tabata transfer değil dolandırıcılıktı
İsmail'in gelişi de öyleydi
İnşallah daha fazla maruz kalmayız bu tür oyunculara
Ne güzel takımlar var,dönsün Antep'e mesela ya da dürümcü açsın İskenderunda
Yeni kontrat alırsa yatacak çünkü

Çevrimiçi murat

İsmaile tl cinsinden 2.5 milyon versinler yedek olarak kalsın.fazlası israf.gönül isterki iki tane solbek alalım ama biri yedek olacak zaten.ismail de yedek olacak zaten .futbolcuların neşe kaynağı olarak kalsın takımda ismail.senede bir kaç maç oynamak zorunda kalırsada idare ederiz .ismailin en büyük sıkıntısı asli görevini yapmakta.yoksa hücuma çıkıyormuş vs çıkıyorda ne yapıyor.bu kadar özgüvenle top kullanıp hiç bir şey yapamayan oyuncu yoktur sanırım.ortasahada dünamizm katıyor ama o kadar işte.aslında şenol güneşte de hata olabilir.ismail e defansta dur yerini kaybetme diyebilirdi ama demekki yerinde durması belkide daha büyük bir sorun olarakta görmüş olabilir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Yok başka mevzumuz rahatsızmı oldunuz?

Etiketler: